Új privát üzeneted érkezett!

Liziről egy képKép

Kép

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Igen-igen!
Berkiadrinak nagy-nagy gratula!

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok!

Timurr: Hasonlít rád a lányod szerintem is Kép

Delfinke: Akkor meghagyjuk Rozinak Marcit Kép Nem akarok konfliktust Kép De ha esetleg náluk nem jön össze a dolog, szólj Kép
Bár lehet ráhajtunk Vizimanó Ákosára Kép Nagyon édes Kép Ja, bár rá meg Maja csapott le.
Azt hiszem szinglik leszünk Kép
Mondjuk még 20 évig.

Berkiadri: Gratula!!!!!!! Jó babázást és sok tejcsit Kép

Emma: Én is így vagyok a tejcsorgással....nem tudok mit fölvenni, hogy ne látszódjon a melltartóbetét.

Gréti mostanában fel akar ülni a hordozóban...már itthon is be kell kötnöm ha belerakom. Képes és fejjel előre kiesik.
És sokat gyömöszöli az öklét a szájába, meg szopizza az ujját ha álmos meg ha éhes, én meg frászt kapok. Nagyon zavar. Bár a cumi még jobban zavarna....de olyan rossz.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág!
Marcika azt üzeni, hogy neki nagyon tetszik Gréti! Kép Ha megengedi neki, hogy sörözzön akkor lehet róla szó!Kép Kép Kép Kép Kép Kép
A többi barátnője úgyis az utóbbi időben hanyagolja! Kép Kép Kép Kép

Ildi

delfinke

Ildi,
Gratula a forduláshoz.Kép Ákos is szorgalmasan gyakorol, nehogymá' lemaradjon.
Úgy vettem észre, ő az idősebb csajokra hajt, úgyhogy a topik a lányait meghagyja a haveroknak.Kép

Délután jön a dokibácsi agyhártyagyuszi ellen szurizni. Nekem kell majd lefognom manót.KépKép És szegény olyan ijedős az utóbbi időben.Kép

KépKép
connie

Hát mindenkit hidegen hagy a gyerekverős sztory?Kép
Vendég

Timurr, Patri, és akit még érdekel Pufóka Kép

Kép: hurkák bemutatása
Kép

kép: höri-pofi
Kép

Connie,

Íme Gréti fényképe, ha Ákost érdekli, akkor bemutatkozó is megy Kép Kép Kép Kép

Akiren
akiren

Jégvirág
A push-up melltartókból nem látszik ki a betét.
Maja még halandó megengedni pár barátnőt Ákosnak és cserébe ő is több fiúval randizik és ha olyan lesz mint az anyja megy a fiúcskákkal sörözni.

Megvolt az első babatornánk,hát a kisasszony húzta-vonta a száját,nem tudta mit akarok,amíg feküdt tetszett neki ő is tornázott.De amikor hason kellett volna feküdnie kb fél perc után vísitott úgyhogy azokat a gyakorlatokat nélküle csináltam,szerintem élvezte.nem szakdtam meg,de jól esett ez a nagy kb. negyed órás torna,de elkeserítő,hogy amiből régen 100-at csináltam most tíznél ég a lábam.

Timurr
Vendég

Akiren
Nagyonnagyon aranyos a kiscsaj!KépKépKép
Vendég

Helló!

Én itt vagyok, most sikerült elolvasnom a termést, Bendi nem nagyon hagy netezni. Ha leülök a gép elé, rögtön nyafizni kezd, nem nagyon érdeklik a játékok, csak én. Kép Aludni meg ugye ő nappal nem sokat szokott. Most elpilledt, talán van egy fél órám.

Timurr

Gyerekverős sztori szomorú, remélem én sem leszek ilyen, biztos néha elveszítjük majd a türelmünket, de akkor sem bánunk így velük. És valóban a verésben nem a fájdalom a gáz, mert nem fáj az annyira, hanem a megalázás. Kép Mi is hátvégén a "madaras teszkóban" láttuk, hogy egy anya, hogy beszélt a gyerekével, háááát ezek után nem csoda ha annyi defektes, drogos, bűnöző gyerek van. Kép

Nekem is folyik még a mellemből a tej, de én napi egy-két betétet használok el és én mindig sötét színű felsőt veszek fel, ha megyek valahova, azon nem nagyon látszi, hogy ott a betét. Kép

Amúgy jól vagyunk, de ma mi is oltást kapunk, sőt oltásokat, mivel a 4 hóst kapjuk Kép már előre félek mi lesz este. Kép

Képzeljétek múlt éjjel azt álmodtam, hogy Zsana palacsintát sütött és feltette az internetre, hogy mi is megkóstolhassuk, mi meg csak levettük a netről, mint egy fényképet és megettük. Kép

