Sziasztok lányok,
csak gyors helyzetjelentés végett jöttem...
de mindenekelőtt: nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat, meghatott, nagyon jólesett!!!
Nos, nem túl remekelősek ezek a napok, azért nem jöttem, Rambóka tud róla, mert napjában nyüstölöm szegényt...
csütörtök este óta fáj a fogam, pénteken már nagyon fájt, szombaton nem bírtam tovább, SOS fogdoki és gyökérkezelés, erre rákövetkező éjjel és nap szó szoros értelmében fetrengés és sírás a fájdalomtól.
Szoptatni is alig bírtam, aludni szinte semmit, tejcsi megcsappant. Vasárnap du. jobb lett, tegnap vissza fogdokihoz, másik fog is gyulladt (?), azt is meggyökérkezelte. Rambóka szerint gáz van, nem jó a diagnózis és a kezelés, amit én is sejtek, de az tény, hogy tegnap óta már egyáltalán nem fáj semmi, csak hát két fogam is meg van nyitva egymás mellett... be kéne tömni őket, de ez a fogdoki még kezelgetni akar egy darabig... nos ahogy Rejo mondaná, a fallosz kivan, de keményen!!!
Ráadásul antibiotikumot kéne szedni, ami szopi alatt ellenjavallt, most nem is szedem...
Rambóka, le vagyok fotózva (vasárnap de. kép) sóval tömött zoknival a számban, a cinikus párom dőlt a röhögéstől ahogy a nyálas zokni szára lóg a mellkasomra , azt mondja, elküldi neked szívesen!
Mondjuk akkor az segített is....
Kavicska, átküldtem neked a cikket!
Na bocs lányok, most tőlem csak ennyire futotta... na még annyit, hogy Bogi mintha megérezte volna, hogy anyja szarul van, nem turbó üvöltözik. Esti macera: rájöttünk hogy ez a fajta fürdetés nem jön be neki, azon húzza fel magát, úgyhogy az újabb, hogy anyával fürdik a nagykádban 5 napja, abban lubickol, légyszi ne jelentsetek fel a gyámhivatalban alkalmatlanság címén!!
És újabban hason alszik, a nem ajánlás ellenére, de így nagyon nyugiban van, légzésfigyelő van.
puszi mindenkinek, íme még 4 generációs kép.
Norka