Sziasztok Lányok
Bocs, hogy nem jöttem pár napig, de kivettem egypár szabadnapot és otthon "élveztem" az életet. Úgy irigykedem azokra akik kezdenek kilábalni a rosszullétekből, álmosságból. az én helyzetem semmit sem javult és a B6 vitamin sz@rt sem ér. Bocsika...
Szóval nagyon rosszul vagyok, reggel, délben, este, éjjel, hajnalban... szinte állandóan.
Vérzés... pénteken megjelent egy kevéske enyhén, éppen hogy csak barnás valami... kicsit betojtam, de aztán Ti erőt adtatok ... aztán szombaton is beköszönt, meg vasárnap is de egyre kevesebb. Kiszámítottam, pont most kellene menstruálnom. Pihi volt ezerrel, meg vitaminok. Ennél többet a doki sem tudna tenni, s annak alátámasztására, hogy kismanó rendben van, ma reggel küldött nekem egy rókát ...
TUD VALAKI HOMEOPÁTIÁS BOGYÓT, AMIT TERHESSÉGI ROSSZULLÉTRE LEHET BESZEDNI?
Tjuca,
Nagyon, nagyon remélem, hogy minden rendben lesz veletek. Remélem hamarosan jó hirekkel jössz hozzánk
Annamari
Hát erre nincs is jobb szó, mint, hogy GRATULÁLOK!
Inez
Menj vissza a dokihoz és kérj alapos kenetvizsgáltatot, ha még nem tette meg. A nagymértékű KÓROS folyás esetleg felpuhít6ja a méhszájat. Azontan az is tény, hogy babásodás alatt egyeseknél megnő a hüvelyi folyás mértéke, ami tök normális és nem kóros.
Johanna
Nekem az volt a legszembetűnőbb változás a cicimen, hogy iszonyatosan barna lett. Ez fel sem tűnt addig amig szülés/szoptatás után egyik napról a másikra ki nem világosodott
Na megyek, mert be kell fejeznem a szakdogámat,
Puszi mindenkinek,
MJ-Móni
7+3