Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Képzeljétek! A barátaimnak mai is 36.9!!!! ...épp azon igyekszem, hogy nálam teszteljenek... :)

Macspacs!
Nyugalom! Nekem január óta 36.8! :D

Áfonya!

Hát azért ezt még messze nem kell leírni, sőt lehet, hogy dikret jó ez a kis esés...., ha visszamegy persze. de miért ne menne? :)

Bee!

Igen-igen visszafogták magukat... Nem volt könnyű elérni, de végül is meggyőztem őket, hogy most a minőségre kell utazni... És egyenlőre biztató is.... :D Te hogy vagy?????

öööö.....2, 3, 5 nap? Mi az a szex? :oops:

Sziasztok, kedves többiek!

mennem kell logopédiázni a fiammal, majd jövök...
Puszi

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Macspacs,
na igen, nem ártana pontos infókkal rendelkezni párunk hadseregének élettartamára vonatkozóan :wink:

Bali,
a pasinak is 36.9 ? :shock: Igen empatikus! :D
angel37

Angel!

Mondhatjuk, hogy az övé is, hiszen ő vette a hőmérőt, rögzíti az adatokat és ő hív fel, hogy mikor kell szexelni... :D :D :D Ja és Elevitet is szed kétnaponta a nőgyógyász tanácsára... Na, mit szólsz?

Livi

bali78

Na ez nem semmi, mondhatni enyhe túlzás... falnak is mennék, ha a drágám ilyen lenne :roll:

De az elevit ugye csak vicc? :shock:
angel37

Apropó hőmérő,
Az accuratepregnancytest.com-on ovulációs digit hőmérő is kapható. Sztetek van olyan jó és megbízható mint a normál higanyos? Rendelt már esetleg vki?
macspacs

Nem vicc! Azt mondta a csaj dokija - aki egyébként kb. 60 éves, tehát nem ma kezdte-, hogy Tamás is szedje két naponta... Ki tudja, lehet, hogy igaza van, csak mi még nem nőttünk fel ehhez, nem? Van, aki a magzatvédő vitaminhoz úgy egyáltalán nem nőtt fel, máshol meg belesütik a kenyérbe...... :shock:

Livi

bali78

én macskakarmot és C vitamint szedettem a férjemmel... na meg ginsenget :) :) :)

(OK, alig-alig szedte, de azért hetente 1-2 alkalommal hajlandó volt rá...)
Vendég

...végülis ártani biztos nem fog, nem igaz? Sőt..., ha más nem is, de az életerő biztosan több lesz bennük! :D

Livi

bali78

Bali,
hm... akkor én speciel nem nőttem fel hozzá :mrgreen:
Csak akkor fogom szedni, ha parancsba kapom. Persze nem állítom, hogy ez a jó :wink:

De hogy egy apajelölt szedje, ilyet eddig nem is hallottam... ártani biztos nem árt! :)

Ja, nem az öreg dokibácsi tudását akarom ezzel kétségbevonni! :)

Egy rákérdezést azért lehet, hogy megér a Kaáliban, már csak a kíváncsiság miatt! :oops:
angel37

Csakegy

Akárhogy csavarod,azért ez akkor sem egy egyszerű dolog... :wink:
ezzel most nem elásni akarok egy PCO-st sem,de nem mindenki tudja idegileg jól kezelni,hogy éveikig tart a gyógyulás.És mivel nálad már évekkel ezelőtt kiderül,azért az másfajta indíttatás,mint aki babát szeretne,hónapról hónapra küzd,és hidegzuhanyként éri a hír,hogy gond van... Érted,mire akarok kilyukadni?Nem maga a betegség a probléma,mert ahogy látom nálad,le lehet küzdeni,hanem a tálalás,mikor talál meg,hogyan talál meg,mit tudsz meg róla,hogyan reagálsz a szerekre stb...
És hogy nem lóverseny...hát nem...de aki kifut az időből?Mert akkor gondolkozzunk úgy,hogy tud-e vki éveket várni egy babára.Mi a jobb,hogy hormonpótlást kapsz még a teherbe esés után 3 hónapig(mert tovább nem valószínű,hogy kell) vagy mondjuk a kritikus határt átléped és nagyobb lesz az esélyed,hogy lesz egy beteg babád...na jó,ez már elég durva és tudom,hogy ennek amúgy is nagy lehet a kockázata,de én megértem azokat is,akik azt mondják,hogy most azonnal...
A türelmedet viszont irigylem és csodálom :)!

