Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok Kép
Katicuska, Kata (Gyezsu kislánya) Kép
Nagyon bolgod névnapot kívánok nektek Kép
Kép

Annácska 21+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok Mamik!

Paga!
Megdöbbentett, ami történt. Nem akarok elcsépelt dolgokat mondani. Nem tudok. Azt tudom, hogy őszintén sajnáljuk ami történt, a párom és én is! Nem tudhatjuk, mit érzel, de kívánjuk, hogy hamar össze tudd szedni magad, mert a családodnak és neked is erre van szükséged! Ne feledd el a babátokat, de gondolj a melletted lévőkre, akik segítenek neked majd túlleni ezen. Az angyalkád is ezt kívánná. Sok-sok erőt és kitartást nektek!

Tünde!
A vércsoportnál a lelet nálam is ugyanaz, mint a tied. De az ellenanyag miatt nem hívtak vissza. Azt mondták, hogy jelenleg nagyon kevés, majd szülés előtt megnézik mégegyszer és akkor szülés után jöhet a szuri, ha a gyermekem RH+ lenne.

Anita!
Nagyon csini vagy a fotókon!

Vikó!
Milyen jellegű a hasfájásod? Hol érzed?

Az éjszaka nekem is akkorát szúrt, hogy teljesen összegörnyedtem és reggel is csak nagyon sokára tudtam kiegyenesedni. Gondolkodtam, hogy bejöjjek-e dolgozni, de muszáj voltKép Viszont most is azt érzem, mintha egy görcsöt kötöttek volna odabent valamire és kb. 10 centivel rövedebb lenne. Nagyon kellemetlen. Ráadásul Eszter is későn ébredt, alig vártam, hogy mocorékoljon picit. Hát, szószerint picit mocorékolt csak, kicsit megtapizott aztán azóta csend van nála.
Szerintetek ez már doki, vagy várjak keddig, mert alapból meg akkor kell mennem?

Gyezsu!
Boldog névnapot a leánykádnak!

És minden más Katának is!

Bori,
Te és a családod kapjátok a legszebb karácsonyi ajándékokat!!! Szorítunk neked, hogy ha már akkorra ki akarnak bújni a bébik,jól megnőljenek és egészségesek legyenek! Nem lesz velük semmi gond!

Egy buta kérdés: ti is azt mondjátok, hogy mindenképpen teljesen lapos talpú csizmában kell járnia az ember lányának? Vagy ki lehetne egyezni egy kicsit magasabb (max.5-6 cm) de teletalpú változattal?
Már két hete járom az üzleteket, de el vagyok szörnyülködve a lapos talpaktól.
Sajnos ez a 154 cm hátránya, meg annak is, hogy ehhez csak keresztben növök még jó néhány hétigKépLehet, hogy könnyebb lesz átugrani, mint megkerülniKépKépKép

Ja, még egy kérdés: nem tudjátok véletlenül, hogy az apukák 5 szabadnapját mejik jogszabály írja elő? A keresztfiam papáját elengedték szó nélkül, de most a saját szabijából akarják kiírni. Ugye, ez nem jogos, mert ez azon felül jár?

Szép napot nektek mára is!

Puszi,
Medike
19+6 (holnap már 20+0 Kép)

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

BorkadorkaKép
Növeld a babócákat, és nagyon vigyázz magatokra!!!
Katák, Katik,Katicák, boldog névnapot kívánok mindenkinek!!!
Kép
Ami a tegnapi pocsék napot illeti, a Pagával történt dolog ami nagyon kikészített, közel egyidősek voltunk, s a kis 1000-es méhszájammal én is folyton görcsölgetek, ezért állandóan izgulok, bár próbálom ezt visszanyomni, de hát az azért nem úgy megy, no meg már 11hete éjjel nappal nyomom az ágyat és hát emiatt is dili van már.
De már átbeszéltem magammal a dolgokat és a párommal.
Szép napot mindenkinek!
Kép

KépKép
csema

a mejiket ly-vel gondoltamKép csak még nem ittam kávétKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Drága Csema! Erőt, sokat, innen a sorstársi ágyikóbul!!!!!!

