Sziasztok
Prücsök
Elindultunk az autóval és még nem értem el az Ajtósi dürerig, már aludt Dani, mint akit fejbevertek. Az volt már szegénykém baja, hogy álmos és közben meg nem akar aludni, mert annyi élmény van körülötte.
Etának én is adtam pénzt, az ajándék az más miatt volt, bocsi, ha félreérthető volt, amit mondtam.
Nagyon édi a lányod
Játék :
A nyuszik a liberohoz kellenek, mi bejelentkeztünk a libero klubba és most várom hogy küldjék a kérdőivet, kitöltöm és megfelelő számu nyul kiséretében visszaküldve mindig küldenek valamit a gyerekeknek. A
www.libero.hu oldalán meg tudod nézni, hogy mi a teendő, tudom ajánlani, hogy ne postán küld be a jelentkezést, hanem hivd fel őket telefonon és diktáld be az adataitokat, mert a mienket se rögzitették, pedig beküldtem.
A pampersnél is van játék, de ott csak a 2005. október 1 és 2006. március 31. között született babák vehetnék részt a játékban. A 3 as és 4 es óriás vagy jumbo csomagolásu pelusok vonalkodját kell gyűjteni, és a kiválasztott játéknak megfelelő számut beküldeni.
Akik beleesnek az adott időbe azoknak a Dono kft kiküldte a részvételi csomagot. Majd átküldöm neked emailban a leirást, mert a neten az oldalukon nincs fent ez.
Lilla
Nálunk egyik gyereknek sem kellett a terpesz pelus, csak akiktől kaptuk anno a babaruhákat azok adtak egyet, mert ők használták, ezért mondtam hogy volt otthon nálunk, vagyis van
Sajnos rá kell adni, szokták mondani, hogy nincs mese. Probáld meg hogy egy kis rövid sortot adsz rá és ugy a pelust, hogy ne dörzsölje a kicsi combját. Most az auchanban ugy is 250 Ftos vásár van és van egy csomó babaruha is, én tegnap vettem is a skacoknak rövidgatyót, meg polókat, érdemes kinézni.
Jutka
Nagyon jó utat, klasz időt, jó pihenést nektek. Élvezd ki a tengert és a jó levegőt
Rita
Teljesen elképzelhető, hogy megjött, barátnőmnek is a szülés után 6 héttel jelentkezett. Jól müködik a petefészked és ha már nem szoptatsz éjszaka igy sajna beindulnak a hormonok rendesen.
De legalább nem kell izgulni, hogy ujra babát vársz vagy sem, vagyis mostmár ha beáll rendesen a ciklusod akkor kiszámitható a dolog.
(nah ezt most jó bonyin leirtam, de gondolom érted mire gondolok)
Brik
Mennek a drukkok a hugodnak, igy ti is ugy vagytok, mint mi a sogornőmmel
csak nálunk én szültem elöbb
PP
Én vagyok a bűnös, mert nem küldtem köremailt, csak feldobtam a topicban hogy legyen tali, szánom bánom, és legközelebb igérem email is megy.
Angyalka
Merre vagy?? A tali óta nem is irtál, remélem jól éreztétek magatokat.
Pirus
Te is eltüntél megint...legalább két sort hogy élek
Annamari
Ilyen gyorsan el is vesztettél minket a megtalálás óta, mert hiába várjuk a beszámolót rólatok, azóta se irsz, brühühühü....
Panzej
Küldj nekem egy emailt és elküldöm neked a tali fotók lelőhelyét, mert nem publikus albumokat készitettünk.
Kguilia
Még mindig keresek gyerekbutorokat, sajnos azokat nem találtam még, de bizom benne hogy talán sikerül valami jót kifognom, és kiságyra valóban nincs már szükségünk
Dani igazi rosszcsont volt, ahogy kell és az még rátett nála egy lapáttal, hogy nem volt vele egyidős gyerek.
Gabek
Ez a szorzó dolog általánoságban müködik, szal elméletileg egy 8 kilós babánál is igy menne még, de szerintem amire annyi lesz Gergő addigra már tutira tudni fogod, hgoy mennyit kér enni
A tápszer miatt, meg ne legyen semmi rossz érzésed, a lényeg az legyen, hogy eszik és szépen fejlődik a fiad.
Toreau
Tündéri a kisfiad, olyan édesen és békésen végig aludta a talit:)
Küldöm neked is a fotókat a kendő kötés ügyben, amit igértem.
Nah mi ma megyünk a gyerekszigetre kikapcsolódni, holnap meg az állatkertbe sétálni. Mindenkinek nagyon szép hétvégét és jó pihenést.
puszi
Ági