Macspacs

Mi 2 naponta voltunk együtt....és van eredménye... :wink:
az 5 napot azért tartom soknak,mert így a Pé-t simán át lehet ugrani és akkor semmi értelme.Azért mondják a 2-3 napot.Mert abba belefér spermiumok érése is és a Pé-spermiukélettartam 3 nap is...Hmmm...lehet,kicsit összevissza voltam,bocs.... :)
ja,közben látom,Angel is ezt írta :)!

Angel

ha még egyszer azt írod,hogy fő-fő...én virtuálisan leharapom a fejed :D:D:D!

Bee

örülök,hogy segített,nekem is nagyon bejött.Most már 1 ciklusban csak 1szer kell bevennem és utána már nem jön vissza a fájdalom :).Remélem,neked is így fog hatni :)!

Bali

Szuper,nagyon izgulok,azonnal tessék írni,amint van eredmény!!!!!

Magzatvédő:szt sem lehet hülyeség,mert pont a pasik hanyagolják el magukat vitamin terén sokszor és mint minden életfunkció,a spermium termelés és minőség is múlhat a vitaminokon :):)...egyébként én sem hallottam még ilyet ,de érdekes... :)Azért nem tartom badarságnak...
Angel,majd írj,mit mondanak a Káliban :D!

anyapoc

Anyapoc,
fő-fő! :evil: :mrgreen:
angel37

Csakegy

még valami... :)
Szt igazából nem lehet felkészülni egy tehességre...Ez persze csak az én véleményem.Sok ismerősöm van,aki azért vár,mert hogy a megfelelő időben jöjjön,amikor már ez vagy az kész,amikor már ezt vagy azt nem csinálnak stb...Ilyen nincs.Ha az ember életében nincs mozgatórugó,akkor keres.Valamit biztosan.Olyan nem lesz,hogy pihi és várom a babát,mert megfelelő az időpont.Vagyis igen,de akkor esetleg már nem lehet ... :roll:
Inkább az adott körülményeket kell a babához igazítani
.Hogy mellette mit lehet,mit tud az ember bevállalni.nekem bejött mindkétszer.De hogy fel lettem volna készülve bmelyikre is,azt kétlem.Nem lehet.Talán a teherbe esésre igen, a terhességre esetleg,de egy kisbabára... :wink:
Na,lehet,Te nem így értetted,amit írtál,vagy alapból más a véleményünk,de majd visszatérünk erre akkor,amikor már kész tények elé leszel állítva... :wink:

anyapoc

Én a PÁROMMAL (SZEPT 23-ÁN HÁZASODUNK :lol: :lol: :lol: )
Szelén +c+E vit tablettát szedetek. Állítólag a szelén nagyon jó a hímivarsejteknek...
macspacs

Angel

Fúúú,szerencséd,hogy most mennem kell,de este elkaplak :twisted: :lol:

anyapoc

Sziasztok!

Adok egy gyors eletjelet magamrol (vasalas kozben) nehogy azt higgyetek elhagytalak Titeket, nem am csak egy fikarcnyi idom sincs. Arnyekom mindenhova kovet meg vecere is mesekonnyvel kell menni es meselni neki. :lol:
Most alszik addig kihasznalom az idot es pakolok, vasalok, fozni most nem kell, ja es 3-kor megyek le a partra! :D Apa vigyaz a kis gezenguzra en meg suttetem magam, tudom csak mertekkel!

Anyapoc Te hogy birsz ket gyerek mellet irni??? :idea: :?: Vagy csak az enyem ilyen: mami gyere szobaba, mami meselj, kerek inni, enni stb. stb. stb. :lol:

Macspacs: De jo Neked, en is szeretnek!!! Marmint hazasodni! :D Akkor mar nagyban keszultok, nem?

Magzatvedo: nekem azt mondta a vedono hogy az elso 3 honapban ne szedjem, :?: akkor most jo avagy sem?

