Sziasztok!
Solya! Unokanővérem itt Gödöllőn tanít a Waldorf-suliban!
Én is gyakran fürdetés közben takarítom a fürdőszobát
Norci! Nem vagyok kétségbeesve, mert ugyan nagyon jókat hallottam a szadai oviról, de Gödöllő is pár perc kocsival, ha nagyon muszáj lenne, biztos felvennék valahova. Amúgy láttam játszóházat is a környéken. A dilemma inkább az, hogy kell-e 3 évesen óvoda (akár fél napra), ha közben én itthon vagyok a kicsivel?
Tényleg, most milyen szakra jársz? Én is Zsuzsi elveit vallom: csodálatos dolog az anyaság, de én nem szeretnék "csak" anya és "csak" háziasszony lenni (és ezt nem degradálóan értem, persze), egész egyszerűen szükségem van másfajta közegre, kihívásokra, emberekre, stb is.
Nálam inkább az a gond, hogy egy szemináriumom van még hátra, és nem fogom tudni végigjárni, viszont jövőre egy pici szopós babával még ennyire sem fog menni. A tanár jóindulatán múlik, csak épp az amerikanisztika szakról egy tanárt sem ismerek... A többiről (szakdolgozat, maradék vizsgák) nem is beszélve...
Szilvi! De jó, hogy ti is kiköltöztetek! Hol is laktok pontosan? Megszabadultatok már az összes doboztól? Nálunk még rengeteg van
Gyerekek: nekünk a védőnéni adott jó tippeket a közelben lakókról, érdemes meglátogatni! (Bár olyan piszok szerencsénk van, hogy mellettünk lakik egy hasonló korú kislány, és szemben egy picit fiatalabb...)
Voltunk a BNV-n, nagyon új dolgot igaziból nem láttunk, de jó volt kicsit szétnézni.
Szerintem egy hét múlva ismételd meg azt a tesztet!
Ezek szerint Peti már nem szopizik egyáltalán?
Rebi! Fel a fejjel! Ki fog alakulni ez, meglátod! Beszéltél a főnököddel?
Menta! De jó rólatok is olvasni!!! Ezek szerint Helena is kizárólag cicin alszik el? Én félek ám attól, hogy lesz ez a kistesó születése után... Elhatároztuk, hogy átszoktatjuk a kiságyba, de félek, ez csak drasztikusan menne, és Barni egyelőre nem mutat hajlandóságot... Cici nekem is gyakran kellemetlen, nagyon érzékenyek a melleim, fáj a derekam, de nem akarok kitolni vele sem. Viszont ő napközben csak igen kivételes esetekben kéri, szinte kizárólag az elalváshoz kell.
Andi! Milyen CD-k vannak nálad? Nem is tudom így kapásból... Azért egy hétvégén bepótolhatjuk az összeröffenést?
És a végére a meglepi: úgy néz ki, a kistesónk is kisfiú lesz!!!
Azt nem értem, miért kezdi mindenki azzal, amikor elmeséljük, hogy nem baj..., amikor nekem tényleg mindegy volt??? Eredetileg kisfiúra is voltam hangolva, csak a dokink ültetett bogarat a fülünkbe a kislánnyal... Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen emberke lesz! Olyan szép pofija van, már egész gömbölyű, nem olyan kis soványka. Jó volt látni, és megint nagggyon közelinek érzem az érkezését...
Apropó, ti is hallottátok, hogy idén korán érkeznek a fagyok?
Mennem kell, egy órája írok már, és még semmi háimunkát nem csináltam ma: támadnak a porcicák, a vasalnivaló és a szennyesedények, segítséééééééég...
Puszi mindenkinek,
Heni+Barni+Boldizsár(?)