Medike! Én nem görcsölök, csak fáj Kép Ha állok vagy megyek. Egyéb baj nincsen itt, csak hát anyafélébül vagyunk, ha valahol valakivel baj van, akkor elkezdünk parázni Kép

Mindjárt megnézem neked a jogszabályt a papák szülinapjáról, Az biztos, hogy ez plusz 5 nap, az évi rendesen felül. Küldöm hamarosan az elérhetőséget. Addig is vigyázz magadra, a magas sarkokkal csak óvatosan ilyen csúszós időben! És ne feledd, ha esetleg elkezd dagadni a lábikód - előferdül várandósság alatt - akkor az a sarok nagyon kellemetlen lenne...

Vikóka

Én azt gondolom, ha teheted, menj orvoshoz - nem azért, mert baj van, hanem hogy megnyugtasson Téged.

Annácska, másik szülinap-testvérünk! Jól vagytok?

indianyo

<font color="119911">Medike,
neked kell érezni, hogy elmenj e vagy sem a dokihoz. Ha nagyon rossz, akkor ne várd meg a keddet!
Cipő ügyben: nyugodtan vegyél vastagabb talput, mert a vékonyabban fázna a talpad egy idő után. Emelt talp az oké, csak a magas sarok nem túl jó a vádlinak és veszélyes is. Már én se merem felvenni.
Csema,
jó, hogy meg tudtad beszélni a férjeddel az aggodalmaidat!
Vikó,
Te hogy vagy ma?</font>
angi79

Jó reggelt mindenkinek!
Először is a Katáinknak (kicsinek és nagynak! Kép ) :
Kép

Vikó! Belőled aztán csak úgy ömlik a pozitivitás, jó hogy itt vagy nekünk!!! Kép

Csema! Megértelek, én is komoly összezuhanáson mentem keresztül tegnap, aztán Apával este szorosan összebújtunk, beszéltünk Pöttyel, próbáltunk HINNI, hogy minden rendben lesz és most valahogy jobb. Mindenkinek ezt kívánom. Kép

Medike! Néha szerintem a pár centis sarok kényelmesebb, mint a tök lapos, lényeg, hogy kényelmes legyen, és ne csússzon a talpa!!! Kép

Gyezsu! Én is karácsonyi dalokat hallgatok napok óta, gondolj ránk, ha énekeltek!!! Kép És sok boldog névnapot kívánunk a kis Katádnak! Kép

Zsuzsófi! Nagyon drukkolunk neked ma!!! Ügyes legyél!!!

Anita! Csini a pocakod!!! Kép

Borka! Akkor a tieid lesznek a fórumunk első babái!!!!!!!! És micsoda klassz karácsonyi ajándék! Hogy lehet hízlalni a babákat? Sokat kell enned? Kép Hű de irigyellek!!! Kép

Angi!!! Hogy lehet más színnel írni! Nagyon tetszik, hogy ha zöldet látok rögtön tudni ki írta! Kép

Puszi mindenkinek:

Bartika+Pötty
21+4

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vikó,
Köszönöm. Én is nézegetem a Cd-jogtárat, de eddig még semmi. A magas sarkat meg gondoltam ám olyan magasra, csak vmi biztonságosra. A lábdagadás meg remélem majd csak skkor jön, ha már nem kell csizmaKép Amit kinéztem egyébként, az csőszásgátló gumiszögekkel van ellátva. Na, ilyet eddig még nem is hallottam, bár eddig nem is jártam "köztes állspotú" lábbelikben, vsak vagy nagyon nőiesban vagy nagyon túrázósbanKépMindig tanul az ember lányaKép

ja, ezt most kaptam egy volt agráros csoporttársamtól:

Tologatható fűnyíróKép

Kép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Vikó, Angi, Bartika, és mindenki Kép
Köszönöm!! Azt gondolom, hogy a topik is rengeteget segít abban hogy átvészeljem a napokat.
Én egy folyton nyüzsgő valaki volnék, ezért is viselem nehezen, ezt a semmit tevést.
Vikó benned annyi a pozitív energia, hogy az már önnmagában is csodálatra méltó!

KépKép
csema

Szia Angi!

Én most elég jól, ha nem mászkálok, akkor nincs fájdalom se. Kedvem remek s ezt kívánok ENked is! KépKépKép

indianyo

Itt vannak a tegnapi alkotásaim... Kép

Kép Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok lányok!