Dorka

Még mindig ki vagyok miattatok, hogy ez megtörtént, legszívesebben odamennék a férjedhez és jól elverném, mint egy gyereket, mert amit most művel az nem felnőtt viselkedés az biztos. Kép

Nagyon édesek a bébik, remélem Bendinek is hagytatok még menyasszonyt. Kép

Teszek fel egy tegnapi képet. Kép

Kép

ruz
ruzicsky

Akiren,
Ha felkelt Ákos, majd konzultálok vele.Kép

Timurr,
Akartam reagálni, csak elterelődött a figyelmem.KépÉn nem tudom elképzelni, hogy valaha is megüssem Ákost, részben a fair play miatt (ő ugye még sokáig jóval kisebb lesz, mint én), másrészt ahhoz, hgy megüssek valakit, az kell, hogy fájdalmat akarjak okozni neki sztem. Hát azt nem tudom elképzelni, hogy a fiammal így legyek. Elég mérgeskedős típus vagyok, pillanatok alatt fel tudom kapni a vizet (a párom mindig jól ki is nevet, micsoda pukkancs vagyok), akkor felemelem a hangom, de verekedni nem szoktam.Kép Nem is értem, az anyuék hogy voltak képesek megverni időnként kicsi koromban. Bár egy idő után visszaütöttem, a fair play jegyében.Kép Jól nézhettünk ki, amikor hatévesen visszapüföltem az anyut.Kép és egyébként tényleg rettenetesen megalázó, mert jól a fejedbe veri, hogy mennyire ki vagy szolgáltatva a szülődnek, ti. őt nem hagyhatod ott, ha ver.Kép

KépKép
connie

Ruz
Haláli jó ez a kép,várom már amikor Maja is majd felfedezi,hogyvan lába isKép

Szegény oltásosok!Mi csüt.péntek kórház kedden szuri.

Zsana
Én egy túrós és egy fahéjas palacsintát kérek!Kép

Engem soha nem vertek meg a szüleim,na jó egyszer kaptam,de megérdemeltem és ezért nem is fájt,de néha fejbe kólintottak és akkor már 6 évesen égett a fejem (általában a beszólásaim miatt).A környezetembe van aki mindenért üt-vág hajattép én elnem tudm képzelni,hogy Maját a hajánál fogva húzzam.Anyukám egyszer próbált fenyíteni szegénykémnél elszakadt a cérnaakkor,de lefogtam a kezét,hogy higgadjonKép

Timurr
Vendég

Connie!

Ákos elég rendes a haverokkal, hogy meghagyja a csajokat nekik! Kép Annyi jó kiscsaj van itt, hogy csak győzzenek válogatni a fiúk! Kép

Timurr!
Elég szomorú, hogy vannak ilyen szülők!Én eldöntöttem, hogy ha bármikor is le kell szidnom Manót, soha nem alázom meg mások előtt!Kép
Azt nem mondom, hogy soha nem fogok rácsapni; de megverni biztos nem fogom!

Ildi

delfinke

Connie, még valami eszembe jutott!
Ákos és Marci nagyon egyhúron pendülnek, ugyanis az én kis nőcsábászom is az idősebb csajszikat kedveli!Itt a lakótelepen a barátnője 11hónapos, bár inkább ő hajt Marcira!Kép Kép
Nekem gyanus a két fiú! Kép

delfinke

Delfinke Marcikája: Oké, néha egy kis sörözés megengedett Kép

Connie: Milyen idősebb csajokra hajt a fiad? Ha jól emlékszem Akiren Grétije lecsapott rá....így enyém már nem is mert próbálkozni. Kép
Egyébként egyik ismerősünknek 1 éves fia van, és mikor voltak nálunk, Gréti nagyon kacérkodott vele, mosolygott rá ezerrel, de a kis srácot (ő is Ákos) hidegen hagyta. De már többször is észrevettem, hogy a lányokat jobban érdeklik más "babák" mint a fiúkat.

Akiren: Jó húsban van Grétid Kép Éééédes Kép

Timurr: Push-up szoptatósmelltartó van? Kép
Amúgy nem szeretem a push-up-osat, ill. eddig nem szerettem, hogy szoptatás után mi lesz...az majd kiderül.

