Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Egy kicsit benézek ,mert megint sok munkám van itthon és már holnap mennem kell dolgozni!!
A mai höm "nem hivatalos",mert tegnap 02-kor értünk haza B.peströl és reggel 8-kor mértem (5 óra helyett)szerintem azért lett több ,na majd holnap reggel kiváncsi leszek!!!

Kép

Szia Ildi!! :D :D Már joo rég voltam ugye??De jo ,hogy emlékszel rám :) !!

Anyapoc !!
Érdekes modon nyáron mindig alacsonyab a höm mint télen,elég érdekes!!Biztos emlékszel mikor felment 37-re is ,,?!

Regi!!

Pedig anyira jó görbe volt, legalább volt pé-d az a lényeg,megy a drukk a köv.hónaphoz!!!

Bildi!!
Megy drukk++++++++++++!!!!!!!!!!!
En -né lettem !

No azt lépek mert fut a konyha megint :oops: ,köne kicsit mosogatni!!Fözni nem kell mert tegnap tul sok c.borso fözeléket csináltam pörivel,lehet h még holnap is azt kell enni
:lol: !!
Vendég

Anyapoc,

Igen mértem ugyanabban az időben mint tegnap reggel 36,7°C.
cuncocska

Sziasztok!

En is csak benezek mert ebedet kell foznom es fel kell mosnom es kozben el kell altatnom a fiamat stb.
TUDTOK VALAMI OTLETET ADNI EBED TEREN DARABOLT MARHAHUSBOL? De valami konnyut mert marha meleg van es nincs etvagyam se.
Most hivott az uram hogy megnezte a vervetel eredmenyemet es mondta neki a doki hogy ugy nez ki egykonnyen nem szabadul meg tolem mert minden ertekem tokeletesen rendben van. :lol: En meg attol feltem nehogy most deruljon ki hogy halalos beteg vagyok. :mrgreen:

Ja es 9 HETES VAGYOK! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok,

Csakegy,
Köszi szépen az LH teszt tippet, tényleg sokkal de sokkal olcsóbb!!!
Alig várom hogy jövő hónapban tesztelhessek!!!

Regi,
Tutti peteérésed volt, és az már nagyon jó!!!

Képzeljétek, az egyik barátnőm is úgy járt ahogy én, 5-6 hetes kora körül felszívódott vagy kiürült a petezsák. Az egészben az a furi, hogy őm is a szűz jegyében született, mérleg ascendensel, ugyanúgy ahogy én. Szinte ugyanakkor lettünk terhesek 2 -3 hét különbséggel (Ő szepr elején születtett, és a vége fele), és ugyanúgy végződőtt a terhességünk...
Nem sorsszerű ez? Lehet hogy bárhogy erölködünk, át kell esnünk néhány "nehézségen" ahhoz hogy babásak legyünk?
Vagy az egész csak szimpla véletlen?
Egyre inkább kezdek hinni a jónás módszerben....
Jövő hónapban kipróbálom, és majd kiderül hogy működik-é vagy sem.
A házzasággal kapcs én szeptben megyek férjhez, és megtartom a leánykori nevem. Úgy érzem hogy xp-né ként öregednék "lelkileg " vagy 10 évet. Tudom hogy ez hülyeség..... A férjem vezetéknevét pedig nem akarom felvenni, mert az olyan mintha testvérek lennénk.
Az is eszembe jutott, hogy esetleg azért romlanak meg a házasságok, mert az új névvel (már aki megváltoztatja), a számmisztika szerint már lehet hogy nem ugyanaz a sors vár az emberre? Állítólag a számmisztikusok a születendő gyermekük nevét is ugy választják meg, hogy szerencsés sorú legyen a pici.

Szép napot mindenkinek!!!!!