Köszönjük a névnapi jókívánságokat, bár Kata névnap elvileg csak április 29-én van - de azt úgyse tudja senki Kép Úgyhogy Zsuzsófi KataKittijének is gratula Kép A képek közül Katának Medike barijai tetszenek a legjobban, bocsi Kép

Medike, én 2 éve egy magas-lapos sarkú csízmát vettem (rövid szárú), bélelt, cipzáros - fontos szempont, hogy nagy hassal is fel tudja húzni az ember lánya Kép Rieker márkájú, ez állítólag a Salamanderrel azonos (vagy jobb) minőségű márka, csak olcsóbb - tényleg nagyon kényelmes. Volt egy márkaboltuk a Blahánál, de úgy láttam, az megszűnt, viszont a Fönícia és egyéb cipőboltokban lehet kapni.

Borka, én is nagyon várom már a simogatós képet Kép

GyeZsu
gyezsu

Medike: 1992.évi XXII. tv (Munka Törvénykönyve)
138.§ a)pontjának(1)bekezdése

Többieknek mindjárt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Kép
kívánok minden Katalin, Kata mamának és babának!

Andi
22+4

Andi
Kép
zsandi

MásKép
Alig várom, hogy apa hétvégén el kezdje a karácsonyi fényeket, girlandot stb feltenni!!

KépKép
csema

Sziasztok Lányok!

Tünde!
Nemtudom mi lehet az ellenanyag, de a vércsoportokról és az ehhez kapcsolódó ellenanyagokról itt a babanet rendelőben is van egy csomó minden. Például, hogy két egyforma vércsoportú embernek lehet ellenkező gyereke. Meg ami még érdekes volt nekem: van egy csomó kisebb vércsoport, amit nem is néznek.

Medike!
Én évek óta úgy veszek cipőt, hogy volt egy kb 4 centis sarkú, és mindig az előzőben megyek cipőt venni, és tudom mihez mérni a kényelmes sarkot. Nagyon vagány Medistep öreganyu cipőim vannak.

Az 5 nap szabiról konkrétan annyit tudok, hogy akkor kell kiadni, amikor kérik és nem akkor, amikor van rá keret.
A munka törvénykönyve: 1992. évi XXII. tv
Köztisztviselők jogállásáról: 1992 évi XXIII. tv.
Közalkalmazotti tv: 1992 évi XXXIII. tv.
A szabadságokról alapesetben az MTV 7. § ír.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Anita!

Ezek szerint el van írva a tankönyvem. Holnap megyek gazdasági jogból vizsgázni. Betojok!

Kép
szelivi

BartikaKép
Nagyon jók!
Én sajna az idén venni fogok, nem tudok most készíteni, bár lehet apa értékelné, ha tűlevelekkel lenne tele az ágyunk! Legalább neki is jutna valami "öröm" Kép

KépKép
csema

Mariann
Ha a kezed és az arcod is el kezd vizesedni (felpüffed), akkor már gond van! ha csak a lábad és estére és nem nagyon az még belefér:

KépKép
csema

Drága Katák (GyeZsu Kata, Katicuska...)! Isten éltessen benneteket sokáig!Kép Kép

Medike: Jó, hallani rólad, kár, hogy ritkán tudsz jelentkezni! (Bár tudom, a héten már írtál, hogy Apu marad otthonKép) Egybetalpú sztem simán mehet, tényleg kényelmesebb sokszor, mint a teljesen lapos!Kép

Csema: Örülök, hogy jobban vagy! Szerintem valamennyiőnket megviselte tegnap ez a hír! Megértelek ezzel a fekvéssel is, én még csak 4 napja vagyok itthon kimozdulás nélkül (ma voltam boltban), de majd megőrülök! Alig várom,hogy holnap suliba menjek, őrületKép Kitartást, sok erőt, és a kis Szonja pocaklakód meghálálja!

Mesi! Üdv itt, gyere nyugodtan közénk gyakran!

Pocakdícséreteket meg köszönöm, bár tényleg hízok rendesen (így elnézve a képeket), de majd 1-1,5 év múlva nézzetek megKépKépKép

Asszem, egyelőre ennyi, de maradok képben, és akit kihagytam, pótolom!

Szép Napot, puszi:

Anita és Botond (26+6)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Köszönöm az infót Mindenkinek!

Bartika, szépeket csinálmányoztál.

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Livi, miért is? Elírtam vmit? Kalappal holnapra! (Ja, igen, tegnap Bartinak írtam helyettedKép) Én hétfőn vizsgázok Világ-és integrációgazdaságtanból, de még nem sok mindent tudok...

