Új privát üzeneted érkezett!

sokan mondják, hogy a pajzsmirigyproblémák Csernobil örökségéből származnak a mi korosztályunknál :( (nálunk a melóban az 5 nőből 3-nak gyógyszert kellet szednie miatta!)
Vendég

Sziasztok!

Tontica lécci javíts 1 cn. Júl. 18 hsg.

Bee. :cry: Én már két nospát bevettem. A multkori mensim miatt én nagyon félek a mai meg a holnapi naptól. :( Az algo-nak az új mensis görcsoldóját próbálta már valaki?
Jobb mint a nospa? Mert ha igen akkor beszerzem.

Anyapoc. De édik.

Csakegy. Na akkor csak jól jelzett az lh. :lol:

Kamill! Grtula az eredményhez. Akkor hajrá tágult vezetőkkel! :lol: :lol:

üdv az újaknak.

Angel? Csak nem megint nyaral?

Editke! De jó, hogy benéztél. Neked télleg szép görbéid voltak. Kíváncs leszek mi ez a csökkenés. Egyébként nekem mindíg kitart 14 dpo-t a mensim és most 11-et bírt csak! Csodálkozom is rendesen így asszem 28 napos lett a cikusom. De reméljük neked nem ezért csökken.

Szia B. Ildi! :lol: :lol:

puszi
Vendég

Na rohanok egy tárgyalásra, holnap is bekukkantok, sziasztok!
És még egyszer köszi a kedves fogadtatást!
Nóra
nóra1

SZiasztok!

Úristen, mennyi hsz! Visszaolvasás reménytelen! :oops:

Üdv az újaknak! :) :)

Bocs, most hirtelen nem tudom ki írta, csak megütötte a szememet: ne őrjítsetek már a TSH-val! :shock: 1,6 alatt kell lennie a terhességhez? :shock:

Nekem 2,6 és a Kaáliban azt mondták rá, hogy tökéletes!
angel37

Tlidi,

:( :(

Remélem a hsg-d jó lesz majd!

Nem nyaralok! :)
angel37

tlidi:
En nem probaltam, de eddig meg csak rosszat hallottam rola. :roll: Nekem a sima algopirin hasznal csak :?
baratodildi

Blili

Köszi :).A fiam 4 éves lesz, a lánykám 1 :).

Tilid

Köszi :)

Csakegy

És miért csak a nők?Ha Csernobil,akkor mindenkin ki kellene jönnie,nem?

Angel

Ne aggódj,ha azt mondták jó,akkor jó! :)Ne kezd megint :D:D:D!

anyapoc

Anyapoc :D
Ha te mondod! :wink:

Mit kezdek megint? :lol: Jaaa, a múltkori az más volt! :roll:
angel37

Hasfájós lányok!

Próbáljátok meg az Algofelx M-t.ezt kifejezetten erre csinálták,két tablit kell bevenni,egy sárgát és egy lilát,nekem nagyon bejött!!!!
Egy adagot beveszek és elfújták a fájdalmat és fejbe sem ver,mint a többi!

anyapoc

Szóval Algoflex :oops:

anyapoc

Na,akkor végigolvastam... :D

És

Tildi

Igen,én próbáltam,már az előző mensinél és szuper volt!

anyapoc

Anyapoc!

Na ez jó hír! :lol: Azért is merte rákérdezni, mert a sima algo is nagyon jó szer.

Köszi! Akkor beszerzem.

Bildi! Köszi a választ, asszem kipróbálom, mert mint mondod még te sem használtad. És Anyapoc nagyon meggyőző volt.

Angel! Kösz a jókívánságokat.

Mi van ezzel a tsh-val!? Nekem utóljára PI (3,14) lett. Akkor az nagyon rossz? Dehát csak szólt volna a nődoki.
Vendég

Hát már csak szólt volna, tényleg!

Lehet, hogy csak vmi másik laborértékkel összefüggésben fontos 1.6 alatt lennie, arra tudok gondolni.
angel37

Sziasztok!

TSH: 0,27-4,2 mIU/L a norm tartomány!

Akinek megjött :( :( :( :( :( :( a franc,hogy 9hónapig nem bír várni már egyszer! :evil: :evil:

Gyerkőcök tündériek!!!!!!

Most rohanok,mert a postán vár a bizonyítványom! :lol: Voltam ma tüdőszűrőn is,tegnap pedig zöld utat kaptam a munkakezdéshez!
:D

KépKép

KépKép
okr

Tontica!

