Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nekem már csak óráim vannak hátra....
Egész nap rohangáltam a WC-re, mert úgy éreztem, hogy megjött.
És minden tünet utalhat rá, de az ellenkezőjére is. Ugye ismerős ez nektek is?

Azért felrakom a görbémet, mert most még elég szép.

Kép
regina3

regina:
Ez tok jo gorbe!!! :D Huuu drukkolok! Reggel tesztelsz?
baratodildi

Sziasztok!

Regina drukkolok, hogy ne jöjjön meg. A megjövős érzés szerintem normális baba esetén is.

Tegnap volt HSG-m. Mindkét oldalon átjárható vagyok, úgyhogy passz, hogy miért nem sikerül. Mindenesetre ez megnyugtat.

Kép

Kép
kamilla306

A mai görbém...

Bevallom, ilyen szépen induló még soha nem volt :) Eddig mindig össze-vissza cikázott az elején :) (ja... és a Ferty is észbe kapott és átrakta a PÉ-t :) )

Kopp-kopp :) :) :) (ja... a PÉ napján nem volt Action - előtte viszont igen :) )
Kép
Vendég

Sziasztok!

Regina nagyon szorítok :wink: mikor tesztelsz??

Csakegy ez a görbe is csak alakul!!!!!!nagyon örülök!!!neked is a pé előtt egyenes vonalkád van nekem is :D ,

Ildi te, hogy állsz???

Melcsi a kérdésért nem kell bocsánatot kérni!!! :wink: :D ez természetes kérdés!! :lol: (látod) csak ha van vmi biztosat akarok tesztelni...ezért próbálok várni :P

Nem tudok 5.30-nál tovább aludni :( (a férjem akkor megy munkába,és felébredek :? ) így a hőm 36.99.....eddig 7 kor mértem...nem tudom de reménykedek...olyan nagyon semmit sem érzek.
Vendég

Sziasztok!

Rég jártam erre. :cry:

Úgy, de úgy irigylem Junkot :)

Csakegy ez a görbe vég tök jó! :lol:
Azért nem hazudoltam meg magam tegnap reggelre. 35,8-at mutatott a hőmérő. De ma reggelre meg 36,3. És nemsokára megjön miki - vannak jelek! :lol:
Az minek a jele, hogy fájnak a cicim??? - nagyon...

Kincseske! Igen, én is PCO-s vagyok. Szedek Adimetet, és várom hogy rendeződjék a ciklusom. :lol:

Angel! Én is azt hittem tegnap, hogy írtam ide, de ma átolvasva... Áááá egyáltalán nem vagyunk lehajtva. :P

Macs! Vizsgálatok? Megnyugodtál már?

Tontica! S megint eltelt egy hét! :lol:

Kellemes hétvégét nektek!

Bee
beebeey

Sziasztok!

Köszi a drukkokat! Sajna ma 36,5 lett a reggeli hőm. Úgyhogy nagyon esélyes, hogy pár órán belül megjön. Ha valami csoda folytán mégsem, akkor holnap tesztelnék.

Szirom

Azt hiszem én is így oldottam volna meg a hőgörbét.
Egyébként a korod alapján jöhetsz a 36 éven felüliek topicjába is, én főleg oda irogatok. A csapat 90 százaléka ott is babát szeretne, van aki másodikat, van aki harmadikat (pl. én is) és akad, aki negyediket.

Szép napot mindenkinek!
regina3

Sziasztok!

Csakegy!
Én írtam,hogy a vége egyre jobban néz ki :D

Kamilla!
Örülök a vizsgálati eredményednek :)

Regina!
Szorítok,hogy ne mensi miatt legyen :D

7kincs!
Olyan korán ilyen magas hő,az nagyon szupi :lol:

KépKép
takido

Mindenkinek meg akar jönni ? :(

Nem lehet, hogy a hülye frontok kavarnak be ennyire????