Bartika, nagyon ügyi vagy! Szépek a koszorúk!

Zsu! Ügyesen ma!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita,
Nem is mondtam még, hogy a keresztfiam is Botond!
Ma 14 napos és gyönyörű, okos, erős nagyfiú!
Azt mondta az apukája, hogy ezért hívják BotondnakKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok!!!!!

Először is Katáknak, katalinoknak boldog névnapot!!!
Kép
Az én nagyobbik "melák "gyermekemnek meg ma van a 6. szülinapja.
Ne tudjátok meg, milyen hamar elmegy ennyi idő.Olivér is csak most születtet, aztán márciusban 2 éves lesz, és akkor meg jön a tesójaKépKép
Úgyhogy csajok kössétek fel a gatyótokat, el se ehiszitek, de pár éven belül 2-3 gyerek rohangál körülöttetek, észre se lehet venni az idő múlását.
Én nem is a saját szülinapomon érzem ezt, hanem a gyerekekén.)

Bori, azért húzzák még egy kis ideig a babócák ottbentKép
Hihetelen, hogy már másfél kilósakKép
És puszilgatják egymást , annyira édesek lehetnek.Kép

Anita, nagyon nagyot nőtt a pocid, és tényleg ne foglalkozz a kilókkal.Kép
Én ma töltöm a 22.et, és 4 kiló a pluszom, most vagyok 64.15, de Leventével ilyenkor 70 voltam, Olival meg 72-73.
Én is olvastam különben, hogy bármennyire vigyázunk, közel ugyanannyit szedünk fel a terhességeink alatt.
Hát én nem szeretnék a következő 4 hónapban még 16-18 kilót magamon tudni.(bár irtó könnyen meg tudnám csinálniKépKép)

Cory, gratula a jó eredményekhezKép

Bartika, nagyon szépek a díszek, amiket csináltál,ügyi vagyKép
Én is tegnap fellógattam 1-2 télapót meg hóembert szerte- szét a házban.Ha lesz kedvem festek valamiket az üvegekre.Kép

Tünde, neked is megy a drukk jövő péntekre.Kép

Titati, nagyon szép a pocakod, és tényleg alig híztál valamitKép

Zsu, neked egy nagy kalappal mára, gondolom már ott vagy, és vizsgázolKép
Kép

Annyi mindent akartam írni, de nem jut eszembe semmi.
ja, tudom: Nancsika, gratulálok a lakáshozKép

Megyek, elfeküdtem a nyakam, és tök kényelmetelen itt tartani a fejemKép

Pusz
Ildikó
22+0
vas

A barikat azonnal felvettem a szeretem-képtáramba.

A jogszabály elég régi, de újabbat, ill. szabálymódosítást jelenleg nem találok. VAlami olyat hallottam, hogy felemelik a szabadságot 10 vagy 15 napra, remélem, hogy ez olyan rémhír, ami pozitív s végül igaznak bizonyul majd Kép

Összes dicséretet köszönöm KépKépKép

indianyo

Ildi,
Nagyon boldog 6. szülinapot kívánunk a nagyfiadnak!
Csak hogy tudd, a szüleim mindig azt mondták, hogy Õk ám nem öregszenek csak a kislányuk nől!
Érdekes, mégsem én lettem az idén 50 évesKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Ildi! Isten éltesse sokáig Levikét is!!!Kép
Kép

Medike: gyönyörű neve van a keresztfiatoknakKép Nekünk is mindig mondják,hogy milyen szép, régi magyar nevet választottunk, de mi is azért ezt választottunk, mert kis vasgyúrónak tudjuk elképzelni a babánkat magunk utánKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kösz, Medike!!!Kép
Én is úgy vagyok vele, csak ők nőnek, én nem öregszemKép
Nem is én voltam az idén 30KépKépKépKép
vas

Anita, neked is kösziKépKép
vas

Na, megnéztem a jogszabályt.
Vikó, a cd-jogtáron a munka törvénykönyvének 2005.07.03-i szövegváltozata van rajta, és a 138 § valóban ezt tartalmazza.

Jól hangzik ez a 10-15 napos terv. De ami ilyen jól hangzik, az rendszerint ugyis csak terv maradKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

2005-ben érvényes, gyerekek után járó családi támogatások - .pdf formátum

http://www.icsszem.hu/main.php?folderID=848&articleID=4074&ctag=articlelist&iid= 1&accessible=0

Ebből kiíírom az apára vonatkozó részt, de érdemes eltárolni ezt a doksit is, mert hasznos infok vannak benne, amiket lehet a munkahelyiek orra alá nyomni, ha szívóznak.

