Sziasztok
Hajni
köszi
Nekem te ismeretlen ismerős vagy,Maja május 13.-án született így majdnem belógtam a NYáriakhoz,néha írtam is,de már összeszokott csapat volt,mindenesetre olvaslak benneteket a mai napig ha időm engedi.Én egyébként jó ötletnek tartom,hogy már most beszélgessünk.
Tudsz valami oldalt ahol fortélyok vannak a bab nemére?Mi kisfiút szeretnénk.
Remélem hamar lesz két csíkod.
Lukrécia
NE keseredj el, 3 hónap nem sok:-)mondom én akinél AZ első hónapba összejött.De ez kiszámíthatatlan,ismerősömék 1 évet próbálkoztak az első babánál,most meg egyből összejött.Az biztos,hogy NE stresszelj,mert az semmiképp nem tesz jót.A korod biztos nem mérvaó.És a doki azt mondta minden rendben.
Neked is minél hamarabbi két csíkot kívánok.
Jolka
Minden orvos mást mond,hogy szopzini lehet-e ha már pocilakó van,szerintem normális terhességnél nincs akadálya,de ha már volt valami probléma ..............
Én kb. 5-6 hetes terhes voltam amikor a test pozitív lett,akkor kezdtem elszedniaz elevitet,mert nem szeretem a zöldségeket,gyümiket túlzottan.Végig szedtem szoptatás alatt is,szzerintem ártani nem árt.Az hülyeség,hogy nagy baba lesz tőle,mert a lánykám 2600 grammal született.Látom Hajni is írt,én sem híztam tőle,viszont "nyugodt voltam",hamár kihányok mindent jut belém valami jó is.
Szerintem mire meglesz a tesó még sokat változik Maja,a múltkor felvettem egy babucit és csak nézett rám Leányom,mintha mise történt volna,viszont az ölembe ült egy 3 éves azt meg elhajtotta.Kitudja MI lesz majd,biztos lesz pár kemény napunk,REMélem csak napunk.Maja fél a babáktól megint,sajnos,volt egy időszaka mikor félt a sikongató babáktól,aztán nem volt semmi baj,mígnem egy hete tiszta ERőből megharapta egy kislány az arcát,azóta ha vele egykorú belép azZ intimszférájába elhajtja.
Bölcsi nálunk kilőve én úgy tervezem hogy kb 2,5 éves lesz Maja mire tesót kap,fél évet majd próbáljuk sok-sok szeretettel túlélni..
Viki
Petike nagyon édi
Timurr