Még így utólag: nagyon-nagyon bájos a kisfiad. Igazán cuki. Viszont én nem látom, hogy annyira tiszta anyja, bár hasonlít (naná!) Persze apukát is látni kéne ehhez a témához. (meg a postást/díjbeszedőt :twisted: :twisted: :twisted: )

Anyapoc

Nálad is nagyon helyesek ám!!!

Én viszont mindig rohanvást tudok csak írni, de egyszer megpróbálok feltenni képet a gyerekeimről. Ha a hőgörbét sikerül, akkor talán a kép is menni fog.

Csakegy

Kezd szép lenni a görbét. De az az 52 nap!!! Ha lenne már gyereked és nem akarnál többet, akkor arany életed lenne ilyen ciklussal (évente 5-6 mensi) és alig kéne védekezni. :D :D :D Persze azért jobb, ha rendben van a ciklus.
Az az ampulla egyébként nagyon jó és a méhpempőnek termékenység fokozó hatása is van. Persze nem tudni, milyen adagban. Lehet, hogy napi 20-30 ampulla kellene hozzá és az már a súlyt is fokozná!!! Viszont kávéval együtt nem ajánlott a szedése, legalább is hosszú távon.

Cuncocska
Szerintem is érdemes lenne tesztelni egyet!

Nálam a helyzet változatlan. Ez a 29 cn. és ebben a ciklusban a 14. napon volt pé. Tehát a pé+14=28, amin már fél nappal túl vagyok. Persze ettől még érhet meglepetés, tehát nem akarnám elbízni magam. Ha úgy alakul, akkor most hamarabb veszek tesztet, mint a múltkor (35. cn-ig vártam - hogy bírtam ki?)
regina3

Kriszta,
hurrá, akkor megérkezett! :D
angel37

Tildi

A sima Algofelxre gondolsz?Mert azt még nem szedtem,engem az Algopirin is fejbevág.... :( De ha az jobb,akkor kipróbálom.Illetve majd a férjem,mert ő a nagy fájdalom csillapító-zabáló :D!

Regina

Köszi :).Én várom a képeket!Ha nem megy,akkor küldd el nekem mélben,felteszem :).
Asszem én tőled kérdeztem mensi ügyben,majd olvass vissza :)!

anyapoc

Kriszti

(Kimaradtál :()

Eredményt azonnal kérünk ám :D:D:D!
Egyébként nekem is megjött,de azért 9 hónap szünetnek most baromira nem örülnék :D!Jó,befogom ám.... :oops:

anyapoc

Helló Lányok! :P
Végre megint bekukk hozzátok :wink:
Csakegy!
azt a méhpempőset én apával kezdtem itatni a srácok feltúrbózására miatt, és hát izé a ginzeng része az tuti hatással van a libidóra...gyakran menekülök azóta :lol:
rajtad nem mutatkoztak ilyen hatások??

Anyapoc!
Nagyon édik a gyerkőceid!

Lett babásunk mostanság?-sajna nem tudok visszaolvasni.

én 28cn.
Ja és új vizsgálat volt apánál nics viszér se sérv,"csak" a sérvkapu nyitott.Sajna a Szabolcs utcai klinikán csak szeptembertől van időpont!!! Így a Forgács Magánklinikára kaptunk beutalót -andrológia miatt megint- hallottatok már róla?
Pluszz amint megjön megyek vércvételre hormonvizsg. miatt.De csak a 3cn. napon nem 2x kellene ezt levenni?
Ne haragudjatok :oops: h. mostanság ilyen öncélú tudok csak lenni
katica_75

Anyapoc!

Nem az Algofelx-M-re gondolok, illetve a nevét nem biztos, hogy jól tudom, de az amit úgy reklámoznak, hogy a "nő fájdalmára" ezt akarok venni. Amit meg jól ismerek az a sima öreg Algopirin. szóval azt még mensire nem szedtem, de minden másra hatásos volt eddig. Azért gonoltam, hogy a rokona a mensi fáj. csill is jó lehet.

Hogy érted, hogy fejbevág?
Én ritkán szedek, de akkor pl.:lázra és akkor nem vág fejbe, hanem szépen leviszi a lázat.

Okr! Gratula a bizihez!!
Vendég

Katica!

