Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Cory: Drukk-drukk!!

Tündi: Neked is mennek a drukkok jövő péntekre!

Vikó: Lehet hogy te a méhed növekedését, tágulását érzed erősebben mint mi, az alhasadban. Nem? Az fáj talán.

Eszti: De jó Nektek már költöztök...Képirigyellek!

Titati:édes lehet a lánykád, ahogy ügyködikKép
Én is szeretnék már a gyerkőccel készülni a karira!!!De jó lehet...

Bartika:Én is imádom a talpmaszit! Jó lazulástKép
Vendég

Alina!
Én is gondoltam erre korábban, csak hát folyamatosan és egyre erősebben fáj... az már talán mégse az... és járás közben most már annyira, hogy el se tudnék menni az orvosig, sőt még a nagymamához sem, aki a szomszéd utcában, 10 percnyire lakik tőlünk Kép És ma a csemetém se csipkelődött még, ez félelmetes Kép De nem akarok senkiben sem újra rossz érzéseket kelteni, úgyhogy abbahagyom. Próbálok inkább másra gondolni, hogy en magyarázzak be magamnak mindenfélét... Úgyis tudom, hogy a babóca jól van! KépKépKép

Vigyázz magadra Kép

Vikó

indianyo

<font color="119911"> Cory,
megy a drukk!
Alina,
jövőre már ott fognak mászni a babáink a fa alatt és majd jól "megnézik" maguknak a díszeket! Kép
Tünde,
ez a beszéd! Ne is idegesítsd magad!</font>
angi79

AngiKép
De jó lesz!

Vikó: Azt mondtad a baba biztos jó van, megvizsgáltak!! Nem hívod fel a dokidat, hogy felállni sem tudsz nagyon, szerinted??
Csak tud a doki valami okosat mondani...nem?
Vigyi magi!!
Vendég

Csajok...

Tudom már többször leírtátok, de nem találom... Képhogy tudok a saját gépem dokumentumából ide másolni képet?? A profilomba már rájöttem hogy kell, de én ide szeretnék.

bocsiKép
Vendég

<font color="119911"> Alina,
melléklet feltöltése. Aztán tallózás, de vigyázz le kell kicsinyíteni. Ennyi. </font>
angi79

Sziasztok!

Hát ma nem került rám a sor, tehát következő alkalommal, vagyis januárban kell megcsinálnom. Bravó. Kép Pedig most felkészültem teljesen rendesen, de úgy vagyok vele, hogy nem érdekel. Mind1.

Most találkozunk még a barátainkkal, mert az egyiküknek a héten volt a szülinapja. Nagy bűn lenne egy kis tortát enni? Kép Nyami. Egész nap éhes vagyok, és ma reggel ráálltam a mérlegre. Elkeseredtem. Kép

Koraszülések: Lányok, vigyázzatok magatokra, főleg a csúszásokkal, esésekkel. Az egyik kolléganőm, aki 41 éves, 6,5 hónapos magzatként, alig 1,5 kilóval született. Az édesanyja megcsúszott télen, és egyszerűen térdre esett. Ettől indult be a szülés. Szerencsére a kolléganőm teljesen egészséges, semmi baja nem lett. De ez is azt mutatja, hogy a harmadik harmadban nagyon-nagyon vigyázni kell mindenre. Óvatosan!

Kellemes estét.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Angi
Tudom gáz...de a melléklet feltöltését hol találom...Sorry
Vendég

Anita, Vikó: Én és a férjem is RH neg. ,0, mindkét gyerekünk eddig szintén az volt.
Csak akkor kellett volna adni nekem injekciót, ha a megszületett baba RH poz.
Gondolom a mostani pocibaba is a mi vércsoportunkat örökölte.
Na, majd jövő pénteken kiderül milyen fránya ellenanyagot termelek.

Vikó: Láttam a filmet többször is!
Azért tényleg említsd meg a dokidnak, akár telefnon, hogy milyen fájdalmaid vannak.

Olyan jó, hogy így aggódunk egymásért!
Annyira sajnálom, ha valakinek valami baja van, a tragédiákról nem is beszélve.Kép

Cory: lekéstem az időpontot, de drukk utólag is!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mariannka: Egyél tortát! Helyettem is!
Néha egy kis kilengés megengedett, a cukrod úgyis jó lett! Majd holnap nem eszelKép

Ahol a hozzászólásod írod, lent a Művelet sorbanKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Alinának szólt az ucsó mondat!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Paga!
Engem is nagyon elszomorított, ami veletek történt! Tudom, hogy ez nem vigasztal, de 3 terhességem nekem is fájdalmas véget ért. Az első babámat 15 hetesen vesztettem el, majd született két egészséges kislányom. Azt követően volt még két vetélésem (12., 8. hét), s most ikreket várok. Meglátod, nálatok is minden jóra fordul! Nemsokára ott ugrálnak körülöttetek a csemetéitek!

