Jó estét!
De jó hírekre jövök, remélem, szerencsét hoz, hogy a bejelentkezésem napján rögtön másfél (holnapra remélhetőleg kettő) pozitív teszt készült!
Bali,
gratula a barátaidnak!
Úgy szeretek ilyet olvasni, remélem, hamarosan írni is fogok hasonlót!
Ildi,
drukkolok azért holnapra, de nem hiszem, hogy elpárologna a második csík, inkább csak erősödni fog, hajrá!
Csakegy,
mennek a drukkok, hogy gyorsan elmúljon a fájdalom, és csak ínygyulladás legyen! Nekem volt egy ugyanilyen, úgy másfél éve borzasztóan elkezdett fájni a tömött (nem is gyökérkezelt) fogam, amikor hozzáértem; rágni rajta lehetetlen volt. Én is mentem a dokihoz, hogy nézze meg, szintén röntgen, semmi az égvilágon. Ő is fogínygyulladást állapított meg, beecsetelte, és ha jól emlékszem, 4-5 napnyi öblögetéssel (Hexaclorophen) múlt el teljesen. Azóta sincs semmi baja.
Pedig azt hittem, hogy ki kell majd húzni... Szóval remélem, hogy nálad is ez van!!!
Hű, ez a függőszék szuper!
Editke,
én is sajnálom!
Áfonya,
leánykád tündéri!
Én angolul tudok, ezért maradok akkor a FertilityFriendnél.
Magzatvédő: a lányommal majdnem végig szedtem, 2830g lett, a fiammal csak az elején, akkor is csak kétnaponta, és 3080g lett, pedig picikét korábban is jött.
A pasim Centrumot szed, nem hiszem, hogy rá tudnám venni, hogy álljon át az Elevitre.
Szexgyakoriság: a fiam akkor jött össze, amikor a kétnaponkéntiról átálltunk a háromnaponkéntira. De lehet akár véletlen is.
Most örülünk, ha a háromnaponkénti összejön majd, ugyanis éppen költözködünk, és átmenetileg anyuméknál fogunk lakni...
Anyapoc,
köszi!
Az idősebbik mindjárt három éves, a kisebbik mindjárt egy. A sok keléshez már a lányomnál hozzászoktam, tök egyforma ilyen téren a két gyerek. Vele akkor lett jobb, amikor a terhesség miatt leszoktattam az éjszakai szopiról, onnantól kezdve alszik éjjel mint a bunda. Meg aztán kilenc hónap, mire megszületik az a gyerek, addig még rengeteg változás jöhet.
Amúgy nem fárasztó olyan szempontból a kelés, hogy együtt alszunk, és csak cicit kell a szájába nyomni, amitől pár perc alatt visszaalszik (meg én is).
Hüvelyben tutira nem fogok hőt mérni, annak ellenére, hogy tudom, hogy az a legjobb, mert a lányom még a végén elkezd mindenfélét dugdosni a puncijába, ha meglátja... Nagyon utánzós mostanában...
Tényleg, a hüvelyváladékot is érdemes nézni? Ha most jövő hét kedd körül jön meg, akkor a tojásfehérje nagyon jó peteérés jelző.
(Kár, hogy pont nyaraltunk, meg meccsek voltak akkortájt, így nem volt akció sem...)
Hú, rengeteget írtok egyébként, kicsit rossz így este mindenhez hozzászólni, mert úgy érzem, mintha már túlléptetek volna bizonyos témákon, én meg újra felhozom... De majdcsak belerázódom!
Fringilla