Ruzicsky: Sötét és bő felsők (leginkább pólók) nálam, de úúgy unom már. Te fiad is jó fej, látom nálatok is van comb rendesen Kép

Gyerekverés: Undorító...amúgy én is nagyon hamar bedurcizok, a férjem szerencsére hihetetlen jól tudja kezelni ezt. Egyszer a Gréti nagyon rosszul kapta be az amúgy is nagyon fájós mellem, és egy nagyot kiáltottam...szegény úgy megijedt....nem győztem utána bocsánatot kérni, és nagyon rosszul éreztem magam.
Mi egy csomószor a ház előtti parkolóban láttuk hogy egy anya üvölt a fiával, és üti ahol éri, miközben a gyerek fejét elfordítva röhög....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

itt ismét réka barátja
mégis meg tudta venni nagykerre, igy megvette connienak is
üdvagyé Kép

Kép
vaktyuk

Jégvirág,
Egy hete voltak itt barátaink, és a 13 hónapos lányuk lecsapott Ákosra, de Ákosnak nagyon is tetszett a dolog, nagyokat mosolygott meg dumált egy csomót a kiscsajhoz. Amíg az rá nem ült majdnem.Kép

Ne adj cumit Grétinek, azért rágja ennyit az öklét, ujját, mert felfedezte, hogy van neki.Kép Az egy nagy sikerélmény neki, mikor beletalál a szájába.

Nálunk vége a cumiskorszaknak, a cici kiütéssel győzött.Kép

Oltást megkaptuk, volt nagy sírás-rívás.Kép Most is itt ül velem a gépnél, és szipog.Kép De a hurka parádé tetszik neki.Kép

KépKép
connie

Szuper, köszi!!!Kép

KépKép
connie

Jégvirág
Hát igen meglátszik,ha valakit állandóan vernek,egy idő után fel sem veszi a gyerek.

Nekem szopik közt nem kell betét éjjelre kell amikor van hogy öt óra eltellik szopi nélkül.Napközben annyi idő még sosem telt el,hogy follyon,talán csak az első napkoban.Szóval,ha elmegyünk valahova akkor én a rendes melltartómat húzom fel,de már szoptattam azzal is le-vagy felhúzom és kész a szopismelltartóKép

Timurr
Vendég

Sziasztok!!!!!

Jó sokat írtatok megint!!!
Adrinak gratula a picihez, jó egészséget és sok-sok türelmet a kezdeti nehézségekhez!!!

Jégvirág
Kkmajsa

Nekem fejésközben, ha elkezd a másik mellemből folyni a tej benyomom a bimbót egy ideig és akkor abba marad a csöpögés.

A babák nagyon édesek!!!!!Kép

APRÓHÍRDETÉS!!!!
Józanéletet élő 3,5hónapos kiegyensúlyozott fiatalember ifihölgyek jelentkezését várja tejbár jeligéreKép
Kép
zsuba31

Lányok!

szerintetek mitől van, hogy újabban Marci minden kajánál olyan hisztit levág, hogy csak na?!már mindent kipróbáltam, de alig akar enni;nagy nehezen megeszik 150gr.múltkor a melegre fogtam, de most?
egyszerűen tanácstalan vagyok!

Ildi

delfinke

Szia Ildi!!

Bazsi is hasonlókat produkál, forgatja a fejét evés közben beszél, nevet. Szinte úgy érzem, hogy tömöm a gyereket, de hát nem így van. Arra gondolok esetleg tartalmasabb a tej és így kevesebbel is beéri, vagy eddig ettek többet a kelleténél és most állnak vissza a megfelelő mennyiségre, vagy talán érdekesebb dolgok vannak körülöttük????

Gratula a fiacskádnak, úgy várom már, hogy az én kicsim is csináljon már valami hasonlót!!!
zsuba31

Sziasztok
Pelus hadmuvelet teljesitve kipuncsoltam a kedvezmenyt meg csomo mindent vettem meg
Igy egy csomi 2356ftra jott ki darabja 38ft es 3 csomi.

Kép
vaktyuk

Vaktyuk,
köszi szépenKép

Timurr,
undorító a gyerekek verése. engem sem így neveltek. Egyszer volt egy nagy elverés, ez igaz, de az azért volt, mert állandóan hazudoztamKép és már semmi sem használt. Ez a "nevelési módszer" azt váltotta ki belőlem, hogy ha nem tervezek ki előre hazugságot ha hirtelen rámkérdeznek rögtön megmondom az őszintétKép

Akiren,
hurkák nekünk is tetszenekKép

Ruz, Zsuba,
nagyon édik a kispasik.Kép

Gyermekem a hálószobát dúlja jelenleg, mert lakás puccban jön 90 év feletti másik dédimama Szombathelyről. Azt hiszem ez a menet is fárasztó lesz.Kép

Ildi,
Ákos is szokott hisztizni, én mindig erre, arra fogtam, de így fogalmam sincs, hogy mi az oka.Kép

Kép

Kép
vizimano

Ildi en fiam is total kikattant kaja ugyben nem hajlando rendesen enni es nagyon keveset 1 hete.
Eddig pl vacsira siman bevert 2,5dl tapot azzal reggelig elvolt most 150et ha megeszik az kesz csoda vacsira es 3kor kelt napkozben nem hajlando tapot enni kikopdosi meg ugy altalaban mindent szinte bele kell imadkozni es vonyiiiitKép de mintha Etiopiaba akarnam transzportalni, amennyire urultem neki hogy kis haspok es mindent megeszik ez egyik naprol a masikra allati nagyot valtozott.
Nincs valakinek otlete hogy ezeket a draga tejbedarat itthon hogy lehetne megcsinalni mert horror arban van.Kép /tapis/ arra gondoltam, hogy vizben kifozom a darat es utana dobok hozza tapit es gyumit szerintetek?

