Gem
kicsi a világ, de nagyon...én nem ismertem őt/őket személyesen, tudtuk, hogy létezik egy zenekar, s a dobos srácot, s a feleségét ismertük, de össze nem jártunk soha velük......tényleg szörnyű
Sajnálom, hogy még ez is tetőzte a mindennapjaidat!
Anyuddal már megint mi történt?? Már ha lehet ilyet kérdezni???
Férjeddel kapcsolatban pedig kitartás, ő is "csak" egy pasi, de azért helyt áll a lányok mellett, s most biztos egyikőtöknek sem könnyű, három pici mellett egymásra is figyelni kész bűvészmutatvány lehet
Milyen volt otthon?? JÓóóóó! nagyon!! Illetve nem olyan, mert soha nem lesz olyan, mint régen, amikor még Apu várt minket....sokat rohangoláltunk, mint mindig, megint onnan hoztunk kiságyat, pelenkázót, mint Marcusnál
megjártam a régi dokimat, most nem volt tervben, de muszály volt, mert volt egy kis vérzés, barnázás...valszeg wc-s erőlködés miatt egy csepp lepénybevérzésem volt, de hálIstennek semmi komoly nem lett belőle....s most is jól vagyok...Anyósékkal jöttünk vissza júli 2-án, itt voltak három hétig (sokat segítettek, de elég volt). Még Magyarországon voltunk, addig itt volt a festő srác, kifestett, jó nagy kupira, de új színekre jöttünk vissza....most már nagyjából rendben vagyunk, hétvégén előszedek minden pici babás cuccot, s kezdek mosni, vasalni, készülődni....igen, egyre nehezebben mozgok, bálnásodok....most tartok +10 kg-nál, talán az eddigi legkevesebb plusszal "megúszom"
Holnap megyek szurira, most két nap alatt kapok négyet abból a tüdőérlelőből, amiből anno Marcussal is kaptunk, csak akkor háromszor kaptam egy-egyet kéthetente....most már nem kérdőjelezem meg a dokimat, csinálja a dolgát, bízom benne, remélem, hogy nem lesz baj....a kórházválasztással sincs gondom, mert már nem ismeretlen vár rám, s már most aláírnám, ha ugyanazt "kapnám", amit Marcusnál, bár tudom, hogy ez nem kívánságműsor
Nagyfiam most otthon még Anyuval, aug 20-án jön vissza, várja a legkisebbet, de a kezdet nem volt ilyen, s most sem érzem azt a várakozást, mint Marcinál, de érthető....már Marci is meglepte, s persze imádják egymást, de azt végképp nem gondolta, tudom, hogy még két tesója is lesz
Jó lett a bizije, most a gitár mellett dobolni kezdett, szerencsére elektromos cuccokon nyomatja, de így is nehéz néha "hallgatni".....Kicsi Marci először hallani sem akart tesóról, s most, hogy látszik a pocim, már egyre többször foglalkoztatja, sőt kérdezgeti, hogy "kijött-e már öcsi?", vagy mondja, hogy majd fog sírni, meg Anya majd tisztába teszi...tehát hatalmas a változás, mert már nagyon féltem/féltünk, hogy ennyire nem foglalkozott a "helyzettel"
Jó Téged is újra olvasni, s látni a csodás lányaidat, gyere ha tudsz, én is igyekszem többet, aktívabban jönni
Edit!
Tök jó, szinte egyszerre írtunk, pedig egyikünk sem jár erre sűrűn
Gratulálok, s minden elismerésem, hogy ilyen klassz munkahelyet szereztél, örülök a sikerednek, tiszta szívemből!
Lányok szőkeségét, szépéségét én is csodálom!!!! Büszkék lehettek rájuk! Férjurad pedig inkább ilyen legyen, szerintem, mint nagy szájjal "udvaroljon" felszínesen......jobbak a biztos, mély érzések - gondolom ezt most közel negyven évesen
Az én párom sem a szavak embere, de igyekszem néha kihozni belőle..Érdekes nekünk sincs időnk kettesben egymásra, de már annyit beszéltünk róla, hogy JELENLEG egyikünknek sem hiányzik, hogy ide-vagy oda elmenjünk gyerek/ek nélkül....nekünk elég ha elmegyünk enni valalhova, s azt is Marcival
Néha nagyon szerencsésnek érzem magunkat ezért, mert úgy hiszem, hogy nagyon jókor jött mindkettőnk életében Marci, s remélem, hogy HÁrmaska sem okoz különösebb "felfordulást"....egyébként valamiért nekem "csak" az a fontos, hogy a saját szobánkba, ha lehet, ketten legyünk, pl. ezért is ragaszkodom/dunk ahhoz, hogy minden gyermek a saját ágyában aludjon, így mi is tehetjük ezt
Na, ma én is rendesen belehúztam, remélem,hogy többen is követtek minket
Jó éjt!