Ezzel a "szóljatok, ha beindult a szülés"-sel engem sírba tudtak vinni. Minek? Hog ymég több ember idegeskedjen? Anyámat írtam már, hogy horror volt...
Szilvi, Lili se szeretett hasalni, nem is aludt úgy pl. soha. Én meg nem erőltettem, max. 5-10 percre hasra tettem naponta. Ahhoz képest egy hete hátról hasra fordult, azóta is egyfolytában gyakorolja. És elvileg ezt egy hónappal később kellene.
3 hónaposan annyira utált hason feküdni, hogy a hátára fordult, ahhoz képest most fél másodperc alatt hason van, de ha megunja, nekem kiabál, hogy fordítsam vissza, holott TUDJA!!!!
Nagyfrász.
Az első távollétet nálunk is én viseltem nehezebben, nem a gyerek. Pedig az csak 2 óta fodrászkodás volt.
Lili most kezd anyás lenni, már bújik hozzám, nyúl felém, ha azt akarja, hogy felvegyem, ha idegent lát, belebújik a nyakamba.
Hogy viseltétek az első szurit, Szilvi? Nekünk holnap lesz az utolsó, aztán már csak nagylánykorában kap! A BCG-je megeredt már?
Na, most telefonált anyám, mindjárt jön. Legalább lesz, aki viháncol Lilivel, én meg végre kivasalok.
Szerintem nálunk hétvégén sáskajárás lesz, egy hét múlva Lili-nap.. Pedig épp kezdtem kiheverni a babalátogatókat, amikor jött a gyereknap. Most az is elmúlt...Nem tudom, ti hogy lesztek vele, de én már annyira untama jópofizást, a standard kérdéseket és válaszokat, a készenlétben-állást, a chips, kóla, sütike-pakolgatást. De tényleg leginkább azt, hogy mindenki később jött, mint ahog ymondta. Néha szívem szerint elzavartam volna őket a picsába, hogy direkt akkorra hívtam őket, amikor Lili már evett, ébren van, vagy úgy etettem, hog yjó legyen, és képesek voltak órákkal is később jönni.