Sziasztok Lanyok!
Kicsit el voltam tünve, minden rendben csak probaltam a hazat rendbehozni, holnap hajnalban érkeznek a tesomék és vasarnap utaznak haza.
A haz viszont rendben, mar az agynemüjüket is felhuztam!!!
Nagyon szépen köszönöm, hogy irtatok fontos eseményeket az olimpiaval kapcsolatban (Pano, Lino), szivesen veszem, ha eszetekbe jut és maskor is szoltok, szombaton sajna mar nem jutott idöm tv-t nézni.
Arra mar nem jutott idöm, hogy részletesen visszaolvassak és jegyzeteljek, ezért ne haragudjatok, csak gyorsan irok.
Orsikam,
latom még egyben vagy!! Azért többször bekukkantottam, hogy mi van Veled. Nagyon örülnék, ha nekem is irnal sms-t, de csak ha nem teher! Örülök, hogy minden rendben volt veletek!
Ildiko,
nagyon szépen hizik Lucas, ez a képen is lathato! Minden kép szuper egyébként, a kis loknis Laura és anyukad a fünyiroval
Aniko,
nagyon sajnalom, hogy igy el vagy keseredve!!! Ugy sajnalnam, ha emiatt nem jönnél, én gondoltam is mar erre, hogy ha mindig megirom, hogy Andriska milyen gyorsan nö, esetleg megbantok vele valakit, nekem is kicsit rossz volt, hogy mar minden baba jol alszik (aki Andriskaval hasonlo koru), csak az enyém nem (pedig nem is olyan gaz a helyzet), sirtam én is miatta.
De minden baba mas, és Bence gyönyörüen hizik, biztosan bele fog jönni a szopiba is, de jol teszed, hogy kikéred szakértö véleményét, remélem tud majd segiteni! Nagyon sok puszit küldök Neked!!
Bori,
Örülök, hogy Dorka jobban van! Cicidnek jobbulast!
Sajnalom, hogy Neked is rossz kedved van. Kismenyem nagyon-nagyon édesen mosolyog, Andriska biztosan azonnal szerelembe esne töle
Sok puszit küldök és kitartast kivanok Danihoz!!! (barcsak tudnék segiteni, de sajna gyereknevelésben még nincsen tapasztalatom
)
Zsuzsa!
a kép Edinarol hatulrol egyszerüen zabalnivalo! Szivesen megharapdalnam!
Andriska is hasonlo sulyu, mint Edina, de ö nem kifejezetten hurkas, inkabb ugy "egybe van", de hat ö kisfiu, izomra gyüjt
Gyönyörü a viragod!
Edinanal latom szépen alakul az éjszakai alvas!
Rita,
Lili hasonolan alszik, mint Andriska, mi is pont hasonlo idöpontokban kelünk és alszunk vissza. Szerintem ne told ki az alvast, hagyd, hogy ö kialakitsa a kis rendjét és ahhoz igazodj Te. Nem hiszem, hogy attol ataludna az éjszakat. Ez csak az én véleményem!
Nalunk is délutan 5 utan van egy hosszabb éber fazis, van mikor este még alszik egy-egy fél orat a lefektetésig (10-ig).
Nalika,
bocsi, én is kislanyt irtam...
Az utobbi kép mar egyértelmü, és a kicsifiad tényleg nagyon huncut!! Aranyosak, hogy igy szeretik a pici testvérüket!
Macs,
jo ez a turorecept, egyszer talan megprobalom, felénk sincs turo. Tudom hülye kérdés, de hogyan kell aludtejet csinalni, hogy jo legyen???
Szöszi,
a történetedet szokas szerint elmentettem, kinyomtatom és majd késöbb elolvasom.
Balazska nagyon szépen hizik, gratulalok!!
Pano,
nem fogom elfelejteni soha, amit az idöbeosztassal kapcsolatban irtal az 1 majd 2 gyerekkel! Most ugy érzed 2 gyerekkel voltal idömilliomos?
Remélem jol boldogulsz, bar nem lehet könnyü!! Benö eszik, alszik szépen?
Maci,
szia, latom Te is itt vagy, puszillak Benneket!
Linda,
itthon vagytok mar? Hogy vagytok?
LinoSzilvi,
puszi Nektek is! Andriska is tegnaptol mar a nagyobb agyaban alszik, szépen felavatta, sokat aludt benne. Ö még mindig mellettem van, egyelöre nincs szivem atvinni a masik szobaba, pedig közel van, ugy érezném, olyan egyedül van ott, tudom hülyeség. Jo, hogy nalatok ott van a többi lany is. Nem zavarjak egymast éjszaka?
Aranyos lehet Kata, ahogy néz benneteket a vacsinal, nalunk is igy megy a vacsora, söt sokszor az ebéd is, bar akkor csak kettesben vagyunk altalaban ö néz én meg eszem
Mar igénylik a tarsasagi életet!
Nekünk nincsen légzésfigyelönk, engem a gyerekorvos beszélt le, mert én is nagyon sokat gondolkodtam rajta. Örültem, hogy végre valaki hatarozott véleményt mond egy iranyba, ezért hallgattam ra és nem vettem.
A fodrasz jol sikerült (csak megigazitott, de a karikakat a szemem alol nem sikerült eltüntetnie
), jol esett kimozdulni, csak Andriskanak kicsit tul sok volt az a nap.
Egyébként mostmar van egy kialakult ritmusa, amit nagyjabol tartunk és igy sokkal jobbak a napok, sokat alszik nap közben is és éjszaka is hosszabbat alszik, ha nyugodt napja volt. Mostanaban 5 orat alszik egyhuzamban, azutan eszik egy csomot, majd folytatja az alvast, de mar csak 3-3.5 orat egyfolytaban.
Az idöjaras is hüvösebb, szerintem ez is segit, ritkabban is eszik, szoval vszinü tényleg szomjas volt.
Amig itt lesznek tesomék, lehet, hogy ritkabban jövök, de olvasni azért megprobalok.
Mindenkit puszilok
Süncsi