Sziasztok Lányok!
Pörit ugy viszem a vizbe, hogy hosszuujju body van Rajta és kalózkendő, de a ruha alatt is bekentem nem is 1x. Két napot is lent voltunk, sőt holnap is készülünk, és szerencsére a 2 nap alatt semmi pirulásnak nincs nyoma. Csak 1 baj történt, a napozóban hálistennek van parfüm, Bébi pedig ekcémás, igy sajnos ez is kiütötte 1 kicsit. Ugy döntöttem, holnap a ruha alatt nem fogom bekenni, csak a lábát meg az arcát, azon nem ütött ki csak a törzsén. A vizet nagyon élvezte, hangosan sikongatott, mondta a magáét, kurjongatott, kacagott. Mindenféle bohócságot csináltunk Vele, ugráltunk, feldobtuk, hajósat játszottunk, labdáztunk. De nagyon élvezte, amikor csak feküdt a karomban és nézegette a mindenféle vizi csodát, matracokat, vizibiciklit. Nagyon megnézett mindent. Megkóstoltuk a palacsintát (finom), a lángost (nem finom), és a fagyit. Azt már kapott itthon is, imádja, és hangosan reklamál, mikor elfogy. Persze csak picikét adok Neki még a tejes dolgokból.
A képen is látszik, hogy már mászik, pontosabban térdre huzza Magát, majd a karját ügyesen behuzza és ugrik egyet a hasára, és kezdi előlről a mutatványt. Ez igy megy egész nap, este 8-ra teljesen bele is fárad, a vacsorát többször alva ettük meg. Beszélget, kedvenc szavajárása a babababababa, meg még a dedede, tetete,nenene,dadada. Tud morogni is, mint a kutya (de nem a kutyánktól tanulta). Bejárja az egész lakást, és észrevettem, hogy amikor rászólok valami miatt, megáll, rámnéz és nem nyul oda ahova akart. Pl. a zsinorok roppant érdeklik, és befér mindenhova, és megtalálja a legrövidebb zsinort is. Meg a konyha (biztos konyhatündér lesz
). Ma sütöttem, odajött persze, felemeltem és megnéztük együtt, hogy milyen forró a gáz. Odatettem a kis kezét(csak meleg volt, nem forró), mondtam Neki, hogy juj, meleg, nem szabad. Ezt még egyszer elismételtük később. Aztán mikor ujból arra járt, szóltam Neki, és megállt, visszafordult. Ugy látom, kezd érteni, érdemes nagyon sokat beszélni Vele. Én igaz, már ujszülött korától mindig mondom Neki, mit csinálunk, viszem magammal mindenhova a lakásban, ahol dolgom van. Szerintem már kivülről tudja az egész háztartást
.
Unique kedves, irod, hogy sirdogál Laurád. Nálunk az vált be, hogy betettem a hordozóba és vittem magammal, még a WC-re is, és beszélgettem Vele, meg énekelünk rengeteget ujszülött korától fogva (szegénynek az anyja megszállott énekkaros, meg még a bátyja is). Igy aztán szép lassan érdekelni kezdte hogy miket csinálok (teregetni pl. imád velem), és befejezte a sirdogálást. Mostmár azért hurcolom, mert nem merem egyedül hagyni, jobb ha szem előtt van. A földön mászkál ugyanis, a járóka szinte csak disznek van már. Ez igy megy már kb 2 hónapja, persze a takaróról csak olyan 3-4 hete tud lemászni.
A bébiuszást 3 hónapos kortól lehet elkezdeni, itt Érden Egerszegi Krisztina uszodájában van (ajánlom). Orvosi igazolás kellett Bébiről, de a felnőttektől nem kérnek. Viszont nem tul leterhelt, pici uszoda, csak kisgyerekek járnak oda, csoportosan. Budakeszin tudok még. Nagyon hasznos, most látom, hogy Velencén mikor betettük a vizbe, a lábával rugdos, mint a gyorsuszásnál kell, és nagyon biztosan mozog a vizben. Persze a tóban nem engedtem a viz alá, de az usziban merülni szoktunk, és ugy látom, azt is élvezi.
Latimi!
mindegy, csak görbüljön, nem? Ugyis a végeredmény a fontos! Jó és eredményes pecát Neked!
Wish, gyönyörü helyen voltatok! Tényleg képeslapra illő! Gratulálok, és hosszu, boldog házasságot kivánok Nektek sok gyerekkel áldva!
Kedves Niki!
A másikra irtam Neked, de itt a helyed, mert igenis, ide fogsz tartozni hamarosan!
Unique, a sapit a Kenguruban vettem, mi sokat vásárolunk ott, mert magyar áru van és szerintem nem is drága, még törzsvásárlói kedvezmény is van.
Ebben a melegben csak estefelé vidd napra, és akkor is adjál rá sapit. azt gondolom, fél éves kor körül már bátrabb lehetsz, szóval pont mire elmulik a nyár, de ne sajnáld, még az ősz is lehet meleg.
Na szóval, nem akarsz Érdre járni uszni majd?