Afonya: kivancsi csacsi reven beleolvastam a vitaba a masik topikon es en csak azt szeretnem Neked irni hogy TEDD AZT AMIT TE JONAK LATSZ!!! Nekem is volt egy topikom, en nyitottam, Kezdo anyuka gondjai cimmel es ott a szoptatason folyt a vita, adtak a jobbnal jobb otleteket es senki se tudta igazan megerteni hogy en nem szerettem szoptatni es nekem igy nem volt jo. Akar megbanja az ember akar nem ez a MI dontesunk es abbol tanulunk. (Most se merem kijelenteni 100 %-kal hogy hu de sokaig akarok szoptatni, majd meglatjuk) :shock:

Bali: Mikor tesztelnek?

Velunk minden ok ugy latszik, melleim fajnak mint allat (ez jot jelent progiugyben, igaz?)
nincs barnazas, se semmi, csak dog meleg! :evil:

Kepzeljetek multkor kislannyal almodtam most pedig hogy ket kisfiam volt es nyaggattam apat egy harmadikert :wink: :lol: a masik fiamat ugy hivtak hogy Oliver. :lol: Jo mi?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!

Legkésőbb holnap tesztelnek, már csak azért is, hogy leszálljak róluk! :D

agárkutya legyek a tajgán, ha értem ezt a vitamin dolgot. Az első 3 hónapban készül el gyakorlatilag a kölyök, a fejlődési rendellenességek a 15. és 77. nap között alakulnak ki. Utána már csak a seggét növeszted a vitaminnal, nem? :)

Livi

bali78

...ja én is szerettem volna házasodni a terhesség előtt... :shock: :cry:

Livi

bali78

Szia Tontica,

megy a
készülődés ezerrel, d még sehogy sem állunk. Papot még nem találtunk a templomi esküvőhőz, a területileg illetékes nem vállalt el, mer legalább fél évig kellene hozzá járni...!!!! :oops: :oops: :x :x
120 fős lagzi lesz, a zenekar, vőfény, a mixer, fodrász, sminkes már megvan, kakaokes, videós, fényképész, menyasszonyi ruha, még nincs.......
De jó Neked hogy bármikor kimehetsz a tengerpartra!!!!! Én is szívesen kimennék most a légkondi nélküli 30 fokos irodából...

Livi, sztem is elég csak az első három hómapban vitaminozni, az után csak óriásbébi a vitaminadag következménye.....
macspacs

Köszönöm Tontica a támogatást. Nemsokára úgyis kiderül igazam volt-e.
A magzatvédőt szerintem is pont az első 3 hónapban kell szedni! Tényleg akkor "készül el" a gyerek. Utána viszont én biztosan csak 2-3 naponta fogok elevitet bekapkodni. A leánykámmal végig szedtem naponta, a 38. héten lett meg kerek 4 kilóval! :shock:
Vendég

Sziasztok!

Olyan jókat vigyorgok - természetesen csakis jó értelemben! :lol:

Először is Bali te olyan jó politikus lennél. :lol: Érdeklődöm hogylétedről, és te olyan aranyosan megkérdezed, az enyémet. :lol: Köszönöm szépen, én jól vagyok! S te???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
S Tamás nem hízik tőle? - legalább. :lol: Kiváncsi vagyok kedves ismerőseidre, hogy mit tesztelnek!

Másodszor Áfonya! :lol: Azt írod: egy szót sem. :lol: Jó. :lol: Majd elaktivitizem. Jó???? :lol: Mert ez egy fórum, ahol csak betűkkel, szavakkal tudunk infót cserélni. :lol: :lol: :lol:
Amúgy meg a véleményem az, hogy vállalni kell önmagunkat, tetteinket, szavainkat. És itt nincsen tabutéma. - s most nehogy megsértődj már megint!

Macs és a hormonok: egyetértek Csakeggyel. "Ismerek" nem egy csajszit, akit túlstimuztak. Extrém esetek közé tartozik, hogy műteni kellett, nem extrémek közé, hogy több hét táppénz és ágyban fekvés.
Uuuhhh! Hát akkor most komoly döntés előtt állsz munkahely ügyben! Nem mondom, hogy nem kecsegtető, az a 190. e bruttóban.
Nyár. Hát az telik. Munkával, meg munkával, no meg munkával.
Hőmérőzök megint, mert rémbüszke lettem magamra. :lol: Ezek a 36 feletti értékek megdobbantják reggelente a szívemet - pár hónappal ezelőtt 36 alatt mértem......
UH-s követés muszáj csinálni ha Clostit szedel! De ezt már úgyis tudod....

