Új privát üzeneted érkezett!

Szivesen :)!Jól teszed,hogy maradsz :wink: !
Miért gondolod,hogy kell az Utro?Tudsz valamit,amit én nem? :wink:
Azért én megpróbálnám a klinikát,elmondod,hogy mire gondoltál,miért kéne UH.A dokik nem vetik el a hőmérőzés elvét,sőt... :) Egy próbát megér,neki meg aztán nem nagy cucc egy UH....
A magándoki tarifája nem semmi.Én sem szívesen megyek magánhoz,csak ha tényleg muszáj,vagy ha nincs iudőm kivárni vmit(nűlunk pl egy egyszerű méhnyak kenet levétel sem egyszerű...pláne az én eetemben :D),a terhesség végén is csak az UH mentem hozzá,mert megbíztam benne.
Egyet értek azzal,ami jár,azért ne fizessünk már...
Nálunk a szülészeten ezt már elég durván nyomták,aztán szerencsére megszüntette az osztályvezető...igaz,tragédia kellett hozzá... :?

Na,eldugulok... :D

anyapoc

Az utro azért fog kelleni mert elsőszülött leánykám is a Duphastonnak köszönheti az életét, meg PCOsoknak szinte mindig adnak a nagy vetélési arány miatt. Ha nem adnának is szedném, tudom hogy végig fogom rettegni a terhességem. :(
Vendég

Nekem nem kell majd :) Legalábbis elég valószínű, hogy nem kell majd... megvárom amíg rendbejön a hormonrendszerem és ha akkor esek majd teherbe, akkor már nem kell majd paráznom... (igazából valszeg már most is normális a progim... a hőm alapján legalábbis erre tippelek...)

a hasam viszont iszonyúan fáj :( Ha lefekszem akkor nem... úgyhogy vissza is húzok a kanapéra és nézem tovább a horrorfilmet....
Vendég

Csakegy!
Te csinálod jól! Kívánok egy majdani nagyon problémamentes terhességet! A pocid sajnálom. A horrorfilm jót tesz neki? :)
Vendég

Áfonya

Elolvastam a PCO-soknál azt a pár hozzászólást... :roll:
Megértem az álláspontod és megértem őket is.Igaz,az a bizonyos hozzászólás az egyik topiklakó részéről kicsit húzós volt,de szt az nem neked szólt igazán....
Ne menj el tőlük,sokat segíthetnek neked!Láttam én ezen a fórumon már sokmindent,elhiheted,hogy ez nem bántás volt! :roll:
Persze ez legyen a Te döntésed és iszonyú közhely,amit írok,de tényleg segíteni akarnak.Nem csak konkrétumokkal,hanem hogy fel tudd dolgozni ezt a betegséget,hogy ne menj fejjel a falnak,hogy kibírd,amit ki kell....
Na,ne hari,hogy beledumáltam,tudod,én is csak segíteni akarok :wink: !

anyapoc

Nem írok arról az esetről semmit, épp most kaptam meg hogy mit szidom őket! Pedig nem szidtam. Mindegy, nem akarok erről többet beszélni.
Vendég

anyapoc: azért nem olyan durva ez a PCO... kellemetlen, de legalább megtanulja becsülni az ember amikor megjön neki (régen rühelltem) és azt amikor nincsenek tucatszám ragyák az arcán :)

(most a betegség feldolgozásáról beszélek...)

Nehéz dolog ez... mindenkinek magvan a maga útja... én úgy érzem, hogy az enyém a legrövidebb és leginkább céltudatos... mert én hosszú távon is egészséges szeretnék maradni... a baba ennek a folyamatnak az eredménye de nem a célja.... ha valakinek a baba az első akkor neki is meg kell járnia a saját útját...

Én már két éve csak tanulok... és egy folyamaton megyek át... így könnyedén mondom, hogy az első az egészség....

Valakinek ezt még meg kell tanulnia...

