Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Ne reméljetek Csalá(s)t a net miatt, én vittem be corynak a laptopomat, amikor ma meglátogattam, hogy legalább ide a topikba tudjon irni nektek pár sort:-))) Vagy ez is csalás???:-)))

mazsi
mazsi

Sziasztok!

Mazsi,
KépKépKépKép

A tali-képek tényleg jók, de nem korai kicsit, hogy Vilka és Toncsi együt aludjanakKépKép? Tünemény mindkét pici!

Cory,
Zsomi tényleg szép baba, és nagyon formás, és szerintem sem tűnik kicsikének!Kép

Szila
szila

Sziasztok Lányok!

Na feltettem azt a pár perces videót a netre, ha valakit érdekel és türelme/kapacítása is van, akkor letöltheti. Quick time-mal lehet megnézni, annak a letöltését fentebb már linkeltem(http://www.apple.com/de/quicktime/products/qt/ ).

Videó a taliról:
http://free.x3.hu/zsu26/

Üdv: zsuzsi
zsu26

Márti,
tudod, hogy van egy másik Márti is ugyanezzel a felhasználónévvel? itt találkoztam vele: http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=282&post=173803#POST173803

Solya
solya

Sziasztok!

Cory!
Ez igen, egyenesen a kórházból írtál! A legjobb lenne egy állandó laptop, hogy ne unatkozzál.Kép Nagyon aranyos Zsomi és abszolút nem kicsi!Kép Továbbra is minden jót és mihamarabb gyertek haza!

Nyuszimanó!
Lassan betöltöd a 37. hetet is! Drukkolok, hogy még egy darabig ne váljatok el egymástól, mármint a babócával.Kép

Köszönjük a talis képeket, annyira jó volt látni ennyi gyerkőcöt együtt, na meg persze az anyukákat is!Kép Még irigyebb vagyok...Kép

Zafi!
Milyen aranyos pocid van már!Kép Miután megnéztem a pocakodat gyorsan én is odaálltam a tükör elé, de szerintem egy picit sem nagyobb a tiednél. Sebaj! Már meg sem lepődök, amikor rácsodálkoznak az ismerősök, hogy félidős vagyok és csak ekkora a pocakom: egyszerűen csak annyit mondok, hogy a szülésnél lesz ez nagyobb is!Kép
Örülök, hogy jól sikerült a palacsintás tali és minden palacsinta elkelt. Mi is szeretnék már végre eljutni egy talira, de eddig mindig közbejött valami vagy túl messze volt. Nekünk "közel" lenne ez a talihelyszín, mivel akár Kőbánya-Alsón is leszállhatunk a voncsiról és onnan már tényleg egy ugrás.Kép

Szila!
Vilkán és Toncsin én is meglepődtem, hogy már egy ágyban ismerkednek egymással, dehát nem tehetünk mást haladnunk kell a korral.Kép Talán nekik van igazuk, hogy időben "le kell foglalni" a párjukat, hiszen majd sorban jönnek a vetélytársak.KépKépKép

Mindenkinek köszi a további gyogyókat, ránkfér, mivel Zsani olyan rondán köhög, hogy rossz hallgatni.Kép Ráadásul az egyetlen masszívnak tűnő családtag is(azaz én Kép) kidőlni látszik, valószinűleg engem is elkapott ez a nyavalya.Kép Zsani viszont ma már megevett 1/2 szalámis uborkás zsemlét, igaz majd 2 óra alatt, de ez is haladás!Kép

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Cory! Zsoma tündér kis legény! Kép Olyan jó, hogy ilyen hamar láthatunk róla képeket!!! Kép

Zafi! Mindenki a pocakodat dícséri, csak én nem látom sehol. Hol lehet megnézni? Kép

Gorsi? Lehet, hogy elmentem a válasz mellett, de végülis mikorra várod a babát? (Persze a babanetes kalkulátor szerint, ha még nem voltál dokinál?)

Szilvi, Zsaninak köhögéscsillapítók: KépKépKépKépKép

Dzsili! Megírnád magánban a telefonszámodat? Annyi mindent szeretnék kérdezni a Fülöp dokiról és úgy sokkal egyszerűbb lenne. Egyszer Márti küldött egy telefonlistát, de azon a számon (70-es) nem kapcsolható előfizető. Köszi!

Menta+Helena+kisGyőzővagyVeronika(6+6)
menta

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a képek, tényleg.
Zafi hogy neked mekkora a pocakod!Kép

Cory! Zsomi első ránézésre tiszta Balu.Kép Másodikra isKép

Mazsi! Hogy te megint milyen jófej voltál.KépKépKép

Beja! Gratulálok Bálintnak.Kép Kitartás a folytatáshoz.Kép

Hanna ma aludt ott először, de ébredés után még elhoztam, holnap még ugyanígy lenne ha nem lenne dolgom, szóval holnap talán már majdnem egész napig lesz, kb fél4ig. A reggel nehézkes, anyázik rendesen, de állítólag utána semmi gond nincs vele, mindent megeszik, úgyhogy azért megnyugtató.

Norci! Remélem Vilinek nem komolyak a kiütései.

Tikk
tikk

Sziasztok!

Nincs vkinek otthon véletlenül FIX tévéje ÉS videofelvevője is? Ma 21.15-kor András lesz a TV-ben a címe "Kreatív Klub" vagy vmi ilyesmi, de nálunk nem jön be a FIX, pedig nagyon szeretném megnézni! Az ismerőseink közül akinél van FIX TV, annak nincs videofelvevője Kép Ha valaki megtenné, hogy felveszi nekem, nagyon szépen megköszönném! KépKépKép

Márti
márti

Sziasztok!

cory: fantasztikus vagy!!! Nem semmi, hogy szülés utáni napon már netezel Kép Kép Kép Olllllllyan szép Zsombi Kép Kép Kép

Mazsi: nem csalás, hanem KÖSZI!!!

Nyuszimanó: nagyon drukkolok Nektek, hogy még együtt maradjatok egy picit Kép

Solya: gratulálok a kuckóhoz! bankkártya Kép

Szilvi: Zsani már jobban van, ugye?? !!!

Rebi: ne is emelj babakocsit!!!

Tikk: jó, hogy Hanna jól bírja a bölcsit Kép

Márti: sajna nincs semmiféle tévénk KépPedig szívesen megnézném Andrást!

bölcsiről: FELVETTÉK TOMIT Kép Kép Kép Nagyon kedvesek voltak és Tomi rögtön be akart menni az egyik csoportba, be is engedték játszani. Legalább 20 percig eljátszott ott. Aztán intéztük az adminisztrációt. Szóval október 5-től kezdődik a beszoktatás. Hát, meg kell majd beszélnem a drágalátos bolgár nagyfőnökkel, hogy engedjen el az első héten, de már anyósom meg a sógornőm is jelentkeztek, hogy segítenek Kép A második héten meg már nem lesz gond, mert akkor csak be kell vinnem és bárki elviheti.
Addig: megy a budakeszi magánbölcsibe! Ma már voltunk ott 3/4 órát és nagyon jól játszott Tomi, persze én is ott voltam. Holnap 9-11-ig leszünk, csütörtökön már elküldenek és ott reggelizik, pénteken főpróba - reggeli, ebéd, ottalvás. Szerintem nem lesz gond! Köszi mindenkinek a drukkokat!!! Úgy látszik, jól tudunk drukkolni, mert használnak a drukkok mindenkinek Kép

Zsófival most főztünk egy jó nagy adag lecsót, a többieknek meg sült hús lesz rizibizivel. Rég volt főzöcske Kép
És nagyon irigyellek Titeket a palacsintás taliért, meg egyáltalán a talikért, amikről most már tényleg lemaradunk ... Kép Kép Kép

pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok, elnézést, hogy beleszólok, de Kép

Márti, a Fix TV jön a neten is, ott meg tudod nézni, amit szeretnél

http://online.fix.tv/
A Live feliratra kell kattintani Kép

Udv,
Soraya
soraya

Sziasztok!