Gyeremeke születésekor 5 munkanap munkaidő-kedvezmény illeti meg az apát, amelyet legkésőbb a szülést követő második hónap végéig kérésének időpontjában KÖTELES a munkáltató kiadni. A munkaidő-kedvezmény tartamára távolléti díj jár.

Forrás: ICSSZEM

Vikó

indianyo

Kép
IldiKép
Nagyon sok boldog szülinapot a kisfiadnak!!!Kép
akkor ma buliztok?

KépKép
csema

Medike, jó, hogy van Neked olyan... én itt elvesztem ezekben a PDF-ekben, olyan lassan lehet bennük valamit megtalálni. Lényeg az, hogy van hivatkozási alapotok, ha nem akarják kiadni, ami jár.

Ja, és ezek a minisztériumok... 3 minisztériumi oldal van, ahol régi-új szociális, családügyi és egészségügyi dolgok után érdeklődhet az ember, na itt megtalálni valamit!

Minden joggal és gazdasággal kapcsolatos tanulmányokhoz gratulálok és le a kalappal előttetek, hgoy ilyen őrületet meg tudtok jegyezni... brrr.

V.

indianyo

Ezt most találtam a fórumon:

"IFJÚSÁGI, CSALÁDÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS ESÉLYEGYENLÕSÉGI MINISZTÉRIUM
TÁJÉKOZTATÁSI ÉS TANÁCSADÁSI FÕOSZTÁLY
FÕOSZTÁLYVEZETÕ

Minisztériumunkhoz eljuttatott megkeresésére az alábbi tájékoztatást adom.

2006-től magzat után adókedvezmény a harmadik, illetve negyedik, ötödik&#8230; gyermek várható születése esetén vehető igénybe.

Ugyanakkor létezik egy &#8222;átmeneti szabályozás&#8221;, amely azt tartalmazza, hogy akinél 2005. december 31. napjáig igazolható a várandóság ténye, az a fogantatástól eltelt 91 nap, akkor a családi adókedvezmény a gyermek megszületéséig még igénybe vehető. Gyermek születése után már csak megemelt családi pótlékra lehet jogosult a szülő. Értelemszerűen ez a szabály kizárólag az első illetve második gyermek születése esetében alkalmazható.

Kérem fentiek megértését és szíves tudomásul vételét, hogy kedvezőbb választ nem adhattam.

Budapest, 2005. november 24."

Fejléces, hivatalos papíron jött. :-)

Hátha valakinek ez segít... merthogy jövőre másképp lesz az adózás.

V.

indianyo

Anita!

Nem hiszem, hogy te írtad el. Csak az a gond, hogy én holnap megyek vizsgázni, a tananyag a szerződésekről és a munkajogról szól, és az én tankönyvem szerint (sima tanár által írt tankönyv) a 7 §-ban vannak a szabadnapokkal kapcsolatos dolgok. Egyébként már találtam benne egy-két elírást.

Boldog névnapot a Katiknak!
Kép

Kép
szelivi

TroseKép
Köszi Neked is a biztatást!
Mikor jól vagyok akkor nincs gond csak ha elkezdek görcsölgetni akkor borulok ki (talán el nem itélhető módon)
Pedig mikor megtudtam, hogy babát várok megfogadtam most nem fogom sürgetni az időt, minden egyes napot kiélvezek.....
Próbálom is csak nem mindíg jön össze Kép
Kitartást tehát Neked is, mindenkinek akinek feküdnie kell, és Nekem is!!!

KépKép
csema

Igen 2Xfél kapszula Terbutallint,ezt a görcsök ellen
Meg sajnos közel 50 E inzulint napi4X és hogy tuti legyen a dolog még vérnyomáscsökkentőt is Dopegytet