Szóval szerintem itt soha senkinek nem lesz igaza... és midnenkinek igaza van....

tök gáz az egész :)

Holnap fogorvos... grrrr....
Vendég

egyébként meg tök belterjes ez a netes PCO-s társadalom... sokkolóan az....
Vendég

Sziasztok lányok! :)

Segítenétek nekem? Még sosem hőmérőztem, és az eddigi kevés infom alapján nem is igazán érdemes elkezdenem, ezért kerestelek meg benneteket, hátha tudtok tanácsot adni. Szóval én úgy tudom, hogy reggel, azonos időpontban kell mérni a hőt, ha jól emlékszem 5 óra folyamatos alvás után. Nos, nekem 5 óra alvás már három és fél éve nem adatott meg egyben, lévén mindkét lurkóm roppant ébredékeny éjszaka (a nagyobbik már nem). A kérdés az, hogy van-e értelme megpróbálni a hőmérőzést (most szeretnénk a harmadikat, és kíváncsi is lennék rá, hogy hogyan működöm), ha van, hogy félóránként ébred a kicsi, ráadásul reggel sem ugyanakkor ébrednek, hanem úgy másfél órás intervallumon belül. Egyébként mindketten könnyen összejöttek, két illetve négy hónap alatt, szóval első körben nem feltétlenül kéne hőmérőznöm, de mindig is izgatott, hogy milyen a görbém, meg aztán ki tudja, hogy most hogyan sikerül a baba, lehet, hogy rá éppen várni kell, és akkor legalább már a hőmérőzéssel előbbre vagyok. Szerintetek érdemes megpróbálkozni vele ilyen körülmények között is?

Bocs, hogy ilyen sokat írtam, látom, hogy köztetek vannak, akiknek nem megy könnyen a baba, én meg úgy idepofátlankodom, remélem, nem baj! Majd beállok én is a drukkolók sorába, hátha számít valamit! :)

Köszi a választ előre is!

Fringilla
fringilla

Fringilla!
A drukkolás mindig számít! :)
A hőmérőzést meg miért ne próbálnád meg? Még ha nem is optimálisak a feltételek, szerintem nincs ember aki mindig ugyanakkor ébred. Próbáld meg, pénzbe nem kerül, nem fáj, nem időigényes. Aztán meglátod 1-2 hónapon belül hogy működik-e így is. Ha véletlenül nem, akkor sem vesztettél semmit.
Vendég

Egyébként én meg esek lefele. Ebből se lesz már baba :(
Kép
Vendég

Hahó!

Áfonya,
köszi, végülis igazad van. :wink: Miért ne próbálnám meg, aztán majd kiderül. Mondjuk az időigényességről azért vitatkoznék, nem tudom, két kicsi mellett hogyan tudom megcsinálni, de majd kiderül. :)

Egyébként ma teszteltem egy csontnegatívat, de meg akartam próbálni annak ellenére, hogy nem érzem terhesnek magam (előző volt a próbahónap alig pár együttléttel, hogy szokjam a "klímát" (eddig óvszereztünk), mostantól jön majd a rendes projekt). Ma vagyok a 32. napon, mensi sehol (oké, szoptatok még, így lehet összevissza), eddig háromszor jött meg, és 28 és 26 nap volt köztük. A nagyobbikam után egy pár mensi után beálltam stabil 23-24 napos ciklusokra, ezek egyikéből lett a kisebbik. Szóval most várom a mensit, hogy nekiállhassunk úgy istenigazából. :)

Fringilla
fringilla

Áfonya,
azt elfeletettem írni, hogy sajnálom, hogy esik a hőd. :(
F
fringilla

Mindjart visszaolvasok, de elobb onzo modon dobok egy gorbet, mert en mar semmit nem ertek???? :roll: :shock: :shock:
Kép
baratodildi

Sose sajnáld! :) Én se gondoltam komolyan még a peteérést se, nemhogy a teherbeesést!
Vendég