Kép
macspacs

Hi Tontica,

Ha könnyű kajára vágysz, mindenképpen vmi zöldséges köretet készíts a marha mellé (párolt vagy grillezett, minél több féle zöldségből..), és marhát pedig megcsinálhatnád tejfölös fokhagymás permezános mártással....
Hmmm, nagyon éhes lettem :-)
Jó főzést!!! :-)
macspacs

ja,
és persze óriási gratu a jó vérvétel eredményhez !!!
macspacs

Sziasztok!

No,felhívtak az OKÉV-től,és sűrű elnézés,meg némi levelés ,aztán megkapom a "rendes" papírom. :) Pedig már azt hittem,én nem írtam jól,a saját adataimat :oops:

-né ről:Terhes voltam,UH-n várakoztam,egyszer kiszóltak,hogy mehetek.Erre a mellettem ülő "kedves" hölgy:"na,megint egy leány anya"

akik ismernek már, megszokták,és nem gond,de hivatalos helyen.....

macspacs
Nekem számmisztika szerint uaz jön ki a férjem vezeték nevével,mint a sajátommal. :D
Egyébként meg nagyon utáltam a lánynevem,ezért maradt az uramé! :oops:

Editke
Remek ez a görbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tontica
Nálunk sárgaborsó főzelék van,fasírtal.Lépek is gyorsan enni!

Akit kihagytam volna,este pótolom!!!!!!!Még el kell intézzem a postát,és a tüdőszőrős eredményért is el kell mennem. :wink:

U.I:Voltam ám,ma UH-n is!(hű ,de sűrű hetem van :D )endo:7 mm,és a balban 1 db 10 mm-s,a jobban 1 db 12mm,és 2 db 10 mm-s tüsző,na meg a sok apró!

KépKép

KépKép
okr

Keditke

Igen,emlékszem :).Szt ez lehet ám attól is,mert olyankor jobban fűt a szervezet,vagy mert betakarózva alszol,esetleg (és bocsi :oops: ) több zsír van rajtad(bár nem tudom,milyen alkat vagy),ami szintén melegít...
Hát a görbe így elég érdekesnek tűnik... :roll:

Macspacs

Én hiszek a Jónásban,nekem mindkét gyereknél bejött,igaz utólag néztem meg :)!
lehet sorsnak tekinteni az ilyen jeleket,de szt inkább csak véletlen... :wink:

Tontica

Hogy lettél Te hirtelen 9 hetes???? :shock: vagy csak ennyire lemaradtam????
Timocskának add át,hogy gratulálok :wink: !
Szt is vmi zöldséggel edd,de a marhahúst amúgy nem nevezném könnyű kajának :roll: !

Cuncoska

Hát igen,ez már alacsonyabb érték... :? Mensi? :?:

anyapoc

Sziasztok!
Úgy néz ki ebben a hónapban is elmarad az inszem. :cry:
Tegnap voltam UH-n endom:6-7mm, tüsző 17*19 mm. És tegnap a 8. napon voltam... Múltkor a 11. napon volt ekkora... Holnap megint UH. Aztán ha netán nem repedne meg, aminek kis eséylét látom, akkor szerdán lesz.

Csakegy!
És mennyi idő alatt jött meg a teszt?
moni

Szia moni,
Miért marad el az insem ha a tüszőid nagyobbak mint a multkor?
Mi a probléma?
macspacs

Moni,
Bocs ha hülyéket kérdezek, de semmit sem tudok az inszem feltételeiről.....
azért szorítok hogy mihamarabb átess az inszemen!!!
macspacs

Anyapoc!!

Szerencsére nincs rajtam sok felesleg bár eléggé pici termet vagyok 152cm, és 47 kg!!DE pocim az van :( de nem tudok mit csinálni vele (!!

Tontika!!

GRATULLA a 9 hetedhez ,hogy repül az idö :D !!!

Ma megyünk lakásnézöbe (már 2 hónapja megyünk) a bnömékhez!!Már épp itt az ideje!!