Kép
vaktyuk

Amugy ez nem szep dolog dolgos anyukak fia elol lenyulni az osszes csajt ....Kép

Kép
vaktyuk

Jégvirág!

Gréti csak ne kacérkodjon senkivel, mert Marcika féltékeny lesz! Kép Kép Kép Kép
Szeptemberben valamikor megyünk felétek(Szegeden vannak rokonok,mi meg imádjuk Szegedet) majd akkor jól kidurcizza magát Marcika!Kép Kép Kép Kép

Ez ˝megnyugtató˝hogy nem csak Marcika hisztizik a kajánál! Kép Kép
Ildi

delfinke

Vaktyúk!
Nemhiába haverok! Kép Biztos összebeszéltek!

delfinke

Vaktyuk,
olvastam erről, hogy lehet elkészíteni itthon a pépet. Az a lényeg, hogy ne használj darát, mert az tartalmaz glutént. Táiban kell rizst kifőzni és leturmixolni. Gyümivel lehet ízesíteni. A boltiban ezen kívül még kukorica van, na azt is lehet bele főzni az sem olyan drága. Szten házilag elég olcsón meg lahat úszni. Én is dobtam egy hátast az áruktól.Kép

Nagyo sokat változnak a gyerekek az idők folyamán.Kép _Nálunk Ákost nem érdekli a lábujja, viszont a kutya annál inkább. Megpróbáltam rávenni, hogy foglalkozzon a lábával, meg is fogta és annyi. Inkább forog, és tömködi az öklét, ill. felváltva az ujjait a szájába, ill. bármit ami keze ügyébe kerül jól megnéz, majd zsupsz be a szájjba.Kép

Na megyek mert mindjárt itt vannak a vendégek.Kép Most legalább 1 hétig nem akarok senkit sem látni a lakásunkban, nem akarok semmit sem sütni, és még takarítani sem akarok.Kép Szeretem a rokonokat, de nem két napon belül közel az összeset egy rakáson.Kép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!

Ebben a topikban aztán van élet! Rengeteget írtok, de ez a jó! Meg persze az is, hogy ennyi baba született 2005 tavaszán! Kép

Köszönöm mindannyiótoknak a K vitaminos beszámolókat. Igazándiból csak kíváncsi lettem volna, más orvosoknál mi a gyakorlat. Látom, van ilyen is, meg olyan is, mint annyi más dolog kapcsán.

Tejfolyás:

Én mindkét kislányomnál tapasztaltam eleinte, amikor még nem állt be a tejtermelés a baba igényei szerint, és túlkínálat volt. Ha nem fejsz, elvileg ez egy idő után fokozatosan csökken, majd végül abbamarad. A "tejömléses" időszakban nekem az AVENT mellkagyló vált be, de az még jobb módszer, ha szoptatás közben leszorítom azt a mellemet, amelyikből épp nem szopizik a pici.

Delfinke,
nem lehet, hogy ez egy szopis sztrájk? Ha igen, akkor se ess kétségbe, ez nagyon gyakori, és amilyen hamar jön, legtöbbször ugyanolyan hamar el is múlik. NE ESS KÉTSÉGBE!!! Türelem, szoptass ugyanúgy, mint eddig. Ha elhúzódna, egy szoptatási tanácsadó biztosan segít!

Teatéma, korai hozzátáplálás ötlete anyóstól:

Szerintem itt egyszerűen arról van szó, hogy a mostani nagymamageneráció számára elképzelhetetlen, hogy az a természetes, ha a kisbabák kizárólag szopiznak 6 hónapos korukig. Nálunk is elkerülhetetlen volt idősebb nőrokonoktól a kérdés: és nem fog így kiszáradni?! Hogyhogy nincs cumisüvegetek? Erre én visszakérdeztem: miért, szerinted 200 évvel ezelőtt a parasztasszonyok a kapálás közben teáztatták a gyermekeiket?
De nem haragszom rájuk, hiszen ők még nem rendelkeztek annyi információval, mint a mai anyukák. nekik mást mondott a védőnő+ gyermekorvos. A háború után terjedt el nagyon ez a helytelen gyermektáplálási szemlélet (tea újszülöttkortól, gyümölcs és főzelék 6-8 hetes kortól,stb.), amelynek még mindig megvannak a nyomai, azaz az őrzői az idősebb nők személyében. Sajnos sokszor hiába mondod nekik azt, ami szerinted helyes, dilisnek néznek, mert ők nem így csinálták.

