Kia!
Csak hogy tudd, tavaly pont oktober 19-en teszteltem pozitivat, es 20-ikan mar a vervetel igazolta, amiben remenykedtem. Szoval ugy latszik az oktober 20-ika mindkettonk eleteben meghozta a maga gyumolcset. Ha most a 9. hetben jarsz, akkor majus 25-31 korulre vagy kiirva?
Szilvi72
hihetetlen, hogy Matyi mar 5 kilo! Nagyon ugyesek vagytok! Nem volt olyan reg, amikor 1-2 gramm hizasert drukkoltunk, most meg mar pelusbol is a nagyobb meret kell neki! Nagyon klassz!
Hogy Zsofi szomorkodik-e a foga miatt? Nem, Zsofi nem egy szomorkodos tipus.
Es meg csak azt sem mondhatnam, hogy e balesetbol kifolyolag meggondoltabb lenne. Nem, sot, ugyanugy ugrabugral es szertelenkedik, mint eddig. A mult heten ujfent elesett, most az orrat horzsolta le de nagyon csunyan. Meg az uszodatol is tavol kellett tartanunk egy hetig, nehogy elfertozodjon a sebe. Nem tudom, mi lesz a kovetkezo akcioja, de mar elore rettegek
Mi is potlunk Lolanak egy hete ejszakankent, mert kezdtem teljesen kimerulni, annyira sokszor felkeltett egy ejszaka. Most mar, ha minden jol megy, 4-5 orat minden ejszaka alszom, mert a parom fekszik le vele es o adja a tapot ejszaka, en mar csak a hajnali szoptatashoz megyek at hozza, es onnan mar nagyjabol kibirja reggel 7-ig. Ugy erzem, nincs annyi tejem, mint ammennyit szeretnek, hogy legyen, de azert meg igy is szerencsesnek mondhatom magam, hisz nappal sose panaszkodik a lany. Meglatjuk majd a kovetkezo meresen, hogy egy kicsit jobban gyarapszik-e igy potlassa.
A lanyok nagyon lefoglalnak, sok mar a kulonora delutanonkent, Zsofi tornazik es uszik, Rebeka uszik, tancol, logopedushoz jar es iden a zenet is elkezdtuk vele. Tudom, kicsit sok, de szeretnem, ha o valasztana abbol kesobb, amit ele tarunk. Legalabb tudja, hogy milyen lehetosegei vannak, aztan majd o eldonti, hogy mihez van kedve. Remelem, a logopedus sem tart majd orokke, mert egyszer csak felno a helyzethez, es mar nem lesz ra szuksege. Addig is meg ugy fogom fel, ingyen nyelvorat kap a csaj. Es azert ez nem egy utolso dolog
Nem tudok betelni a mosolyaval