Új privát üzeneted érkezett!

Macspacs!
Ilyenekkel stresszeled magad? Fogadjunk egy 3 gombócos fagyiban hogy nem vagy se AIDSes se hepás! Nyugi! Gyakorlatilag alig-alig van esélyed pozitív tesztre! :)
Vendég

takido: a 4 markeressel kapcsolatban megkérdeztem azt a lányt akitől hallottam, hogy ingyé lesz. Ezt írta vissza:

"majus elsejetol csinaljak a korhazakban az afp-vel egyidoben"

úgyhogy szerintem kérdezz rá!
Vendég

Lanyok visszatertem a jo kis nyaralasbol. Meg nem sokat tudtam visszaolvasni, de majd potolom.
Angyal:
neked nagyon orulok. Annyira jo ennyi jo hirrel is szembesulni ennyi rossz utan.

7kincs:
Szerintem tesztelj minel elobb, tudod ha PCOS vagy akkor minel elobb jo elkezdeni a progi potlast, tehat jobb ha elobb tudod, hog yterhes vagy. nekem is valoszinubbnek tunik a 26 kornyeki peteeres.

csakegy:
Az LH teszthez gratula :) A homero meg csak kimutatja ha mar a teszt kimutatta a petecsket...

Beteszem a hogorbemet. Hat nem tudom, menzim biztos lesz. Viszont nem tudom, hogy ez peteeres volt e? :shock: Nem vagyok benne egyertelmuen biztos :roll: :cry: Mindenesetre nehany nap es tudni fogom, hogy ha volt is elkaptuk e?

Kép
baratodildi

Ildi: ez nekem nagyon is PÉ-nek tűnik... ha pedig az, akkor alaposan elkaptátok a grabancát :)
Vendég

Köszi áfonya, azért nagyon izgulok, és nagy kő fog leesni a szívemről ha meglesz az eredmény.

Ildi,
Sztem is 24-25 lehet a pé, és a 23-i "kicsiének" jó erősek lehettek 4 nap pihivel:-).
macspacs

Sziasztok!
Anyapoc, hát a váladék is olyan, mint amikor van pé. De még annyira nem érdekes, mert azért legalább egy mensit meg kell várni. Csak érdekelt, hogy van-e már rögtön vetélés utáni ciklusban. DE ezek szerint igen... :) :) :) :)
Akkor 3 hét után jön meg eszerint...

Kép
vio

Sziasztok!

macspacs
Végre vki,aki úgy parázik az ilyenektől ,mint én!(már a vizsgálatok eredményeitől)
Hiába,no,az ember sosem tudhatja! :oops:
Drukkolok,hogy ez az eredményed negatív legyen!!!!!

Ildi
Az a pötty,alul,miért nem számít?Korábban mérted?

Kincs
Már a 12.DPO -d körül nyugodtan tesztelhetsz!A progipótlás miatt főleg,na meg a mi kíváncsiságunk miatt ! :oops:

Anyapoc
Ma TÁKISZ által megerősítve is mehet a gyermek bölcsibe!Hurrá!!!!Le is adtam a papíromat.Persze az anyakönyvi kivonat itthon maradt,így holnap újabb látogatás! :wink:
Neked kellett vmi féle levelet írnod a munkáltatónak,hogy vissza akarsz menni dolgozni???Nekem kellene,de fogalmam sincs mit írjak bele! :oops: :(
A szabit pedig igen,GYES mellett is kiadatják,és úgy tűnik ki is adják!

KépKép

KépKép
okr

Anyapoc!
Mindenképp úgy állok hozzá,hogy nincs semmi gond,de azért az ember fejében megfordul,hogy hátha mégis,és akkor mik a lehetőségek.
Köszi,amit Turcsányival kapcsolatban írtál.Hallottam még,hogy csinálnak Fehérváron,meg Győrben is.De ha Pesten a legjobb,akkor oda megyünk.

Csakegy!
Köszönöm,hogy utánakérdeztél,majd én is utánajárok.

B.Ildi!
Nagyon jó a görbe :D A nyaralásról tarthatnál egy kis élménybeszámolót. :D

Macspacs!
Én is paráztam a hepatitis vizsgálat eredménye miatt. :roll:

KépKép
takido

Sziasztok!

