Na, itt vagyunk!
Hát Apa hőn áhított dátuma úgy tűnik nem jön be! Mármint ugye a 06.07.08., mert az ma van!
Tegnap: 3,5 órát vártam, mert csak egy gép működött! Ez a rendszer úgy szar ahogy van. Fogalmam sem volt ki volt előtte, utánam, mert mindenki mászkált ki-be. De nyílván, hiszen volt, aki 7,30-tól volt ott és előttem ment be. A dokim lejött szólni a nőcinek, hogy én legyek a következő. Bemegyek, erre a nagyon kedves nő engem cseszett le, hogy érkezési sorrend van, bla-bla-bla.... Ha olyan fontos a dokiknak ez a vizsgálat miért nem rendeznek neki másik gépet! Könyörgöm, nekem mi közöm van hozzá? Na, 3,5 óra után 2 kicsi mocorgással ( megjegyzem ott könyörögtam a gyereknek magamban, hogy mozogjon, mert nincsen kedve anyának lépcsőzni és visszajönni kedves nénihez és amúgy is vár a doktor bácsi! Megértette!) Doki elment ebédelni mire készen lettem. Akit megelőztem pont utánam jött ő is oda, olyan kellemetlen volt, de ha szólt a doki, mit csináljak? Én türelmesen ültem magamnak. Anyukám már teljesen kész volt! Végre megjött a doki, csinált Uh-t. Még mindig fiú!
3054 g ( ennyit, hogy mekkora gyerek). Minden jó. Kérdezte, hogy nem akarok-e holnap (azaz ma) szülni, mert még itt van. Hát mondom szülhetünk!
Aztán bevallotta, hogy gondolt rá, hogy megindítja a szülést, de mivel első baba úgy döntött, hogy nem piszkálja meg. Így átadott egy másik dokinak. Azt mondta kedvesebb ember, mint ő és be fog jönni éjjel is, ne aggódjak. Kedden kell mennem megint Nst-re. Remélem nem kell kétnaponta járnom, mert az nagy szívás lenne ílyen melegben! Ja, és a poén: Kaptam új szülési dátumot! 07.23! Ugye nem gondoltátok volna, hogy 6-7 dátum mellé jön egy másik!
Úgyhogy Edit, lehet mi még találkozunk odabent! Nekem még mindig megvan az az érzésem, hogy hamarabb szülsz!
Vettem pár dolgot. Bodyt, szoptatós teát és kádbetétet a Brendonban. Volt szinte minden kuponos! Siettem, mert nem akartam melegben mászkálni, így még van vásárolni való, de
majd kedden!
Ja, amúgy a szülőszoba látványától teljesen rosszul lettem! Jobb is, hogy van még pár napom! Nekem fel kell készülnöm még!!!!!!!