Mi a Forgácsban voltunk. Nagyon korrektek és pikk-pakk mevan. Odamész mondod, h mit szeretnél. Elkísérnek az "akcióterembe" sok sikert kívánnak aztán fél óra mulva eredmény. És leperkálsz 4 ezret. Gyakorlatilag ennyi. Szóval gyors és korrekt és nagyon kedvesek.

Sztm. előtte hívd fel az intézetet, hogy mikor mehettek, itt a neten van telószám. És sztm a jövő héten már túl is lesztek rajta.
Vendég

Katica

Köszi neked is :)!
Azért jó,hogy Apát nem kell műteni :)!
A forgácsról nem tudok semmit,de biztosan jó kezekben lesztek :).Ha magánklinika.... :wink:

Tildi

Az Algoflex-M az,amit így reklámoznak,hogy a "nő fájdalmára".
Ez egy gyóygszercsalád,van az Algoflex forte,az M és még vmi....
Az Algoporon úgy vág fejbe,hogy szarul érzem magam tőle.És egy féltől is.Persze segít,fejfájásom is elmúlik, a lázamat is csillapíccsa :D,csak hát olyan nyomi leszek tőle.És a legtöbb fájdalomcsillapítótól...de ettől még nem :lol: !

anyapoc

Sziasztok!

Még mindig 37,1 volt reggel :)

Tildi! Az Algoflex M nekem is jó volt, szerintem egy próbát megér. Ami még nekem bejön, az a Nurofen tabletta. Egyik sem üt agyon. Régebben volt, hogy nagyon rosszul voltam, akkor csak a Donalgin hozott helyre, ami egy lórúgás.

Regina! Köszi az invitálást a 36 feletti topikba! De az az igazság, hogy egyszer bekukkantottam, és épp azt olvastam, hogy valaki gúnyosan azt írta, hogy majd akkor köti kendővel magára a babát, ha kapálni megy a földekre... :shock: Engem ez nagyon rosszul érintett, bevallom. Miksa 2,5 éves múlt, és pár hónapja még időnként vittem hordozóban, vagy hozzám bújhatott benne, ha nem volt jó napja. Én úgy vagyok vele, hogy a gyereknek legyen jó, ez a lényeg.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszönöm az érdeklődést :D
Bizim 5-s :D ,DE sajnos csk 78% :( :( Megvallom,őszintén úgy 80-82%-ra számítottam.Így 4 ponttal kevesebb lesz ,mint ahogy gondoltam :(
Ráadásul férjezett nevemet tüntették fel,a lánykori nevemnek :shock: Na,persze telefon-én vagyok a hibás sztük. :evil: Aztán fax,hogy javítsák!
Most csak megjegyzem,a nővéri kreditpontgyűjtőm hasonlóképp elcseszték.Mert aki nem -né,ebben az országban,az csakis a lánykori nevén futhat :evil: Sokak szerint.

Hasfájásra próbáltátok már a Demalgont?Abban van némi "bódító"adalék is!Elérhető vele, a "fáj,de kit érdekel " állapot! :D (na persze nem egy fél tablettától)

KépKép

KépKép
okr

Regina, mi a helyzet? MEnnek a drukkok!!!!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok! :lol:
Nem nagyon bírtam visszaolvasni, de üdv az újaknak!

Kriszti!
Gratulálok a bizihez! :wink:
Nagyon szép eredmény az!

Nekem görcsökre anno Diclofenac duo-t írtak fel.
Ez gyulladáscsökkentő. Nem tudom, miért ezt.
De hatott.
zsazsóka73

Sziasztok!

Ma reggel teszteltem sajnos csak egy csíkos lettel :( . A hőmérőzésen kívül milyen trükköket ismertek, hogy összejöjjön ez a kistesó.
cuncocska

cuncocska: :( :( :(

A hőmérőzés sajna nem trükk csak arra jó, hogy UTÓLAG kövesse az eseményeket... nekem arra kell, hogy ne kelljen UH-ra járnom, annyira össze-vissza a ciklusom (PCO)

Ha trükk kell, akkor ott a méhpempő, Aviva torna (hja... én beszélek... amióta elvégeztem a tanfolyamot nem csináltam...) meg ha jól tudom vannak homaopátiás szerek is, sok joghurt, C vitamin stb. Ja... és szex. Sok szex :)
Vendég

csakegy

Nem a hőmérőzést gondoltam trükk alatt, hanem más egyébb módszereket.