Én annyira hülye vagyok, hogy azt se tudom szóltam-e már hozzá ma! :shock:

Macspacs,
te is Kaális vagy? Ez nekem nem esett le! :oops:

A félelmeidet megértem :shock: annyira fosok én is, hogy beszélni se merek róla! :oops: :shock:
angel37

okr:
Azert mert aznap ejjel alig aludtam a hoseg miatt, csak forgolodtam jobbra balra, izzadtam mint áll.t es tuti nem volt 3 ora alvas se egyhuzamban.

Hat ez tok jo, hogy azt hiszitek volt peteeres. En azt mondtam volna nincsen, csak menzesz lesz. :roll: Legyen nektek igazatok, akkor kezdek remenykedni a kovetkezo napokban! :wink:

Szupi volt a nyaralas Balcsin. Amikor csutortokon leertunk a kanikulaban jot furodunk es nemsokkal kesobb akkora vihar lett, hogy azt hittuk elfujja a hazat. Kijott a bokaig ero viz a teraszig, meg sosem lattam ilyet, pedig lattam mar vihart lent, csak most nagyon magas a viz ezert jobban kijonnek a hullamok ha vihar van. Eppen elcsendesult kicsit a szel es mar mehettem a baratainkert kocsival 5 faluval odebbra, mert leszakadt a felsovezetek a vonatnal es nem tudtak eljonni egesz vegig. Buli volt a sok letort gallyat kerulgetni az uton, a ferjem adig vodorrel hordta vissza a vizet a Balatonba :wink:
A kovetkezo napok jo hangulatban es nagyon valtozo idoben teltek. Hol esett, hol fujt a szel, hol kicsit kibujt a nap... Sajnos nem volt valami jo idonk :cry: Szombaton pedig atruccantam Pecsre az unokahugom doktorra avatasara. Az is klassz volt. Jo sokat pihentettem az agyam a baba temaban, epp csak reggel homeroztem es utana el is felejtettem gyorsan a kerdest. Jo volt kicsit lazitani :P :lol:
baratodildi

B.Ildi!
Ennek örülök,hogy sikerült kicsit lazítanod.Sajnálom,hogy nem fogtatok ki túl jó időt.Egy héttel korábban kellett volna jönnötök,akkor nagyon jó idő volt.
Hol voltatok pontosan?

KépKép
takido

takido:
Szántódon van egy csaladi nyaralonk ott voltunk. Hat akar nehany nappal korabban is jo lett volna, eppen elmult a joido amikor lementunk.
baratodildi

Sziasztok!

Tontica,
még csak egyszer voltam ultrahangon, a 7. héten. Akkor megállapították, hogy jó helyen ágyazódott be a pici, a nagysága megfelel a korának.
Holnap leszek a 10. hétben, a héten megyek vérvételre. Egy kicsit tartot tőle, de csak nem ájulok el!

Okr,
talán te kérdezted, hogy elmondtuk-e már valakinek. Nos a család tudja már. A munkahelyen viszont még nem mondtam senkinek. Nagyon örülünk a picinek, csak nem merjük elkiabálni a dolgot, bár valószínűleg már meg fog maradni.

Takido,
még nem látszik a hasamon (nagyon), de gondolom neked sem. De észrevettem, hogy a régebben bő nadrágjaim szűkek lettek. Így próbálok ruhákat hordani, bő ruhákat.
Az AFP-től én is nagyon félek, ráadásul nekem meg is van az okom rá. Az előző terhességemből született egy nyitott gerincű kisfiú, aki meghalt. Az AFP mérsékelten volt emelkedett...Az ultrahangon nem láttak semmit...
De most biztos minden rendben lesz! Természetesen Nálad is, ez az eset 100000 terhességből egyszer fordul elő - szerintem.
kriszti77
Mogyoród

Szia Kriszti!
Nekem már látszik egy kicsit a pocimon.Egy másik topikban raktam fel róla képet :D
Ne aggódj,nem lesz semmi gond a vérvételen.Úgy látom,ettől minden kismami tart.Bár szerintem azért mert mindenkinek voltak már rossz élményei ezzel kapcsolatban :cry:
Sajnálom,amin keresztül kellett menned,reméljük,senkinek nem lesz ilyen problémája.

KépKép
takido

takido:
Melyik masok topikon? Megneznem szivesen...
baratodildi

Sziasztok!

Kriszti

Gratu a TÁKISZ-hoz :),na meg az új körhöz :wink: !
Szt csak annyit kell írni,hogy "Tisztelt Munkáltató, ettől meg ettől az időtől kezdve szeretnék ismét munkába állni GYES mellett teljes állásban. Tisztelettel...." Esetleg rákérdezhetsz a szabira... :roll:

Vio

Azt hittem,már próbálkozhattok!És hogy érted,hogy 3 hét múlva jöne meg? :roll: Ezt nem értem...
Egyébként szt simán lehet az első ciklusban PÉ,bár gondolom nem vagyunk egyformák.De miért is ne lenne?

