Sziasztok!
Már majdnem kiesik a szemem, kb.két órája olvasok vissza
Nemtom, hozzánk valahogy nem jött a hidegfront
Vasárnap este és éjjel isteni hűvös lett, de reggel nyoma sem volt. Teljesen legyengít ez az idő.
Rokica
Az biztos, hogy sokat segít, ha nem a várható rossz dolgokra koncentrálsz! Az előző terhességnél én nagyon sokat paráztam, de a szüléssel kacsolatban csak arra tudtam gondolni, hogy hogyan lenne jó. És minden úgy is alakult
Egyébként nekem nagyon jó volt a választott szülésznő, az itthoni vajúdás alatt konzultálhattam vele telefonon, ő tartott vissza, nehogy korán bemenjünk a kórházba. És bent is rengeteget segített, a dokit csak a finisre hívta be, addig senki nem nyúlhatott hozzám rajta kívül. Rémlik, mintha jött volna az ügyeletes, de mondta neki, hogy kinek vagyok a "betege", hagyjon békén
Ha nem lett volna választott szülnőm, ez másképp lett volna. Abban mindenesetre biztos vagyok, hogy az elején az oxitocint visszautasíthatod, és minden mást is, amit nem akarsz. Még vizsgálgatni sem vagy köteles hagyni magad, bár az ember maga is kíváncsi, hol tart a dolog. Az úgyis ott dől el, hogy mi az a helyzet, amikor már nem dönthetsz, illetve amikor úgyis úgy döntesz, ahogy ők javasolják. Nagyon fontos, hogy tudj mindenről, szerintem akkor még egy esetleges császár is jobban feldolgozható, ha tudod, hogy Te döntöttél így, mert életet mentett. És az is látszik, hogy mikor komoly a helyzet, és mikor sürgős a dokinak, magánügyből kifolyólag. Az én dokim is próbálkozott kézzel tágítással / erről már írtam korábban/, és amikor leállítottam, hogy előbb beszéljük meg, majd kiderült, hogy nincs vészhelyzet, ezért nem engedtem folytatni, csak dühösen ledobta a gumikesztyűket. Ha valamelyikünk életéről lett volna szó, abbahagyta volna???
Dúla: Választottál másikat Rita helyett? Van olyan infóm, hogy Rita idén már nem tud többet vállalni, de más is segíthet. És szerintem Neked jó lenne, ha lenne melletted valaki, aki abban a pillanatban is tud segíteni dönteni, amikor Te már ki sem látsz a fájdalomból. Ha a szülésznőm nem ért volna rá októberben, én is dúlát hívtam volna.
Megann: Nekem Pesztonka mellszívóm van, szerettem, szerintem jó, mondjuk a porszívós orrszívó jobban bejött, mint amit ehhez adnak. De nem próbáltam mást, így összehasonlítási alapom nincs.
Szmercsa: Naggggyon izgi!!! Nekem a nyákdugóm a vajúdás kezdete előtt ment el, csütörtök reggel, és péntek reggelre megvolt Balázs
Viszont húgomnak mindhárom babánál pár nappal előbb távozott, úgyhogy erre is számíthatsz, meg arra is.
Ma voltunk a Praxisban
Minden nagyon rendben van, édes volt a babuci, még mindig fiú
Fura volt, hogy egész úton odáig megállás nélkül mocorgott, és ott is, mégis aludt, és alig tudtuk kimozdítani a kezét az arca elől, hogy valamit azért lássunk belőle. Ilyenkor hihetetlen, milyen pofikat vágott
Szóval ezek szerint akkor is alszanak, amikor mocorgást érzünk.
Benianyu
Itt vannak az adatok, én még nem kerestem vissza a Tieidet, de hamarosan az is meglesz. Mindenesetre az én babóm is kisebbnek tűnik kb két héttel:
súly: 1558g - ez nem kicsi, asszem.
BDP: 7,55 cm
OFD: 9,47 cm
HC: 26,90cm
APD: 8,18 cm
TAD: 8,02 cm
MAD: 8,10 cm
AC: 25,45 cm
FL: 6.13 cm
Van még egy csomó adat, de szerintem ezek az ismertebbek,és fontosabbak.
Holnap a dokim is megnéz, bár igazából nem is tartom fontosnak. / itt még az is látszott, hogy a belső méhszáj zárt
/ Mindegy, nyaralás előtt nem árt találkozni vele.
Tegnap jól összevásároltam egy csomó mindent, ez terápiának nagyon jó nálam
Nagyon vártam már az augusztust, ugyanis egy éve nem volt normális fizum / Gyes /, most viszont szabin vagyok, egyből hatalmasat ugrott az összeg
Persze nagyjából előre elköltöttem már fejben, de akkoris jó volt. És kaptam egy új telefont! Apa mondta hétvégén, hogy nézzek valamit, és megvesszük névnapomra. A régi telcsim tönkrement, és szerinte hülyeség lenne megcsináltatni, a platinakártyámmal jó olcsón vehetek valami tutibb készüléket. Így is lett
És ezzel egészen jó képeket is tudok csinálni, mire meglesz a babó, talán arra is rájövök, hogy tehetem fel ide, és akkor az én kicsim is fölkerül majd a Tieitek közé
Befejezem, dinnyét kell vennem, és félek, hogy bezár az árus!
Pussz mindenkinek!
Judit 31