Fel a fejjel! Új ciklus, új remény... (na meghát amíg nem jön meg addig nincs lezárva a ciklus :) )

(Ja... egyébként most koppant le, hogy immáron ez lesz a 3. olyan PÉ-m a háromból ahol nem tudom normálisan mérni a luth. szakasz második felében a hőmet... a jövő héten ugyanis végig 6-kor fogok kelni a szokásos 7:20 helyett... pedig azt hittem, végre lesz egy olyan görbe amit normálisan tudok mérni... hogy én mennyire gyűlölöm ezt a koránkelős hetet... ráadásul ilyenkor még a munka is sokkal több és totál hulla vagyok a hét végére :( )
Vendég

7kincs: mikor is tesztelsz?
Vendég

Takido: hihi :) köszi :) Én most abban reménykedek, hogy talán tényleg elkezdet működni a metformin és rendeződik végre a progiszintem is...
Vendég

Sziasztok!

Régóta olvasgatom írásaitokat. Kistestvérrel próbálkozunk igaz nem olyan rég óta (3 hónap) de valahogy nem igazán akar összejönni. Sajnos most is megjött bár késve és elég kevés (hétfőn jött meg és ma már szinte semmi) viszont a reggeli és egésznapos rosszullét megvan. Viszont ahogy megjött minden reményem elszállt. :(

Elkezdetem én is ezt a hőmérőzést a mai mért adatom 37°C. Nézegetve a ti görbéiteket a mensis időszakon egyikőtöké sem ilyen magas. Szerintek ez mitől lehet.

Köszi a segítséget
Kriszti
cuncocska

Csakegy az 50cn tűztem ki,jövőhét kedd :shock: :D :D

Szép napot mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!

Ha nem bánjátok csatlakoznék hozzátok :oops: , a PCO-ban voltam eddig, ismerem Kincset, Okrt , Csakegyet.
Magamról annyit, hogy tavaly óta próbálkozunka párommal, mindig ciklus zavaraim voltak, de ősszel összejött a baba aztán 7. héten elvetéltem. Azóta kivizsgálgatnak :roll: , mivel cisztásak a petefészkeim és kicsit meg vagyok hízva PCO-ra gyanakodtak. Egy hónapja kiderült, hogy nem PCO, hanem pajzsmirigy alulműködés :) . Gyógyszert szedek és az előző hónapban egy csodás PÉ-t produkáltam. Most kaptunk a dokiktól zöld lámpát a próbálkozásra. :D
Eddig is olvasgattalak benneteket és nagyon szimpik vagytok :lol: .

Kincs! Nagyon szép a görbéd, drukkolok nagyon :D

Baratodildi! Köszi a korábbi tanácsodat, otthagytam a dokit, mindenben igazadvolt :shock: , szakértőnek tartja magát ugyanakkor nem törődik az emberrel :!: Szóval még egyszer köszi.

Nóra
nóra1

Most jöttem rá, hogy még csak csütörizé van, nem péntek.

Cunocska Szia! Teszteltél már???? Légyszi tesztelj egyet!!!

Bee
beebeey

Cuncocska!
Nem lehet,hogy mégis terhes vagy?

Nóri!
Sajnálom ami történt,és remélem ez a hónapotok sikeres lesz :D

KépKép
takido

cuncocska: Teszteltél azért? Nekem ez több, mint gyanús... a mensid nem volt gyengébb a szokásosnál? A hődnek már le kellett volna esnie... Szerintem tesztelj!

Nóra: :( viszont HAJRÁ:) (nemrég olvastam valahol, hogy ha a kismamának pajzsmirigy alulműködése van, a baba alacsonyabb IQ-val születhet... ha viszont rendbehozzák, a baba tökéletes okos kisbaba lesz :) Úgyhogy hajrá :) )

Bee: már kezdtem irigykedni, hogy Te már nem dolgozol a héten... :)
Vendég

Csakegy! Ez érdekes, én is olvastam ilyesmit :? . Főleg akkor veszélyes, ha nem veszik észre az alulműködést. Sok embernél egy enyhe alulműködés semmilyen tünetet nem mutat ezért nem, is kezelik.
Azt nem is tudom, hogy a pajzsmirigy vizsgálat benne van-e a rutin kismama vizsgálatok között. :?:

Takido! Köszi, én is nagyon remélem, rajta leszünk az ügyön az biztos :lol:
nóra1

Kép
Hat most igy allok. Az elmult ket napban 6.45-kor felebredtem, ki kellett mennem WC-re, de csak 8-kor keltem, akkor 1 tizeddel magasabb volt...