Újabb bölcsis hírek (nehari, ha untatósKép, de nálunk most ez a fő csapásvonal):

Ma reggel bementünk 9-re, átadóba be, vetkőzés, aztán jön Maaacsi néni. Bácu részéről széles vigyor, és máris slisszolt be a dadus mellett a terembe, még hátra se nézett... Negyed órát még vártam az átadóban, hátha bőgi lesz, de aztán kijött a dadus és mondta, hogy ha dolgom van, mehetek, mert a gyerek elvan, mint a befőtt, jöjjek vissza 10-re... Jövök vissza 10-re, úgy kellett kicsalogatni a terembőlKép Azt hiszem, ennél jobban nem is haladhatnánk, bár picit azért félek, hogy talán később rájön, hogy tényleg ott kell maradnia huzamosabb ideig, nemcsak egy rövid játékról van szó, és talán akkor lesz nyűgösködés... Holnap ismét 9-re megyünk, és szerintem fél 12-ig fog maradni, ebédig... csütörtökön talán már ott is ebédel. Azt mondták, a teljes beszokás min. 2 hét.
"Lenyúltak" tőlem egy nagy csomag popsitörlőt, egy nagy csomag pelenkát, egy nagy kübli folyékony szappant, egy nagy csomag szalvétát, ilyeneket... Jó nagy pakkal mentünk maKép

Tikk, ügyes Hanna nagyon a bölcsivel, szerintem teljesen jól haladtok... hiszen a mai még csak a 7-dik nap...
Mondjuk én a kajálásra kíváncsi leszek, mert Őurasága nagyon kiszámíthatatlan e témában mostanában, de hát csak nem fog éhen halni.

Bogancsi, gratula a felvételhezKép Hajrá Nektek is, Tomi is nagyon ügyi leszKép

Andi, Veletek mi újság? Kép

Megyek, mert Bálint megrendelte a vacsit: "vííísli".

Cuppantás mindenkinek,
Beja+Bálint
beja

Sziasztok!

cory
Bocs a gyanúsításért.Kép

Menta
Bocs, de tényleg elfelejtettem válaszolni. Ápr. 28. a kalkulátor szerint, dokihoz csak szept. közepén megyek. És te mikorra várod?

Bogancsi
Örülök, hogy összejött a bölcsi.Kép

Szilvi
További gyógyokat küldünk!KépKépKépKépKép

Beja, Tikk
Klassz, hogy a gyerkőcök ilyen jól bírják a bölcsit.Kép

Mióta eljöttünk Zafiéktól, vacakul van a gyomrom.Kép Tuti, hogy nem a palacsintától! A busz borzasztóan rázott és azóta van ez, de én még ilyet nem hallottam, hogy ezért napokig baja legyen az embernek.

Üdv: Gorsi
gorsi

SZiasztok!

Soraya! KÖszi Kép, megtaláltam! Csakhogy, képzeljétek, elmarad az adás! Kép De a legsajnálatosabb az, hogy erről Andrást elfelejtették értesíteni, odament szegény, és akkor derült ki, hogy nincs is ott az ember, aki odahívta. Na jó, aki ott volt helyette, az mondta, hogy bocs - de azért ez elég pofátlanság, nem?

Na, megyek lelket ápolgatni, dühöt csillapítani Kép

Márti++
márti

Szia Márti!

Nekünk van FIX Tv és videó is, legközelebb szólj nyugodtan, csak egy kicsit hamarabb. Kép Rögtön rányomtam a felvételt, amikor olvastalak, de már így is lemaradt az műsor elejéből 5 perc, erre most olvasom, hogy nem is ez az a műsor. KépKép Szóval ha lesz újra próbálkozás, és András szóba áll még velük, én szívesen felveszem neked! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Gorsi!
Nem vagy véletlen terhes és attól rendetlenkedik a gyomrod??????? Kép

Márti!
András vidító Kép Kép Kép

Bogancsi!
Bölcsi Kép Most miért kell a Budakeszi magánbölcsibe járnotok addig is?

Tikk!
Köszi még se pöttyös Vili, holnap megyünk a 15 hónapos oltásért, majd ott azért rákérdezek. Lehet off itt, de én kíváncsi vagyok, hogy hogy érzed magad az iskolában, milyenek a gyerekek, hogy telik az első tanítási heted?

Voltunk bent Corynál. Cory jól van, még nem szoptathatta Zsombort, egyelőre cukros víz és infúzió amit kap, meg ha jól tudom ma már kapott anyatejet is (nem Coryét). Cory egész jó kedvében volt, igaz Andi már órák óta vídította őt Kép Mikor eljöttünk ment Zsomborhoz, remélem már szopizhatott. A kórház egyébként nekem kicsit merevnek tűnik (bár elég high tech, mert fel se kell kelnie az ágyról és ott csörög neki a telefon), de szülés előtt és még utána se ehetett, ihatott Cory, holott az István kórházban egyfolytába szülés előtt és után is szajkózták, hogy igyunk minél több folyadékot. Nekem az is furi, hogy Zsombort nem engedik szopizni, mondván koraszülött (bár ebben a témában nem vagyok otthon), de elvileg ha minden okés, márpedig Zsomborral minden okés, akkor elvileg szopizhatna. Szóval szopi ügyben küldjünk nekik további drukkokat!
Vili nagyon rohangálós kedvében volt, így részemről csak villám látogatás volt, de Andi biztosan tud róluk többet is mondani
Bevittem kinyomtatva Corynak a legutolsó bejelentkezése óta az egész topicot (40 oldal, gondoltátok volna hogy enniyt írtunk izgalmukban?)

Jó éjt mindenkinek!

Norci
norci

Szia Norci!

Ma tőled tudtam meg többet coryékról, mert ma nem jutottam telefonközelbe, de csak annyit, hogy még azért nem szoptathatja Zsomit, mert első nap hányt Zsomi, ezért szegénykét cukros vizre itélték:-(( Állitólag ma már kapott már csepp anyatejet fecskendőből és megvárják, hogy reagál Zsomi pocija az anytejre. Ha minden rendben lesz, akkortól szoptathat már, de feltételezem, hogy azt is apránként kezdik, nem olyan durr bele módjára:-))

Sziasztok
mazsi
mazsi

Lányok!

A kérdés, így kétgyermekesként lehet, hogy bután hat. A nyáron abbahagytuk Mátéval a Vigantol olajat, és úgy emlékszem, két éves korig kell szedni. Mivel Sára téli gyerek, vele tovább szedtük, de ugye jól emlékszem, itt az ideje, hogy újra csöppentgessünk? Kép

cory,
nagyon szurkolok, hogy Zsomi pocija bírja a tejcsit!

mazsi,
ez nem csalás volt, hanem Mazsis! Kép

bogancsi,
örülök, hogy sikerült a bölcsi! Úúúúgy irigyellek benneteket is a bölcsiért! Mátét nem hiszem, hogy már be lehetne adni, de Sárámnak az ovi... (sóhajKép) Képzeljétek, Máté olyan mulya. Ha egy gyerek elveszi a játékát, amivel éppen játszik, akkor vagy felsír felém, vagy szépen hagyja és jól utánanéz. Kép Egyszerűen nem tudom neki megtanítani, hogy ne hagyja, hogy kisemmizzék! Kép Sárám legalább már eljutott odáig, ha szólok neki, akkor elindul a játékáért ilyen helyzetben. Kép

Beja,
bölcsibe szoktatás?! Szerintem itt téged szoktatnak! Kép

Norci,
hogy állnak Vili pöttyei?

Nyuszimanó?Kép
Dzsili?Kép
Solya
solya

Sziasztok!

Én is minden bölcsis anyukának és gyerkőcnek gratulálok, hogy ilyen ügyesek!Kép

Dzsili: HOL VAGY? HOL VAGY? MI VAN VELED? UGYE CSAK KÖLTÖZTÖK?

Solya: jó kérdés a vigantol, akkor én is elkezdem adni, szerintem ártani nem árt. Nálatok milyen idő van?

Nyuszimanó: mikor érkezik anyósod, mikortól tudtok apásan szülni? Drukkolok, hogy sikerüljön, de szerintem Donci tesója nagyon jól érzi magát odabentKép Finnül fogsz szülni?

Képzeljétek Dorka nem engedi, hogy betakarjam vagy zsákba tegyem éjszakára, így ebben a hidegben nagy esélye van, hogy megfázzon. De egyszerűen nem engedi, hogy valami rajta legyen, sőt azt szereti, ha kint van a pocakja, mert akkor tudja a köldökét simogatni. Hajnalban már nagyon hideg volt, mikor magamhoz hoztam, de akkor is, mikor próbáltam az én takarómmal betakarni, rögtön ellenkezett és kitakaródzott, persze hasa kint, azaz a dereka is. Mikor be akartam takarni és magamhoz húzni, félálomban csak ennyit mondott elutasítóan: forró Kép Azaz nálam meleg volt.Kép
Mivel takarjam be?

