Sziasztok!
Gabi!
Sajnálom a náthát vagy allergiát. Végeredményben egyik sem jó, de a nátha tán gyorsabb lefolyású, úgyhogy drukkolok, hogy ez legyen. Jobbulást! Szerintem ebben a dög melegben olyan könnyen meghül az ember, amikor bemegy egy klimatizált helyiségbe vagy megfújja a huzat. Marcinak is már 1 hete szívjuk az orrát, és ma megint rosszabb lett
Te jó ég! Gratulálok Peti méreteihez! Marcim sem volt kicsi (4150 g és 53 cm), de a Te nagyfiad mellett elbújhatott volna
Drukkolok, hogy Tomi azért ne nagyon haladja meg a Bátyus méreteit! A Praxisban a doki "megijesztett", hogy általában a második babó nagyobb
Kata!
Te írtad, hogy nem lesz foci hétvégén, ugye?! Bocsi, hogy én hozom a rosszhírt: lesz. Már a nyolcaddöntők jönnek. Kitartást!!!
Köszi a fájdalom és tábla infot!
Körömolló?
Az szerintem elég gáz lesz és nem kevésbe baromi macera. Mondom én, hogy ugorj fel és együtt csak elszabjuk valahogy
Ja és még működőképes ollónk is van, nem is egy!
Krisszi!
Mi is vettünk ilyen Auchanos babapihentető/ringató széket
Párom ma reggel az utolsót hozta el a budafoki áruházból! Én még nem láttam, úgyhogy nagyon várom, hogy hazahozza!
Sz_Kata!
Álmokkal ne foglalkozz! Ez már a saját belső aggódásodat mutatja szerintem, de bármiféle következtetést nem kell belőlük levonni. Pláne nem olyat, hogy rossz anya leszel! Irgum-burgum!!! (Látom, Rolex és a többiek is valami ilyesmit írtak! Akkor tán lehet benne valami!)
Rejo!
Gratulálok az ujjrakosgató kiscsajszihoz!!!
Legalább Neked vegyespárosod lesz! Ha a Győrfy doki mondta, pláne 150%-ra, akkor az úgy is van ám!
, de fiúnév sosem rossz, ha van! Várjuk a sztárfotókat!
Jó, hogy Rád jó hatással van a meleg. Legalább valakinek tetszik
A Gyedet tuti a 2006-osból számolják. A többit nem értem, mert egyszer azt írod, hogy meg van a 180 nap 2006-ban, utána pedig, hogy nincs meg
De ha abból indulok ki, hogy nincs meg, akkor tényleg logikusabb a szabi, mert az után "normál" jövedelmet kapsz (azaz vonnak eü járadékot), viszont a táppénz után nem.
De jó, hogy Neked nem kell kimenned éjjel pisilni, irigy vagyok!
MSE!
Nagy rúgdosás
Fog Ő még nagyobbakat is, hogy belesajdul mindened, de akkoris klassz, ahogy látja az ember a kidudorodó részeket és találgat, hogy ez vajom mije is lehetett
Oké, aprítok a táblában!
Manka!
Nekem Marcinál volt ilyen kézduzzanat reggelre, hogy be se tudtam hajlítani. Ez a víz sajna. Sőt nekem még valami ideget is nyomott a duzzanat, úgyhogy zsibbadtam is.
Bali!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen vacakul vagy! Biztos, hogy Te is érzékenyebb vagy most, mint egyéb esetben és persze, hogy rosszul esik az embernek, ha a Párja nem közeledik hozzá. Mindenképp beszéljétek meg a dolgot, mert annak semmi értelme nincs, hogy magadban örlődj! Drukkolok, hogy helyre tudjátok hozni a dolgot! Fel a fejjel!!!
Mamy!
Én vizsgálgatom a fotót egy ideje, de nem vagyok biztos, hogy mit is látok
Bocsi! A fejecskéje melyik paca? A jobb oldali lenn, vagy a bal középen lévő. Biztos az én készülékemben van a hiba
Szopi alatti mamaétrend: mint minden más ez is nagyon babafüggő. Marci pofija iszonyatosan nézett ki az első két hónapban, amit a dokinéni szerint tutira a tejem és az általam evett/ivott dolgok okoztak, de ez általában a 10. hétig elmúlik a baba bőrén, mert erősödik a kis szervezete és megdolgozik az allergénnek mondott dolgokkal. Általában! Nekem a citrusféléket mondta mind gyümölcs, mind gyümöcslé formájában, hogy problémát okozhatnak. Valakinél a kevés is gond, de ki kell próbálni, hogy mennyit bír a Baba. Én addig dögivel ittam a rostos gyümileveket, amik egyrészt jó cukrosak is voltak, így inkább elhagytam őket. A tejet is mértékkel fogyaszthattam, de teljesen nem kellett kiiktatnom. A K betűs zöldségfélék (karfiol, karalábé, káposzta, stb.) elsősorban a pocakra vannak rossz hatással. Emellett az aprómagvas gyümölcsök is kiválthatnak rossz hatást. Még folytathatnám a sort, a neten majd amikor eljön az ideje, biztos újra utánanézek a dolognak. De ahogy mint sok mindent, ezt is ki kell tapasztalnia az ember lányának, hogy mit is bír a saját Babája és mit nem.
Málnalevél tea: a betöltött 36. hét után iható! Elméletileg könnyíti a tágulást, lazítja az izmokat. Én ezzel szemben (ittam mint egy őrült), 5 napos túlhordásnál még totál zárt voltam
De azért most sem hagyom ki, hátha majd most!
Mindenkinek szép napot! Talán ma elviselhetőbb a meleg, nem?! Bár 9-kor már rosszul voltam kinn a hőségtől, de legalább egy kicsit borúsabb és nem tűz a nap, legalábbis Érden.
Pusz: Melinda (31+5)