Jégvirág,
szerintem se aggódj, ha a babábád szopja az ujját, ez teljesen természetes! Ha már kúszni-mászni fog, egyre kevesebbszer lesz rá igénye, végül úgyis abbahagyja, ha kinő a babakorból!

Sziasztok: Z i t m i
zitmi

Zitmi!

Köszi a tanácsot, de Marci tápszeres bébi! Kép Kép Kép
Azért köszi!

Ildi

delfinke

Zsuba: Jót kuncogtam az apróhirdetésen KépKépKépKépKép

Connie: 3 hós oltást kapta most Ákos? Bocs, ha már írtad...

Connie, Zitmi: Nyugtatást ujjszopás ügyben köszi, olvastam (Baba Patikában-ki is dobtam gyorsan, tele van marhaságokkal), hogy akkor szopják az ujjukat (persze idősebb babák) ha unatkoznak, bánatosak, stb. Aztán jól bebeszéltem magamnak, hogy biztos nem foglalkozok eleget a Grétivel....és tiszta ideg voltam tegnap egész nap ettől. Kép

Timurr: Nekem nincs is rámillő rendes melltartóm most. A régieket kinőtték a melleim, és inkább szopis melltartót vettem mint rendeset. Lehet elszúrtam? Nah mindegy. Amúgy meg mi is inkább a Grétire költünk mint magunkra. Kép

Delfinke: Lehet, hogy szerelmi bánata van azért nem eszik? Pl. rég látta Rozit; Grétit meg még soha Kép
Gyertek el hozzánk, ha Szegeden jártok!!!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág,
Nem, ez extra oltás volt, agyhártyagyuszi ellen. Most már jól van, nem nyügi, aludt és jól összekakilta magát.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Na megkaptuk az oltásokat. Bendi kicsit üvöltött Kép mikor beszúrták, de aztán hamar megvígasztalódott. Kép Most egyelőre jól van, adtam neki biztos ami biztos alapon kúpot, remélem nem csak a vihar előtti csend van most...

Ja Jégvirág én el is felejtettem mondani a K vitaminos témában, hogy nálunk 10 hétig kellett adni. Aztán kérdeztem a védőnőt, hogy miért van az, hogy más orvosok szedetik a babákkal a kizárólagos szopi alatt, nekünk meg nem kell csak 10 hétig. Azt mondta, hogy a vérzékenység ellen van a vitamin és csak az első hetekben áll fenn a veszély és ezért csak 10 hétig kell szedni. Meg, hogy a protokoll szerint így van. Hát remélem tényleg így van.

Bendi is szopizza az ujját, de nem egész nap, csak úgy néha. Szerintem nem gáz én is szopiztam sokáig kb. 6 éves koromig és nem lett tőle semmi bajom. Kép

Tea kérdés meg tényleg ilyen, hogy egy időszakban kitalálták, hogy az milyen jó és, hogy a babáknak azt kell adni. Meg pl. ez is érdekes, hogy mikor kell mást adni a babáknak stb. Szeritetek a régi emberek, amikor még nem voltak ezek az elméletek, meg nem volt gyerekorvos, meg védőnő, akkor honnan tudták, hogy mikor kell bevezetni ezt vagy azt a kaját?

Nekem mindig mondta anyósom, mikor Bendi kicsit hasfájós volt, hogy az ő gyerekei mind itták a babateát és egyik sem volt hasfájós...hát gondoltam, ha ez ilyen egyszerűen megelőzhető volna, mármint a hasfájás, boldog lenne sok anyuka...hiába mondtam neki, hogy adtam Bendinek hasfájás elleni teát, de nem javult tőle és ráadásul folyton kiköpdösi, csak nagyon nehezen issza meg, úgyhogy inkább nem erőltetem, mert nincs értelme. De azért elmondta egy vagy 100-szor. Kép

ruz
ruzicsky

Vizimano tapiban? Es hogy birja a folyamatos forrast? Erdekes a kukoricaban nincs glutein? Amugy a kexben van meg a babapiskotaban is manocska mar mind2ot kapott barackkal, az a delutani kajesz amiibol hajlando menniyseget enni bar ma egesz sokat kajazott szal nem panaszkodom.
Azt nem tudja valaki,hogy krumplibol meddig van ez az oregkrumpli adhatosag? Egyzseruen sehol nem talalok csak ujat, ill kaptam a heten bio sargarepat hat termeszetesen maonak allatira nem izlikKép, ill soskat spenotot mikortol lehet adni azt is kaptam biot.
Akkor kijon vegul is hetfon?
Dorka is jelezte ha jol lattam, hoyg jonne.
Ildi el is felejtettem NAGY GRATULA a fiadnakKép