Takido

Persze,jobb,ha az ember tudja,hova menjen.Infot Csongrádyról adtam,nem Turcsányiról.Az utóbbi egy arany ember,őt nem bántanám :D:D:D!Persze az előbbit sem,csak nincs bizodalmam hozzá.Pláne nem ilyen tére.Szt ő mozizáshoz szerezte be a készüléket,mert jó lóvét lehet leakasztani.... :wink:

BLili

Ti aztán jól kifogtátok az időt a Balcsin... :roll: Azért gondolom,jó volt :wink: !
Bár néha szó szt ítéletidő volt szt... :(

Angel

Szt még nem voltál :)...de ne is beszélj róla :D...csak írj! :wink:

anyapoc

B.Ildi!
Babagyártásban 2006 a mi évünk-ben.hogy hányadik oldalon,majd mindjárt megnézem.

Anyapoc!
Csongrády-t is akartam írni,csak elbénáztam. :oops:

KépKép
takido

Sziasztok!

Baratodildi! egy nappal előttem jársz,izgi!! :wink:

Nem akarok tesztelni , az 50cn tűztem ki,ez a 16 dpo..reménykedem de a hasam ma picit éreztem--ha nagyon figyeltem. Hihetetlen, hogy" igazi " :lol: ciklusom lesz,remélem nem gyilkolom a katonákat és nincs semmi további gond ami nehezítené a babásodást.

Kellemes estét!
Vendég

B.Ildi!
A 92.oldalon van.

KépKép
takido

Takido

Én meglestem :wink: ,nagyon aranyos :)!
A másik képről sem vagy ismerős :wink: ,így tuti nem a mi ovinkban vagy :D:D:D!
Tényleg csalóka a képed,tök magasnak nézel ki...neked is az a szerencséd,mint nekem,hogy hosszú a lábad és az nyújt... :wink: !

anyapoc

Anyapoc!
Nagyon aranyos vagy :D
Nem veszpémi oviban dolgozom/dolgoztam,hanem szabadin.

KépKép
takido

Sziasztok Lanyok,

7kincs,
Bocsi a kerdesert, nem tudtam. :( Nagyon szurkolok!!!! :)
Az elso 30 nap az ingyenes, en ugy tudom, hogy utana mar nem jelzi ki a pe-tervezett idopontjat es a tobbi extrakat. Azt mondtak a lanyok, hogy a pe-t viszont kiirja ha volt.

Vio,
Jol feldobtad a kerdest… :) :)

Macspacs, elmeletileg ebed utan mar nem eszem, de ez nem mindig jon ossze. :) Levest es almat szoktam enni ha mar minden kotel szakad.
1 het alatt lement a harom. :)

Regina,

Szerintem ha nem adsz meg fizetesi megbizast bankartyaszammal, akkor nincs mitol felned. :)

BIldi,
Ez tok jol nez ki :D

Lanyok a parat a tesztektol en is megertem. :( :( Anyukam hepatitis C fertozott. :cry: :cry: Lassan egy eve nem dolgozik, kezelest kap.
Az egesz csaladot vegig teszteltek amikor kiderult, nem konnyu.
Barmit megadnek ha meggyogyulhatna. :cry:

Bocs, hogy ilyen szomoru temaval zartam, jo ejszakat mindenkinek, holnap este jovok.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

melcsi:
Komolyan Te is peteeresnek latod? Hat ez tok jo lenne :lol: En valamiert ugy latom, hogy a peteeres utani masodik napon is inkabb fel, mint le kellett volna mennie. :( A harmadik napon mondjuk a meleg bekavart, bar ez az elotte levo ket nap is igaz...
Hat legyen igazatok! :wink:

takido:
Megneztem a kepet. Hu mar nagyon latszik a babuci...
baratodildi

Sziasztok lányok!

