Sziasztok!
Ha már így Pat megemlített, itt vagyok én is. Már tegnap végigolvastam a lemaradásomat, csak írni nem maradt időm...
Minden kis 2 évesnek nagyon boldog születésnapot kívánunk, a névnaposoknak is minden jót!
A képek nagyon tetszettek, mindig örülök nekik!
Mi most nem tartunk nagy banzájt, csak szűk családban ünnepelünk, persze torta lesz, majd meglátjuk, hogy sikerül!
Jövő héten elutazunk, Tapolcára megyünk a Hotel Pelion-ba, volt már esetleg valaki? Anyósomékkal megyünk, már régóta terveztük, most jött össze. Ők már voltak, mi nem ismerjük.
Majd hozok én is képeket, most a másik gépen vagyok.
Még nem találtuk meg a megfelelő házat, keressük folyamatosan, a 7végéből egy nap rámegy mindig.
Violka már nem jár oviba, így nyugodtabb, kicsit egyhangúak a napjaink: reggel kis játszás, én főzök, délután Vince alszik, majd megyünk a boltba, esetleg játszóra, majd fürdés, alvás, nagyjából ennyi. Jó, azért néha programozunk erre-arra, de ritkán...
Vincével holnap megyünk a státuszra, kíváncsi vagyok, mennyit nőtt! A beszédben még nagy lemaradása van, pár szót mond csak továbbra is, még nem kapcsol össze szavakat se...
Bilire ráül, főleg fürdés előtt, néha napközben is, de nem pisil bele, viszont ahogy beteszem a fürdőkádba, rögtön belepisil, és mutatja büszkén. Hát, majd csak haladunk ezzel is...
Jó éjt mindenkinek, majd jövök a nyaralás után, képekkel is!
Üdv: Évi