Nekem rendszeres a ciklusom, de a attól függetlenül én is csinálom.
cuncocska

Sziasztok! :)

Szvsz minden trükk felesleges! :roll:

DE bármit ki lehet próbálni, mert jó beléjük kapaszkodni! :lol: Mindig mikor belefogtam vmi újba, adott egy löket biztatást, hogy majd most! :)

Kriszta,
Gratu az 5-öshöz! :)

Ez a 4 pont sokat számít?

Mi ez a -né baromság? :shock: Én sose leszek -né!
angel37

Én se lettem -né, azóta is magyarázkodnom kell minden létező helyen (hivatalok, orvosi rendelők, suli) hogy most melyik nevem használom :D Tényleg nem tudják elképzelni még Magyarországon hogy létezik asszonynév -né nélkül. Néha olyan ámulva tudnak nézni...:D
Vendég

Sziasztok!

:lol:

Tegnap kénytelen voltam hazamenni 13.30kor. Mint halottnak a csók, olyan volt számomra a Nospa. Lehet hogy most megszidtok,
de erre ittam egy kis Sangriát. Megváltás volt. Tudtam aludni. :lol:

Anyapoc köszi az ötletet! Kipróbálom legközelebb! :) - de az lenne a legjobb hogyha nem lenne legközelebb.....

Tildi! :cry: Most nem írom neked, hogy nem baj, új ciklus, új remény, stb.... HSG után, megint közelebb leszel az igazsághoz!
Küldök sok-sok drukkot a HSG-hez!

Baratodildi! Annyira amort voltam tegnap, hogy le sem tudtam reagálni: jó volt a nyaralás? S most te hol tartasz ciklusilag?

Okriszti! S megint nővérke leszel? Több műszakban?
Gratu a biziért! Nem olyan rossz az!

Cunocska! Ne légy elkenődve! De megjött már neked?

De jó Junkonak! Annyiszor eszembe jut...... :lol:

No akkor Csakegy, remélem péntek van:

Kellemes hétvégét nektek!

Bee
beebeey

Mi történt a smilekkel?? :lol:
beebeey

Ááá már semmi. Az elébb minden smile 2 cm átmérőjű volt. :D
beebeey

Sajnos megjött, úgyhogy 1 cn. :( :( :(

De azért elég jó volt a görbém. (legalább) És már a gondolata is jó volt annak, hogy ma vagy holnap tesztelhetek.
Viszont megint látom, hogy mennyire jó is ez a hőmérőzés. A tegnap reggeli hőesés nagyon egyértelművé teszi a szomorú vég-et. De azért jó volt reménykedni. Komolyan kismamának éreztem magam. Jó volt, jó volt!!!

Kép

Én sem vagyok -né. Nekem anno a férjem is megerősítette, hogy ne legyek az. Felvettem hát a vezetéknevét. De az én környezetemben sokan vannak így. Persze van aki a lánynevét tartotta meg, mert az szebb neki. Viszont tényleg oda kell figyelni, hogy hivatalos dolgoknál ne tévesszék el. Én például mindig rögtön megkérdezem a név bemondása után, hogy a lánykori név is kell-e, abból rájönnek, hogy nem azon mutatkoztam be.

Szirom

A másik topicban mindenki leírja egy-egy dologról a véleményét, de nem ítélkezünk és nem bírálunk senkit. Viszont különfélék vagyunk mi emberek és ugyanarról a dologról különböző módon vélekedünk. És ezt megosztjuk egymással. Nagyon sokféle téma kerül elő, sok hasznos dolgot/infot megosztunk egymással. Ha van kedved, majd tegyél még egy próbát.
regina3

Hát már én is elvesztettem minden hitemet a trükkökben.
Kisebb vagyont költöttem már az elmúlt másfél évben LH tesztre, Elevitre, Cickafark-Palástfű teákra, Almaecetre, E vitamin bogyókra, elhasználtam kb 5 hőmérőt, mert mindig leejtettem és persze eredmény nulla. És ráadásul szervi bajunk sincs, mint utóbb kiderült, úgyhogy legalább az egyik " trükknek" sikerülnie kellett volna. Hát ennyi a történetem.
Marad a leghatékonyabb trükk a szex.
Egyik barát-házaspár úgy hozta össze a gyereket, hogy másfél évnyi próbálkozás után a férj bedühödött és közölte asszonypajtással, hogy a köv. ciklusban márpedig minden este akció lesz és kész pasz. (előtte kétnaponta csinálták) Hát nem bízták a véletlenre és tényleg összejött! (Ráadásul állítólag a 6.ciklusnapon, de ezt nem tudom honnan szedték, mert ha mindennap akcióztak, akkor bármelyikből lehetett.)

