Sziasztok!
Nyaralás:
Az idő szupi volt,de jól bekaptunk egy hányás,hasmenéses vírust
,ami mikor ha nem a nyaraláson jött volna ki rajtunk.
1 napot Domink,1 napot meg Palkó,meg én. Dominiknak magas lázzal is járt
priznicelni is kellett szegénykét. Aztán hál isten el is múlt de 2 nap strand ráment. A Hajdúsz. strand nagyon szupi,tényleg minden van ami szem szájnak inger,de ezzel az is jár,hogy tömeg van. De még milyen tömeg! Nekem ez már sok. Tehát amikor már a medence szélén is tele van pokróccal,és a sokaság csak úgy hömpölyög,ha le akarsz lépni a kis portádról,nem tudod hova lépj,merta nyakadon a másik,szóval én ezt nem szeretem. A medencékben szó szerint mint a heringek,pedíg nagy,és sok medence van,a legkorszerűbb felszerlésekkel,csúzdákkal,mindennel! Szóval tényleg paradicsom,csak szerintem limitálni kéne a létszámot,mert a túlterheltség szerintem a 3szorosa mint amit elbírna a strand.
Nagyobb az élet mint Balatonon,vagy a legmenőbb helyeken. Utoljára gyerekoromba láttam ilyen életet fürdőhely mellett.
Hányinger:
Már javuló félben,de még mindíg tart
Remélem jövőhéten elmúlik,ugyanis akkor lesz a babóca 12 hetes
Judy!
Már megint szőke vagyok
,de én nem értem,pedíg látod próbálok én barnulni
Tehát a nevem alatt ott a profilom,katt rá,és aztán milyen nevem mellé kell beírni azt a kódot
Légyszi szájbarágósan! Köszike!
Andi!
Ugye nem haragszol ha az én vonalzóm is katicás lesz? Dominik imádja a katicákat,már egy egész rakás katicánk van,a nyaralás alatt is szaporodtunk,egy katicás párnával,labdával,és egy táncoló éneklő katicával
Curse!
Mi lesz a neve? Dominik nekem is sajt kukac volt,néha olyat bele rúgodt a bordámba,hogy úgymaradtam.
Csepelre jártan suliba,és milyen kicsi a világ a férjem meg most dolgozik ott. Hogy tetszik Érd?
Puszi
Noémi