Kincsecske ezeket a sorokat én is írhattam volna! Az első metforminos ciklusom 50, ez a második pedig 46 naposra sikerült. :lol: És feszült a cicim!!! - nekem még soha ... 2,5 hónapja szedem az Adimetet - 3 * 1 500.

Csakegy! Tök jó ez a szék! Mesélj már nekem erről a méhpempős szívószálakról! :lol: Mert jártam az nlc-n, de csak átscenneltem. :cry: Ja! És valamiért nem is engedi be a hsz-eimet! :cry:

No megyek haza! Vár a párom! Bedobom már neki, hogy jó lenne,ha szedne terhességi vitamint! :lol:

Legyetek jók!

Bee
beebeey

Bee!
Nem sértődöm, jót vihogtam. Egyébként imádok aktivitizni. :lol:
Tabutéma nincs, de én nem beszélek róla. Még mindig fáj.
Megpróbálok feltenni egy képet a leánykámról. Kép
Vendég

öööö.... Tamás 127kg és egész életében fogyókúrázott :cry:

Livi

bali78

Bee: 3*1500 Adimet???? Uramatyám... én 2*850-et szedek... (remélem elég nekem... de szerintem fizikailag nem tudnám megoldani, hogy naponta 3* szedjek gyógyszert... annyira össze-vissza eszek... az első is 11 körül szokott lecsúszni...)

A ciklusaid viszont egyre jobbak :) (irígy, irígy, irígy :) )

Méhpempős izé: valami Dr. Cseng vagy nem tudommi márka (rá van vésve, hogy original :) ) és 6-800 Ft között van belőle egy 10 ampullás csomag... abból én minden reggel megittam egy ampullányit (méhpempő - ginseng van benne és nagyon piros hosszúkás a doboza).. egyébként most is arra vadászok, de a Schleckersben (vagy miben) épp nem volt... a másikba meg meló után akarok benézni (a DM-ben és a Rossmannsban 799 egy doboznyi, a Scheckersbenvagymiben meg csak 599... és ez azért havonta 600 Ft különbség). Sokak szerint csodát tesz az immunrendszerrel...
Vendég

de hülye vagyok... 3*1 darab 500-as Adimetet szedsz :))))))

(megsúgom, a 120 darabos 500 mg-os Adimet 1300 Ft körül van... a 120 darabos 850 mg-os pedig 400!!! Ft körül... asszem ez a támogatott... úgyhogy még anyagilag is megéri a 850-es...)
Vendég

Sziasztok!!!!!!

Bocsi de megint csak bekuk,nincs idöm visszaolvasni!!
Azt hiszem meg fog jönni , majd a görbén meglátjátok,valahogy sejtettem ez a honap se lesz sikeres!!
De a höméröt elteszem a fiok aljába!!!!!A témával megint leálok egy kicsit(szerintem ugy se fog menni
:lol: ))Viszont jo hir hogy nem vagyok annyira letörve!!

Sziasztok!!!!!!

Kép
Vendég

Sajnálom Editke! :( De örülök hogy nem buktál ki.
Új ciklus új remény!
Vendég

Afonya:
Nagyon tetszik a kiscsaj :D

keditke:
:( Hat ez tenyleg nem valami biztato.
Na de az en hogorbem sem volt meg az tegnap... Szerintem, amig nem jon meg, addig van remeny.
Ma delutan csinaltam egy tesztet es nagyon halovanyan de ott van a masodik csik is. Mivel nagyon hili-halovanyka, ezert reggel tudok csak mondani konkretumot, meg ne kezdjetek nagyon orulni. Remeny viszont most mar van. Ma delutani hom is 37.1 ujbol. Gondoltam a melegre is, de nem tartom valoszinunek, mert a multkori melegfront sem dobta meg a homet ennyire, sot inkabb leesett tole... :roll:
baratodildi