üdv:zsuzsi
zsu26

Solya! Szerintem lassacskán aktuális a Dvitamin, de már csak ritkábban, és amíg még szépen süt a nap és sokat vagytok kint, addig halogathatod is! KÖszi a szólást másikmárti-ügyben. Már volt, aki szólt neki, én is írtam, amíg regisztrálatlan volt, hogy regisztrálja magát, akkor kisebb az esélyt az összekeverésre - regisztrálta is más néven (truccy, vagy ilyesmi) - a hozzászólások listáján mégis a mártit hagyta meg, nem ezt Kép Szerintem is zavaró kicsit, de ha nem veszi észre, mást nem tehetek Kép

Beja, Tikk! Nagyon ügyesek vagytok a bölcsivel! Kép Nálunk szerintem Ármin sem venné ennyire könnyen - de én tuti nem, úgyhogy valszeg nálunk az ovoba szoktatás is az én edzésem lesz majd Kép

Dzsiliiiii, hoooool vaaaaagy????????????

ZSuzsa! Te sem tudsz róla semmit? A gyerekek már nem leveleznek?

Coryval beszéltem tegnap este: Zsomi már kapott anyatejet, kétszer annyit evett meg, mint az "előírt" adagja, de még nem szopizhat, csak cukros víz+tej fecskendővel! Szerintem rájuk fér még egy jó adag drukk, mert azért én nem hallottam Cory hangját anniyra felhőtlenül nyugodtnak Kép Úgyhogy, küldök is egy kis extra ZSominövelő+corynyugtató energiát: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Andi! Most már aztán tényleg: mi van Henivel, hogy vannak???

Andi! És ti? Továbbra is OK Lucának a bölcsi?

Gorsi! Szerintem is írhatod a gyomorfájást a babó "rovására" - tart még?

Na, megyek, mert hangokat hallok KépKépKép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

Ma reggelre jól lettem, megjött az étvágyam is. 2 nap a baba rovására? Nem tudom, de ha nem romlok vissza, akkor végülis mindegy.Kép Mondjuk hétvégén Peti is hányt ugye, szóval lehet, hogy átszaladt rajtunk vmi.

cory
Extra adag "engedjétekszopizniZsomit" Kép-t küldök és kitartást!!!KépKépKépKépKépKépKépKép

Dzsili
Nagyon hiányolunk!

Üdv: Gorsi
gorsi

Csak gyorsan! Képzeljétek, beszél Máté!!! Elhangzott az első igazi mondat, amikor véletlenül becsukódott mögöttem a gyerekszoba ajtaja, Máté így szólt:

"Anya, be ajtó!"

Én hihetetlenül örülök! Még csak másfél éves, de be nem áll a szája! És fogalmaz a drága! Kép

OK, a kkor még várok a Dvitaminnal. De hogy érted Márti, hogy csak ritkábban a vigantollal? Kétnaponta?

Sziasztok:
egy boldog Solya
solya

Boldog Solya! Igen, heti 2-3 csepp. Máténak gratulálok - csak nem az anyjára ütött???? KépKépKép Megnéztem a képeiteket és nagyon szépeknek találtattatok! Kép

Zsuzsi! Ármin sem tűr sem hálózsákot sem takarót, ezért én adok rá egy bodyt, hogy a dereka semmiképp se lógjon ki, plusz nadrág-pulcsi (picsama vagy akár melegebb frottír is), vastag zokni - ezeket többnyire ő sem akarja lehúzgálni magáról. De van, hogy nappal a pólóját felhúzza a hasáról és nyomja a hasát a hideg vaskonvektorhoz Kép REmélem, ha fűteni kezdünk, felhagy ezzel! Így is mondjuk, hogy ne tegye, mert télen forró a kályha, de mivel sokáig tényleg hidegebb volt, mint bármi más, ez nem tűnt számára igaznak Kép

Márti++
márti

Sziasztok!

Köszi a pocak-bókokat, kicst bele is pirultam, ahogy olvastam!Kép
Menta! A palacsintasütős képek között van egy rólam, amin szépen kitolom a hasamKép gondolom ez indított be mindenkit!Kép
Egyébként akik láttak a Rékával terhesen, tudják, hogy akkor is nagyon gyorsan nőtt a hasam nagyra, aztán kb. a 7.hónap után leállt.

Corynak sok-sok DRUKKKKKKKKKKKKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
És mindenkinek köszi a híreket, olyan jó tudni róluk!Kép

Solya! Gratula Máténak a dumához!Kép

Gorsi! Remélem tényleg nem a palacsinta a hibás, legjobb, ha a babára fogjuk!Kép

Tikk, Beja! Nagyon cukik a kölykök, hogy így szeretik a bölcsit!Kép Nagyon ügyesek!Kép És írjatok sokat a bölcsis élményekről, olyan jó olvasni!
És Tikk, engem is érdekel, mi van a suliban!

Norci! Elfeljetettem írni, hogy mennyire cuki Vili, ahogy kiválasztotta Rékát és csak vele szimpatizált!Kép Meséltem apának, hogy hogy mutogatta Réka Vilinek, hogy kell játszani azzal a játékkal, nagyon boldog volt!Kép

Ja, képzeljétek, tegnap altatás közben mondja Réka: itt voltak a vendégek (ezt a talira érti), jó volt a haverokkalKépKépKép

Éjjel arra ébredtem, kb 4-kor, hogy a Réka hív: mama gyere vissza! És vagy fél órát kellett állnom az ágya mellett, mert mindig visszahívott. Félig-meddig aludt, de mégis mindig megnézte, hogy ott vagyok-e még. Nem értem, miért csinálta.

Zsuzsi, Réka egész éjjel be volt takarva, mégis hideg volt keze-lába reggel, ráadásul hosszúujjú és szárú pizsiben aludt. Én sem tudom, mit kéne csinálni, de Dorka esete még rosszabb, nehogy megfázzon tényleg! Azért fűteni még csak nem kéne!

Nem tud senki Dzsiliről?

Zafi
zafi

Zafi! Kép Már azt hittem, hogy én maradtam ki egy viccből. Kép

Gorsi! Én április 22-re vagyok "kikalkulálva". Kép Még az is lehet, hogy egy napon szülünk.

Sajnos a SZt. Imre Kórház baba szempontból tényleg nagyon nem bababarát. Az, hogy hányt Zsomi még egyáltalán nem kizáróok arra, hogy akár rögtön elkezdje a szopizást. A babáknak már a 30. héttől meg szokott lenni a szopóreflexük. Max., mivel még esetleg gyengén szopik, kell egy kis kiegészítést adni vagy speciális tápszert. Úgy sajnálom, hogy ez az egyébként a mamák szempontjából olyan klassz kórház, ennyire nem bababarát. Kép

Én nem tudok Dzsiliről. Kép Remélem tényleg nincs baj náluk és hamarosan jelentkezik. Kép

Menta++
menta

Menta!
A Schöpf-Mereibe vitték Coryt ZSomi korai jötte miatt, nem a SZt. Imrébe!

Márti
márti

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést tényleg, de nem akartam most ilyen izgalmak mellett az enyémmel fárasztani a társaságot.
Szóval a suli beindult, a gyerekek aranyosak nagyon, bár a neheze csak holnap jön. Az alsósokat még kordában lehet tartani, de a felső tagozat mindig rázósabb. Végülis 1-8ig tanítok. Hanna asszem rájött, hogy mindig ott marad a bölcsiben, így ma reggel már nem annyira örült, amikor az átadóból bekísértem. De vártam kint 2 percet és már csend volt. Csak hát a reggel nehéz, így kezdeni a napot, hogy sír a gyerkőc neked meg menni kell. Na cserében délután nem enged el, egy centit nem mehetek nélküle, ha főzök ül a pulton és olvasgat, ha takarítok hozza utánam a dolgokat, szóval be akarja pótolni az egész napot.
Zafi! Hanna 3 héten keresztül éjszakánként többször csinálta azt hogy felkelt, visszafektettem, csukva volt a szeme, de ahogy kiléptem a szobából üvöltött. elhagyta, de nem tudom mi volt vele. Fél? rosszat álmodott?? nem tudom.

Gorsi! Biztos az apróság vicceskedett veleKép

Cory! Minden friss hírnek örülök, tervezek egy látogatást, majd felhívlakKép

Beja! Írj te is hogy haladtok!

Márti! Fix Tv no comment.

Solya! Tök jó hogy felhoztad a d vitamint, én már el is felejtettem, bár Hanna multivitaminozik.

Na mivel csak enni ugrottam haza, lassan indulok vissza egy érdekfeszítő értekezletre.

