Sziasztok,
Rég jöttem, tudom
Kicsit nehezen viseljük a melegeket, sokszor szopizunk
Elkezdtem újra fejni esténként, mert nem szopizza ki az összes tejcit Laura. Így nekem is jobb, csak ínhüvelygyulladást kapok tőle, ezért most beszerzés alatt van az Avent új elektromos mellszívója.
Jól alszik Laura, 9 órát éjszakánként, már este 10-től, reggel 7-ig. Aztán 1,5-2,5 óra huncutkodás után jön 1-3 óra alvás, igény szerint.
Szóval jól megvagyunk, rengeteg programot kell Őnagyságának szervezni, mert akkor él csak igazán, ha leköti valami a figyelmét. Úgyhogy nem unatkozunk
Judit
Köszi a hiányolást! Ez nem lehet igaz, ami Veletek történik... Elhűlve olvastam soraidat...
Én még akkor is remélem, hogy spontán költözik be Hozzátok a kisbabátok! nagyon drukkolok Érted!
Melcsi
Köszönöm Pörike programjait, igazán jó olvasni!
Úszást eltoltuk egy kicsit, féltjük Laurát a fertőzésektől.
baba-mama tornát szeretném erőltetni, de de. 10-11-ig van heti 2x, és Laura akkor pont alszik mindig.
nem baj, lesz ez még jobb is!
Irtózatos, amiket a szülőkről írtál...
Hát igen... A csúcs az, hogy anyósomtól Laura eddig kb. két ronda bodyt és egy pelenkaalátétet kapott...
No comment.
És akkor állandóan jö, hogy szeretne unokázni...
Én meg azóta, amióta majdnem elégette az egyik ruháját a vasalóval, inkább távol tartom tőle a gyereket.
Kriszta
Jó olvasni, hogy Máté milyen jól érzei magát Nagymaroson! laura is imádja, ha kimegyünk Anyuékkal a telekre... Esemény
Már nincs sok hátra a kengyelből... Kitartást!!!
Stella
Tényleg jó fej a volt osztálytársad! Ikrek mellett program!!! Még Laura mellett is nehéz mást csinálni...
Nem bánom, de néha elég nyűgös... Pláne, ha nem tud elaludni napközben, de álmos és nagyokat ásít. És hisztizik, és úgy alszik bele...
Még nem kaptuk meg a 2.-kat, a dokink szabin van, majd 21-e után. Egy kis nyugi legalább... Sajnálom a fiúkat. Hidd el, a kúp nem fáj nekik
Lányok,
Nektek is a bögyötökben van a kisgyerekkel sétáló anyuka. a köv. szöveggel: "nézd kisbaba"???? Én hülyét kapok... A múltkor szabályosan ordított velem egy csaj, hogy én miért toltam el a gyereke kezét a 2,5 hónapos lányomról, és hogy milyen szülő az ilyen... Kérdeztem tőle, hogy milyen szülő az olyan, aki nem figyel oda arra, merre jár a gyermeke... És hogy milyen szülő az olyan, aki egy babakocsihoz odaengedi a gyermekét, és nem szól rá, vbagy nem kérdezi meg előtte, hogy szabad-e...
Na mindegy... Hülye emberek pedig vannak
Zsebi
Nahát... 4in1!!! Ezt nem gondoltam volna! Nagyon kíváncsi vagyok, mit fog szólni Mágus hozzá!
Kívánom, hogy úgy alakuljon minden, ahogy szeretnéd!
Teszek fel képeket, igyekszem gyakrabban jönni:
Puszi