Ma én sem jövök a legjobb hírekkel: voltunk uh-on a Praxisban, és hát a lepények elég érettek. A doki szerint Karácsonyra meglesznek a babák. Egyébként szépen fejlődnek, már 1,5 kg fölötti a súlyuk, méreteik alapján is a 31. hétbe léptek. Hízlalnom kell őket - 4 hét alatt 1 kg! Akkor nem lesz semmi gond. Ja és visszafordultak medencevégű fekvésbe.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Tündi
Bocsi, ez tényleg gáz volt..

Szia Borka!
Minden rendben lesz biztos, és hát hajrá hízlald Õket ám rendesen!!!
Szorítok Nektek!!
Vendég

Tündi
Még egy kérdés: Pesze nem fér be a kép, hogy lehet csökkenteni a méretét?
Vendég

Paga!

Nagyon sok erőt kívánok neked és a családodnak! Veled érzünk szerintem mind! Vigyázz nagyon magara!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Angi! Nem mondom, hogy hamar, de a vas könnyen rendberakható. Mikortól nem szedted az Elevitet?

Jajjj, megint annyit írtatok, próbálok nem összekeverni senkit. Kép Ha véletlen mégis félremenne előre bocsi!!!

Tünde! Ne aggódj! Ha nagy gáz lenne az az ellenanyag, nem hagynának mozogni 1 hétig. Kép

Vikó! Tényleg jó ötlet lenne felhívni a dokidat és beszélni vele. Hátha ad még valami görcsoldót. És ha kell kocsi, szólsz. Elviszlek bárhová! Max a párom gyalog megy! Nehogy baj legyen! Hívj, ha kell bármi! 20/5275312! Komolyan gondolom ám nagyon!!!!!

Borka! Hajrá a hízlalással! Kép Egyél helyettem is. KépKépKép: Drukk, hogy minden rendben legyen!

Cory (remélem te voltál) Drukk neked is holnapra! Kép

Eszti! Kitartást a költözéshez!!!!!! Sok erő és türelem kell hozzá! Pihizz közben sokat! Kép

Apás szülés:
Ádi nagyon utálja a korházakat,a vért és hamar rosszul lesz... Szóval én már annak örülni fogok,ha kint megvár. Kép De majd ott eldönti, hogy mit szeretne. Lehet, hogy utcsó pillanatban meggondolja magát. KépKépKép

Na, megyek tvzni. Kép

Puszi mindenkinek!!

Eszter
19+4

Eszter
Kép
Kép
vok

Cory: Ugyan nem írtam,de gondoltam rátok! Mizu?

Borka: Hajrá, hízlald csak a kis tündéreket! Szorítunk, minden a legnagyobb rendben lesz... és akkor a legszebb karácsonyi ajándéka lesz a családnak!Kép

Mariannka: az én részemet is küld csak le nyugodtan!Kép Sajnálom,hogy nem kerültél sorra.

Anita (26+5)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Töltöttem fel az albumomba új pocifotókat, asszem itt kezdődik:

http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=7580&page=2&image=177252

Anita
Kép
Kép
_anita_

Alina! Ha nem megy a kép kicsinyítése, küldd el nekem e-mailben és én lecsökkentem a méretet. vikofulop@yahoo.com időm, mint a tenger Kép

Eszterke! köszi az ajánlatodat, de nekem nincs saját orvosom... nem részletezem az okot, gondolom, nyilvánvaló, hogy miért Kép A doktornéni, kihez bejárunk a kórházba csak hetente egyszer rendel, és hát ő mondta, hogy a pihin és magne b6-on kívül nem tudunk mit tenni... Kép Szerintem ma ez az egész nap nagyjából mindenkinek hasonló sírósan stb. alakult, úgyhogy én is csak le vagyok lombozva... De az autós ajánlatodat nagyon köszönöm! Drága vagy. Esetleg egy következő talira igénybe venném, hogy én is mehessek Kép

Borika! A dolog pozitív oldalát nézve kb. te vagy az egyetlen, akinek kötelező hizlalni a babókat... receptre felírt habostora Kép A tréfát félretéve nagyon sok erőt kívánok Nektek!

És mindenkinek a mainál sokkal szebb, fekete fellegektől és szomorú gondolatoktól mentes időket!