Ildi!
A tickered szerint (a családineten láttam) neked megjött! Most mégse vagy miújság? :) A hőd tényleg fura, de az üres karika szerint eltérő a ma reggeli mérési időpont, elképzelhető hogy emiatt tréfál meg a görbe. Pocid nem fáj? Nem érzed jeleit a mensinek?
Vendég

Ildi: hűűűha :) :) :)

Nem kéne véletlenül tesztelned egyet? A 14. dpo-n vagy úgyhogy ártani nem árt:)

Áfonyaaa :(

fringilla: 3 óra összefüggő alvás kéne, de eddigi tapasztalataim alapján az össze-vissza mérés csak nagyon ugrálóssá teszi a görbét de a 2 fázis attól még elvileg látszani fog! Hajrá :)
Vendég

Sziasztok!

Áfonya,
itt mindenképpen maradj! :)

Nem hőmérőzök és még lombikos is lettem közben! És mégis itt vagyok :wink:

A hormonstimutól én is félek, de kikerülni nem tudom... nem szeretném, ha az amúgy jó kis ciklusaimat hazavágná :roll:

Egyszer én is írtam a PCO-sba... :wink: :roll:
angel37

Bildi,
a görbéd igen jól irányt vett! :) Teszt?
angel37

áfonya:
Igen kb 40 perccel kesobb mertem, meg nagyon vacakul aludtam ma ejjel is a melegtol... na de mar meg kellett volna jonnie??? En ezt nem ertem, nekem hosszu meg nem volt a luteralis fazis, inkabb rovid szokott lenni. Vasarnap teszteltem, de akkor ha ma nem jon meg holnap ujra beprobalkozom egy teszttel.
Szerintem tuti volt peteeresed es szerintem legalabb egy vervetelt harcoljal ki magadnak, ahol progi szntet neznek, ha uh-t nem tudsz kiharcolni. Az elozo ciklusokban vervetellel vagy uh-n neztek, hogy volt e peteeresed? Most miert nem lehet???
Azert jelzi a ticker a menzit mert magat atallitja... de majd javitom.

frigilla:
Szerintem merjed, de probaljal majd ugy homerozni, hogy ne keljel ki az agybol a meres elott.
baratodildi

Ildi!
Az előző ciklusokban azért lehetett mert akkoriban Paksra jártam, most meg Pécsre, a harmadik dokimnál tarok :)
Vérvételen meg voltam a 21. napon pont :) Csak az a ciki hogy ha akkor volt PÉ, akkor a progiszintem roppant alacsony lesz, és azt a vérvételt annak szánták :D (márhogy progiszint nézésnek)
Holnap reggel tesztelj egyet, ne hagyj minket kétségek közt, jujj de drukkolok! +++++++++++++++++++++++++++++++
Angel!
Maradok. :) Amíg egy ember is szívesen beszélget itt velem addig mindenképp :)
Vendég

ja... a mai görbém...

Kép

Ami engem elgondolkoztat, hogy reggelente nagyon meleg van és az keményen befolyásolhatja a hőmet... de ki nem xarja le :)
Vendég

Lányok,
köszi szépen, akkor megpróbálom! :) Már csak meg kell jönnie...

Majd szép lassan a társalgásba is bekapcsolódom, ahogy kicsit jobban megismerlek benneteket, meg ahogy tájékozottabb leszek a hőmérőzést illetően, mondjuk, általában csak este tudok jönni, de gondolom, nem baj.

A hőmérőzős táblázatok közül melyik a legjobb (ami azért egyszerű is)?

Fringilla
fringilla

Csakegy!
Ez nagyon szuper!!! Lehet hogy már nem is vagy egyedül? :wink:
Fringilla!
Én a wunschkindert is használom meg a fertilityfriendet is, szerintem jó mindkettő. Milyen nyelven tudsz picit? Az egyik angol, a másik német.
Vendég

Sziasztok!

Áfonya

Nem biztos,hogy esés lesz a görbédből,várj még pár napot!

