Nem is meséltem, hogy tegnap 1 fiatal pár tanácsot kért tőlem a tescoban, igaz csak abban , hogy milyen fültisztítót és milyen textilpelust vegyenek...de nekem ANNYIRA jól esett, hogy tapasztalt anyukának nézek ki, hogy nagyon!!!!!
Épp kisbanyámmal válogattunk az etetőcumik között(amit a kezébe nyomtam, hogy rakja a kocsiba, de nem tudom kijébe rakta, mert ,a miénkbe biztos nem , mert nem lett meg
,így bízzon az ember lánya valamit a majdnem kétésfélévesére
), mikor hallom, hogy a fiú(olyan kis fiatalok voltak
), mondta, hogy kérdezzék meg a hölgyet, még csodélkoztam is magamban, hogy van itt eladónő erre odaléptek hozzám!!!!
Annyira jó volt.
Na de volt más is!!!Elmentem gyümiért, visszanézek a páromhoz és nem láttam a kiscsajt, levert a víz egyből, odamentem hozzá, erre ez a banya ott volt mögöttem és a halacskákat bámulta!!!!!
Hozzá kell tennem, hogy már 1x eltűnt a Szoni.Nehogy azt higgyétek, hogy nagyon hanyagnak kell lenni hozzá!!!Elég ha 2 percig válogatsz gyümit és úgy gondolod, hogy a pároddal van, ő meg azt hogy veled!!!!Szóval nem találtuk, járkáltunk kiabáltunk, akkor még kissebb volt, a nevét sem tudta volna megmondani!!!!Erre az apja ugye mivel 1 hullámhosszon vannak, kiment a kasszák elé és ott volt a drága a játék autóknál, mivel akkoriban nagyon imádott beleülni.Én már sírtam, attól rettegtem, hogy valaki ellopta az én gyönyörű kislányomat(akkor még nem lehetett ilyen Corás szörnyűségeket hallani), és úgy megkönnyebbültem, mikor a párom az ölében hozta!!!!Erre a kiscsaj megkérdezte, hogy miért sírok.....aztán megpuszilgatott....szörnyű volt az ellenségemenek sem kívánom ezt az érzést!!!!
Tegnap este Zsombi olyan furcsán evett, sírt közben, nyűglődött, vagy fáradt volt bár kicsit nehezen aludt el vagy fájt a pocija, mert apja megreptette és az bejött neki.
Zsandi:hívtam tegnap a természetgyógyászt, de nem ért rá, aztán nem vette fel, nagyon sok vendége van!!!De nem adom fel hívni fogom ma este is !!!!!
Zsuzsi:szerintem sem dumál sokat 2 hónaposan 1 babó, de ugye nem egyformák, lehet hogy miattad ilyen nagy dumás!!!
Ezt meg tőled örökölte!!!
Edit:Még 1x Boldog Szülinapot a férjednek!!!!
Na visszabújok még Szonikám mellé, tiétek a pálya!!!
Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."