Sziasztok!!!!
Vendég

Moni

Én sem értem,hogy miért marad el az inszem? Akkor nem előbb kéne megejteni? Vagyis akkor megrepeszteni a tüszőt,ha előbb érik? És akkor el lehetne kapni.Azért én drukkolok :)

Keditke

Akkor nagyjából egyforma kaliberűek vagyunk :).Csak én 156 cm és 46 kg :).Ugyan már,nem hiszem,hogy olyan nagy hasad lenne,talán inkább kerek és nem igazán lapos :).Az jó,azt is szeretik ám a pasik :)!
Feleslegről meg pláne nem beszélhetünk szt! :roll:

anyapoc

Anyapoc!!

De a b.neten nem csak én vagyok alacsony :D :D a barátaim majdnem mindenki magasabb mint én ,de szerencsére már megszoktam !!Na meg nagyon fiatalos vagyok,a mulkor a buszsoför rákérdezett hogy "egész jegyet kérek" :oops: !!De van egy elönye :ha majd 40 éves leszek akor kinézek majd 25-26 évesnek :lol: :lol: !!
Vendég

Anyapoc:

Mensi az már nincs.
cuncocska

7végén nem csinálnak itt inszemet. Így marad a dupla reménykedés:
1. ne repedjen meg
2. ha megreped történjen meg a csoda
moni

Moni!!

Azért apukát kapd el a hétvégén :wink: hátha "megtörténik a csoda"sosem lehet tudni!!Annyira drukkolok neked+++++++++++++++++++!!!!!!!
Vendég

Keditke

Ez aranyos :).Hát tőlem is kérdezték már,hogy van-e diákigazolványom :DBár lassan a két gyerekkel az oldalamon ilyen nem történik :? ...

Moni

Jaaaa,értem.... :( Hát vagy nem csináltok semmit,hogy nehogy az élmény hatására előbb megrepedjen és vigyázol magadra,semmi megerőltetés,vagy éppen ahogy Editke javasolta,belehúztok,hátha spontán... :roll:
Azért drukkolok,hogy kitartson...
de azért ez olyan gáz....hogy nem csinálnak hétvégén inszemet... :(

anyapoc

Takido
Utólagosan is köszi a képet! :D Valóban látszódik a pocak!A ruha azért még gondolom elfedi a kíváncsi szemek elől! :P

Moni
Vmelyik topikban olvastam,hogy van ahol hétvégén is van inszem,némi plussz pénzért.Valószínűleg a Kaáli lehet,meg talán 20E Ft?!Így rémlik!
Sztem spontán akcióval is hatásosak lesztek!Vagy akkor nem lehet inszem hétfőn sem?Vagy nem kell 4 nap szünet?
Bocsánat,de ebben a témában teljesen tájékozatlan vagyok. :oops:

Anyapoc,Editke
Én 168 cm vagyok,és még 48 kg koromban tőlem is kérdezték,a tanuló jegyes dolgot!Mostanában ez elmarad,és nem is tudom miért :shock:

macspacs
Az én görbém is pont így kezdődik! :D
A p.é-d egyértelmű.Akció volt?

Tontica
Mit főztél végül?

KépKép

KépKép
okr

:?: :?:
Én 14 éves korom óta 180 cm magas vagyok.
Mindig fiatalabbnak néznek a koromnál, úgyhogy szerintem nem ettől függ a nekünk saccolt életkor.
zsazsóka73

Na... mit szóltok?

Ez a januári hőgörbém vége... valszeg a PÉ utáni 2. napon indul az emelkedett szakasz... (a ciklus legnagyobb részében nem mértem a hőm)
Kép

Na ez az előző ciklusom... itt már szebb a vége:
Kép

És ez a mostani.... :)
Kép

Úgy döntöttem, gyógyulok :) Lassan de biztosan...
Vendég

Sziasztok Lanyok,

Nem tudtam jonni, korabban.....

Csakegy,
ez tenyleg egyre jobban nez ki :D , de jo.

