Hali!
Ó, egyre szaporodunk, én nem bánom, így legalább mindig ír valaki.
Üdv itt Dodó, én is emlékszem Rád odaátról, bár én csak kullogtam utánatok, képtelen voltam tartani a tempót. Mindenesetre nagyon szép család vagytok, csak hozzál szép nagy képeket. Nálatok Apa svéd, vagy együtt mentetek ki? Mindkét nyelven beszélget Lizy? De jó lehet.
Micsoda finomságot tudsz készíteni!!! Ez igen. Én nem szeretek és nem is tudok igazán főzni sajnos.
És terveztek még újabb babát venni?
Pat, ez tényleg rosszul hangzik. Bár azt megtanultam, hogy azt nem szabad kiejteni a számon, hogy ettől már csak jobb lehet
, legalább is nekem.
Szegény Mira, hol kellett varrni a fejét, Toncsinak annak idején az állán, az lett a szexepilje, a kancsal szeme és a lúdtalpa mellett (fúj gonosz anyu
, de persze imádom szőröstül bőröstül. Azt mondja tegnap, anya, csókold meg apát, hadd nézzem, hogy csókolózol!
, no így néztem.
Csak az a baj a facebookkal, hogy nem igazán akkor ülök oda, amikor Ti
. Szóval gyere ide is, lécci-lécci! Mikor is mentek nyaralni?
Puszi a kismanók fejére.
Szly, akkor az tényleg nem volt annyira maratoni. De ügyes vagy, hogy még tánc is. Én még azt a fránya ferdepadot se szoktam igénybe venni itthon. Az már végképp mászóka marad a lányoknak.
Jobbulást Jázminnak is!
Nálunk csak orrfolyás van. Bogi már próbálgatja magának is szívni az orrát, de általában az a vége, hogy azt kéri, hogy fogjam le és én szívjam ki neki.
Szerintem is tök egyformák Réka a fiaid, nagyon édesek.
Ma csajos napot tartottunk a lányokkal, apa elutazott, holnap délután jön csak haza. Farsangoztunk itthon, mindketten beöltöztek, táncoltak, kipakoltuk a kamrát
.
Pat, ti hogy álltok a pelussal? Tudom, Te jól
.
Gabuskáról mi újság?
Ancsáról és Mariannról semmit sem tudok
.
jó éjt!