Sziasztok!
Most magammal kezdem, mert egy borzalmas napon vagyok túl.
Hétfő este pizzát rendeltünk és nekem olyan gyomorrontásom lett, hogy csak na! Tegnap teljesen le voltam gyengülve, szinte fel sem bírtam kelni az ágyból, még a drága kicsi babámat is alig bírtam tartani.
Szerencsére anyukámék kaja után elvitték két órás sétákra így tudtam aludni. Ráadásul minden, még a folyadék is kijött belőlem, úgyhogy azon aggódom, hogy nem lesz tejem.
Éjszaka vagy háromszor dobtam ki a taccsot -már bocsánat a realista ábrázolásért- úgyhogy jó éjszakám volt.Ma már talán jobb a helyzet, már ittam kamilla teát, meg ettem egy kis kekszet, remélem ez megmarad a pocakomban. Tegnap óta annyit írtatok, hogy nem tudok mindenkinek reagálni, de azért próbálok!
Orsi! Remélem már babázol és minden rendben veletek!!!
Anikó! Ne légy olyan elkeseredett! Nem akarom ismételni a többieket, de ha Bencus ennyit hízik, meg ennyi pelust használ, tutti hogy minden rendben a tejcsiddel! Szerintem is inkább pihenned kéne sokkal többet! Jó, tudom ezt könnyű mondani!
Anikó,Lino, Bori, Süncsi! Érdekes én is Borihoz hasonlítok, mert engem sem tör le, ha a többi baba jobban hízik, vagy ritkábban eszik, vagy többet alszik. S én örülök neki ha mindenki beszámol a maga babájáról, s én is azért írom le, hogy Botond mit csinál, mert ugye olyan jó ezt leírni!
De nem azért teszem, hogy mást megbántsak vele!Tudom, hogy ti sem így gondoljátok, hogy direkt megbántásból írjuk le ezeket, de tényleg olyan igaz, hogy minden baba más, és nem kell egymáshoz hasonlítani őket! Botond például nagyon sűrűn eszik, ő például sohasem utasítja vissza a cicim bármikor is kínálom oda neki. Lehet, hogy ez sem "normális" de én örülök neki, hogy szopizik rendesen. Persze azért próbálok szüneteket tartani az evések között, de ha nagyon sír, csak így lehet megnyugtatni. S igaz, hogy ő alszik éjszaka, de napközben szinte semmit. Teljesen elhagyta a délutáni alvásokat, örülök, ha tíz-
30 percet alszik napközben! Kivétel a babakocsi, mert ott akár egy órát is alszik, úgyhogy próbálom többet sétáltatni. S ráadásul két napja 4-kor kel.
Kriszta! Ne is mondj ilyen butatságokat, hogy nem törődünk veled, én is nagyon sokat írtam neked és izgulok is érted!
Chello! nagyon szorítok értetek, remélem semmi baj nem lesz veletek!!!!
Linda! remélem te is mielőbb bejelentkezel!
Lino!Ez a Kata egy angyal! Szólhatnál neki, hogy telepatikus úton vegye rá a fiamat egy nagyobb délutáni alvásra!
Az óvodával kapcsolatban meg szerintem ne légy ilyen lelkis, próbáld meg a lányokkal, ha meg nem megy még mindig kiveheted őket, vagy nem? Lehet, hogy igénylik már más gyerekek társaságát, s tök jól fog elsülni a dolog!
Bori!Te se legyél depis kérlek, Dani ügyében nem tudok segíteni, de biztos, hogy nagyon jó anyuka vagy!
Zsuzsa! Csípőszűrés
Azért Edina is nagyokat alszik ám! Gondolom a te karod is telejesen megizmosodott a kisasszony cipelésétől!
Nekem annyira el tud zsibbadni a karom, meg az ujjaim, s ilyenkor mindig rád gondolok meg Süncsire, hogy akkor ti mit szóljatok!
Süncsi! Sok puszi neked!
Rita! Én sem változtatnék Lili szokásain, ha neki ez így jó, meg neked is, akkor maradjon minden így! Előbb-utóbb elhagyja az éjszakai szopit.
BNM! Annyira jó, hogy ilyen boldog vagy! S igazad van, hogy nem hagyod éhezni a babád! Botond kaki közben tiszta kerekre "o"-ra formázza a száját, s hihetetlenül tud nyögdécselni!
Mostanában ráállt a napi egyszeri kakira, de az olyan mennyiség, hogy azonnal tisztába kell tenni, mert a pelus nem bírja felszívni, s a múltkor is ágytakarót is kellet mosnom.
Panó! Sok puszi neked is!
Swen