Anyapoc,
megneztem a gyerkoceidet, gyonyoruek :D :D , de Tontica a Te kisfiad is :) Nagyon edesek, mar alig varom, hogy nekem is legyenek :) .

Koszonom az anyukam miatt irt levelkeket. MEG FOG GYOGYULNI es kesz. A helyzet nem ennyire egyszeru, mar 22kg-ot fogyott es lelkileg is voltak melypontjaink, de mellette allunk es nagyon vigyazunk ra.
Egyebkent nem vagyunk biztonsagban, Hep.C-t allitolag az kap el, aki gyakran csereli a partnereit (anyukamnak csak apu volt), drogozuk (tuhasznalat miatt), na ez tuti kiesik, alkoholista (ez aztan vegkepp nem jon be), veratomlesztessel (ez sem volt), szoval o csak elkapta, azt sem tudjuk honnan. Igazsagtalan az elet neha. Na de nem szomorkodunk, mert optimistak vagyunk es csak egy lehetosege van, mindig mondom neki :) , mert jonnek az unokak, aztan a nagyinak vigyazni is kell rajuk :) :)

Zsazsoka, en is 180 vagyok :) :) mindig atlatok a tomeg felett :)

Tontica, marhabol nem mindenki szereti de a vadasmartas is jo csotesztaval :) es az tenyleg konnyu ebed :) , mi volt vegul?

KEditke,
nagyon szep ez a gorbe :) :)

Este meg benezek, holnap meg megyunk strandra apaval 8) , nagyon imadom :)

Puszi es szep hetveget mindenkinek!!!!!!

Melcsi

Kép
melcsi6

Ma reggel a Wunschkinder betett nekem peteérést!!! :D Én olyan boldog vagyok mintha bármit is számítana mit számol egy program! De valahogy reményt ad. :D
Nézzétek:
Kép [/img]
Vendég

Áfonya:
Mondtam en. :) Meg 2 napig fent marad akkor tuti peteeres :) :lol: :P

Nalam meg megbolondult a dolog, ma ugyanannyi volt, mint tegnap. Este is meg 37.2. Viszont fajdogal mar a pocim. A francba, ha mar terhes nem lehetek, legalabb jonne meg! Na de ilyen honel erre rem keves az esely! :roll: :shock:
baratodildi

Ildi!
Ne add fel, a pocid bármitől fájdogálhat, amíg nem jön meg addig remény van. Még mindig azt mondom, tesztelned kellett volna, így most te sem, mi sem tudjuk mi a helyzet. Pedig részemről fene nagy a kíváncsiság! :)
Vendég

Sziasztok!!!

Csakegy kezd igazán tetszetős lenni a görbéd!!!

B Ildi!! neked most mennyi a hőd pontosan?? szorítok :wink:

Áfonya remélem ez is szép lesz!! :wink: pco-hoz is jöhetsz!!nem elkergetni akartunk,csak a tapasztalatainkat írtuk le :? :wink:

Nekem a 13dpo és 37.04 a hőm.....nagyon várom a keddet,ha nem esik le a hőm jöhet egy teszt :D ,érezni semmit sem érzek,talán picit pocit...érzésekre kavarog bennem minden...kicsi nyugalom és izgalom :lol:

a ciklus második fele 14 naptól nem nagyon lehet több ugye?????

SZÉP HÉTVÉGÉT, CSODÁS NAPOT!!!
Vendég

Nóra! neked a pm szakrendelésre mikor kell visszamenned???

Lányok a cickótok fáj??én a pé-napjától érzem(az előző hónapban a mensi 2.napjáig éreztem,most meg alig-alig :? )

A múlthéten kedden nődokinál voltam,megbeszélni hogyan lesz tovább(closti következik/ne ),már akkor a hőm 2.napja magasabb volt, nagy örömmel mutattam neki a görbécském,de azt mondta ne foglalkozzak vele,a 21.sz-ban ez már semmit sem ér :( :evil: ,egy uh-nak örültem volna :D az endo vastagsága mutatott volna valamit,és most nem lenne ilyen kérdéses a helyzet....... :roll:
Vendég

7kincs!