Pussz mindenkinek

Tikk
tikk

Solya!
még 2in1Kép

Zsuzsi!
Holnap délután jön anyósom, szóval muszáj addig kibírniKép Egyébként a kartonomra az van írva, hogy angolul beszélek, tehát valószínűleg angolul beszélő szülésznőt kapok, bár miután meghallják az első finn mondatomat, boldogok nagyon, hogy beszélek finnül is. Tehát vegyes, kétnyelvű szülés lesz. Doncival annak idején csak angolul folyt a szülés, akkor még nem beszéltem ennyire finnül.

Kicsit be vagyok tojva. Most ment el az egyik finn (svédKép) barátnőm a 15 hónapos kisfiával, és ő is megjegyezte, amit én is észrevettem, mintha hétfő óta lentebb lenne a pocakom. Mondjuk a védőnőm is mondta, hogy azért 2-3 héttel a szülés előtt le szokott már szállni a pocak, szóval vártam már rá, de szeretnám még, ha ez nem azt jelentené hogy pl. nemsokára szülök. Azért még 1 hetet 10 napot szeretnék. Nektek hogy volt a pocakleszállás??
Nekem ez uis totál új dolog. Most akkor örülnöm kell, vagy sem?

Beja!
Már akartam kérdezni, hogy miért jár Bácu bölcsibe? Lemaradtam vmiről és visszamész dolgozni??

Dzsili!
HOL VAGY MÁR??? Csak nem könyveket kötsz egész nap a fiúknak?????

Solya!
Nekünk naponta kell csöppenteni D-vitamint ősztől tavaszig. Mondjuk ez itt Finno., kevesebb a napfény....

Na megyek vasalni, áááááááááá Még mindig sehol sem vagyok a babakuckóval. Mindig akad valami más. Ja nem is meséltem, hogy Doncival hétfőnként "oviba" járunk, amolyan baba-mama délelőtt, 2 óvónő vigyáz a gyerekekre, amíg mi anyukák kávézunk, dumcsizunk, barkácsolunk vagy éppen sminktanácsadáson vagyunkKép Donci 20 percet bírt első körben nélkülem, aztán velem együtt visszament még játszani. Szóval mi is haladunkKép

Puszi, NYuszimanóék 36+5Kép
nyuszimano

Sziasztok!

Solya!
Köszi, csak a melegkiütés pöttyei még nem múltak el teljesen.
Vigantolra azt modnta ma a doktornéni, hogy kb. október közepétől két napont egy csepp az adag tavaszig.

Zafi!
Vilike elég csél-csap legény, a játszótéren tegnap ölelgetett egy kislányt és neki is mondta, hogy "Jéka puszi". Apa tanítja neki, hogyha már ilyen "tökös" legény legalább a neveket ne keverje össze Kép

Éjszaka Vilin atléta body, zokni és meleg pizsama + takaró van. Lehet egyrészes pizsmákat is kapni, abból nincs kint a derekuk.

Nem tudjátok hol lehet normális méretű gyerek paplant kapni. Ami van (macis azt hiszem Auchanos bébi takaró) az nem nagyon jó már Vilire, eznekívül olyan van még ami nem fér be a kiságyba, kettő közti méretet nem is láttam.

Márti!
Cory nyugtalansága érthető Kép ÉN is továbi drukkokat küldök.

A dokinőnk megint kiakasztott. Igaz már szereztem magán dokit, de 15 hónapos oltásra még idevittem. Levetköztettem Vilit, hogy a védőnő mérciskélje, és bekészüéltünk, hogy jön a doktornő, ő meg v.kivel vagy fél órát csevegett a másik szobában, de nem beteggel Kép Basszus attól hogy egy 15 hónapos gyerek még ne várakoztassák meztelenül! Szeintem valahol méltóságot sért, nem? Rájuk sózltam, hogy egyrészt enni és aludni is kellene már lassan Vilinek, másrészt egy örökmozgó ennyi ideig a kezemben (mivel pucéron nem rohangálhat a rendelőben) és különben is Kép Kép Kép

Amúgy sem vagyok jókedvemben igazság szerint reggel óta nem térek magamhoz akkor kaptuk a hírt, ha olvastátok a tegnapi balesetet:
http://index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/?main:2003.09.02&145691
Vitya volt főnöke vezette az Audit, mellette a terhes felesége ült Kép Kép Kép
Ma egyikünk se mert beülni az autóba Kép (Vityának tegnap másik volt kollegája is karambolozott)

Norci

Norci
norci

Márti! Hát a Schöpf-Mérei meg még rosszabb ilyen szempontból, mint a Szt. Imre. Hát szegény Cory! Kép Én azért mégis derűlátó vagyok, biztos mégis minden rendben lesz!!!! KépKépKép

Tikk! Melyik suliban tanítasz?

Nyuszimanó! Nekem a szülés előtt 2 héttel már "leszállt" a hasam, úgyhogy ne izgulj, még simán van esélyed arra is, hogy túlhordod. Kép

Norci! Tudom, te ebben profi vagy. Mondd, hogy lehet túlélni ezt a hányingeres időszakot? Most rosszabb, mint Helenánál, mert egész nap van. Onnantól kezdve, hogy reggel kinyitom a szemem, egész este addig, míg el nem alszom. A konyhába alig merek bemenni, pláne a hűtőt kinyitni. Tiszta hős vagyok, hogy még főzők is. Most komolyan.
Rebi! Neked elmúlt már hányingered?

Na megyek!
Puszi!
Menta++
menta

Menta!
Nekem nem csupán hányingerem volt, én hánytam is, kb. 3szor egy grillcsirke elkészítése közben Kép Kép Kép, meg átlag annyiszor naponta még torecan mellett is. Rajtam csak a torecán segített és mindig volt nálam zacskó. Te próbálj B6-ot szedni, hátha (nekem az nem ért semmit) Gondolj arra, hogy a végreredmény miatt megéri.
Kitartás!

Norci

Norci
norci

Sziasztok!

Muszáj azzal kezdenem, hogy Tomi remekül elvolt a bölcsiben (ez most Budakeszi) nélkülem! 9-11-ig kellett otthagynom és azt mondták, hogy végig nagyon kiegyensúlyozottan játszott, nézelődött, megevett egy darab almát, de legfőképp autózott Kép Kép Kép Szóval nem lesz gond hál'Istennek!!! Épp kint játszottak az udvaron, amikor megérkeztem, Tomi rámnézett és azt mondta: mama! De nem mozdult el a teherautó mellől Kép Kérdezte tőle a néni (lehet vagy 22 éves Kép), hogy jön-e holnap, mire Tomi széles vigyorral bólogatott Kép
Na, most már nem írok erről többet, mert kivigyorgok itt a jókedvemmel az éterből is Kép Egyébként tegnap este a vacsinál bocsánatot kértem a nagyoktól, ui. hétfőn este összejött minden és igen morcos voltam velük - megjött, baromira fájt a fejem és azt hiszem akkor jött ki rajtam az idegesség a bölcsi miatt. Nagyon aranyosak voltak és megértők.

Márti: disznóság, hogy nem szóltak előre Kép És mikor lesz, azt megmondták???

Norci: azért, mert hétfőtől dolgozom és a bébiszitterke óránként 7ezret kért ... Nagyon klassz vagy, hogy bementél coryhoz!!! És köszi a beszámolót!!! Nem semmi a 40 oldal! Nem gondoltam volna. Vili-papa szövege (névösszekeverés) tök jó Kép

Solya: már én is épp gondolkoztam, nem kellene-e újra adni a Vigantolt, de talán, amíg még van nap, addig nem. Vagy???

Zsuzsi: hú, nehéz eset a betakarás. Nálam minden gyerek hálózsákban volt elég sokáig, és hagyták magukat becsomagolni, így nem tudok javasolni semmi értelmeset. De bizony most már kezd hideg lenni éjszaka.

Dzsili: legyen végre netetek az új lakásban !!! Naaaaaaaa

Nyuszimanó: sminktanácsadás Kép Nem lesz gond Doncival sem! Hajrá még néhány napig 2in1 Kép

cory: drukkok a szopihoz Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Akkor gyorsan mesélek egy kicsit, amíg Luca alszik...
Ma már nélkülem volt egész sokat a bölcsiben, így jobban bírja, mint amikor engem is lát. Legalább nem kér cicit... Pedig ma még nekem is ott kellett volna lennem, de a bölcsisnénivel jobbnak láttuk így. Még ebédelt is, utána jött ki. Holnap már reggeli előtt megyünk, én viszem be, de utána kiülök a folyosóra. Az úgy kicsit hosszabb lesz.
Tegnap is jól elfáradt, de Corynál a kórházban jól kialudta magát egy szabad ágyon, addig mi tudtunk beszélgetni.Kép

Heniékkel együtt mentünk be. Ők jól vannak, Heni pocakja nagyon helyes.Kép Barni meg kész nagyfiú.Kép Jól megölelgették egymást Lucával.Kép
Heninek lassan lesz gépe, majd jelentkezik.

