Jó reggelt! Edit, igyekezz magad nem felhúzni rajtuk.
Sanyi attól kapott agybajt, hogy napközben hívott, és folyton foglalt voltam. Mindig azt hite, hogy őt hívom, mert szülök.
Vagy elromlott a telefonom..
Ez annyira tetszik: valami szép, amiben hazahozzuk. Amiben mi hoztuk haza Lilit, azt látÉs látta a nővér, aki öltöztette, én meg Sanyi.
És legalább valami olyat vettetek, amit max. még keresztelőre tudsz ráaadni, de addigra meg kinövi?
Lili tegnap nagyon nyűgös volt, remélem csak az oltás hatása volt. Nekem úgy tűnik, mintha kevesebb lenne a tej, de a dokinéni szerint nem úgy néz ki a gyerek...
Remélem még vagy 2-3 hónapig neki lesz igaza. Mert Lili a pépeset nem nagyon eszi...Tápszertmeg nem szeretnék.
Nem fejtem azóta, hogy ez a vízmizéria volt, Lili meg a múlt héten a meleg miatt nem nagyon evett, most szerintem a hormonjaim is próbálkoznak már, de remélem visszaáll a mennyiség. Most elkezdtem fejni, hogy legalább este tudjak majd neki pótolni, ha kell, mert amit a fagyasztóból vettem ki - kiköpi....
Egyszer megitta a fagyasztottat, már másodszor köpi ki.
Majd keverem neki pépbe, hátha. Amúgy a dokinő azt mondta, hogy barackot adjak neki, ha az alma meg répa megfogja a pociját. A baracklevet szereti, csak a cumit mindig eltömíti neki. Ma veszek egy Aventes varázsitatót, hátha tud már inni belőle.
Amúgy passzolok, hogy van-e gyümölcsleves cumi...