Nora:
Orulok, hogy igy dontottel. Biztos talalsz egy ertelemesebb es emberibb dokit is.

7kincs:
Hogy birod ki addig???

regina:
:(

cuncoska:
Hat van akinek a progi szint nehezebben esik le. Merted mar maskor is? Akkor is ilyen magas volt? Mennyi szokott a ciklus masodik feleben lenni?
baratodildi

B.Ildi!
Nagyon szupi a görbéd :D

KépKép
takido

Sziasztok!

Köszi a gyors választ tesztelni még nem teszteltem!
Kevesebbnek kevesebb volt nem kellett sűrün cserélgetni a dolgokat :D
cuncocska

Cuncocska!
És hogy döntöttél,tesztelsz?

KépKép
takido

Csakegy! Azt el is felejtettem írni, hogy nagyon ígéretes kezd lenni a görbéd :lol: , nagyon szorítok, hogy összejöjjön.

Ildi! Úgy tűni találtam, és angolosan leléptem az előzőtől. Godolom ilyenkor a dokik nem keresik a régi betegeket. :?:, mert a vizsgálatokat még nála kezdtem el megcsináltatni.
nóra1

Muszály leszek másképp nem tudom meg :D
cuncocska

nora:
Ő biztos nem keres majd. :lol:
baratodildi

Ildi! Ez jó :lol: , én is így gondoltam :?
Nagyon szép a görbéd drukkolok én is :wink:
nóra1

B.ildi!

Nem tudom :lol: :lol: Te mikor akarsz tesztelni :?:
Vendég

Nóra1!! Szia!! :wink: :wink:

Te most a ciklus hanyadik napján vagy?neked is szép görbéd volt nem ?
Vendég

Sziasztok!

Takido

Akkor azért nem vagy ismerős :D!

Melcsi

Sajnálom anyukádat... :( Azért remélem,hogy javulni fog!

Kriszti

És nehéz szülés volt? :D
Reméljük,így is elég lesz :)!

Vio

Ja ,értem-értem...Angel már leírta,amit én akartam :wink: ,hogy kb mikorra számolhatsz így a mensivel :).Aztán következő ciklus hajrááááá!

Csakegy

Jól látom,hogy neked megy felfelé a hőd????? Akkor mégis volt PÉ? Ja,én még az előzőre reagáltam,most már tuti PÉ-nek néz ,ki :).

Tontica

Én nem csak a szg miatt hanyagoltam a házimunkát :D!Kinek van kedve ilyenkor nyomulni a lakásban :wink: ?
Nagyon "nagyfiú" már a nagyfiú :D!Hol csináltak róla ilyet?Fényképésznél? :)

Regina

Ez a görbe szuper!!!!Persze lehetne szuperebb is... :)
Jól emlékszem,hogy Te írtad,mensi előtt 1-2 nappal ideges vagy? Az utóbbi két mensinél én is ilyet produkálok és nagyon roszul érzem magam tőle.Két napig olyan vagyok,ha kutya lennék,még a saját farkamba is beleharapnék :(:(:(...nekem ilyen nem volt régen... :(

Kamilla

Megnyugtató,hogy átjárható vagy :).Mi a következő lépés?

Cuncoska

Én megkockáztatnék egy tesztet,mert a nők igen nagy részénél terhesség esetén is van vérzés,ami kevesebb ideig tart,kevés vérrel,vagyis nem olyan,mint a megszokott.És mivel egyéb tüneteket is produkálsz,a hőd sem esett le 4 nappal a mensi után....hááááááát.... :) Felettébb furi :)!

Blili

Látom,nem tétlenkedtetek PÉ idején :wink: !