Kép
vaktyuk

Vaktyúk,
pontosan nem tudom, de néhány éves koráig. Az újkrumpliban van valami vegyület, ami méregző, és mi is csak azért nem mérgeződünk meg, mert sok kilóra oszlik el a cucc. Vagyis amíg nem lesz sok kiló Csipetke, addig ne adj neki újkrumplit.

Lányok,
Én sose fogok lefogyni.Kép Minden délután 3-tól ölhetnékem van csokiért, így a férjem a saját testi épségének védelmében megint kénytelen lesz hozni néhány sportszeletet.Kép

KépKép
connie

Timurr, Jégvirág, Vizimano!

Köszönjük a dicséreteket, megmutatjuk Gréti hurkáit hátulról is.

Kép

Akiren
akiren

basszus, az hagyján, hogy letenni nem tudom,de csak akkor nem ordít, ha sétálok veleKép

KépKép
connie

Akiren
Micsoda popsiKépKép

Conni
Szegény ÁkosKép
Vendég

Most apája sétáltatja, én másfél órát kenguruztam vele, attól 15 percre elaludt. Szegény nagyon kivan.Kép És még el kell mennünk a páromék irodájába tisztálkodni, mert nálunk nincs melegvíz a héten, karbantartás miatt.

Na végre apa megnevettette.Kép Olyan szomcsi volt egséz délután.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Na, eddig tartott 2 nap elolvasása. Húúú! De jó, hogy mozgalmas a topik! Kép Csak nehéz követni.

Dorka,
iszonyúan sajnállak titeket (téged és a kölyköket)! Kép Ez egyszerűen felelőtlenség a férjed részéről! És én nem igazán a csajt hibáztatom. Gondolom, nem erőszakolta meg a párod. Aki meg kicsi gyerekkel hagyja ott a párját, az a szememben nem is áll meg! Tudom, hogy szereted, meg minden, és egy pasit soha nem tart vissza a gyerek. De egy biztos kapcsolatot rúg fel egy bizonytalanért. És azzal, hogy 3 gyereke van, ő is felelős. De érted is! A Te életed is elszúrja! Biztos nehéz volt az elmúlt időszakotok (tanultál, babavárás és a két nagyobb), de ez természetes, ezzel jár, mindenki tudta és normális, hogy több hónapra megváltozik az élet, kizökkentek a megszokott kerékvágásból. Ezt felelős ember tudja és tolerálja. Ne haragudj, hogy így lehordom a szerelmedet! Kép Ráadásul a párkeresés mellett ott vannak a piszkos anyagiak is. 3 gyerek, tanári fizud. Persze a párod bejelentett jövedelméből levonnak egy részt, de itt a hangsúly a bejelentett és az egy rész szavakon van. Nagyon szorítok, hogy a férjed mindezt belássa! Ha meg nem, hát reméljük, hogy a csajban van annyi tisztesség, hogy az anyagiakat megérti (Az apukám a válás után az új feleség miatt szinte semmit nem adott nekem. A kapcsolatunkat tartotta hetente, de az anyu mégis tök egyedül teremtett elő mindent. Még az unokájának sem hozott semmit. Így anyut alig láttam, a nagymama nevelt.) Nem akarok még nagyobb elkeseredettséget kelteni, csak szerintem ezeket mind mond el neki. Nem árt előre tisztázni mindent, és hátha ha végiggondolja, magába száll. Remélem! Ha nem, akkor pedig szar alak (már bocs!) és nem is érdemli meg a te szereteted és a gyönyörű családotokat. És tessénk hozzánk sokszor fordulni, mert többet nem írok neked ilyen szomorút, ígérem, de te kiírhatod magadból!
Kép NAGY MOSOLY! Kép

Üdv az újaknak!!!! Kép

Jól esik, hogy hiányoztam! Köszönöm! Kép Ti is hiányoztatok nekem! Kép

Timurr,
köszi!
Hiányoztál volna, ha lettem volna! Kép
Nagyon édi Maja és tök jók a képaláírások! Úgy szeretnék én is ilyet, csak soha nem jutok géphez! (mindig leküldöm a párom valamiért, és addig netezek. Kép )

Vizimano,
sztem az időjárás is ilyen, én 1 hete iszom csak kávét, de nem használ (így hamar le fogok szokni róla Kép ).