Figyelek, csak nyomi vagyok, azért nem írok... A hormonok...
De nagyon szoritok 7kincsnek és Bildinek is, akinek egyértelműen peteérérse volt! :D
...majd jövök, mert nem sokár igazán Angyal fog következni, jól mondom? :D

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Anyapoc
Köszönöm! :) :) Időközben " megszültük" apával.Ennél több,mint írtad is ,sehogy nem fért bele! :D

Takido
Én is megakartam nézni,de nem megy!Az oldal beírásakor átlép egy másik topikba! :( Nem tennéd fel,mondjuk ide a képet!(a gyengébbek kedvéért :oops: )

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Anyapoc, abból gondolom-habár lehet, hogy nem jól következtetek, hogy 3 hetes lesz a ciklusom, hogy ha a 10. nap körül volt pé, akkor annak kéne a ciklus közepének lennie. És a doki is azt mondta, vetélés után 3 és 6 hét között bármikor megjöhet...
Remélem, a köv. ciklusban összejön a bébi!

Kép
vio

Sziasztok!

Segítenétek? :wink: Elkezdtem mérni a hőmet, de csak a ciklus felétől kb., mert előtte nem akartam ezzel terhelni a nyaralást. A ferti akkor is kiír lehetséges pé-t, ha hiányos a kitöltése vagy csak akkor, ha teljes a görbe?

Előre is köszi!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszönöm mindenkinek a választ.

Ma rendes időben mérve 36,7 voltam, ami nálam jó. És tegnap többször is erős hányingerem volt, ez pedig nagyon biztató.

Negatív esetben 24 órán belül megjön. Amióta próbálkozunk, annyira pontos lett, mint még soha, de ennek is van előnye.

A Ferty-n valószínüleg az ingyenest használom....
regina3

SZiasztok!

Vio,
a pé csak 28 napos ciklusnál esik pont középre. PÉ+14 napra jön a vérzés, mert ált. 14 nap a sárgatestfázis! Ha 10. nap körül volt pé, akkor 24-25 napos ciklus várható.

Fertys kérdéesekhez sajnos nem tudom hozzászólni, mert sose használtam.

Bali,
ha igazad lesz, jövök neked bármivel! :lol:
Hormonok! :?
angel37

sziasztok! Javul az idő... én mondjuk ennek ellenére reggel fáztam... jól lehült a lakás :)

A hőm 36,5... kicsit felfelé araszol... mindjárt berakom a görbém... a mellbimbóim tegnap érzékenyek voltak.. szóval nagyon remélem, hogy ez most nem pofáraesés hanem tényleg PÉ...
Vendég

Na... a görbém.. szép maratoni :) (54.cn)

Ja... a hülye FF még mindig ragaszkodik a 31. napi PÉ-hez... kíváncsi vagyok, mikor lesz hajlandó levenni végre... Tudom, hogy fura a görbém - mintha két görbe lenne összeragasztva- dehát ez van...
Kép
Vendég

(ja... csak azért nem látszik az FF által odaképzelt csíkos vonal, mert kitöröltem... tudom, hogy ott nem volt semmi és csak zavaró lenne)
Vendég

Sziasztok!

Okr!
Mindjárt felrakom ide is a képet.

Melcsi!
Sajnálom Anyukádat,és kívánom,hogy minél előbb gyógyuljon meg.
A fogyókúrádhoz gratulálok :D

Csakegy!
A vége egyre jobban néz ki :D

Regina!
Nagyon drukkolok :D

B.Ildi!
Köszönöm :D

KépKép
takido

13 hetesen készült
Kép

KépKép
takido

Takido: nem is nagy:) Ez pont egy olyan méretű pocak, ami mellett senki sem adja át a helyet a buszon, de ha kell, el is lehet takarni:)

Milyen magas vagy?

(fú... + milyen barna... én csúnya falfehér vagyok mindig :) )
Vendég

Lányok, úgy vártam, hogy hátha kapok választ a reggeli kérdésemre :cry: Biztosan tudjátok, én meg nem... :cry:

Tényleg jól esne, ha valaki tudna segíteni. És köszi!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom: bocsi!

Igazából nem tudom... szerintem akkor kiírja, ha volt előtte néhány alacsony hős nap is... tehát ha egyértelműen megállapítható a PÉ napja.

Amit megjátszhatsz, hogy kamu adatokkal feltöltöd a fertyt (amiket később kitörölsz)... és akkor meglátod, hogy reagál...
Vendég

Szirom,

én speciel nem vagyok fertys (írtam is), de nem hiszem, hogy be tudná jelölni a PÉ-det, ha a görbe fele hiányzik, mert kb ott kellene lennie, ahol kezdődik.

Ha a későbbiekre vonatkozik a kérdésed, és egy-egy nap kimarad, akkor asszem a lányok be szoktak írni egy hasraütött értéket...(vagy nem?)
angel37

Köszi lányok!