Bildi

Most jövök rá,hogy én folyamatosan Lili-zlek Téged :oops: ,oszt csodálkozok,hogy nem reagálsz.... :? Jól félreolvastam a neved :roll: ...
Nagyon kíváncsi vagyok,mi lesz veled.... :wink: Drukk megy :)!

Csakegy

Akkor azért feldolgozni mégsem könnyű a PCO-t,nem? :wink: Nekem legalábbis most úgy tűnt,ellent mondtál magadnak.... :roll: Azt írod,nem olyan durva,de aztán csak azt taglalaod,hogy nem egy könnyű dolog,egyáltalán a tudat,hogy gond van és elég összetett....
Persze a lényeg,hogy mindenki a saját útját járja.... :)
Egyébként egyik barátnőm PCO-s,neki is volt lapar és utána már meg sem jött neki 9 hónapig...Persze a betegség maradt,tünetek megvannak,de ő ezt elfogadta.... :roll:
Hogy érted,hogy belterjes a PCO közösség itt? :roll: Az biztos,hogy egy-egy topikon nagyon lehet gerjeszteni és az új infok esetleg elvesznek...legalább is én ezt látom... :roll:
Fogorvoshoz kitartást,az már bakfitty :wink: !

Angel

És akkor én mit szóljak?Én is kilógok rendesen :D!
Szt a stimu nem fogja tönkrevágni a ciklusaidat,pláne,hogy 9 hónapig nem is lesz :wink: !

Fringilla

Üdv :)!
Gratu a az aprónéphez :)!
Bátor vagy,hogy így bevállalod.Mármint rossz alvó gyerkőc mellé...Vagy én vagyok túl igényes az alvásra? :wink: Hogy bírod,hogy ilyen sűrűn kel a pici?vagyis mennyire pici? :roll: Ő hogy viseli? :roll:
Hőmérőzés: 3 óra alvás kell hozzá,lehetőleg igen,egy időben kellene mérni,vagy legalább is nem túl nagy eltérésekkel.De ahogy Csakegy írta,még ha kicsit cikcakkos is lesz,azért a két fázis és a PÉ elkülöníthető lesz!
Az én javaslatom szt belső hőt mérj,vagy hüvelyben,vagy szájban nyelv alatt,de az előbbi a legjobb,10 percig digitálissal is.
Remélhetőleg,csak 1 görbét kell majd néznünk tőled és az is babás lesz :)!Sok sikert! :)

anyapoc

Anyapoc: hát... én speciel már sok éve tudok a PCO-mról, így a dolog lelki része már rég lefutott...

aztán ahányszor nőgyogyóhoz mentem, mindig megnyugtattak, hogy nincs itt semmi gond, majd kapok hormonokat és ott lesz a baba... úgyhogy nekem volt időm felkészülni erre... ennek megfelelően tavaly májusban hagytam abba a bogyót annak ellenére, hogy idén májusban akartuk csak elkezdeni a babaprojektet... így kaptam egy extra évet. Így engem egyáltalán nem visel meg az, hogy lényegében tavaly május óta csak a terheségre készülök.

Aztán elmentem belgyógyászhoz aki felírta a metformint... ami egyszercsak elkezdett működni és a PCO okát és nem a tüneteit gyógyítja.

Szerintem ezért nem durva a dolog... mert tudom, hogy van rá gyógyszer és én azt szedem. A PCO-ban nekem a legijesztőbb az volt, hogy cukorbetegséggel riogattak miatta.. most meg úgy érzem, hogy a metformin mellett nem lesz itt soha semmi gubanc. Ha meg megszűnne a metformin, otta kecskerutafű tea ami ugyanúgy használ.

Hát ezért nem olyan durva ez az egész.

Ha ez nem lenne nálam valszeg úgy vágtunk volna bele a babaprojektbe, hogy lélekben még nem lettem volna felkészülve a babára... mert szerintem az, hogy az ember eldönti, hogy jöhet a baba nem egyenlő azzal, hogy tényleg felkészült rá...