Nagyon fogok neked szorítani keddig, csak aztán tesztelj nekem, ne tarts frászban mint B.Ildi! :)
A ciklus második fele viszonylag fixen 14 nap, sokkal több sem, kevesebb sem lehet.
A másik fórumban úgy éreztem nem tudják elfogadni sem azt amibe én most kapaszkodom, nemhogy támogatni pláne biztatni. És Rejo végtelenül megbántott. Nekem erre nincs szükségem. Mindezzel együtt nagyon sajnálom tényleg, a banda többségét szívemből kedveltem.
Vendég

Leánykák nagyon szépek az e-havi görbék Kép

Kincs,és Ildi

Nagy drukk,a pozitív teszthez+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Gyors helyzetjelentés a mai UH-ról:
méhnyálkahártya: 8-9 mm
Tüsző: 23*30 mm
Hétfő újabb UH, és vagy hétfőn van szerdán inszem.
moni

Sziasztok!!!!!!!
:D :D :D :D

Csakegy!!
Kezd alakulni a görbéd ,drukkolok! :wink:

Áfonya!!
A görbéd nagyon szép ,sokáig maradjon fennt a höd :) !!Neked is nagyon drukkok!!

Ildi!!
Ne csigázz ,tesztelj egyet,az unokatesom 5 hónapos koráig menstruált :wink: szoval bármi lehet,és legalább nem gyötröd magad tovább!!

Melcsi!!
Tetszik a gondolkodásod :D sosem szabad feladni,MEG FOG GYOGYULNI és kész!!

A görbém egyre érdekessebb ,alig várom már hogy alakul tovább,bár a mellem érzékeny de lehet h a mensi elöjele is!!!Már ugy vagyok vele ,hogy nem görcsölök rajt ,ha sikerül -sikerül, ha nem az se baj!!

Ime:

Kép

Tényleg van itt valaki??Ha igen akor tessék jelentkezni a Rejtélyek városáig itt leszek :D :D !!Ha nincs akor .mindenkinek jo7végét!!!

Moni!!
Jaj nagyon sokat gondolok rád,szivböl kivánom ,hogy sikerüljön az inszem,nagyon megérdemelnéd már a babát!!!Kezem lábam keresztbe van érted!!Puszi!!
Vendég

Melcsi!
Anyukád természetesen meg fog gyógyulni!
Nagyon sok erőt kívánok neki!

De jó, hogy te is ilyen magas vagy! :wink:
A tömegben én is mindig mindent látok és a villamoson leszállásnál állandóan beütöm az ajtónál lévő lámpába a fejem....

Keditke!
5 hónapos koráig???? :!:
Egyébként az mitől lehet, ha valaki babát vár és mégis menstruál?
zsazsóka73

Keditke!
Tényleg, hogy van ez? Ha menstruál, akkor hogyan vette észre az elején? Vagy csak később jött rá? (hasnövekedés, magzatmozgás)
De gondolom csak gyenge vérzése volt... És vajon a hőgörbe ilyenkor mit mutat???
regina3

Melcsi
Van egy terápia erre a betegségre,de a gyógyszer alkalmazásának kritériumai vannak pl. vírusszám.Sztem a körzetit kérdezzétek,hátha tud segíteni.A férjemet meg megkérdem,mi a neve a gyógyszernek,amit adnak rá.

Editke
Lehetséges,tegnapelőtt bevackolta hozzád magát valaki?! :D

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok,

koszi lanyok :)

Kriszti,
interferon kezelest kap most, de azert orulnek ha rakerdeznel, hatha az valami mas.