A fogdoki nem találta meg a gócot... büszkén mutatta a röntgent a fogamról, hogy milyen szép a gyökértömésem, hogy ott van tutira a végében... és, hogy ez sajna akkor csonthártyagyulladás... DE... nem látta a gócot a röntgenen... talált viszont egy fogínygyulladást a fogam körül úgyhogy most azt kezelte ... csütörtökön vissza kell mennem addig meg szurkolni, hogy tényleg csak amiatt legyen... mert ha nem, akkor

1. kihúzzák (na de akkro mivel rágok?)
2. bazi erős antibacikúra amiben a doki sem hisz
3. újra gyökérkezelik...

szóval szurkoljatok légyszi, hogy nehogy csonthártyagyulladás legyen... ez most nekem nem igazán hiányozna...
Vendég

Editke :( Most elkezdhetnélek bíztatni, de inkább nem teszem... mindenesetre ez egy gyönyörű görbe! Nagyon szép PÉ-vel!

Ildi: nekem meg felnyomja a meleg a hőm... min. 1-2 tizeddel...
Vendég

Csakegy!
Nagyon remélem nincs komolyabb baja a csonthártyádnak!!! A fogfájás tényleg borzalmas, én ugyan csak egyszer tapasztaltam meg úgy istenigazából de elég is volt :(
Tehát megy a szurkolás +++++++++++++++++++++++++
Vendég

BIldi:

HIPP-HIPP HURRA!!!!!!!!!!! EN MAR MOST ORULOK!!!!!!!!!!
HU DE JO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Afonya:

Ne fajditsd a szivemet ezzel a gyonyoru leanyzoval, EN IS ILYET AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Persze nem a fiam helyett hanem melle!
:D

Keditke: SAJNALOM!!!
Tenyleg pihizz egy kicsit, nagyon jot fog tenni majd meglatod, kenyesztesd Magad, mikor mesz szabira? Utazzatok el!!!

Bali: Akkor holnapra szurok a fiataloknak!!!

Macspacs: Ez szupi, hat nekem a pappal nem sok gondom lenne mert nem hazasosunk ossze templomban, nem is lehetne mert uram elvalt de nem is akarnak.
Biztos nagyon boldog vagy most! Akkor mar tenyleg csak egy baba kell de majd annak is eljon az ideje, szepen lassan.
Az tulzas hogy barmikor lemehetek a partra mert a fiamat nem vihetem, felek hogy megint beteg lenne igy csak akkor tudok lemenni ha apa itthon tud maradni, es az nem tul suru. :( Na de nem panaszkodom!!!

KERES:
Augusztusban amikor megyunk haza jon velunk az egesz pereputty, vagyis a parom csaladja es be akarjak jarni Mo-ot, van valami otlet mit erdemes megnezni??? Nyugodtan irjatok le ami eszetekbe jut, elmegyunk mi a vilag vegere is! :lol: Elsosorban Pecsen leszunk de utazgatni is akarunk es megnezni a szep varosokat, erdekessegeket. Balaton melyik reszere erdemes elmenni furdeni?
Legyszi valaszoljatok, ha nem akarjatok a topikot agyon off-olni akkor priviben!

KépKép
KépKép
tontica

Csakegy: SAJNALOM! En nagyon is egyutterzek Veled! :wink: Remelem minden ok lesz!!!

BIldi: teszel egy gorbet? Legyszi!

KépKép
KépKép
tontica

köszi mindenkinek:) a fogam szerencsére nem fáj csak ha ott rágok... az meg kikerülhető... csakhát nem kéne hagynom elfajulni a dolgot...
Vendég

Hello lányok!

Itt voltak... Teszteltek... és olllllyan pozitííííív, hogy csak na!!!!!!! :D :D :D :D

Annyira örülök!!!! :D :D
Apa ránézett anyára és azt mondta: "Házasodjunk!" :) :D

Livi

bali78

Bali hat ez szuper hir!!!
Ilyenkor este ilyen pozitiv lett? Ez durva! Nem akar babanetezni a lany? Johetne a tavaszi babasokhoz! :lol:

BIldi Te is! (bar en hivatalosan nem is odavalo vagyok mert februarban fogok szulni :wink: )

KépKép
KépKép
tontica

tontica:
Reggel mar tettem fel... Holnap ujra teszek majd fel. Azert en meg mindig nem vagyok ennyire meggyozodve a dologrol... Majd a reggeli teszt a fix.

bali:
:lol: Gratulalok nekik!
baratodildi

Sziasztok!

