Ezt a hozzászólást az elöbb még olyan vígan írtam offline, most pedig nagyon el vagyok szomorodva. Ki kellett törölnöm azt a bizakodó sort, amit Gittának szántam.
Tudjátok, mi együtt akartunk visszaszámolni...
Gitta, remélem nemsokára újra jelentkezel, szívböl kívánom, hogy hamarosan egészséges babád legyen! Biztosan nem olvasol minket, de valahogy mégis írnom kell...
Sziasztok,
végre én is újdonsággal jelenkezhetek!
(Bocs, hogy nem válaszolok egy hozzászólásra sem, de sajna már napok óta csak átfutom a topicot, arra sincs idöm, hogy a nagyját elolvassam...)
Szóval: tegnap voltunk a kispapával ultrahangon, ahol elöször elég félszegen szemlélödött, de ahogy megmutatta neki a dokinéni a kicsit, nagyon felragyogott a szeme!
Megállapítottam, hogy elönye és hátránya is van a páros uh-nak. Az elönye az, hogy tovább mutogatja és magyarázza, hogy mi hol van
(persze, a babából is több látszik már), a hátránya, hogy nem fordítja teljesen felém a monitort
, mert a kíváncsiskodó apuka különben nem látna semmit. Szóval a baba 6 cm, lábacskákkal együtt pedig úgy 10. Néha ugrott egyet, olyan jó volt látni, ahogy ficánkol!
Ez nekem olyan hihetetlen, hogy már ilyen nagy és én még semmit sem érzek! Tudom, hogy semmit nem várhatok a 13. héten és hogy ez mindenkinél így van, de mégsem tudom ésszel felfogni... Tehát nagyon úgy néz ki, hogy minden rendben van. A görcsök is elmúltak teljesen, csak néha fájdogál a pocim.
Holnap reggel megyek genetikai vizsgálatra. - Erre azért van szükség, mert a szüleim három babájukat vesztették el
(így nincs is testvérem), az apu második házasságában is nagyon beteg lett volna a baba, aki így meg sem születhetett. - Ezt a történetet majd el kell mesélnem annak a dokinak is, aki végül majd eldönti, hogy szükséges-e a magzatvíz-vizsgálat. Nem tudom, hogy van-e rizikója ennek a vizsgálatnak, de talán tényleg megnyugodhatnék, ha megcsinálnák. Csak az ijeszt meg, hogy azt mondta a növér, hogy azután már nem mehetek vissza a suliba. Ez a holnapi tehát valami "nagyon nagy dolog" lenne???
Ha voltatok Ti is ilyen helyzetben, feltétlen írjátok a válasz elejére, hogy "Csipkebogyó" mert holnap reggel is csak átfutni lesz idöm a híreket...
Kamelia, Edina,
nagy kár, hogy mi nem láthatjuk a többieket. Bár nem szeretnék igazságtalan lenni, mert még a maileket sem volt idöm megnézni
, talán jövögetnek is a fotók. (csipkebogyo@index.hu)
Köszönöm, ha tudtok segíteni a magzatvíz-vizsgálattal kapcsolatban!
Csipkebogyó 12+4