Ja... és ha csak jövőre jön össze akkor csak jövőre... majd ha itt lesz az ideje...
Vendég

Ja... egyébként ha nem olvasgattam volna a fórumokat valszeg még ennyire sem zavart volna a bizonytalanság, hogy hat-e a metformin... csaka fórumok hülyítik az embert... ez pedig nem versenyfutás (de a hülye táblázatok stb. mégis úgy tűntetik fel a dolgot mintha az lenne...) Szóval csak stresszelik az embert.

De ezt a részét úgy tűnik az ucsó 1-2 hétben sikerült letudnom és a PCO-s táblázatból is kivetettem magam.

Nem lóverseny ez...
Vendég

Sziasztok!

Egy kis off: nyertek az olaszok! :lol:

Anyapoc! Köszi az Algoflexes M-es ötletet! Úgy éreztem, hogy életet mentett...

Baratodildi! És nem érzel semmi menzire utaló jelet?

Csakegy! Fogad? No és milyen volt Visegrád?

Áfonya! Segítőszándék lett volna minden tanács részedre. De te ezt annyira, de annyira félreértetted. Sajnálom. De mint már írtam: úgy szeretném, ha jönnél kétcsíkosan, örömmámorba..... :lol:
Igaza van Anyapocnak, hogyha 21 nap körül volt a pé-d, akkor nem látszott 12. napon semmi sem az UH-n.

Angel! Hány hónapig kell szedned ezt a protokollos fogigátlót?
Most aztán beindulhat a felelőtlen szex! :lol:

Bali! Jól látok?? Kedves ismerőseid ennyire visszafogták magukat? :lol: Te hogy vagy?

Többiek? Tontica, Tildi, Monyoka??? S táblánk is olyan régen volt.

További kellemes napot mindenkinek!!!!

Bee
beebeey

Sziasztok!

Egy kis off: nyertek az olaszok! :lol:

Anyapoc! Köszi az Algoflexes M-es ötletet! Úgy éreztem, hogy életet mentett...

Baratodildi! És nem érzel semmi menzire utaló jelet?

Csakegy! Fogad? No és milyen volt Visegrád?

Áfonya! Segítőszándék lett volna minden tanács részedre. De te ezt annyira, de annyira félreértetted. Sajnálom. De mint már írtam: úgy szeretném, ha jönnél kétcsíkosan, örömmámorba..... :lol:
Igaza van Anyapocnak, hogyha 21 nap körül volt a pé-d, akkor nem látszott 12. napon semmi sem az UH-n.

Angel! Hány hónapig kell szedned ezt a protokollos fogigátlót?
Most aztán beindulhat a felelőtlen szex! :lol:

Bali! Jól látok?? Kedves ismerőseid ennyire visszafogták magukat? :lol: Te hogy vagy?

Többiek? Tontica, Tildi, Monyoka??? S táblánk is olyan régen volt.

További kellemes napot mindenkinek!!!!

Bee
beebeey

Ki vagyok akadva a babanetre!

Bocsi hogy kétszer ment el! Számomra is csoda, mert egyszer sem akarta elküldeni :roll:

Macs! Te hogy állsz? Hőmérő?

Kincs! 28 napos lett a ciklusod? :lol: Gratula!

Bee
beebeey

bee: délután fogdoki (szerintetek hogy néz majd rám ha arra a kérdésere, hogy terhes vagyok-e azt mondom, hogy fogalmam sincs kezeljen úgy mintha az lennék ? :) :) :)

Visegrád szuper volt :)

(Ui: bevallom én ezért szeretem a PÉ utáni időszakot... ilyenkor olyan jó reménykedni egy kicsit :) Az első PÉ-nél még stresszelt a dolog... mostmár inkább élvezem... és azért zavar az anov. ciklus mert akkor elbukom ezt a két hetet :) :) :) )

Ja... Visegrádon vettünk egy hiper-szuper függőszéket... olyan kényelmes, hogy azonnal fel is szereltük a nappaliba... pedig nem odavaló... de ooolyan jóóó:) Ja... a képen NEM ÉN vagyok :) ez a gyártó honlapjáról van :)
Kép
Vendég

