Jó reggelt !
Judit : az Adimetet örömmel átveszem, legalább annyival később kell a körzetimhez menni. Írok pü-t címmel stb.
Hú, nekünk elvileg 2 hétig nem lehetett szex, fürdés. Ez jó nagy kitolás, pont olyankor, amikor az ember erre vágyik, nem ?
Az Aviva könyv megvan nekem, de igazából nem használom, a tanfolyamot is el akartam végezni. Lusta disznó vagyok...
No,de van nekem Adimetem, az csinál pé-t (remélem
)
Zsebi : nem tudom neked előzőleg volt-e hasonló problémád, de többektől hallottam, hogy az utro kimarta a nyh-t és attól is lehetett egy kis barnázás.
Az Adimetet a 10. hétig el kellett, fokozatosan hagynom, már csak 1 szemet szedtem, ezért írtam, hogy újból indul a dolog..
Veled NEM fog történni semmi más, minthogy 8 hónap múlva egészséges, gyönyörű kis babá(k)nak adsz életet
Latimi : fú, Norka infója alapján már nagyon közel lehettek a célhoz. Annyira jó lesz hallani, amikor megérkezik a gólya hozzátok is
Kitartás !
Lara : jól hangzik a pihenés
édeskettesben..
Norka : nagyon fejlett Bogi baba, hát hallod, meg kell mondjam, látszik rajta, hogy igazi csoda-szerelemgyerek
szép kerek pofija van, az ujjacskái is olyan édesek !! Nem bírom ki "ömlengés" nélkül, mindig elolvadok az ilyen képektől..
Éjszakáitok hogy telnek ?
Köszönöm a szülinapi köszöntést ! Pénteken vacsorázni voltunk, fantasztikusan éreztük magunkat, szombaton pedig egy jó kis László napi buliban, ahol annyit táncoltam, hogy izomlázam lett