Sziasztok!
Jó régen nem voltam
Nyafi!
Szépek vagytok, s már mekkora Gigi!! Melyikőtök volt szőke?? Tök fura, két barna szülő, s szőke fürtös kiscsaj
tiszta keverék a nagylány, s nagyon ügyes!
Edit!
Neked is szép nyarat!Azért gyere, ha tudsz!
Cas!
Drukk a bölcsihez! REmélem, hogy összejön valami nektek!
Gem!
Hogy vagytok??
Titti!
Annyit gondolok Rád!! jelentkezz! lehet már tudni, hogy mi lett az eredménye a vizsgálatnak???REmélem, hogy minden ok!?
Szisz!
Szerintem is örülj, hogy ennyire akarja, s ne törd le a büszkeségét! Hogy csináltátok, hogy így ledobta a pelust Blanka?? Én már úúúúgy szeretném, ha akarná, de elutasítja Marci, max. ruhában (egyszer sikerül véletlenül bilibe pisilni, azóta se akar róla hallani
)
Kia!
MI lett a lakással?? Fogad készen van már??
Mi nem haladunk jól az ovival, ma már hetedszerre voltunk (múlt hétfőtől minden nap)..pénteken Apával ment, akkor sem volt jobb
1.nap: Anya maradhatott- ott játszottunk a homokozóban, minden ok volt, de nem ment el a közelemből, ott volt még vagy 6-8 gyerek körülöttem, mind velem játszott, Marci nem nagyon akart kontaktot teremteni velük
2.nap: Elküldtek, hogy menjek...mondtam neki, hogy megyek pisilni, s nénivel beszélgetni, mindjárt jövök. NÉzett, de nem sírt,..én kint vártam egy sarokkal (ovin belül) odébb, néha leskelődtem, de nem láttam sokat, mert van egy alacsony fal, ami a legtöbbször takarja, főleg ha közel van
Mire mentem érte (kb fél óra után) ott sírt egy csúszda alatt, csendben
én is bőgtem, mondta ovónéni, hogy ez így nem jó, ha látja, de mit tudok csinálni, ha jön
3.nap: MOndom neki, hogy anya mindjárt jön, már nem annyira természetes, tudja mi vár rá, ahogy a sarokra érek, hallom sír, s utána végig sírt (én azt hallottam)..ovónénik szerint nem volt vészes, de nem játszik senkivel...
4.nap: MÁr sírva válunk el, ahogy otthagyom sír....végig hallom, hogy sír, s már 15 perc múlva behívnak
5.nap: Apa megy vele, azt mondja, ugyanez, kb. 30 percet volt bent, hol az ovónéni kezében van, hol sétálnak, egy-egy percre abbahagyja, de Apázik folyamatosan
Hétvége: HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
6.nap: Már akkor sír, amikor kiszállunk a kocsiból, nem akar bejönni, de azért szépen bemegyünk, elterelem a figyelmét, hogy másik irányból megyünk, de azonnal sír (üvölt), ahogy ovónéni kiveszi a kezemből...kb. 20-25 percet marad, végig sír...ovónéni szerint hétfőhöz képest nem rossz, s állítólag ez normális, minden gyerek sír, de az a gyerekfüggő, hogy meddig tart (remélem,hogy nem a ballagásig, mert addig nem bírom)
7.nap (ma): már akkor sír, amikor megállunk a kocsival (még azon csodálkozom, hogy otthonról elindul), végig sír, ki kell tépni a kezemből, s dettó, sétálnak, sír, sétálnak sír, talán egy-egy percre, fél - fél percre abbahagyja, hallom, hogy mondja, hogy "ANya gyere vissza"...én kint zokogok, a szívem szakad meg.....fogalmam sincs, hogy meddig tart még, de legszívesebben már abbagynám...június elején megyünk haza 3 hétre, aztán kezdhetem előlről vagy folytathatom....várom a javulást, de hasonlót sem látok, amit Ti írtatok, hogy kedvvel megy be, legalább az elején érdeklődik..mert még egy babával (ő így hívja a gyerekeket) nem teremtett kapcsolatot
Ovónők csodálkoztak, hogy nem beszél spanyolul, mondtam nekik, hogy otthon magyarul beszélünk, s nem szokott gyerekeknél normál esetben ez gond lenni, de aztán ezt ők is megereősítették.
Ha július-augusztusra nem jutunk el az ebédig, akkkor nincs értelme, mert két órára nem fogok fizetni, hogy a kicsi babával majd rohangáljak el az oviba, idegbeteg legyek, s rohanjak vissza...
Bocsi a hosszú monológért....ez a rövid verzió volt....
Vélemények????
Köszi!
Mindenkinek puszi!