Cory is egész jól van, csak a háta fáj alul a sok fekvéstől. Egyébként törökülésben ül az ágyonKép. Balu jár be délelőttönként, akkor Cory mellre teszi, hogy induljon be a tej. Lucát is próbáltuk rávenni, de most nem akart. (És Vili sem.Kép) Próbált fejni is, nem sok sikerrel.
Nem tudta, Zsoma mikor szopizhat először, de fecskendőből már ő is etethette. Gyarkan jár le hozzá, ki nem veheti, de simogatja, énekel neki. Hamarosan átkerül a sima koraszülött osztályra.
Cory úgy tervezi, hogy ha Zsomát nem engednék ki jövő hét elejéig, akkor ő hazamegy, hogy legalább esténként Baluval lehessen, nappal meg visszamegy a kórházba. Remélem, azért hamarosan együtt lehet az egész család, nagyon drukkolok nekik!

Most mennem kell, este még jövök.
Andi

Andi
andi3

Még gyorsan:
Friss hírek Coryról:
Zsoma ma már szopizhatott, 45 perc alatt 10-et szopott. Holnap reggel próbálkozhatnak újra, utána délután. Remélhetőleg holnapután már többször is. Ott szigorúan 3 óránként van etetés... De legalább már kézbe vehette!

Andi

Andi
andi3

Sziasztok!
Először is Cory! Zsoma! sok sok pozitív energiát küldünk!Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép

Az én tündér Lucám az előbb az ölembe rakta Petibabát, hogy ciciztessem meg KépKép Most felváltvaKép szopiznak.

Bevásárlás után leült a zöldséges kosár mellé, és mire feltűnt a csönd, minden paprikának leharapta a csücskét.Kép

Réka egyenlőre élvezi az újrakezdődött sulit.Kép Viszont már most is agyonfáradtan ér haza.Kép Nem tudom, mi lesz itt később...

Zafi! Pali nélkül is nagyon jól éreztük magunkat nálatok!KépKépKépKépKép (Tegnap sütöttem én is egy nagy adag palit - még mazsis-túrós töltelék is volt.)
És úúúúgy örülök, hogy a két nagy pöttömötKépKép is láttam.

Ügyes bölcsiseknek nagy-nagy gratula!KépKép

Menta! ÉmelycsökkentőKépKépKépKépKépKép-k mennek! Jöttök holnap ligázni? Mi igyekszünk.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Andi3!

Vili sokkot kapott, hogy megpróbálta rávenni Cory a cicizésre, este hétig nem is kért didit tőlem sem Kép azóta meggondolta magát Kép ÉS jól el tanulta Lucától a becézgetést (Coryka), mert a Skálában az összes eladóval közölte, hogy "puszika" Kép azóta van pulcsika, kakika, kulcsika (kulcs) Kép

Örülök a friss héreknek Coryról, menni fog az a szopi, muszáj!

Délelőtt elfeljtettem írni, hogy az eszement védőnőnk megkérdezte, hogy Vilike bilizik-e már. Nem normális szegény Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Menta... nekem kb. a 12. hétig volt a folyamatos émelygés... De elmúlt Kép... bár azt hittem, sosem fog... Lehet, hogy csak pszichésen, de használt a gyömbér ivása.. Igaz, kikevertem belőle a szénsavat, mert azt nagyon nem bírtam... gyömbér nélkül nem mentem sehova.. Kép Amúgy egy doki szerint a vmitől szorongtam (pl. hogy elvesztem a babát), és amiatt émelyegtem... Akkor megígértem, hogy nem olvasok/hallgatok meg több rémtörténetet...

Corynak és Zsomának gratula a szopihoz KépKépKépKépKépKépKépKép

... hisztitündér műsorozik, úgyhogy mennem kell...

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

De jók a hírek CoryékrólKép Hajrá Zsoma, hajrá CoryKép!!!!!! Gyorsan belejön majd a kislegény a szopiba és akkor biztosan hamarosan hazaengedik. Tényleg, most Csala akkor otthon van??? Hogy bírja Balu???

Nem értettem, amit Coryról írtatok, hogyhogy azért akartátok szopiztatni Lucát meg Vilit, hogy beinduljon a teje Corynak? Miért mi történt?? Kezdett elapadni vagy félt a mellgyuszitól Cory??? Nincsen ott mellszívó gép???

Menta!
Én napi 2 B6 vitaminnal plussz terhesvitaminnal bírtam csak létezni a 16.hétig, anélkül folyamatosan hánytam, viszont miután szedtem, már csak kb heti 1x hánytam, de sajna az émelygés megmaradt. Aztán meg pikkpakk elmúltKép Ja utoljára hétfőn hánytam egy nagyot, az egész reggelim kijött, miután a bébim a fenekét bedugta a gyomromba, na ezután az ominózus eset után szállt le a pocakom, szóval akkor volt a toponKép

Puszi, szép éjszakát, én mostanában olyan jókat alszomKép (koppkoppkopp)
Nyuszimanóék 36+5

Ui. Márti még te kérdeztél a névválasztásunkról, nos úgy tűnik, megtaláltuk a neveket, ha kisfiú lesz, akkor Marcell vagy Márton, ha kislány, akkor Petra a befutó. Bár még 2. neveken gondolkodunk, csak hogy ne legyen minden olyan egyszerűKép
nyuszimano

Sziasztok!

Nyuszimanó! Megcsináltam végre én is a málnatortát - igaz, szilvával, de így is isteni lett! Kép Nekem tetszenek a neveitek is, jajjjj, de kíváncsi vagyok már! Kép De azért maradjon még nőni a babó, már úgyis csak néhány hét, és megtudjuk a nemét! Nekem egyiknél sem szállt le a hasam, vagyis Árminnal éreztem vmi ilyesmit, de nem látszott, Vilkával pedig egyáltalán semmit nem is éreztem.

Menta! Hát, nekem Vilkával nagy mázlim volt, mert aléig voltam rosszul, akkor is inkább csak émelyegtem, hányni nem hánytam sokat. Árminnal viszont a 9 hónapot végig, napi sokszor - hát, azt nem tudom, hogy csináltam vonla végig gyerekestül. De akkor az volt a "stratégiám", hogy rengeteget ittam, nehogy kiszáradjak, ettem azt a néhány dolgot, amitől nem undorodtam rettenetesen (sajtos melegszendvics, pirítós, tej és marcipán - azt hiszem, ezeket tudtam megenni) - és beletörődtem, hogy a terhesség ilyen Kép Nálam is volt mindig nylonzacskó, hajgumi, nedves törlőkendő! Kép

Rebi! Az émelygés elmúltával jobb a kedved is, gondolom! Kép Munkahely? Csenge hogy bírja az anyátlanságot? Készítitek valahogy a kistesóra? Mit szól?

Zafi! Nagyon édes Réka a "haveros" mondatával! Kép

Ármin ma ebédnél: "Apa kezében milyen kés van?" Csak estünk le a székről Andrással ... Kép Ebéd után pedig: "Nos, akkor most mit csináljunk?" TEgnap reggel: "Apa itthon hagyta cipőjét" (ugyanis szabin van és még aludt KépKépKép) Vilka pedig állandóan fel akar ülni, hasizomból! Kép Az ölünkbe véve is nagyon erőlködik, de mikor háton fekszik, akkor is! Kicsit korainak tartanám még - Ármin ilyesmit egyáltalán nem csinált. Olyan, mintha Vilka haja szőkéből vörösre változna! szerintetek lehetséges ez?

Norci! KépKépKép Mostanában annyi baleset meg szörnyűség történik! Kép

Tikk! Engem érdekelnek a sulis sztorik, ne fogd vissza magad! Kép

Beja! Arról én is lemaradtam, hogy miért lett bölcsis Bálint!

Borcsa! A holnapi ligázáson az Attila utat értetted? Lehet, hogy mennék én is Vilkával!

