SZiasztok!
Nos: Ármin végre alszik
, András megjött és beszámolt a TV-ről. Szerinte nem sikerült rosszul, bár kevés volt az idő (nem mondták meg előre, mennyi lesz), az előtte beszélőnek érdekesebb témája volt és az vette el, a riporter mást kérdezett, mint amiről előzetesen szó volt, ő nem érezte magát még elég kameraérettnek - legközelebb majd jobb lesz! Kíváncsi vagyok!
BMárti! Mikor tudunk esetleg elmenni érte? Csütörtök? Péntek? Milyen kazira vetted fel? SZerintem a legjobb, ha veszünk egy ugyanolyat és azt elvisszük neked, te meg nekünk adod az eredetit! Jó lesz ez így?
Henke! Gratulálok a kisfiúhoz - miért lenne baj??? Én nem értem az embereket: ha vkinek elsőre lánya születik, képesek azt mondani "nem baj, csak egészséges legyen" Ha másodszorra is uolyan nemű, mint az első, akkor sajnálkoznak. Ha vki harmadikat (többediket pláne) vállal, sugdosnak, hogy hülye - vagy hogy becsúszott
De nem szabad ezekkel törődni!
Zsuzsi! Özönvízfolt
Dóri nagyon aranyos lehet, ahogy szerepjátszik
Furcsa felismerni a gyerekeinkben önmagunkat, igaz? Hogy ő mit ragad meg a mi viselkedésünkből...
Tamtam Solya!
Köszi!!!
Bogancsi! Bölcsivel nagyon ügyik vagytok!
Beja! Ti is! Én is azonnal rohantam volna lesni
, nem hiszem, hogy túl paramama lennél!
Kistesóhoz sok-sok drukk!!! KÖnnyen lehet, hogy akkor jön majd, amikor beindul a bolt és egy kicsit kevesebb időd lesz rajta gondolkodni
Zafi! Hogy vagytok? Voltál azokban a boltokban?
Gorsi! Miféle cipőt vettetek Petinek? Rosszullétek: hussss!!!!
Dokihoz mikor mégy? Nálunk az éjjeli szopi végig tartott, most pedig Ármin többet (gyakrabban és hosszabban) akar szopizni, mint Vilka. Most már nincs éjszakai szopi, de csak azért nem, mert külön alszunk. Inni szinte minden éjjel felkel, néha többször is. Szerintem jövő fog miatt is kérhet gyakrabban szopizni, én most Ármin ilyenirányú igényét ennek tudom be.
BSzilvi! Nagyon jó lehet egy új házban rendezkedni, pakolni, még ha fárasztó is
Szerintem is csinálj majd még egy tesztet, hátha
De szerintem a szopi vége is bekavarhatott!
Edit! Sokszor én sem jutok a végére annak, amit írni akarok, ill sokszor épp Ármin marad le
Azért te csak írj Rikiről!
Norci! Én (hülye
) úúúúgy irígylem az egyetemedet! Nekem hiányzik
Na, nem a két gyerek mellé, hanem úgy egyáltalán: egy kis szellemi kihívás, könyvtárazás, beszélgetések... Biztos, hogy nem lesz könnyű, de mindenképp próbálkozz!
Rebi! Sok-sok
Elég bunkók lehetnekl a kollégáid
Miért nem szereznek be legalább addig egy plusz asztal-széket, míg ott vagy???
Borcsa! Lucának gratulálok a beszédhez én is
Szerintem jobb, ha most azonnal neki is beszerzel egy-két méter alumíniumdrótot, lesz még ő is iskolás
Menta! Nagyon leszoktál rólunk az elvonókúrád alatt
Cory! Továbbrta is nagyon sokat gondolok rátok és drukkolok, hogy hízzon ZSoma gyorsan sokat!
Holnap este nem lenne jó nektek, ha átmennénk?
Most szombaton lesz a Soroksári úti babaközpontban egy beszélgetés olyan korú gyerekek neveléséről, mint a mieink. Engemn egy barátnőm invitált, el is megyek vele! Nincs kedve esetleg másnak is?
Ármin ha szopizni akart, eddig csak mutogatott és max. azt kiabálta, hogy abbúl, abbúl
Mostanában azt mondja: kérsz szopákííílni
Meg azt, hogy Szopákolni akarok! Vilka baba viszont "lopikál"
Érti, mi az az "egy", "kettő", "három"
És mindent elolvastat velünk: "Betúúúk! Oda írva???"
Vilkával holnap megyünnk az elmaradt 6 hetes UH-kra (hasi+koponya+kontroll), remélem, mindent rendbe találnak!
Mostanában mintha többet enne, és már hízott is vagy 5-8 dkg-t (remélem, nem kiabálom el!)
Na, elküldöm! Kíváncsi vagyok, hány km hosszú lett
Márti++