Adrienn,
GRATULÁLOK!!! Kép Kép Kép

Nekünk is a ruhák és a pelenkázás a leghúzósabb (mi más?), a többi megvan. Rendes (nem igazán normális) gyerek voltam, így szerencsére a játékaim is megvannak (dömper, lego, babák és kellékeik). Kép

Ildi,
ügyes Marci! Akkor ezek szerint minden rendben! Kép

Panni sem eszi a fagyasztott tejet, főzelékben sem, pedig tele a fagyasztónk (1500 Ft/literért vettük, brühühü!!! Ugyanezt frissen megitta!). Kép

Connie,
Neked még1* köszönöm a talis sms-eket! Nagyon sajnálom, hogy lemaradtam! És most is le fogok! Kép De szeptembertől nem szabadultok meg tőlem, ha minden igaz!!! Kép

Hé, fiúk, akkor most Panni pártában marad??? Kép

Újkrumpli??? Én azt adtam eddig, merthogy az öreg, aminek kezd kinőni a gyökere, az is mérgező! Akkor most mi van??? Mérgezem a gyerekem??? Én hámozva forralom 5 percet, leöntöm a vizet, majd puhára főzöm új vízben. Úgy sem jó? Akkor ne is adjunk krumplit? De akkor mit? Kép

Ma cukkini+sárgarépa+őszibarack volt és hihetelen sikert aratott.

Na megyek fürcsit előkészíteni. Bocs a hosszúságért, de úgy látszik, nekem ez röviden nem megy (főleg, ha napi 1* jövök).

Kata
panni2005

Connie,
kitartás! Még holnap nyügizhet, utána jobb lesz!

Ja, és nem írtam, hogy minden baba gyönyörű! Nagyon jók a képek! Kép
panni2005

Kata
Akkor csak siman krumpli jol megmosva fozve es ennyi? Mar szeretnek manocskanak kotyvasztani nem csak uveges szarokat adni neki.Te adsz neki valami "tejbepapi" szeru kajeszt?Hmmm Csipetnek meg nincs parja vevo lenne egy jo bevallalos csajraKép

Kép
vaktyuk

Vaktyúk
Maja bevállalja Csipetet isKép
Kép
Timurr
Vendég

Timurr meggondolandoooooooKép
Ezt most talaltam sztem allati aranyos kepKép
Kép

Kép
vaktyuk

Jégvirág!
Hát lehet, hogy tényleg szerelmi bánat! Kép Csak vigyázz a meghívással, mert élni fogunk vele! Kép Kép Kép Reszkessetek! Kép

Vaktyúk!
Köszi! Kép Marcika nagyon büszke magára! Kép

Connie!
Marcika Ákosnak is küld egy haveri hátbaveregetést! Kép Kép Kép

Kata!
Köszi, már tényleg szépen halad!Tényleg nagyon jó ez a Dévény módszer!Kép Látványos a javulás!
Csütörtökön megyünk vissza a neurológiára, kiváncsi vagyok mit szól a doktornéni!Kép Kép

Ildi

delfinke

Ildi!

Ti hova jártok Dévényi féle masszázsra? Hogy kerültetek oda? Mennyibe kerül? Írnál róla egy pár sort? Lehet az e-mail címemre is: nyimo@freemail.hu. Igazából a barátnőm kisfiát kéne elvinni, de még csak az interneten néztem neki utánna és most vettem észre, hogy te írsz róla.

Köszi a választ.

Én mostanában nem nagyon szoktam írni, mert nincs időm, de néha beleolvasok a topik történetébe. Nagyon elszomorít Dorka írása sajnálom. A képek a babákról nagyon édesek.
Még nem biztos, hogy jó nekem is, de nagyon pofátlan lennék, ha elmennék én is a babanetes talira?

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Akiren!

Bevállaljuk Beninek a kiscsajt, irtó dögös hurkái vannak, nagyon édi a kis pofija, közel egy súlyban lehetnek. Beni most 2 hónapos és 21 napos ehhez jön 7500 gramm súly és 61-62 centi. Gréti hány hónapos most? Szerintem szép pár lennének.
Hátulról még istenesebben néznek ki a kiscsaj formái.

Jégvirág!

Valaki irta, hogy ha majd mászni kezd Gréti akkor az ujjával már nem fog törödni és nem fogja gyömködni a szájába, ez tényleg igy van, képzeld el milyen érdekes lesz majd amikor már mindenhova eltud jutni négykézláb és hát ugye ehhez kell mindkét keze. Egyébként Benike is úgy tudja a szájába gyömöszölni, hogy már néha nekem fáj.

Angéla!

