Sziasztok Mamik!
Drága Indianyó,
olyan kedves vagy, hogy hiányolsz!!!
Ezer megatonnányi erővel gondolok rád/rátok én is, csak az utóbbi napokban nem jutottam géphez. Én csak a párom munkahelyéről tudok írni, és elég szaladgálós a hetünk.
Építkezni próbálunk majd jövőre, és most kellett beadni a terveket, ráadásul a szüleim is vettek telket, a miénktől alig 15 km-re!
Tegnap voltam terheléses cukron, hálistennek jók lettek az eredmények, csak nekem is kevés a vasam, így rághatom a tablettát. Az enyémre nincs ráírva, hogy éhgyomorra kell bevenni, csak az, hogy vízzel, vagy gyümilével. Hallgattunk szívhangot
, zárt a méhszáj, pedig az elmúlt napokban nekem is sokat görcsölgetett a hasam, és volt a hét elején két nap, amikor már sírtam is, mert nem éreztem Poccancsot mozogni. Aztán estére nagy nehezen elaludtam, Apa kezével a hasamon, na, neki aztán 20 percig mutatványozott mindenféle lubickolással, bukfencezéssel, kopogással, rúgással, és én mindezt simán átaludtam! Tanulság: mozognak a kis drágáink akkor is, amikor mi nem érezzük, ezért NE AGGÓDJ Indianyó! Minden OK nálatok is! Köszönöm a szívmelengető soraidat, mindig találok benne örömködnivalót!
Paga esete felett nem tudok napirendre térni, most itt sírtam a párom munkahelyén, alig tudott megvigasztalni.
Tünde,
nekem is volt ellenanyagom, talán még emlékszel rá, de a második szűrésnél már semmi nem volt, és nekem is azt mondták, hogy valszeg valami alcsoport-eltérés lehet, ami előfordul, és nem nagy baj, inkább rám vonatkozik, hogy az esetleges vérátömlesztésnél erre figyelni kell. Szerintem nálad is inkább ilyenről lesz szó.
Gyezsu,
a rádióban is kellene egy kismamás élőadást csinálni
Valszeg lenne hallgatója ennek is elég, és mindig más témát hoznánk.
Majd jövök még, addig is mindenkinek sok puszi!
Lyly
25+3