Jöttem elköszönni....

Mindenkinek gyors babásodást kívánok, a pozitívat tesztelőknek pedig gratulálok! :)

Nem tudom,ki kezeli a táblázatot,de szeretném,ha kivenne belőle... :roll: ...köszi!

Puszi mindenkinek!

anyapoc

Livi!
Hát ez szuper hír! Gratula nekik! :D
Tudtad hogy ha lányom születik a te neved kapja? :) (Tényleg! Lívia lesz.)
Vendég

Jó estét! :)

De jó hírekre jövök, remélem, szerencsét hoz, hogy a bejelentkezésem napján rögtön másfél (holnapra remélhetőleg kettő) pozitív teszt készült! :)

Bali,
gratula a barátaidnak! :) Úgy szeretek ilyet olvasni, remélem, hamarosan írni is fogok hasonlót! :wink:

Ildi,
drukkolok azért holnapra, de nem hiszem, hogy elpárologna a második csík, inkább csak erősödni fog, hajrá! :)

Csakegy,
mennek a drukkok, hogy gyorsan elmúljon a fájdalom, és csak ínygyulladás legyen! Nekem volt egy ugyanilyen, úgy másfél éve borzasztóan elkezdett fájni a tömött (nem is gyökérkezelt) fogam, amikor hozzáértem; rágni rajta lehetetlen volt. Én is mentem a dokihoz, hogy nézze meg, szintén röntgen, semmi az égvilágon. Ő is fogínygyulladást állapított meg, beecsetelte, és ha jól emlékszem, 4-5 napnyi öblögetéssel (Hexaclorophen) múlt el teljesen. Azóta sincs semmi baja. :) Pedig azt hittem, hogy ki kell majd húzni... Szóval remélem, hogy nálad is ez van!!!
Hű, ez a függőszék szuper!

Editke,
én is sajnálom!

Áfonya,
leánykád tündéri! :) Én angolul tudok, ezért maradok akkor a FertilityFriendnél. :)

Magzatvédő: a lányommal majdnem végig szedtem, 2830g lett, a fiammal csak az elején, akkor is csak kétnaponta, és 3080g lett, pedig picikét korábban is jött. :D A pasim Centrumot szed, nem hiszem, hogy rá tudnám venni, hogy álljon át az Elevitre. :lol:

Szexgyakoriság: a fiam akkor jött össze, amikor a kétnaponkéntiról átálltunk a háromnaponkéntira. De lehet akár véletlen is. :wink: Most örülünk, ha a háromnaponkénti összejön majd, ugyanis éppen költözködünk, és átmenetileg anyuméknál fogunk lakni...

Anyapoc,
köszi! :) Az idősebbik mindjárt három éves, a kisebbik mindjárt egy. A sok keléshez már a lányomnál hozzászoktam, tök egyforma ilyen téren a két gyerek. Vele akkor lett jobb, amikor a terhesség miatt leszoktattam az éjszakai szopiról, onnantól kezdve alszik éjjel mint a bunda. Meg aztán kilenc hónap, mire megszületik az a gyerek, addig még rengeteg változás jöhet. :) Amúgy nem fárasztó olyan szempontból a kelés, hogy együtt alszunk, és csak cicit kell a szájába nyomni, amitől pár perc alatt visszaalszik (meg én is).
Hüvelyben tutira nem fogok hőt mérni, annak ellenére, hogy tudom, hogy az a legjobb, mert a lányom még a végén elkezd mindenfélét dugdosni a puncijába, ha meglátja... Nagyon utánzós mostanában... :roll:

Tényleg, a hüvelyváladékot is érdemes nézni? Ha most jövő hét kedd körül jön meg, akkor a tojásfehérje nagyon jó peteérés jelző. :) (Kár, hogy pont nyaraltunk, meg meccsek voltak akkortájt, így nem volt akció sem...)

Hú, rengeteget írtok egyébként, kicsit rossz így este mindenhez hozzászólni, mert úgy érzem, mintha már túlléptetek volna bizonyos témákon, én meg újra felhozom... De majdcsak belerázódom! :)

Fringilla
fringilla

Hát, ezt jó sokáig írtam...