Irom a paramétereket: Kis Benedek, 2005. május 18. (Mellesleg az esküvőnköz képest pont három évre érkezett, igaz 15-re volt kiírva, de tudta, hogy ilyen szép házassági évfordulónk lesz majd mindig, ezért időzítette ekkora magát) A súlya 4730 gramm, 56 cm.
A szülésem története röviden: Már nagyon nyűgös voltam az utolsó napokban baromira vizesedtem, ezért minden féle házi praktikával megpróbálkoztam. 15-én még a voltam a dokimnál aki javasolta a gyertyafényes vacsorát a férjemmel, megvolt na ez Beniként nem érdekelte.
Aztán gondolkoztam egy kis sittkupac kihordásán, de végülis az ablakokat álltam neki megpucolni, na ez segített. 17-én este "Barátok közt" alatt, valami folydogált a lábam között, igy van a magzatvíz kezdett el folyni. Fájásaim nem voltak hívtam a szülésznőmet Tündit, mondta hogy irány a kórház, előtte még kiegyeztem vele, hogy fürödhetek. Szép nyugiban hajmosás, fürdés, aztán irány a kórház, közben- nem is gondoltam az emberbe mennyi magzatvíz van, szerintem több liter-, folyamatosan ömlött. Bent az ügyeletes doki megvizsgált 1-2 újnyi ma itt nem lesz baba, ja ez volt 10 óra fele. A férjemet hazaküldtem, kaptam egy ágyat, hogy aludjak. De valahogy mintha kezdem volna görcsölgetni, na 11 utánra már 2 ujjnyi, férj vissza, éppen bealudt otthon. Kaptunk egy külön kis szobát, jött a férjem és én szépen módszeresen kezdem a bőrt hántani róla, olyan fájdalmaim voltak. Aztán jött Tündi megvizsált, szerinte nagyon jól álltunk (szerintem nem, már nagyon túl akartam rajta lenni). Kaptam egy kis beöntést, borotválást. Aztán Tündi nagyon biztatott, dicsért, és olajos trutyival masszírozta folyamatosan a derekamat. Az nagyon jól esett. Aztán 5 órára megjött a dokim is Szőnyi doktor, ja talpig öltönyben állati jól nézett ki, még annyit kitudtam nyögni két fájás között, hogy "de jól néz ki a doktor úr" ment egy nagy előadásra olyan dél körül. Hát ő is megvizsgált akkor én már kértem a császárt amin jót mosolyogtak, percenként kértem hogy vágjon, szúrjon, altasson, és közöltem folyamatosan vele hogy én itt fogok meghalni. Ja én előtte megegyeztem vele az EDA-ba, de olyan jól tágultam, hogy már nem volt rá idő. (Nekem lett volna) Aztán mondta, hogy nagyon jók a fájásaim, de nem elég hosszúak (nem a francokat) és kaptam egy kis koktélt, ettől aztán megéreztem a fájások hosszúságát. Aztán kiderült,hogy Benike feje nagyon fent van, és olyan csináltunk,hogy forgattak mint a grillcsirkét jobbra-balra és nyomni kellett lefele (de ezzel a kis ügyes dologgal elkerültem a császárt). Ja mondanom sem kell e férjem a fájások alatt folyamatosan számolt nekem tudjátok a beszívom-tartom... Nagyon jó volt mert én még a számolásra sem voltam képes, úgyhogy amikor nem koncentráltam rá, akkor kiestem a ritmusból és rögtöm kapkodtam a levegőt, és szédültem. A dokim is meg szülésznőm is nagyon aranyossak voltak folyamatosan biztattak, dicsértek szóval nagyon megvoltam velük elégedve, nagyon jó kis páros volt, néha humorizáltunk is, de már nem nagyon emlékszem.
Na ekkor már a finisben voltunk és minden egyes nyomásra csinált valamit a dokim, előszőr szúrt a gátba, aztán vágott, utána tágított és két nyomásra kint is volt a Manókám. Fantasztikus volt, olyan kis édi volt a férjem elvágta köldökzsinort a doki le is fényképezte. Nagyon meg volt hatódva, hogy milyen édi kisfia van. Aztán a hasamra rakták, utána elvitték és amikor a doki bejött, hogy lehet tippelni, hogy mennyi a súlya, nahát a 4730-at senki sem találta el.
Utána még visszakaptuk és tudtunk benne gyönyörködni, a többi már az összeszokásról szól és azt hiszem jó fele haladunk.
Hát ennyi, bocsi nem tudtam rövidebbre venni.
Patri
patri

Tücsök,
Dehogy lennél pofátlan.Kép Ilyet kitalálni.Kép Gyere csak.Kép

Manó nem akar még aludni, egyszerűen nem álmos (ez a sok éjszakázás Marcival!), úgyhogy mennem kell szórakoztatni.

KépKép
connie

Connie!

A pontos paramétereket majd megírjátok?

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?