Sziasztok!
Na, eddig tartott 2 nap elolvasása. Húúú! De jó, hogy mozgalmas a topik!
Csak nehéz követni.
Dorka,
iszonyúan sajnállak titeket (téged és a kölyköket)!
Ez egyszerűen felelőtlenség a férjed részéről! És én nem igazán a csajt hibáztatom. Gondolom, nem erőszakolta meg a párod. Aki meg kicsi gyerekkel hagyja ott a párját, az a szememben nem is áll meg! Tudom, hogy szereted, meg minden, és egy pasit soha nem tart vissza a gyerek. De egy biztos kapcsolatot rúg fel egy bizonytalanért. És azzal, hogy 3 gyereke van, ő is felelős. De érted is! A Te életed is elszúrja! Biztos nehéz volt az elmúlt időszakotok (tanultál, babavárás és a két nagyobb), de ez természetes, ezzel jár, mindenki tudta és normális, hogy több hónapra megváltozik az élet, kizökkentek a megszokott kerékvágásból. Ezt felelős ember tudja és tolerálja. Ne haragudj, hogy így lehordom a szerelmedet!
Ráadásul a párkeresés mellett ott vannak a piszkos anyagiak is. 3 gyerek, tanári fizud. Persze a párod bejelentett jövedelméből levonnak egy részt, de itt a hangsúly a bejelentett és az egy rész szavakon van. Nagyon szorítok, hogy a férjed mindezt belássa! Ha meg nem, hát reméljük, hogy a csajban van annyi tisztesség, hogy az anyagiakat megérti (Az apukám a válás után az új feleség miatt szinte semmit nem adott nekem. A kapcsolatunkat tartotta hetente, de az anyu mégis tök egyedül teremtett elő mindent. Még az unokájának sem hozott semmit. Így anyut alig láttam, a nagymama nevelt.) Nem akarok még nagyobb elkeseredettséget kelteni, csak szerintem ezeket mind mond el neki. Nem árt előre tisztázni mindent, és hátha ha végiggondolja, magába száll. Remélem! Ha nem, akkor pedig szar alak (már bocs!) és nem is érdemli meg a te szereteted és a gyönyörű családotokat. És tessénk hozzánk sokszor fordulni, mert többet nem írok neked ilyen szomorút, ígérem, de te kiírhatod magadból!
NAGY MOSOLY!
Üdv az újaknak!!!!
Jól esik, hogy hiányoztam! Köszönöm!
Ti is hiányoztatok nekem!
Timurr,
köszi!
Hiányoztál volna, ha lettem volna!
Nagyon édi Maja és tök jók a képaláírások! Úgy szeretnék én is ilyet, csak soha nem jutok géphez! (mindig leküldöm a párom valamiért, és addig netezek.
)
Vizimano,
sztem az időjárás is ilyen, én 1 hete iszom csak kávét, de nem használ (így hamar le fogok szokni róla
).
Adrienn,
GRATULÁLOK!!!
Nekünk is a ruhák és a pelenkázás a leghúzósabb (mi más?), a többi megvan. Rendes (nem igazán normális) gyerek voltam, így szerencsére a játékaim is megvannak (dömper, lego, babák és kellékeik).
Ildi,
ügyes Marci! Akkor ezek szerint minden rendben!
Panni sem eszi a fagyasztott tejet, főzelékben sem, pedig tele a fagyasztónk (1500 Ft/literért vettük, brühühü!!! Ugyanezt frissen megitta!).
Connie,
Neked még1* köszönöm a talis sms-eket! Nagyon sajnálom, hogy lemaradtam! És most is le fogok!
De szeptembertől nem szabadultok meg tőlem, ha minden igaz!!!
Hé, fiúk, akkor most Panni pártában marad???
Újkrumpli??? Én azt adtam eddig, merthogy az öreg, aminek kezd kinőni a gyökere, az is mérgező! Akkor most mi van??? Mérgezem a gyerekem??? Én hámozva forralom 5 percet, leöntöm a vizet, majd puhára főzöm új vízben. Úgy sem jó? Akkor ne is adjunk krumplit? De akkor mit?
Ma cukkini+sárgarépa+őszibarack volt és hihetelen sikert aratott.
Na megyek fürcsit előkészíteni. Bocs a hosszúságért, de úgy látszik, nekem ez röviden nem megy (főleg, ha napi 1* jövök).
Kata