Szioka
Hihetetlen, de van egy kis idom!
Gyerekek hazamentek, mert Salla beteg! Viszont kaptam meg egy gyereket, ferj-uram szemelyeben. Szegeny nagyon meg van fazva, most vittem neki teat es finnrexet. Tudjatok az a por amit melegvizzel kell felengedni. Persze most nem jut eszembe otthon milyen neven fut
.
Orsi
Te kis raeros, no majd lesz ez meg igy se
. Tenyleg nagyon unatkozol, es teljes fuggo lettel
. Hogy fogod ´birni, ha a baba meglesz?. A turelmedet egyenesen csodalom, en mar hulyet kaptam volna, pedig nem vagyok nagyon ideges tipus, kiveve 1-2 dolgot,szemelyt. A tablazat nagyon jo, es a ferjed tenyleg remenykedhet
.
Pano,
koszi, ha irtal, tenyleg nem vettem eszre. A gond az, hogy valoban mindennap kell jonnom, hogy kepben legyek, mert a visszaolvasasra sajnos nincs ido. Ez a sugarkaka nalunk is megvol, es sikerult is
. Eloszor apat tojta le, utana O elrohant mosakodni, majd en folytattam es tiszta szar lett a furdokopenyem elugrottam, es a szemkozti fal kovetkezett /1,5m/ radiatorostol, de kozben erintette a vadonat uj babakocsit es a szonyeg is szep sarga lett
.
Zsuzsa
Koszi a tanacsokat, a bofiztetest mar alkalmazom. A garat nekem is uj, es a fektetes is. Nagyon jo, hogy leirtad. Koszonom! Laura detto Zsofi
. Tenyleg szepek a muskatlik, ugye azok? Az alvas szuper, nalunk mikor lesz igy? En mar a 2,5-3 oranak is orulok. Ja es Lauranak van meg egy jo szokasa, ha kerjuk beszeljen halkabban, elkezd megjobban kiabalni
.
Lino
Hogy Ti milyen aktivak vagytok! Te meg gondolgodol 4 gyerekben is, es nem is muszaj? Te egy hos vagy
. Ez a tej-viz jo poen volt! A dontot en is hallottam, apa kozvetitette, mert eppen szopiztunk. Kar, hogy a vegere elfaradt, de bronz is tok jok!
Szoszi
Koszi a tortenetet, jo volt olvasni! Es milyen rovid ido alatt meglett a babucid
.
Hajni
Lucasnak 10 napra esett le, de ezt mar kicsit hosszu idonek tartottak a vedoben. Azt mondtak altalaban 1 het. Tenyleg szerencses vagy, hogy nem kell azonnal fejest ugranod a kaoszba
.
Tiszta irigy vagyok.
Lanyok!
Lucas kicsit szortyog, szerintetek mar el is kapta a virust a tobbiektol vagy csak a tejcsi?Honnan tudom megkulonboztetni, persze anelkul, hogy elvegeznem az orvosit? A hatan nem hallok semmit, es szopizik, bar tobbszor felebred, felsir alvas kozben. Vigyem holnap orvoshoz?
Most megyek belogatom a cicit, eppen elkezdett sirni.
Puszi
Ildiko