Sziasztok!
Tegnap kicsit zűrösre sikeredett a délután, egész nap felváltva voltak fent, mindig ébren volt legalább az egyikük. 6 után meg már nem volt alvás, csak nyügi, közben sétálni is mentünk.
Anyukámék is itt voltak, Flóra megint nagyon kis hisztis Janka volt, csak anyát akarta.
Este meg jól kiakadtam megint. 7 körül elmentünk sétálni, Zsolti (ő a férjem) még nem ért haza. Már elég sötét volt, de még nem esett. Visszafele láttam, hogy a nagymama már tőlünk megy hazafelé. (Kb. 10 házzal lakik arrébb.) Kérdezte hol voltunk, és hogy mertem én ilyen időben elindulni, mindjárt szakad az eső. Mondtam, hogy nem mentünk nagyon messze, és max. 10 perc alatt haza is érünk, a gyerekek meg nem cukorból vannak. Amúgy meg babakocsiban, betakarva nem áznak amúgy sem szarrá, ha mégis elkap bennünket az eső. Mesélte, hogy a szomszéd nénivel is beszélt (ők kb. egy korosztály, 70-en felül). Visszajött velünk, találkoztunk a szomszéd nénivel. Azzal fogadott, hogy hol voltam?
Mondtam, majd legközelebb beszámolok, és írásba adom, ha kedvem támad friss levegőre vinni a babáimat.
Éjjel meg 2x beriasztott Marci légzésfigyelője. Ilyenkor mindig a Zsoltinak szólok, hogy menjen, nézze meg. Szegény, sík ideg volt, utána toporzékolt, hogy ő már nem kel fel többször, aludni akar. Sajnáltam, de az az igazság, hogy félek bemenni a gyerekszobába, ha riaszt. Nem tudom, hogy mi vár rám.
Persze tévesen szólt szerencsére, Marci valahogy nagyon speckón úgy tud bolyongani az ágyban, hogy nem érzékeli.
Edit!
Bevált a latex cumi? Biztos a fogzás miatt eszik Virág kevesebbet, de ez nem is baj, majd bepótolja, nem?
Azért nem semmi, hogy Barninak 3 hónaposan 4 foga volt.
Majd mesélj a buliról, micsoda sokadalom lesz! Még lagzinak is elmenne.
Szerintem tök természetes, hogy az embernek néha elfogy a türelme. Én itthon még nem éltem át (mármint néha már kész vagyok, de még picik a törpök, így nincs kiabálás, nem is lenne értelme), de a suliban, ahol dolgoztam, bizony sokszor felemeltem a hangom.
Zsuzsi!
Azért irigyellek ám rendesen! Otthon van a párod, nagyon jó lehet. Én is mondtam Apának, hogy mondjon fel, de előtte találja ki, hogy miből fogunk utána élni?
És az is tök jó, hogy Szandid 9-kor eszik először. Azt hiszem, mi soha nem fogunk 9-ig aludni.
A dobozokon levő feliratozás csak iránymutató, minden gyerek más. Van egy ismerősöm, akinek most már 4 éves a kislánya. Mikor ilyen pici volt, volt 3-4 hónap, amikor semmit nem hízott, és 1 éves koráig max. 60 ml-ket evett, abból is bukott vissza. Persze kivizsgálták, teljesen egészséges. Megállapították, hogy ő ilyen, és kész. Mondjuk az apukája is elég vékonyka. Egyik gyereknek 200 ml kell a gyarapodáshoz, másiknak elég 80 is. Tudják ők, hogy mennyi kell nekik!
Nálunk Marci is bukós, nincs mit tenni. Ez a probléma is megoldódik, ha majd darabosat esznek.
Bmo!
Én már olvastam a baleseteteket egy másik topicban. Azért nem lehetett kellemes. Egy baleset soha nem jó élmény, gyerekekkel meg főleg. Gondolom, mennyire megijedtetek.