Kepzeljetek el anyukam mindharmunkkal menstrualt. Nem tudom, miert van ez. Az ocsem peldaul nagyon kesoi gyerek, majdnem 40 evesen szulte, a batyam es kozte 18 ev korkulonbseg van. :)

Elment nogyogyihoz ment, azt gondolta valtozo korban van :) :) , menstrualt, de nem ugy, mint regen, aztan kozoltek vele, hogy babat var :) :) es igy jott az ocsikem :)

Engem is erdekelne, hogy ennek mi az oka? Anyapoc, azt hiszem nalad a labda... :) :)

KEditke, azt a hoesest neztem a 8.napnal, lehet, hogy az beagyazodas vol? :oops: Jo lenne ha fent maradna a hod, nagyon szoritok.

Jo ejt mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Van meg egy horogzitos hely:

http://www.fertilitycircle.com

probaljatok ki, ha unjatok a sima ferty-t.

Kép
melcsi6

Hat ma mar megint nem ment lejjebb a homero, de sajna feljebb sem. Harom napja 36.6 A delutani hők viszont latvanyosan leestek. Negy nap alatt 37,2-rol lement a delutani hom 36.8-ra... Ereztem, hogy negativ lesz, de azert meg itt vendegsegben is teszteltem egyet. :oops: Hat negativ lett, most varom tovabb az esest. :cry:
baratodildi

Ildi!
Nagyon nagyon sajnálom :( a negatív tesztet. Legalább tudod, szerintem a bizonytalanság még rosszabb. Ha már így alakult majdcsak megjön, és akkor új ciklus, új remény. Remélem nem visel meg nagyon.

Nekem viszont olyan csuda érdekesen alakul a görbém hogy csak na. Aki tud saccoljon, melyik lehet most akkor a PÉ, a 20. napi vagy a 23. napi??? Már ha egyáltalán volt PÉ, nekem erre igen kicsi esélyem van.
Kép
Vendég

Áfonya: szerintem sanszos a 20. napi... a 22. napon nem volt véletlenül action? (just in case :) )
Vendég

Csakegy!
Sajna a 22. napon nem volt huncutkodás :( Minden másnap este szoktunk a hatásfok tán így a legjobb (remélem). De 21. nap este volt.
Vendég

Ne aggódj... szerintem 2 napig is kitartanak ha kell :)))))))
Vendég

A 23. napi miért üres karika? Ha korábban mérted és azért akkor szerintem majdnem biztos a 20. napi...
Vendég

Holnaptól az én görbém se lesz megbízható... a szokásos 7:25 helyett 6-kor fogok mérni egy egész héten át...
Vendég

Sziasztok!

Ildi én is megyek utánad....de a ciklusnak is örülök,mert régen az sem volt...clostival hátha sikeresebb (én kezdem) :wink: Hajrá a köv hónap!!!

Csakegy hőd?

Kép
Vendég

a görbém (eddig jó :) ):

Kép

(ma 36,7 volt)
Vendég

Kincs: sajnálom az esést :( Viszont nagyon szép a 2. fele a ciklusodnak!
Vendég

(bár nekem továbbra is fura, hogy mintha a lapos szakasz is PÉ utáni lett volna... de ha a DPO-t nézzük akkor nem...)

Báááár... ki tudja... lehet, hogy holnap még felugrik? Megy a szurok...
Vendég

Csakegy de jó,van kinek drukkolni :wink:

jelenteni azért tudsz a köv.héten????

Hogy teszed be a ciklus felét vonalzón???
Vendég

én simán levágom egy képszerkesztővel... erre gondoltál?

(szétmegy a fogam... és nem merek elmenni a dokihoz mert akkor tutira bukta ez a ciklus... nem tudom mi lenne most a jobb... gáááz....)
Vendég

Csakegy!
A 23. napon korábban mértem. Bár nekem elég sok az üres karikám, de úgy tudom nem annyira az óra a fontos a bázishőnél. Úgy olvastam ha elötte aludtál legalább 3 órát és nem kelsz fel kicsit sem hanem amint kinyitod a szemed hőt mérsz akkor az már értékelhető. Egyébként az eltérések időben nem nagyok, +-1/1,5 óra.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?