KépKép
csema

Szegény gyermekem tiszta "Drog függő" lesz Kép

KépKép
csema

Vikó,
Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen dolgokra rábukkansz. Nekem eszembe sem jutott volna itt is nézelődniKép
Nem annyira nagyon jó az a jogtárKép Igazából csak arra használható (az én felhasználói szintemen), hogy ha vhol megtalálok egy jogszabályszámot, vagy változást, akkor ezen tuti a jó szövegváltozata van meg.
Most pont utálom, mert tegnap óta azzal avgyok elfoglalva, hogy megkeressem vagy 350 környezetvédelmi jogszabály aktuális szövegváltozatát és kinyomtasam az újakat és eljuttassam a telephelyeinkre, mind az 5-reKép
És Wordbe másolni meg miért lenne egyszerű, karakterlimitje van, ami mondjuk a hulladékgazdálkodási törvény 100-120 oldalánál elég maceraKép

Na, nem mintha panaszkodni akarnék, én választottamKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Tudom igazad van, majd tanulom Tőled és Vikótól a pozitív gondolkodást!
Most megyek pihizni, pusszancs:
Csema 24+6

KépKép
csema

Sziasztok! Én tegnap nem voltam képes irni. Engem is nagyon megviselt a dolog. Úgy bekeményedett a pocim, még nem csinált ilyet, utánna ezért idegeskedtem. Sajnos nekem is dolgoznom kellett így nem tudtam pihenni. DE AZ UTÓLSÓ NAP VOLT!!!
bABAPOÉNOS OLDALAKAT NÉZEGETTEM. tÕLETEK IS SZÍVESEN OLVASNÉK MÉG TÖRTÉNETEKET. Olyan jó volt a te történetedet olvasni Gyezsu.
Mostantól ezerrel pihenni fogok.

Paga!
AZ anyukám kiskoromban halt meg és úgy búcsúzott el tőlem, hogy ha a felhők mögül ki süt a nap akkor ő mosolyog rám. Azt gondolom, hogy minden angyal így tesz!

Bogi! Olyan kíváncsi vagyok a képekre. Azt hiszem nagyon feldobna mindenkit!

Sziasztok, most megyek és veszek egy jó fürdőt.
O.

https://babafalva.hu">https://babafalva.hu/tickers/g4.png" alt="babafalva.hu vonalzó" border="0"/>
omo

Csema: én is küzdök ezzel az idővel. Bár most minden oké, az előző koraszülésem miatt nagyon szeretnék már 3 hónappal idősebb lenni. De közben lehet, hogy ez az utolsó terhességem, és akkor minden percét ki kéne élvezni... Szóval nem egyszerű.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

<font color="119911"> Bartika,
de ügyi vagy! Nagyon szépek lettek ezek a koszorúk! Én remélem ma meg tudom csinálni a miénket!
Színeket a társalgó cím alatt a jobb sarokban a dokumentáció, formázás alatt tudsz választani először be kell írni egy \ jelet majd a színt algolul pl red utána zárójel, majd szöveg és megint zárójel.
Vas,
nagyon ügyi vagy a 4 kiló plusszal. Boldog szülinapot Levinek! Kép

Aki vizsgázik annak megy a drukk!!! Kép
Puszi</font>
angi79

Sziasztok!

Katáknak, Katalinoknak!
Én is sok boldog névnapot kívánok!

Anita, nagyon csini a pocid!

Bori!
Szépen fejlődnek a lányok, reméljük minél tovább bent maradnak!

Bartika!
A koszorúid nagyon jól néznek ki, gratula!!!

Megvettem én is ma az adventi koszorúhoz a hozzávalókat. Minden évben én csinálom a gyerekekkel Nem mindig lesz olyan szép, mint amilyet egy-két virágboltban árulnak, de mi így szertjük. Remélem du-ra elkészül és akkor teszek föl képet.

A mi fánk az idén arny-bordó lesz. Most először a gyerekekkel együtt fogjuk díszíteni.

Egy kérdés: A párotoknak mit vesztek?

Rita
(23+5)

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Tudod Cory én is így vagyok vele, nekem tuti utolsó terhesség, a korom és az egyébb problémák miatt is és bár van egy jópár gyermekem azért egyáltalán nem lenne mindegy hogy most ezt a terhességet végig tudom-e csinálni vagy sem és hogyan, főleg hogy én akartam ezt a babát!
Jó lenne kicsit valóban az időben előre látni...
Eddig soha nem féltem a szüléstől, jópárat végigéltem, rengeteget láttam, több 100-at, most attól is parázok de nagyon! Mégis... jó lenne már ott tartani!!!

KépKép
csema

Sziasztok!!

Eddig azt hittem, csak az gáz, ha egy napot hagyok ki belőletek, de látom most már a fél is sok! Kép Rengeteget írtatok, nagyjából visszaolvastam, de csak pár szóban jönnék most, és szerintem nem is mindenkihez.. Bocsika!