Szila, Szilvi! Amíg én rakom egy ágyba valakivel Vilkát, addig szabad neki KépKépKép

Laura! Nagyon aranyos Toncsi, úgy örülök, hogy láttam! Kép

BMárti! Ha még hajlandó András tárgyalni egyáltalán a FIX-szel, akkor szólok, mikor lesz, köszi a felajánlást! Kép

Edit! ÉLjenek a tősgyökeres Szigony utcaiak! KépKépKép

Na, most ennyit, mert már nem emlkészem, kinek mit akartam, de lehet, hogy jövök még! Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

Menta! Kitartás! Nekem is a 12-13. hét körül múlt el az émelygésem, és csak kb. heti egyszer hánytam. Rékával kb. a 20. hétig minden reggel hánytam, de utána már minden jól ment. Most azért ez az egész napos émelygés mégis rosszabbul esett. Remélem neked is elmúlik hamarosan!KépKépKép

Márti! Nagyon jót nevettem Ármin dumáján!Kép Kettesben kéne hagyni őket Rékával, lehet hogy jól "elbeszélgetnének"!Kép

Zafi (15)
zafi

Sziasztok!

Úgy örülök a jó híreknek CoryékrólKépKépKép Hajrá-hajrá, millió drukkKépKépKép Nekik!!! Mikor olvastam, hogy kézbe vehette, könny szökött a szemembe...

Nyuszimanó, Márti: Most, hogy a "babaruhaüzletben utazom", úgy néz ki, lesz a lakótelepen egy kis boltom, ami 9-15 óráig lesz nyitva naponta, ebben az időszakban lesz Bálint bölcsis. Hát ezért. Az egész pedig addig tart, míg meg nem születik a kistestvér... akiről ugye most nem tudni, hogy létezik-e már, de én nagyon remélem, hogy igen, 2-3 napon belül kiderül, kérek egy pici drukkotKép

Solya, igazad van, ezek engem szoktatnak ott bent a bölcsibenKépKépKépKépKép Mikor ott hagyom, végig rajta jár az eszem, míg érte nem megyek... Ma meg is lestem, mielőtt érte mentem volna, kint voltak az udvaron. Vadul motorozott két pajtivalKép

Mai bölcsis élményeink: Ma annyi volt, hogy mikor nyílt az átadó ajtaja, Bálint hívott, hogy aja gyeje, de Marcsi néni fogta, és bevitte. Egy pici nyüszi volt, de nem vészes, becsukódott mögöttük az ajtó, és már el is hallgatott. Úgy 10 perc után kijött a dadus szólni, hogy menjek nyugodtan, mert meglátta a játékokat és a pajtásokat, és már rohant is játszani, semmi gond. Másfél órát volt bent. Pohárból ivott állítólag gyümölcslevet, ami ugye nálunk nagy szó a cumisüveg után! Kép Itt biztos meg fogja hamar tanulni a poharazást, otthon nem nagyon tudom rávenni.

Na megyek, szemleragadás van,
cuppantás mindenkinek,
Beja+Bálint
beja

Sziasztok!

Norci: mi is hallottunk a szörnyű balesetről, az én férjem is ismerte Gyurit, több barátunknak nagyon jó barátja, kollégája volt. Férjem is teljesen megrendült a hír hallatán. Nagyon csúnya baleset, a képek fent vannak a neten, én nem néztem meg. Nem tudod, mit történt a feleségével, aki 7 hónapos terhes ? Babának lett valami baja, meg tudták menteni őket? KépKépKép
Annyi tragédiát hallok mostanában, sajnos pont a barátaink az érintettek, de nem mesélem el, mert senkinek sem lesz jobb tőle, kismamákat meg felzaklatjuk...Kép

Beja: mégegyszer bocsi, hogy az ebédidőtöket eltoltuk, na és a babakeresés is már kezd az agyamra menni, úgy hogy úgy döntöttem, babát (Dorka kedvenc műanyagbabája) nem visszük többet sétálni magunkkal! Köszi, hogy megtaláltad és az aranyos ruhákat, a sapkáknak nagyon nagy sikere lett!Kép

Nyuszimanó: nekem életem első szerelme (6 évesen) egy Marcell volt, szőke, kékszemű kisfiú és én imádtam Kép Jaj, de jó lehet nálatok az az ovi! Olyan ideálisnak tűnik Finnország baba szempontjából! Mikor sötétedik nálatok most?

Borcsa: nyam, finom lehetett a palacsinta! Kár, hogy nem maradt neked Zafiéknál, most szégyellem is magam, hogy olyan sokat felfaltunk Kép Dorka is imádja a paprikát, én a táskámban a keksz mellett paprikát hordok nasinakKép

Rebi: hogy vagy? mi újság a munkahelyeddel? Normálisabb már a hangulat? dohányzással vannak még gondok? Csenge, hogy viseli, hogy te dolgozol?

Cory: sok-sok tejcit kívánok Nektek és ügyesen szopizó Zsombit! Kép Most már biztosan hamar hazamehettek!

Norci: tényleg butuska ez a védőnő, jó hogy nem azt kérdezi meg, hogy tud-e kézenállniKépKép Mit reagáltál neki? Doki egyáltalán bocsánatot kért a várakoztatásért?

Andi: Luca akkor kibirja cici nélkül az egész napot? nem is említi, hogy kérne? Dorka mikor én angolra jártam, bizony sűrűn megemlítette, hogy cicit kér, de nem volt Kép Bölcsis néni mit szólt, hogy még szopizik? Nálatok is több a fiú mint a lány? Mi lesz itt 15 év múlva, lányaink gyorsan elkelnek! Kép

Bogancsi: ma szerencsére Dorka maga kérte a zsákot, így remélem egész este abban is marad, biztonság kedvéért jobban beöltöztettem, de a zoknit leszedte Kép
Gratulálok Tomihoz, hogy ilyen könnyedén átszokik a bölcsire, nem lesz nehéz, majd 1 hónap múlva a másikba átszokni?

Menta: igaz Rebi ajánlotta a gyömbért, de én pont az ellenkezőjét hallottam, szóval szerintem neked kell rájönnöd, mi az, ami nálad beválik émelygés ellen. (reggeli tea keksszel, vitamin, piritós..) Én is émelyegtem, de olyan régen volt, hogy már el is felejtettem. nemsokára el is felejted ezt az időszakot Kép
Praktikus tanács főzz nyitott ablak mellett Kép
A barátnőm, aki ikrekkel terhes ugyancsak émelygett, aztán rájött, hogy olajformában veszibe a vitaminokat, akkor nem émelyeg! Hátha neked is ez bejönne!Kép

Üdv: zsuzsi és nagyon csibész Dorka (Beja megnyugodott, hogy nem az ő gyereke a világ legrosszabbja, hanem DorkaKép)
zsu26

Sziasztok!

Ismét rohanva irok,mert az elalvasok kezdenek érdekes format olteni.Vagyis kicsit késore sikerednek.Riki furdés utan kért cicit egybol,de gondoltam,ebbol nem lesz alvas,mivel este haromnegyed 6-ig aludt és még apja is itthon volt.Hat nem is lett,viszont mintha éhes lett volna,ezért amig még jatszott egy kicsit,addig belelapatoltam egy nagy Hipp-et.KépMostanaban nem szokott kapni,szerintem most némiképp uj volt neki,ezért ette ugy.Persze utana mar hiaba akartam megint cicit kinalni neki,elaludt magatol.Olyan furi volt.
Raadasul ma megint sétaltunk egy oriasit és elég faradt vagyok.

Coryéknak tovabbi drukkok a szopihoz!
Cory!Tudom,mit érzel!Riki is PIC-en volt szuletése utan(Tuzolto utcaban) és ott ugyanilyen merevek voltak.Nekem annyibol rosszabb volt,hogy be kellett jarnom 3 oranként és elofordult olyan is,hogy mar megetették Rikit mire mentem,mert mar annyira sirt,hogy nem birtak hallgatni.KépPersze ilyenkor én csak bogni tudtam,mert hat nem volt kellemes,hogy kuzdok,hogy a baba megtanuljon szopizni,ok meg tojnak ram.KépMondanom se kell,hogy otthon 2 oranként éhezett meg Riki.Egyébként nagyon szakszeruen lattak el,csak nekem felejtettek el elmagyarazni egy-két dolgot.Egy masik topicban irigykedve olvastam,hogy a szegedi PIC-en milyen emberségesek,kedvesek és még el is mondanak mindent szorol szora a szuloknek.Mi is otthon tanultunk meg szopizni.Addig képtelenség volt,mivel hiaba szoptattam Rikit nappal,éjszaka cumisuveget adtak neki.Igaz az én tejecskémet,amikor mar annyit lebirtam fejni,hogy kitartott egész éjjel.
Szoval,mindent bele,renbejottok hamar!Sok-sok nyugtato energiat kuldok és Zsominak pedig hajra szopi!!KépKépKépKépKépKépJa és eredményes fejéseket kivanok!!!

