<font face="Lucida Calligraphy">Teljesen megvagyok hatva, olyan jól esett hogy ennyire hiányoltatok!
Ezer köszönet, nagyot dobott az önérzetemen!
Sajnos még nem költözünk nem azért nem tudtam jönni.
Hardver problémái vannak a gépemnek,
még nem tökéletes sajna most sem, de gyorsan igyekszem hírt adni magunkról.
Tenap este próbálkoztam sikerel és olvastam az új híreket teljesen le vagyok döbbenve!
Képesek vagytok itt nélkülem pocakosodni és babókát szülni:
Gorsi
Nem hiszed el, de sokat gondoltam rátok, amikor Menta szólt hogy picurkát vár, mindjárt eszembe jutottál, hogy tutira te leszel a következő kismama, és lőn....
Hatalmas gratula nektek!!!
Cory
Hát,Zsomi baba valami gyönyörű, de tényleg!
Csak olvasom hogy mindenki írja hogy milyen szép Cory Zsomija én meg egyálltalán nem voltam képben hogy mi is történt.
Aztán elkezdtem olvasni nem visszafeléről és láttam hogy a vátnál hamarabb ugyan /ezért is csodálkoztam /de egyálltalán nem picinek megszületett a második fiúcska!
Látom a legfrissebb hírekben hogy már szopizhatott is, nagyon drukkolok a további sikeres kajcsizáshoz és a miharabbi hazamenetelhez.
Megnéztema tali képeket is -roppant nyőgve nyelősen, de megérte- minden kisgyerek tüneményes, fincsi lehett a palcsinta és bár már mindeni írta de én is megkukkantottam Zafi pocókáját,és Rékáját anyával az ajtóban!
Igazi kis vendéglátó Réka ha még este is emlegette a haverokat, remélem már jobban alszik, nem riad fel!
A két pöttöm is igen-igen aranyos, Vilka és Toncsi /végre ő is / egy ágyban hát igen és Romit is régen láttam ilyen közelről.
Vilike szerintem tiszta Norci, nagyokat vigyorgott a játéktartóban, szöszke Dórka is hozta a formáját, olyan édesek ahogyan egymással is játszanak.
Borcsa Lucája is egyre szebb igazi ki nő már.
Biztosan hagytam ki valakiket, nem szándékos mindenkinek nagyon örültem.
Nyuszimanó
Drukkok mennek hogy még cipeld a kis pocaklakódat egy rövid ideig.
Képzeld a sógornőm unokatesója is kint él Finno.-ban a felesége odavalósi és nekik is van egy egy év körüli kis fiuk.
Menta
A 70-es számon nem él, mert mióta a párom telefonját ellopták, az enyémet használja az ő kártyájával.
Vezetékes telefonom van: 06 25 524 895, ha gondolod.
Vagy írjál emilt, ha tudok válaszolok.
Küldök rosszullét űzőket
Napoccsal én is így voltam, B6 vitamint kaptam, meg még valamit, amitől meg még rosszabbul voltam a két gyerek mellett egésznap olyan voltam mint eg narkós, úg hogy azt gyorsan abba hagytam és arra gondoltam hogy pár hét és vége lesz. Kitartás!
A Szt. Imre se rosszabb szerintem csecsemős terülten mint a többi, ki kell fogni, hogy milyen gatyába vannak, de szerencsére nem kell jó esteben sokat bent tölteni.
Annak idején is volt aki nem akarta hogy a pici cukros lötyit kapjon, azt mondták megteheti, bár nem örültek neki, mondván, hogy az azért nagyon alkat függő hogy a mamának mennyi időre indul be a teje, és szerintük miután a kicsi már több mint háromnegyed órát szopik és még nyugtalan mert anyukának még nem lövelt be a teje igazán, viszont a baba már majd három napos, nem kellene éheztetni egy kiscukor pótlás nem árt, esetlek tejcsi pótlás addig is.
De.. Ráírták a kicsi kocsijára hogy nem kért teát az anyuka.
Nem beszélve arról, hogy ha minden rendben van -és miért ne lenne nálatok- akkor egész nap bent van veled a szobában, csak fürdetni kell kivinni, és nem kell iatatnod ellenben annyiszor szopiztatod ahányszor jónk látod, annyira nem merevek ebben sem.
Corynak is írtam amikor még aktuális volt, hogy amikor bent voltam is volt aki az első éjjel is bent tartotta a babáját, ha a Fülöp doktornál maradsz érdemes vele minden ilyesmit tisztázni, hogy a kóházi rutin ellenében külön kérésre medddig lehet elmenni, ó és ő ha a kicsi jól van, hamar haza enged, persze ezt is tisztázni kell előre.
Majd jelentkezz hogy döntöttél, mi újság!
Bölcsis babáknak nagy gratula alig olvastam sírdogálást igazán ügyesek!
Szerintem Napocs nem bírná ilyen jól, bár neki előnye hogy van két saját bejáratú haverja itthon.
Solya
Szépen beszélget valóban Máté, de jó,
Napocska csak ritkán rak még össze mondatokat, de egyre több szót mond, tényleg látványosan fejlődnek.
Márti
Másik Márti nekem is feltünt, nem szóltam mert nem tartozik rám, de azért zavaró, tényleg jól meg kell nézni hogy mi az azonosító, mert félreértésre adhat okot.
Vilka felüléseket gyakorol? Nem csak szép és hatalmas, de roppant erő is, nekem is csinálták a gyerkőceim. Lehet hogy a szőke vörös legyen, ahogyan "meg is barnulhat" előbbi két szín még közelebb is van egymáshoz árnyalatban, mjd kiderül,így is úgy is tündéri szép kis nő.
Rólunk:
Rengeteg könyvet csomagolta én is Zsuzsa gondoltam rád, meg egyálltalán a suli miatt minden felbomlott ami eddig volt, együtt mennek öt napból háromszor, dekétszer nincs Márknak első órája, Mátékámnak igen, őt vihetjük külön,ellenben Márknak mindig van ötödik órája míg Máténak csak négy van, mehetek érte, szegén Napocs alvás ideje ugrott, valamit ki kell eszelnem.
De nagyon tetszik a fiaimnak a suli, a kicsi a leckéire büszke, Márk is jól vette az ötödiket a sok új tanárt, már van ötöse, és az első dolgozat is megszületett. Zsuzsa hogy tetszik Pityunak az új iskola? Miki hogyan vette az első napokat újt az iskolapadban?
Megyek aludni, mert hatkor kelek.
Pussz: Dzsili</font>