Afonya:
Szerintem se aggodjatok meg a tudoszuro miatt. Az is elofordulhat, hogy rosszul vettek le a leletet vagy elcsereltek. Az egyik baratnomnek peldaul elcsereltek a leletet. Szoval millio dolog van ami lehet a hatterben.
Hat ha PCOS is lenne a kislanyod akkor nala mar sosem fog annyira kifejlodni mert te mar most sokkal okosabb vagy annal es ezen a betegsegen eletmoddal sokat lehet javitani.
Monyoka:
En miota tudom, hogy PCOS vagyok hajlamos vagyok mindenkibe belelatni a PCO-t
Szerintem teljesen igaza van a lanyoknak. Amig doki nem allapitja meg rolad, addig azert ne kepzeld magad betegnek! Ha meg kiderul, akkor sincsen itt a vilag vege, gyorsan elkezded kezelni es utana babas leszel... Ennel a betegsegnel fontos a felismeres, mert csak azutan kaphat az ember rendes kezelest.
Hat koszi lanyok, de ez a mensi ez mensi.
Viszont a jo hirem a mai napra, hogy az endokrinologus dokinom is ugy iteli meg volt peteeresem az elozo ket ciklusban, de ha az utolsoban nem is, azelott tuti fix, hogy volt. Ez nekem nagyon fontos. Most mar csak a mehnyalkahartyat kell beerositeni es akkor biztosan tesztelhetek ket csikot anelkul, hogy megjonne 9 honapig
Amugy en ezeket a teszteket nem ertem, de ma irtam a gyartonak, kivancsi leszek mit ir vissza nekem, ha visszair egyaltalan???