Solya!Gratula Maténak a dumcsihoz!Kép
Majd kuldjél azért valami elérhetoséget,hatha mégis ossze tudunk futni.Persze,ha te is akarod!

A bolcsiseknek nagy-nagy gratula!KépLatjatok,nincs itt semmi gond!Kép

Marti!Fix-tvKépVilka hasizmozik??KépArminon jot nevettem!Kép(Apa otthon hagyta a cipojétKép)

Nagyon jok a tali képek!Irto édes a két torpe,ahogy egyutt alszanak!Kép

Norci!Baleset!KépLehet tudni valamit a norol?Ha jol értelmeztem,akkor o tul élte!Jobban van?Babat ugye nem veszitette el?Szornyu lehet most neki!Kép

Zafi!De édi Réka!Vendégek,haverok!Kép
Nekem is feltunt egybol az aranyos pocidKép,de én nem tudtam mindjart irni is.Nem gondoltam volna,hogy nem én leszek az egyeduli,aki elcsodalkozik rajta!Kép

Menta!Hanyingeruzok!KépKépKépKépKépEn émelyegtem igy,mint te.Reggeltol estig.Vacsora utan egybol le kellett fekudnom aludni,mert ha nem,akkor megint ramtort az émelygés.Reggel pedig ugy inditottam,hogy parom hozott egy pohar joghurtot és megettem.Anélkul nem is birtam volna felkelni.Kép

Nyuszimano!Drukkok mennek tovabbra is!KépSzépek a nevek!Kép

Bocsanat,de tényleg faradt vagyok.Szerintem igy is elég zavaros voltam!Holnap megint megyunk kirandulni,mert ugy néz ki,hogy ez lesz az utolso szép nap!Jon az utalatos esozés!Kép

Pussz!
Edit
edith16

<font face="Lucida Calligraphy">Teljesen megvagyok hatva, olyan jól esett hogy ennyire hiányoltatok!Kép
Ezer köszönet, nagyot dobott az önérzetemen!Kép

Sajnos még nem költözünk nem azért nem tudtam jönni.
Hardver problémái vannak a gépemnek,Kép még nem tökéletes sajna most sem, de gyorsan igyekszem hírt adni magunkról.

Tenap este próbálkoztam sikerel és olvastam az új híreket teljesen le vagyok döbbenve!
Képesek vagytok itt nélkülem pocakosodni és babókát szülni:

Gorsi
Nem hiszed el, de sokat gondoltam rátok, amikor Menta szólt hogy picurkát vár, mindjárt eszembe jutottál, hogy tutira te leszel a következő kismama, és lőn....
Hatalmas gratula nektek!!!Kép

Cory
Hát,Zsomi baba valami gyönyörű, de tényleg!Kép
Csak olvasom hogy mindenki írja hogy milyen szép Cory Zsomija én meg egyálltalán nem voltam képben hogy mi is történt.
Aztán elkezdtem olvasni nem visszafeléről és láttam hogy a vátnál hamarabb ugyan /ezért is csodálkoztam /de egyálltalán nem picinek megszületett a második fiúcska!
Látom a legfrissebb hírekben hogy már szopizhatott is, nagyon drukkolok a további sikeres kajcsizáshoz és a miharabbi hazamenetelhez.KépKépKépKép

Megnéztema tali képeket is -roppant nyőgve nyelősen, de megérte- minden kisgyerek tüneményes, fincsi lehett a palcsinta és bár már mindeni írta de én is megkukkantottam Zafi pocókáját,és Rékáját anyával az ajtóban!
Igazi kis vendéglátó Réka ha még este is emlegette a haverokat, remélem már jobban alszik, nem riad fel!
A két pöttöm is igen-igen aranyos, Vilka és Toncsi /végre ő is / egy ágyban hát igen és Romit is régen láttam ilyen közelről.
Vilike szerintem tiszta Norci, nagyokat vigyorgott a játéktartóban, szöszke Dórka is hozta a formáját, olyan édesek ahogyan egymással is játszanak.
Borcsa Lucája is egyre szebb igazi ki nő már.
Biztosan hagytam ki valakiket, nem szándékos mindenkinek nagyon örültem.

Nyuszimanó
Drukkok mennek hogy még cipeld a kis pocaklakódat egy rövid ideig. KépKépKépKépKép
Képzeld a sógornőm unokatesója is kint él Finno.-ban a felesége odavalósi és nekik is van egy egy év körüli kis fiuk.

Menta
A 70-es számon nem él, mert mióta a párom telefonját ellopták, az enyémet használja az ő kártyájával.
Vezetékes telefonom van: 06 25 524 895, ha gondolod.
Vagy írjál emilt, ha tudok válaszolok.
Küldök rosszullét űzőket KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Napoccsal én is így voltam, B6 vitamint kaptam, meg még valamit, amitől meg még rosszabbul voltam a két gyerek mellett egésznap olyan voltam mint eg narkós, úg hogy azt gyorsan abba hagytam és arra gondoltam hogy pár hét és vége lesz. Kitartás!
A Szt. Imre se rosszabb szerintem csecsemős terülten mint a többi, ki kell fogni, hogy milyen gatyába vannak, de szerencsére nem kell jó esteben sokat bent tölteni.
Annak idején is volt aki nem akarta hogy a pici cukros lötyit kapjon, azt mondták megteheti, bár nem örültek neki, mondván, hogy az azért nagyon alkat függő hogy a mamának mennyi időre indul be a teje, és szerintük miután a kicsi már több mint háromnegyed órát szopik és még nyugtalan mert anyukának még nem lövelt be a teje igazán, viszont a baba már majd három napos, nem kellene éheztetni egy kiscukor pótlás nem árt, esetlek tejcsi pótlás addig is.
De.. Ráírták a kicsi kocsijára hogy nem kért teát az anyuka.
Nem beszélve arról, hogy ha minden rendben van -és miért ne lenne nálatok- akkor egész nap bent van veled a szobában, csak fürdetni kell kivinni, és nem kell iatatnod ellenben annyiszor szopiztatod ahányszor jónk látod, annyira nem merevek ebben sem.
Corynak is írtam amikor még aktuális volt, hogy amikor bent voltam is volt aki az első éjjel is bent tartotta a babáját, ha a Fülöp doktornál maradsz érdemes vele minden ilyesmit tisztázni, hogy a kóházi rutin ellenében külön kérésre medddig lehet elmenni, ó és ő ha a kicsi jól van, hamar haza enged, persze ezt is tisztázni kell előre.
Majd jelentkezz hogy döntöttél, mi újság!

Bölcsis babáknak nagy gratula alig olvastam sírdogálást igazán ügyesek!Kép
Szerintem Napocs nem bírná ilyen jól, bár neki előnye hogy van két saját bejáratú haverja itthon.

Solya
Szépen beszélget valóban Máté, de jó,KépKépKépKépKép Napocska csak ritkán rak még össze mondatokat, de egyre több szót mond, tényleg látványosan fejlődnek.

Márti
Másik Márti nekem is feltünt, nem szóltam mert nem tartozik rám, de azért zavaró, tényleg jól meg kell nézni hogy mi az azonosító, mert félreértésre adhat okot.
Vilka felüléseket gyakorol? Nem csak szép és hatalmas, de roppant erő is, nekem is csinálták a gyerkőceim. Lehet hogy a szőke vörös legyen, ahogyan "meg is barnulhat" előbbi két szín még közelebb is van egymáshoz árnyalatban, mjd kiderül,így is úgy is tündéri szép kis nő.KépKépKépKép

Rólunk:
Rengeteg könyvet csomagolta én is Zsuzsa gondoltam rád, meg egyálltalán a suli miatt minden felbomlott ami eddig volt, együtt mennek öt napból háromszor, dekétszer nincs Márknak első órája, Mátékámnak igen, őt vihetjük külön,ellenben Márknak mindig van ötödik órája míg Máténak csak négy van, mehetek érte, szegén Napocs alvás ideje ugrott, valamit ki kell eszelnem.
De nagyon tetszik a fiaimnak a suli, a kicsi a leckéire büszke, Márk is jól vette az ötödiket a sok új tanárt, már van ötöse, és az első dolgozat is megszületett. Zsuzsa hogy tetszik Pityunak az új iskola? Miki hogyan vette az első napokat újt az iskolapadban?

Megyek aludni, mert hatkor kelek.