Nóra

Üdv :)!

anyapoc

Szia Kincs :D ! cn 3. nap, szép volt :( a görbém, remélem ebben a hónapban is szép lesz :D . A Tiéd nagyon érdekes ezzel a 3 fázissal. Lehet, hogy nálad is a pajzsmirigy gyógyszer dolgozik ennyire. :wink: Nálad biztos, hogy PCO is van? Rossz volt az LH FSH arány? Vagy a terheléses inzulin lett rossz?
nóra1

Tontica kérésének eleget téve:

Kép

Kép

anyapoc

Anyapoc! Köszi az üdvözlést :D ,gyönyörűek a gyerekeid :)
nóra1

Nóra szép lesz az a görbe ,még szebb mint volt!!

hola 3fázis az enyémen?? :oops: :oops:
Az LH/FSH rossz,IR nem igaztán van, a régi nődoki mikor pm szakrendelésre küldött,azt mondta már a stimuknál is magasabb volt a TSH-m de nem ennyire(7.8) bizti nem kettő alatt volt ,nem értem akkor miért stimuzott :evil: :evil: Biztosan nekem is ez kavart be nagyon,pl.:az endokrin szakrendelésen x-éve nem is nézték.......csak adták a clostit....

már nagyon kell mennem dolgozni......sziasztok!
Vendég

Anyapoc.

Hát most a doki adott nekünk még 3 ciklust próbálkozni, mert azt mondta, hogy most lehet, hogy kicsit kitágult a petevezeték és nagyob sikerrel járunk. Aztán irány a meddőségi központ, mert az ő tudománya csak idáig terjed. Lehet, hogy inszem? Nem tudom, erről még nem beszéltünk. Szeptemberben megyek hozzá vissza, remélhetőleg egy pozitív teszttel!

Kép

Kép
kamilla306

Nóra

Én is köszi neked :wink: !
neked meg megy a drukk,mert ha már a pajzsmirigyed rendben,tuti nyerő lesz a ciklus :)!

Kamilla

Olvastam már róla,hogy maga a HSG segített,hát kezem lábam X-ben,hogy így legyen :)!+ hónap alatt meg pláne,mert ha jól emlékszem, a görbéid mindeig rendben voltak!
Meddőségi központot néztetek már,vagy majd "akkor mentek át a hídon,amikor odaértek"? :wink:

anyapoc

Kincs!
Hát arra gondolok 3 fázisnál hogy volt egy cikk-cakk a 26 napig, aztán szerintem normalizálódtál valószínű a gyógyszertől ( az enyém is ilyen volt 2 hónapja), és megérett egy petéd szerintem a 33 napra és nagyon szép a kettő közötti egyenes rész. Sztem a 33. napon volt a PÉ és gyönyörű az emelkedésed. Pont a görbéd miatt gondolom, hogy a pajzsmirigy gyógyi dolgozik :lol: . Jó ezt látni.
Sztem ha nincs igazán IR akkor érdemes lenne az LH/FSH arányt újra megnézettetned, mert önmagában a pajzsmirigy is képes elrontani ezt (és lehet, hogy ez is rendeződik). Metformint Te nem szedsz?
Jó munkát!
nóra1

Hú anyám... ennyit nem is lehet visszaolvasni egyszerre :) Bocsi ha valakit kihagyok :) Csakhát néha dolgozni is kell :) :) :)

Ildi: assszta... ez naggyon jól néz ki :) Fúúú... szurok ezerrel :) :)

Nóra: én tuti, hogy ki fogom verekedni a pajzsmirigyet! A belgyogyóm egyszer már nézte és amikor másodszor is kértem, csak nézett rám, hogy miért... de olyan alacsony az alaphőm, hogy tutira kérem majd megint ha egyszer terhes leszek....
Vendég

Sziasztok!!

Van egy kis idöm gondoltam benézek ,ide is!! :D :D

Anyapoc!
Nagyon szépek a gyerköceid!! :)

Regina

Ez a görbe szuper!!

Én ebbe a hónapba ,kiváncsisságból mértem a hömet ,az elején nagyon örültem mert volt pé-m ,azt szép lassan megy lefelé,azt tudom ,hogy most se lesz baba!!DE felrakom nektek egy kis elemzésre!!
Véleményeket kérek!!Köszike!!

