Zsu, ha esetleg reggel is bekukk: egy kalappal, aztán meg jó forraltborozgatást
Scullyx, tegnap elfelejtettem írni, hogy örültem, hogy jelentkeztél
Borka, olyan jó, hogy ilyen nyugodt vagy
Párod sem aggodalmaskodik? Az enyém azt hiszem, bele is őrülne egy ikerterhességbe
Mariann
De remélem, a torta legalább finom volt
Na, akkor felvidításképp egy tegnapi jelenet: du. elég sokat kint voltunk, gondoltam a hideg után jól fog esni valami meleg: megmelegítettem a déli levest, és szóltam Katának, hogy eszünk. Hozta a babáját, beültette a kisszékbe. Hozza a partedlit (álka, szakálka, előke stb.
), de nem engedte, hogy ráadjam: a babára kellett adni. (Előfordult már, hogy szólt, hogy "kaka", kimentünk a WC-re, de kiderült, hogy nem őt kell a WC-re ültetni, hanem a babát
) Kiszedtem a levest a tányérjára, a kiskanállal együtt odatettem a kisasztalra, de mondtam, hogy vigyázzon, mert forró. Erre magyarázta a babának, hogy "enni" meg hogy "forró", állt a kisasztal mellett, és fujogatta a levest a tányéron. Aztán kikövetelte, hogy etessem meg a babát - ez nagyon tetszett neki, ő folytatta. (Még szerencse, hogy volt a babán partedli
) Azért ő is evett, állva, mert a babát nem lehetett felállítani, behajolt az asztal fölé, úgy kanalazta magába a levest.
Lányok, tegnap kóruspróbán nagyon szép karácsonyiakat énekeltünk
Az egyiket (Aranyszárnyú angyal száll a földre le - francia noel, a Kaláka karácsonyi kaziján is feldolgozták) mi is el tudjuk énekelni, az egyetemen majd fénymásolok a kottából.
GyeZsu