Pussz: Dzsili</font>
dzsili

Zsuzsi!
Tegnapi infók, Gyuri felesége életveszélyben van, súlyos medencesérülései vannak, babával nem tudom mi van Kép Kép Kép
Nagyon megrendít minket is, férjem mondta, hogy ezt sokkal kevésbé tudja feldolgozni, mint a nagymamája halálát, ők elég jóban voltak.

Norci
norci

Sziasztok!

Nyuszimanó,
én nem nagyon emlékszem, hogy volt ez a pocakleszállás, annyi még megvan, hogy a tenyeremet a cicim alá és a hasam főlé be tudtam tenni.

NOrci,
Hangának - ha jól emlékszem - 70*140-es paplanja van, és a MegaToysban vettük annak idején.
Az orvosnál történtekKép, egyszer én is jártam így, csak Hanga akkor kb. 3 hónapos volt, de tök ugyanez voltKép. És még csak nem is köszönt, amikor bejöttKép.

Menta,
hányinger ellen: KépKépKépKépKép!

Andi,
de jó, hogy Cory tudta szoptatni ZsomátKépKépKépKép!

Borcsa,
ilyen nálunk is voltKép, Hanga a műanyag Snoopyját hozta cicizni,majd mikor befejezte, elköszönt a cicitőlKép. PaprikacsücskökKépKépKépKép.

Márti,
dobtam egy hátast Ármin dumájától!Kép És Vilka is hogy ügyesedikKép!

alvás éjszaka: zokni, rövid ujjú badi, meleg kezes-lábas pizsama. Takaró is van, de azt lerúgja magáról....Lassan már fűteni is lehet éjszakára, ha ez így megy tovább, ma reggel már 19,5 fok volt a lakásban.

Dzsili,
de jó, hogy előkerültélKép! Ha a géppel vannak még gondjaid, írj mélt, hátha tud Bence segíteni!

Megyek, még vadászok egy kis reggelit Hanga szájába...

Szila
szila

Menta,
én Korpovitot ettem, mikor elkezdtem kicsit émelyegni. Nem sokat, csak pár falatot. Szorítok, hogy hamar elmúljanak ezek a rosszullétek!

Márti,
Ármin édes lehetett!Kép Nagyon tetszik, hogy Apa otthon hagyta a cipőjét! KépKépKép

Dzsili!
De jó! Örülök, hogy újra itt! Kép Bár, ahogy olvastam nem kevés gondod van mostanában! Mikor költöztök ésd hová?

Rebi,
jut eszembe, Ti elköltöztetek már? Vagy ne bolygassuk?

Norci,
én is olvastam, szörnyű. El sem tudom képzelni, és nem is akarom soha megtudni, milyen szörnyű lehet most annak a nőnek. Azt hiszem a súlyos medencesérülések nem túl sok jóval kecsegtetnek. Altatják?

Beja,
ez a bolt tökjó ötlet! Kép Honnan hozatjátok a rucikat?

Edit,
persze-persze!! Majd küldök mélt! Kép Esetleg félúton találkozhatnánk! Vagy gyertek el hozzánk síelni! Kép Svájc egy köpésre van ide!

cory,
ha nincs gond Zsomival, akkor miért nem engedik ki az inkubátorból? Csak óvatosságból? Annyira nem kicsi, hogy ez indokolt legyen, vagy igen? Én anno 2.35kg-val születtem és nem voltam inkubátorban. (Igaz, két napi túlhordással! Kép)

Biztos kihagytam valakit, akkor bocsi!
Sziasztok!
Solya

ui.: Márti! Mit vársz egy kommunikáció szakostól? Ez a kenyerem! KépKépKépKép
solya

Nyuszimanó!
Látod, tudtam, csak neked már tegnap akartam írni! Kép
Azt mosdják, a második terhességnél korábban leszáll a pocak, de ettől nem születik meg a baba hamarabb. Vagy éppen egyáltalán nem száll le, csak pár órával a szülés előtt. Gondolom, az utóbbin már túl vagy, mármint a pár órán! Kép Nekem 2 héttel korábban leszállt a pocakom. Kép

Na mék! És szurkolok a kétnyelvű szüléshez! Kép Szerény emlékeim szerint hozzám szólhattak volna bármilyen nyelven, magyarul sem igen akaródzott válaszolni! Kép

Solya
solya

Természetesen fölé (nem hosszú ő...). És Nyuszimanó, a kezet akkor tudtam úgy betenni a pocak fölé és a cici alá, amikor már nem volt sok a szülésig (azt hiszem kb. 1-2 hét).

Szila
szila

Sziasztok!

Katicabogár vagyok Szegedről. Valamikor olvastam ebben a topikban, hogy az oltással járó kellemetlenségeket homeopátiás gyógyszerekkel ki tudta valaki küszöbölni. Az én lányom lassan három hónapos lesz, és a kéthónapos oltást eléggé megszenvedte. Nem tudom, hogy a homeopátiás bogyóknál mindegy-e, hogy melyik oltásról van szó. Nagyon hálás lennék, ha valaki leírná, hogy milyen szert, milyen potanciálban milyen adagolásban adott a gyerekének. Bocs, hogy idepofátlankodtam, de visszakeresni reménytelen, a kereső meg nem adta ki a számomra szükséges hozzászólásokat.

Előre is köszi:
Katicabogár

Kati
katicabogár

Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezem!

Mindenkinek köszönjük a hiányolást, érdeklődést, Andinak a tudósítást rólunk. Kép
Az otthoni gépünk kész, csak még elhozni nem tudtuk, remélem, arra is sor kerül hamarosan. Most a suliból írok, de sajna mindjárt mennem kell, pedig már nagyon hiányoztatok, és sokat is tudnék mesélni!

De mindenekelőtt nagy-nagy gratulációk itt is Cory Zsomborához, nagyon szép, formás babóca! Remélem, szopi is menni fog rendben!!!

Gratulálok továbbá Mentának és GOrsinak a pocaklakókhoz, nagyon örülök!!! Kép
Remélem, nem hagytam ki senkit a nagy hírekből, mert csak nagyon kutyafuttában tudtalak olvasni titeket.
Nyuszimanó, hihetetlen, hogy ti már ennyire a finisben vagytok! Szorítok!

Rólunk:
Barni igazi rosszcsont lett, nem az a szófogadó kisfiú többé, aki volt! "Csakazértis" csinál dolgokat, amiket nem szabad, és ez néha nagyon elkeserítő! Erről majd írok később is, és tanácsot is kérnék!
Cserébe viszont hatalmas szövege van, néhány szösszenet:
-Tök jó dinnye!
-(Száll felettünk a repülő, nyújtózkodik) Anya, nem érem el repülőgépet!
-(Nem indul be az autó elsőre) Apa, valami gáz van?
-(Altatásnál mondom neki, hogy mostmár ne beszélj, aludjál) Ó, bocsánat!
-(Kistesónak, akit amúgy megkínált már fasírttal, kovászos ubival is, megmutatta neki a mesekönyvet, és rendszeresen énekel neki) Nézd, kistesó, nézd, picibaba, megettem összes szőlőt (és nyomja oda a fürtöt a pocakhoz)
Verselgetni is nagyon tud, és szívesen produkálja is magát, aztán szól mindenkinek: -Apa, tapsolj! Papa, tapsolj!
Kedvence most Gazdag Erzsi Meseboltja, ebből csomót el tud mondani, nagyon fogékony. Másik nagy kedvenc a rajzolás, mi az ikeás vastag zsírkrétát használjuk. Ja, és nem tudom, ez genetikailag kódolt a fiúkban, hogy imádja a markológépet, traktort, bobcat-et, teherautót, daruskocsit, terepjárót, mindet megismeri, megnevezi, és állandóan ilyeneket kell neki rajzolni!

Pocak amúgy jól van, bár én is sokkal többet aggódom, mint Barnival, és most tudatosodott bennem, hogy már nincs is nagyon sok idő hátra! Húha! Jövő héten megyünk vizsgálatra és 4DUH-ra is, mostmár tényleg kíváncsi vagyok, kiderül-e egyértelműen a babóca neme, mert eddig nagyon titkolta!

Mennem kell, ha minden jól megy, ezentúl kicsit rendszeresebben leszek. Addig is puszilok mindenkit,
Sziasztok,
Heni+Barni+Kép(30 hetes!)

Ui: ANDI! Mindig elfelejtem odaadni a kazettádat, ami ezer éve nálam van, meg a szülinapi ajándékodat! (Bár lehet, hogy ez utóbbit elteszem jövőre!!! Kép)
gesztenye

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?