Tünde,
olyan soká lesz az a jövő péntek a vérkép miatt, de remélem, hogy mindent rendben találnak majd vagy legalábbis nincs nagy gond! Nem lehet! Kép

Indianyó,
én is tök kuka vagyok még sok dologhoz, mit pl. az a méhszáj-érték.. Kép De majd belelendülünk ám mi is, ahogy haladnak a hetek! Kép

Bori,
nagyon szép karácsonyotok lesz azzal a két aprósággal, ami amúgy a legnagyobb ajándék a világon, amit két szerető szív egymásnak adhat! Kép

Bartika,
nagyon szépek lettek a koszorúk. Én is csináltam, de azok csak olyan snasszok. Gyertya, masni. Azért koszorúnak megteszi. Kép

Anita,
nagyon szép gömbölyű a pocid! Kép

Nagyon boldog névnapot kívánok én is a Katalinoknak, Katáknak! Kép

És mindenkinek, akinek fáj és/vagy görcsöl a pocija és aki még ráadásul ágyban is tölti ezeket a napokat, heteket, nagyon sok kitartást kívánok! Kép

Mesi,
szeretettel üdvözöllek itt nálunk! Kép

És Indianyó,
délután vagy valamikor küldöm a képet a fagyikehelyről! Kép

Nadine 19+1 Kép

nadine81

Sziasztok!!

Eddig azt hittem, csak az gáz, ha egy napot hagyok ki belőletek, de látom most már a fél is sok! Kép Rengeteget írtatok, nagyjából visszaolvastam, de csak pár szóban jönnék most, és szerintem nem is mindenkihez.. Bocsika!

Tünde,
olyan soká lesz az a jövő péntek a vérkép miatt, de remélem, hogy mindent rendben találnak majd vagy legalábbis nincs nagy gond! Nem lehet! Kép

Indianyó,
én is tök kuka vagyok még sok dologhoz, mit pl. az a méhszáj-érték.. Kép De majd belelendülünk ám mi is, ahogy haladnak a hetek! Kép

Bori,
nagyon szép karácsonyotok lesz azzal a két aprósággal, ami amúgy a legnagyobb ajándék a világon, amit két szerető szív egymásnak adhat! Kép

Bartika,
nagyon szépek lettek a koszorúk. Én is csináltam, de azok csak olyan snasszok. Gyertya, masni. Azért koszorúnak megteszi. Kép

Anita,
nagyon szép gömbölyű a pocid! Kép

Nagyon boldog névnapot kívánok én is a Katalinoknak, Katáknak!

És mindenkinek, akinek fáj és/vagy görcsöl a pocija és aki még ráadásul ágyban is tölti ezeket a napokat, heteket, nagyon sok kitartást kívánok! Kép

Mesi,
szeretettel üdvözöllek itt nálunk! Kép

És Indianyó,
délután vagy valamikor küldöm a képet a fagyikehelyről! Kép

Nadine 19+1 Kép

nadine81

Sziasztok!

Ildi, nagyfiadnak örömteljes 6. szülinapot, a ma ünneplő Katáknak, Katalinoknak pedig boldog névnapot kívánok!

Gyezsu!
Nyugodt vagyok, mert tudom, hogy nem lehet baj. Hiszem, hogy nagyon sok múlik a pozitív hozzáálláson, és azt is, hogy előző terhességeim illetve szüléseim könnyed lefolyását nagyban befolyásolta ez a gondolkodásmód.

Mariannka!
Az elérzékenyülés megvolt, főleg apa részéről.

Csema!
Irigyellek a kitartásodért! Ha én is többet fekszem, lehet, hogy a lepények tovább bírják, de a puskapor a fenekemben állandóan menésre késztet.

Bartika!
Nagyon szép koszorúkat készítettél, ügyi vagy!
A babák hizlalása sajnos nem azt jelenti, hogy korlátlanul ehetek, hanem, hogy sokat kell feküdnöm, mert ez biztosítja a lepényeknek a legjobb vérellátást és így kapják meg a babák a legtöbb tápanyagot is.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Na jó, látom elment virággal, meg anélkül...
Kép

nadine81

Katáknak boldog névnapot Kép

Csema: én a szüléstől valahogy nem félek, de nagyon várom már a márciust Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?