Bee!
Majd jövök ide kétcsíkosan :)
Az ügyről többet szót se.
Vendég

Szisztok,

Csakegy,
miért gondolod hogy a hormonstimu gáz? Én is azt hiszem ezen fogok átesni jövő hónapban. nekem még nem vettek hormon profilt, és már 3 x voltam spontán terhes. Mégis utoljára akkor estem teherbe, amikor a clostit szedtem. Előtte nem. Ez nem jelenti biztosra azt hogy nincs pé-m. de nem jobb ha hormonokkal tuti a pé?
Egyébként ígéretes a görbéd!! :D
Áfonya,
sztem egyáltalán nem baj, hogy biztosra mégy..
+ Ha a doki úgy gondolja hogy káros a hormonpótlás, úgy sem javasolja.

Egyébként aki clostit szed vagy szurit kap, azt túlstimulálják?
Csatolom a görbém, ami nagyon elkeserítő, 2 nap múlva tutter jön a mikulás, pedig senki se hívta....

Kép
macspacs

Szépen kérek mindenkit ne kezdjünk el vitatkozni a hormonokon mert mikor legutóbb ez történt... nem írom le, akit érdekel utánanéz, a lényeg hogy nem akarok innen is elmenni!!!
Mindenki csinál amit jónak lát és csináljon bármit szorítsunk neki! Arra van szükségünk, nem civódásra, újabb sebekre.
Vendég

Áfonya,
sztem ez nem vitatkozás, speciel engem azért érdekel a téma, mert nem sokat tudok róla, és tényleg érdekelne hogy mikor van szükség rá, és milyen mellékhatásai lehetnek.... + pár hét múlva rám is ez vár, és lehet hogy hibát követek el... , és szeretem mások véleményét meghalgatni.
De majd a neten vhol utánanézek...

Bee,
az előbb írtam, de ezek szerint nem ment át.
Szóval: FORZA ITALIA!! :lol: :lol: :lol:
a HŐM mérem rendesen mint láthatod, de sajnos nem túl magas...
Jövő héten a mensi után irány Zásori doki a Kaáliba, és ha minden igaz vagy elkezdi az ovuláció indukciót, vagy csak UH tüszőérés megfigyelés. Majd tájékoztatlak. Már nagyonnagyon várom, és izgulok is.

Egyébként meg a munkahely kérdés köti mostanában le legjobban a gondolataim. Folyt köv
macspacs

Hormonok: mert félek, hogy ha hormonoznak akkor csak további hormonokkal tudom majd megtartani a babát... ha pedig anélkül is össze tudom hozni akkor inkább várok és összehozom anélkül..

(megjegyzem én már a fogamzásgátlótól is kivoltam és meg is fogadtam, hogy azt se fogok soha többet szedni...)

Ja.. a másik. Ha clostyloznak, akkor állandóan UH-ra kell menni, időzítve kell szexelni stb. Na ez nekem marhára nem hiányzik. Mert most is tudtuk, hogy aznap PÉ van de nem volt kedvünk semmihez -fáradtak voltunk- és ezért hagytuk a francba az actiont... megtehettük, nem volt tétje... max. annyi, hogy ebben a ciklusban nem jön össze... de nem akarjuk, hogy ez a nagy babagyártás a kapcsolatunk (intimitás?) rovására menjen...

Ha pedig kisebb vagyonokért hormonozzák az embert akkor olyan nincs, hogy most nincs hozzá kedvem mert olyan álmos vagyok hogy mindjárt bealszom.... vagy nincs hozzá kedvem mert épp gombák keserítik az életem...

(ld. nálam akkro jöhetne csak hormon ha inszem lenne vagy lombik.. mert az nem csapná agyon a házaséletünk... és az nekem fontos... mert ha már most agyoncsapódik mi lesz később...)
Vendég

Beebeey!