Anyapoc,
hová mész? Csak estére szoktál így elköszönni, vagy lemaradtam valamiről?

Fringilla
fringilla

Sajna nem lesz itt baba... Most jott meg :( A franc a hulye tesztbe!
Ildi
1 cn.
baratodildi

Most ezt nem értem! Ki teszteltek pozitívat? Az Elevites fiúék?

Kép

Kép
kamilla306

Kép

xarul vagyok... hülyét kapok ha minden második PÉ után ilyen lesz a luth. szakasz... (ld. puffadás & Co.)
Vendég

Ildi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

tuti :?:
Vendég

Anyaaapoooocc! mi történt?? Te hova mész??? s miért???? :cry: Megbántott valaki?

Sziasztok!

Baratodildi ne kenődj még el! Van aki babás, s mégis megjön neki!
Ezt múltkor már Norka is említette.

Bali :lol: Hát nagy gratula nekik!!!! :lol: Te leszel a keresztanya?
Akkor Tamás most leáll az Elevitről?

Csakegy :lol: :lol: Igen, 3*1 500-ast szedek. Viszont nem hiszem hogy felír a dokim többet. Úgy van vele, hogy ennyi van a kezelőlapomon, amúgyis tele van ellenérzésekkel, mikor nekem írja fel. :roll:
Ezt a méhpempős izét megnézem ma vagy holnap. Köszi! :lol:
Csakegy ezek a fogas kérdések számomra mindig meredekek. Remélem minél hamarabb meggyógyulsz!

Tontica! Egy kicsit messze van Pécstől: Aggtelek (cseppkőbarlang). Most jövök rá, hogy Dunántúl kimaradt az életemből eddig. :cry:

Áfonya! Szóval neki szeretnél egy kistesót? :lol:

Kemény napom lesz :roll: , majd jövök azért.

Bee
beebeey

Ildi neked már írtam a másikon is, de itt is :(:(:( én szinte biztos voltam az újabb + tesztben, még a férjemnek is elújságoltam a jó hírt. Majd a következő hónap!

Csakegy! Neked valami álomgörbéd van! Nem gondolod hogy bekéredzkedett valaki? :wink:

Az én görbém... hááát én már nem tudom. Főleg hogy felébredtem fél 7kor, mértem, 36,4 volt. Visszaaludtam, keltem 8-kor a szokásos időben, és hopp! 36,8! Én nem értem. Valaki?
Jelenleg így állok:
Kép
Vendég

Ildi,
sajnálom, hogy megjött :( , de talán tényleg van még egy kis remény!!! Erős a vérzés?

Csakegy,
bocsi, nem Hexaclorophennel öblögettem, azzal a párom a szájsebészeti műtétje után, én Clorhexameddel.

Ma reggel megmértem a hőmet, tíz perc alatt 36,9. Tegnap este is megmértem kíváncsiságból, két perc alatt 37,1 lett. Ez normális, hogy este ennyivel magasabb, vagy már a mikulás közeledtét jelzi az esés?

F
fringilla

Fringilla!
Este mindig magasabb, teljesen normális. (Az én tapasztalataim alapján persze) Én is mérem néha este is, mindig 37fok feletti az eredmény mostanában.
Vendég

Ildi:
Nagyon sajnálom!!!
Csakegy,
a TE görbéd még mindíg igértes, kiváncsi vagyok hogy mi lesz belőle, és nagyon szurkolok!!

BALI,
Hát a barátaid aztán tudnak... Gratula nekik és sok boldogságot kívánok nekik!
Fringilla,
Neked is óriási gratu!!!!! Fel tudnád tenni a hőgöbéd?

Íme az enyém:

Mindenkinek szép napot!!

Kép
macspacs

Áfonya,
köszi, akkor leállok az este mérésről, maradok a reggelnél. :)

Csakegy,
jobban megnéztem én is a görbédet, tényleg elég ígéretes. :wink:

Macs,
szerintem félrenéztél valamit, én még nem babásodom jelenleg (vagy tudsz valamit, amit én nem? :wink: :lol: ), csak már van két gyerekem. Görbém mindössze egy pontból áll, ma kezdtem a hőmérőzést. :)

Na, eltűnök egy időre, minden jót mára mindenkinek!

F
fringilla

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?