Na ez az mi nálunk sose fog össszejönni, mert mindketten kimerülünk egy idő után és muszáj szünetet tartani.

Bocsi a szófosásért.

Regi! Merre vagy? Drukkolok!

Kép

Kép
kamilla306

Bocsi Regi. Lekéstem a bejelentkezésedet.
Sajnálom. :(

Kép

Kép
kamilla306

Skacok... nehogy gyógyszertárban vegyetek LH tesztet, az egy vagyon... én a neten rendeltem fillérekért amit ráadásul ketté is vágok... így egy darab talán 50 Ft körül lehet... azt pedig már nyugodt szívvel pazarolja az ember!!!!!!!!!

Innen lehet rendelni:
http://www.accuratepregnancytests.com

Talán 2,5 USD körül van a postaköltség és egy sima, jelzés nélküli borítékban küldik... talán 1-2 hét alatt van itt. (Én combo csomagot rendeltem anno, 40 LH teszttel és 10 terhességivel... ami 80 LH tesztelési lehetőséget és 20 terhességit jelent!)... mindez tök olcsón...
Vendég

regina :( :( :(

(én is megtartottam a nevem... de ez nálunk az ismeretségi körben természetes... nem is ismerek olyat a saját generációmban aki felvette a férje nevét...)
Vendég

És hogy kell fizetni. Utánvéttel vagy interneten kártyával?

Kép

Kép
kamilla306

bocsi visszavonom... a sógornőm felvette az öcsémét...
Vendég

kamilla: én PayPallal fizettem. Ingyé leregisztráltam rajta aztán pik-pakk ment a dolog...(mondjuk levont 250 Ft-ot a tranzakcióért de az még belefér...). sima visa elektront nem fogad el, nekem csak a dombornyomott EC/MC-vel ment végül... (szóval a lényeg, hogy ne elektron kártya legyen...)
Vendég

En -né lettem :? Nekem igy tetszik :roll:

Bee:
Hat a ciklus vegen tartok. Azt hittem ma tesztelni fogok, de csak egy eso gorbere ebredtem, igy a teszt elmaradt. :cry:

Kép
baratodildi

Cuncoska

:(... Hődet mérted?

Regina

Neked is :(,viszont a görbéd tuti jó!!!!

Bee

Jó a Sangria is :wink: !de lehet,hogy drágább megoldás :D!
Azért remélem,jobban vagy már :)!

Kriszti

Kép
Ügyes voltál ám azért :)!
na,én sem vagyok -né,engem meg mindig leNÉ-ztek :D,amikor a tehestanácsadóba jártam.Mindig szóltam ,hogy nem vagyok NÉ,de csak legyintettek,hogy mindegy.Hát nekem nem!Nem véletlen nem lettem az!

anyapoc

Blili

Ez még nemeső görbe,csak 1 tizedet ment lejjebb,mint 3 napja!Ez még bmi lehet,ne add fel!!!!!

anyapoc

Kamilla

Az igen,nem semmik az ismerőseid... :shock: ...minden nap...
Tényleg,miből gondolják,hogy pont akkor jött össze?Lehet,hogy a baba méretéből esetleg?Lehet,hogy nektek is minden nap kéne? :wink:

anyapoc

Csakegy!
Már megint én nem tudok valamit! :oops:
Írd le légyszíves részletesen hogy kell rendelni az említett oldalról tesztet! Nagyon gyér az angoltudásom. És a fizetés módját sem értem pontosan. :(
Szerintem mást is érdekel, de ha mégsem akkor privibe is írhatod.
Vendég

csakegy:
Mar meg is rendeltem. Szupi tipp, koszi.
baratodildi

Kép

Most töltöttem fel képet először, remélem sikerült. Szerintetek ez PÉ? Ugye ahhoz nagyobb ugrás kell felfelé? Szerintem ez is anov. ciklus volt, ti mit láttok bele?
Vendég

Regina,
sajnálom :)

Bildi,
amíg nem miklósbácsi, nem kesergünk! :wink: Tényleg bármi lehet!

Afonya,
az ugrás még OK lenne, csak az a kár, hogy utána visszaesik :(
angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?