A ciklusom 48 napos lett, de a második része az szép 14 napos...rendeződök :) , mert eddig mensim sem volt csak egy év/3 és most április óta ez a második spontán ciklusom....
Vendég

Szóval a mostani munkahelyem szeretem, érdekes, manager a beosztásom, viszont minimálbérrel vagyok csak bejelentve. Ez a gyesre + táppénzre nézve nem túl biztató.
Most kaptam egy HMVhelyi cégtől ajánlatot, ahol adminisztrátor lennék csak, de 190 000 lenne a bruttó bérem. De attól félek hogy az uncsibb állás lenne, és életembe most kaptam először lehetőséget arra hogy a titkárnősködésen kívül komolyabb dolgot is csinálhassak. attól félek ha elfogadom az adminisztrációs állást, és onnam megyek gyesre, akkor az életben már nem lesz több "karrier" lehetőségem, és 50 évesen is administrátor leszek..
Veled mi a helyzet? Méred a hőd? Ha igen hogy áll? ÉS hogy telik a nyarad?
macspacs

7 kincs,
Gratula! Hogy sikerült elérned? Magátol rendeződött a ciklusod?
macspacs

Csakegy,

az állandó UH a munkahelyen is gondot okozhat....
Egyébként az előző dokim, akiről mesélte, egyszer sem nézett meg UH-val Closti alatt. Azt mondta hogy 3-5 naponkénti házas élettel biztos a siker, mert amig az új fickók célba érnek, a régiek tartják a frontot :wink:
macspacs

macs: nálam is gondot okozna... meg eleve... miután állandóan botot dugdosnak belém még szexeljek is? az élettől is elmenne a kedvem... (bocsi ha valakit megbántottam ezzel... de én erről inkább lemondanék ha lehet)
Vendég

3-5 nap elég ritka... nem 2 - max. 3 napot akart inkább modnani?
Vendég

Ezen a hosszú időn én is kiakadtam, de azt mondta a doki hogy inkább 5 nap mint három!!!Minél ritkább az ejakuláció, annál hosszabb ideig életképes a hímivarsejt. Az egy napos példány alig alig marad életben addig, amig eléri a pestesejtet....
azt is mondta hogy volt olyan páciense, aki azért nem esett teherbe, mert túl gyakran szexeltek (naponta..). Ez a doki szerint a naponta szex egyenlő 1/2 meddőséggel..
macspacs

Áfonya,
na azért! :)
Csak progit néznek? A többi hormonból esetleg látszódhat, hogy még nem is kellene a magasnak lennie...
Ja, ezt nem vitának szántam! :wink:

Anyapoc,
már hogy lógna ki a fő-fő :mrgreen:

Bee,
úgy van, hogy el kellett kezdenem mikor megjön, és 30.-ig kell szedni, és ha elfogyott ez első levél, akkor nincs szünet, hanem folytatni a köv. levéllel
angel37

Csakegy,
egyébként mi 4 naponként akcióztunk és úgy estem teherbe, tehát lehet benne vmi....
macspacs

Macspacs!
Nehogy megsértődj itten nekem! Elvégre sorstársak leszünk :) Csak már nagyon félek minden mondattól amiben a hormon szó benne van.
Vendég

Macs!
Április óta metforminozok,és a pm-re szedek gyógyit.

Engem nem zavar az uh ,ha minden okés lenne nem kellene,de még nem 100%- os vagyok kell kicsi noszogatás és ellenőrzés :)

Beebeey te most hol tartasz??
Vendég

Háát, a 3-5 naponta szexszel lehet, hogy épp kimarad az esély... a fickók élettartama inkább 48-72 óra... az öt naphoz ritka jó anyag kell :D
angel37

Áfonya,
eszembe se jutott megsértődni,hiszen minden infóból csak tanulunk egymástól :lol: :lol:
macspacs

Kár hogy az andrológián nem vizsgálják a spermiumok pontos élettartamát, akkor okosabbel lehetnénk...
macspacs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?