Kép

Sziasztok!!
" ha lesz idöm igérem benézek többször".
Vendég

keditke: várd ki a végét:) Ha holnap felmászik akkor majd kiderül... a Fertyn láttam néhány hasonló görbét...

szerintem a Te görbéd a tipikus kivárósok közé tartozik... (ld. ahhoz még korán van, hogy lezuhanjon és megjöjjön...)
Vendég

Csakegy!!

Köszi ,hogy ilyen gyors voltál a válaszal ,hát még korai lenne ha megjönne!!DE nekem régen olyan szép görbéim voltak!Na mindegy majd kiderül!!
Vendég

hát én arra kezdek rájönni, hoyg midnen görbe más... vannak olyan hónapok amikor kicsit pihen a szervezet... aztán ki tudja...

Ja. Nálam érdekes, de ez az a hónap amikro a legkevesebb xart szedtem, viszont kb. 2-3 hete elkezdtem az immunrendszerem erősítése miatt (gombák...) egy, a DM-ben kapható kínai xart iszogatni. Ginseng-méhpempő ampullák vagy mi. 600 Ft 10 darab.

Nem vagyok benne biztos, de szerintem ez a méhpempő jót tett...
Vendég

Hahó!

1. cn.

Viszont nagyon görcsölök. Ülni alig bírok.
S ez már a második napja megy ez az emberes görcsölgetés....

Csakegy egy kicsit lehetsz rám irigyke, mert ha így marad, akkor ho home.
beebeey

Keditke

Köszi :)!
A PÉ tuti,ennél szebb nem is lehetne a görbe.Hát szt sok volt már az esés,de soha nem lehet tudni... :wink: Bár Te sem vagy egy magas hőmérsékletű :)!
Azért tényleg gyere gyakrabban :)!

anyapoc

Anyapoc :D , nagyon köszi!

Csakegy! Tudod mi a gáz ezzel az egész pajzsmirigy dologgal? Az, hogy én mikor elvittem a leletemet a háziorvoshoz azt mondta semmi bajom, hiszen határérétken belül van nem kell vele foglalkozni 0,34-4,9-ig jó a TSH érték. Nekem 4,8 lett. Na erre az endokrinológus mondta, hogy így nem fog megmaradni egyetlen gyerek sem, ennek az értéknek 2 alatt kell lennie, ha terhes akarok lenni. Szóval ennyit a dokikról, akik egyáltalán nem értenek hozzá. Javaslom majd olyat kérj meg, aki értelmezni is tudja :D , remélem nem is lesz ez olyan soká :)
Ez a ginseng cucc tényleg nem túl jó, én is próbáltam. Viszont a teafaolaj az egy csoda. Minden étkezés után egy-két cseppet kell vízzel feloldani és meginni. Hihetelen jó, immunt is erősít, gombát is öl stb. 800 Ft egy üveg és nagyon sokáig elég. A fürdővízbe is lehet tenni.

Beebeey együtt érzek :? én már 2 napja görcsölök,de csak túlleszünk rajta :D
nóra1

Keditke:
Szerintem meg varjal nehany napot, nagyon koran indult zuhanasnak az a gorbe... :shock:
baratodildi

Anyapoc:
Nagyon klasszak a kepek, szepek a gyerekeid! Mennyi idosek?
baratodildi

Most néztem a januárit. Nekem a TSH 1,6
Vendég

:oops: En is sebtiben megneztem. Nekem 1,4 :roll: Ezt hogyan lehet csokkenteni ha rossz?
baratodildi

Csakegy! Az tök jó, nekem gyógyszerrel ennyi! Akkor ezzel ne törődj! :D , legalább ez rendben van :P
nóra1

Ildi!
Pajzsmirigy gyógyszert kell szedni, különböző adagban, attól függ mennyire magas az érték. Egyébként minél magasabb annál jobban alulműködik. Sajnos egy életen át kell szedni a gyógyszert, terhesség alatt ráadásul még többet és rendszeres ellenőrzésre kell járni.
De úgy látom Te is rendben vangy :D
nóra1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?