Naná, hogy megint ügyelet!
Kandika!!!
Jesszusom, már a 60-ik napon tartok???
Tuttira kivárok egy spontán mensit.
Gratula a kisfiadhoz
Oriási élmény lehetett
És ezek után gondolom focista akar lenni...
Mert időnként írod, hogy viszitek edzésre.
Alice!
Hát igen. Az egésszel csak az a bajom, hogy alapjáratban nem vagyok egy fcipárti tipus. De ezt a VÉBÉt elkezdtem nézni és azon kaptam magam, hogy élvezem és "megszerettem" néhány csapatot, néhány focistát. Így voltam Zidaneval is. Láttam vele egy interjút kb 3-4 hónapja és nagyon szimpi volt. Ugyanez a Brazilok néhány csapattagjával is.
Aztán előszőr kiesnek a Brazilok aztán tegnap meg ez történt Z-vel. Olyan nagyon sajnáltam (sajnálom). Látván az arcát, amikor a játékvezető felmutatta a piros lapot.
De azért örülök, hogy a franciák melegebb szívüek és nem nevezik hülye idiótának, mint Rooneyt (jól írtam a nevét?) az angolok. Bocs az OFFért.
Csillagfény!
Hajrá lakáskeresés!!! Nem egy könnyű műfaj. Általában az szokott lenni a legnagyobb probléma, hogy ami igazán tetszik, arra nincs pénzed.
Mi beköltöztünk panelbe. Megvettük a második számú lakást. Mert az első számút, amibe beleszerretünk végül úgy döntött a tulaj, hogy nem adja el.
Azt hittem belehalok. De túléltem
Mostmég csak egy álom a kertes ház. De talán majd egyszer összejön.
Itt még kb 5-10 évet
lehúzunk.
Kincsecske!
Ebben a hónapban Clostyval tutti lesz PÉd!!! Sőt még az is megkockáztatható, hogy Closty nélkül is összejönne!!! De hajrá!!!! Biztosra menj!
Espero!
Hehe:) Élvezem, hogy még mindig sikerül titokban tartani.
Pedig a munkatársak nagyon érintettek
Beszélgettem az endokrinológusommal. Rákérdeztem az IR és diabetes, valamint az "életünk végéig Metformin" dologra.
Aszonta, hogy az IR nem jelent kötelező diabetest, de tény, hogy nagyobb az esélyünk rá:( , mint egy egészséges embernek.
A legfontosabb, amire figyelni kell, hogy ne hízzunk meg. Kilókra vigyázni!!!! Nem zabálni rengeteg szénhidrátot (lásd GI diéta) és rendszeres testmozgás. Sőt NAPONTA TESTMOZGÁS!!!!! Erre nagyon felhívta a figyelmem! Ő továbbra is azt hangoztatja, hogy ne Metformin és terhesség! Ha megtudom, hogy babás vagyok, akkor hagyjam abba, de azt mondta ez az én döntésem!
Most ennyire futotta szűk kapacitású agyamból.
Rejóka, Norka!
Jelentkezni!
Képeket szeretenék