Sziasztok!
Kata, vagyok, csak egész nap rohanok, olvasni még csak-csak, de írni nincs sok időm.
Most akkor fiú vagy lány? Mikor mész 4D-re?
Katus,
Köszi, jól telnek a forró napok, csak már unom a gőzölgő betont, meg a poros utcákat. Jövő héten megyünk Veszprémbe, egy hét, aztán pár nap barátoknál Zalában. Remélem az idő addig nem romlik el.
Gratulálok a vizsgákhoz! És persze gratula a 2 ÉVES NAGYLÁNYNAK!
A lilypie valahogy úgy ment, hogy az oldalon meg kell csinálni a vonalzót. Fenn az oldal tetején ki kell választani a gyerek szülinapja menüt, aztán ott kiválasztani a vonalzó tipusát stb. Nevet is ott lehet beírni, meg fotót biggyeszteni elé. Aztán -ha jól emlékszem- megad a lilypie egy hosszú kódot, azt kell a babanetes profilban az aláírás rovatba bemásolni. Figyelj oda, hogy a BBCode bekapcsolva legyen. Valahogy úgy kezdődik ez a kód, hogy [url... -de ezt csak emlékezetből írom.
És amikor írod az üzenetet, az aláírás hozzáadását be kell jelölni.
Nem biztos, h érthető voltam.
Majd úgyis meglátjuk, h sikerült-e...
Erika,
Én voltam úgy UH-n, h 9-re mentem és 9.15 kor behívtak. Fel a fejjel, a helyzet nem reménytelen, pláne ilyen késői időpontban.
Suezika,
Ne parázz mindenen!
Viszont a helyettesítésről tényleg kérdezd meg, minden dokinak szokott lenni egy állandó helyettesítője. Mielőtt elmegy szabira, kérd, hogy mutasson be annak a kollegának, aki helyettesíteni fogja, hogy ne ismeretlenként "essél be" hozzá.
Zsuzsa,
Miért is kellene 4 és fél hónaposan forognia?
5-6 hónaposan ráér. Ami a hasrafektetést illeti, abban igaza van Katának, tényleg jót tesz, ösztönzi a mozgásra, de ha csak hanyatt feksztik akkor is rá fog jönni. Ezen még ne aggódj!
Dóri ?!?
Más: képzeljétek: voltam a nőgyógyimnál, és egészen meglepő körülmények fogadtak: Időpontot egyeztettem telefonon. Le kellett mennem az alagsorba ahol szuper "alapítványi rendelőket" alakítottak ki. Nem kellett várnom egy percet sem.
Csak mi voltunk doki, asszisztens és jómagam, nem éreztem magam egy átjáróházban.
Sajna a terhesrendelés még nem így zajlik, de mivel ez nem is aktuális, nagyon örültem, hogy legalább a szokásos viziteket nem a terhesambulancián kell végigsenyvednem a tömegben...
Megint más: Nem tud valaki egy megbízható bébisintért? Esti vigyázásra főleg egy nagyon jól alvó 8 hónapos gyerek mellé.