Szerintem ha volt pé, akkor is nagyjából akörül, amikor kezdtem. Megnézitek? Elég kis incifinci, de talán látszik valami.
Igazából azért kezdtem el, mert most már lassan fél éve megy a próbálkozás. A kisfiunk is több mint egy évig tartott, de reméltem, hogy másodszorra könnyebb lesz.

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szerintem írjál be kamu értékeket a 10-13. napokra... akkor ki fogja dobni, hogy a 15. napon volt a PÉ...
Vendég

Sziasztok!

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, irtora el vagyok havazva, megkaptam apatol hogy: KIDOBOM AZT A K...A GEPET! :lol: merthogy hanyagoltam a hazimunkat. :shock:

Takido: tenyleg van mar pocid, de jo!!! Nekem is van mar ekkora de nem a pocakbabatol hanem a hajtol.
:mrgreen:

Szirom: szerintem is akkor lehetett pe-d amikor elkezdted merni igy nem fogja tudni bejelolni a ferty de sebaj akcio volt boven, szerintem nagyon is eselyes vagy! :D

Bolcsi tablokep, kisse :wink: komoly lett a nagylegeny.
Kép
Ugye milyen gyonyoru? Vagy csak en vagyok elfogult?! :lol: Allitolag kikopott anyja. :wink:

Anyapoc, OKriszti, Ancsa, Vio, Regina, stb. gyerekes anyukak kerek szepen fenykepeket a kicsikrol!!!

KépKép
KépKép
tontica

Csakegy!
Tudom,hogy még nem nagy,csak aki ismer az már láthatja rajtam :D
158cm magas vagyok.És szeretem a napot :D Már tavasszal el szoktam kezdeni a D vitamin gyűjtést.Idén mondjuk az átlagosnál fehérebb vagyok :?

KépKép
takido

Szia Tontica!
Jó,hogy ittvagy.Nagyon édi a fiad :D
Írj egy kicsit magadról.Hogy vagy mostanság?

KépKép
takido

Igen, köszi! Elég volt a 13. napra beírnom egy értéket, kipróbáltam 36,6-tól 36,9-ig és betette minden alkalommal a 16. napra a pét :) Tök jó :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
sztem is 15 v 16. nap a pé! Már a rendelkezésre álló inók alapján! :)

Tontica,
tablókép! :D
angel37

Még ha megint nem is jön össze ebben a hónapban, már az is megnyugtat, hogy van pé-m. Épp ezen kezdtem aggódni így lassan 37 évesen.

Mégeccer köszi mindenkinek! :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szerintem ha már van egy gyerek akkor nem olyan érdekes a kor... csak az első gyerek legyen meg olyan hamar amilyen hamar csak lehet... egy csomó 40 felett szülő sokgyerekes anyáról hallottam már akiknek meg se kottyant a terhesség...
Vendég

Takido: kossz hogy kerdezed, faradtan de boldogan :D nagyon fajnak a melleim de most mar olyen mertekben hogy nem tudok hason fekudni, a pocimban lufi erzesem van :wink: egy nap jol vagyok, masik nap szedelgosen.
Te mikor tudod meg hogy fiu-e vagy kislany? Latom a tickered alapjan inkabb kislanyra vagysz, vagy nem?
Megneztem ma es a fiam nemet mar a 15. heten megmondtak, szoval elvileg Nalad mar latszik.

A hugom bejelent Pecsre egy nagyon jo magandokihoz 3D-re amikor otthon leszunk augusztusban, mar ugy varom!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Bocsi,kicsit eltűntem,de ebédet kellet főznöm.
A mellfájos dolog nekem is ismerős,én sem tudtam hasra feküdni,aztán egyszercsak elmúlt.
Kívánom,hogy a jól vagyok napokból legyen több.
Igazából még nem döntöttük el,hogy akarjuk-e tudni.Lehet,hogy kivárjuk a maradék 25 hetet.
A tickerem csak azért ilyen,mert ez tetszett,igazából mindegy,de tényleg :D
Apósom szeretne nagyon kislányt,mert eddig két fia(férjem a második,és már akkor nagyon lányt várt),és egy fiú unokája van,aki 14 éves.

KépKép
takido

Elhiszem,hogy várod a 3D-s UH-ot.Én is várom már nagyon.
Igaz,holnap megyek a dokimhoz,ugyhogy elvileg holnap is láthatom :D

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?