Connie: Pontosan ugyanezek a tünetek jelentkeztek nálam is...azaz mégsem, lázam nem hiszem hogy volt, hogy szédültem e, na arra nem emlékszem már
de a sírógörcs az pont úgy jött nekem is ahogy leírtad....én is képes voltam azon sírni, hogy milyen szép a lányom...stb.
A "minden bajom van magammal" még mindig tart. Az a baj, hogy eddig se voltam egy szépség, de szülés óta.....borzalom! Erre jön a férjem, hogy gyönyörű vagyok...nah persze...
Egyetlen dolog volt amivel meg voltam elégedve szülés előtt magamon....a melleim. Se nem nagy se nem kicsi, pont jó, erre most az is tönkre ment (de ennek legalább van értelme).
Timurr: Jó az oldalad, és gyönyörű menyasszony voltál!!!!
Megértem, hogy most nem jönne jól a tesó. Kell 1 év minimum, hogy visszaálljon a rendes kerékvágásba a testünk szülés után!
Mukika: Nekem az elején a fekve szopi se jött be, de aztán megtanultam kényelmesen lefeküdni hozzá
Zsuba: Nem titok, hogy merre van az a környék?
Vizimanó: IGen, ezt én is akartam írni, hogy ha van gyerek akkor már másképp gondolkodik az ember.
Delfinke: Ha még nem kelt el a fiad, én lecsapnék rá a lányom nevében
Bár ezt a sörözés dolgot még meg kell beszélni vele!!! Remélem nem viszi túlzásba!
Anyós: Tegnap megkérdezte, hogy: És még mindig nem adsz teát a Grétinek? (mondom: nem) És nem hiányolja? (Férjem: De, néha szokott kiabálni, hogy: teát akarok, teát akarok!!!)
Ja, teszem hozzá, hetente egyszer jön megnézni az unokáját, kb. 10 percre (tovább nem bírja cigi nélkül), és a tea dolgot első naptól kezdve mindig megkérdezi.
Bea