Sziasztok!
Melcsi
Nagyon tetszik,ahogy anyukádról írsz
!
Olvastam a lehetőségeket,hogyan kaphatta el...Hát elég érdekes.
Köszönöm a szép szavakat a gyerkőceim nevében
és kívánom,hogy mihamarabb Te is örülhess így a sajátoknak
!
Kriszti
Tuti a hőmérős GIF-ed
!
Zsazsóka
Te hogy nőttél ekkorára?
:D:D:D Jesszus...
Áfonya
Grat a PÉ-hez
!Jól megugrott a hőd
!A lepedőtorna meg simán belefér
!És én 21-22. napra tenném a PÉ-t.
7Kincs
Drukk megy
!
Moni
Ez szupeeeeer!!!!jaj,de jó,hogy nem repedt meg
!
Lili
Sajnálom az esést:(.... de azért még várjunk,nem?
Keditke
5 éves daganat
!
Azért a görbéd szép lett!
Kokusz
A görbéd ismét szép lett,én drukkolok azért itt csendben
!
Mensi terhesség alatt:
Ennek jósló értéke különösen az egyébként rendszeresen menstruáló nők esetén kiemelkedő. Ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagyni a tényt, miszerint egyes esetekben több-kevesebb menstruációszerű vérzés még megfogant terhesség alatt is jelentkezhet, akár több cikluson keresztül is. Ez az "álmenstruáció" azonban többnyire a szokottnál kevesebb, rövidebb ideig tart, jellege tehát alapvetően eltér a megszokottól.
A pontos okairól még nem találtam semmit,de igyekszem
....
Hőről:
Ha megmérjük a nők hőmérsékletét ébredéskor, akkor azt látjuk, hogy az ösztrogén fázisban a hőmérséklet nagyjából azonos. Ha szerencsénk van, akkor azt látjuk, hogy az ovuláció időpontjában, a hőmérséklet a korábbi átlaghoz képest 2-4 tizedfokkal csökken. Ez a csökkenés igen jellegzetes, de csak ritkán sikerül mérni, leginkább akkor, ha az ovuláció a hajnali órákra esik, ugyanis nagyon rövid ideig áll fenn[u][/i]
Az aláhúzott részeket kommentálnám
:
Az első rész szt tehát normális,ha valakinek uolyan a hője az első fázisban napikig!!!!
A második szt meg az is nomrális,ha nincs leesés,csak a felugrást mérjük,mert az ovulációt nem pontosan kapta el a hőmérő és már csak az emelkedést méri
!
Na befogom,nem okoskodok tovább
.