Vikó

indianyo

<font color="119911"> Bori,
hízlald szépen a lányokat! Akkor karácsonyi babák lesznek?! Minden rendben lesz, de szorítok Nektek! Miket csináltak a 4d-n?
Vok,
igazából az a gáz, hogy 4 hét alatt csökkent le ennyire. Elevitet pedig kb 2 hete nem szedtem. De most már nem akarom túlragozni a dolgot. Jó lesz minden! Kép
Anita,
nagyon szépen nő Boti babaháza! Csini vagy! Szép a konyhád is! Kép A profilodban tudtam csak megnézni az albumot. http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7580&page=2 Ez az!
Puszi.</font>
angi79

Sziasztok!

Köszi a drukkot!!! Minden oké, méhszáj nem változott semmit Kép

Nicika: légyszi a táblázatban írd át a méhszájat 3000-re.

Tünde: nem késted le, akkor még vártam Kép

cory 24+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Bori: Nagyon-nagyon szorítok Nektek, hogy még sokáig bírjátok így egyben és a babák jól megerősödjenek!!!
Ha medencevégűek, akkor császár lesz, vagy ők még befordulhatnak?

Anita: hol kell keresni a képeket?
Ha megnyitom amit írtál,akkor a kezdőlap jön be.

Vok: Hát nem lehet apucit kényszerrel bevinni, majd kiderül, hogy az adott pillanatban mégis bemegy-e. Nekünk egy ismerősünk amikor bekísérte a feleségét szülni, a szülésznő már adta is rá a zöld ruhát. Hirtelen nem tudott mit mondani, már bent is volt a folyosón, aztán bent maradtKép

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Anita: mgtaláltam, hála Anginak

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="119911">Alina,
ha elküldöd nekem emailban, akkor én szívesen lecsökkentem Neked! Emailcímem a profilomban a nevemre kattintva.</font>
angi79

Angi, köszönömKép A segítséget is, nem nagyon megy ez még nekemKép (Én is jelentkezem infó-továbbképzésre nálad)

Puszi: Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Pedig mikor kipróbáltam, akkor az jött be, mindegy...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Cory: Szuper,hogy rendben a méhszáj! Akkor nem is kérdem, úgyis írtad volna...nem mutatta meg magát a kis sumákKép Na, sebaj, legkésőbb,ha kibújik, megtudjuk, kit is rejteget a pocid!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: uh most nem volt, és szívhangot sem hallgattunk, mert már akkor lerúgta a doki kezét a pocakomról, mikor azt nézte, meddig ér a méhem Kép

cory
Budapest

Ja, így pláne érthetőKép (A formám...)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: Édes a pocid! Én nem látom, hogy sokat híztál volna, mint ahogy írni szoktad, csak a poci gömbölyödik szépenKépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Anita! Te vagy a kedvenc pocakom még mindig Kép

Cory, de jó, hogy a kőcöd ilyen focibajnok Kép Gratula!

Lécci világosítsatok fel erről a 2000 és 3000 méhszáj dologról! Ezt már tényleg nem akarom az internettől megtudni...

V.

indianyo

Viko: a négy szám a méhszáj állapotát jelöli. Első a hossza, aztán külső, középső, belső nyílása. Alapból 3000.

cory
Budapest

Köszönöm lányok a bíztató szavakat! Annyira azért nem vagyok elkeseredve, de minél tovább szeretném őket benttartani. Hétfőn megyek flowmetriára, akkor majd kiderül, hogy kórházba kell-e feküdnöm.

Tünde! 5 hete farosak voltak, 2 hete befordultak, most pedig ismét medencevégű a fekvésük. Ha így folytatják, még minden megtörténhet. Én azért inkább spontán szülnék, majd elbeszélgetek velük! Nem is értem, hogy bírnak ilyen kis helyen állandóan fordulgatni!

Angi! Nagyon édesek voltak az uh-on. Végre valamit mutattak a kis arcocskájukból. Az egyik kis pufók (a kisebb baba), a másik pofija vékonyabb . És a kis pufók puszilgatta a testvérkéje kobakját, a másik pedig ásítgatott közben. Készültek képek is, majd megpróbálom felrakni.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

akkor a három 0 azt jelenti, hogy a méhszáj zárt és ezért nincs külsőbelsőközépső nyílás, tehát 0?Bocs, ha most értetlenkedem, de nekem ilyeneket sose mondanak az orvosok... nem is értem... és miért nem örültök, ha ez 2000? tiszta tudatlan libának érzem magam Kép

indianyo

Bori: nagyon drukkolok nektek! Hízlald csak őket rendesen Kép

cory
Budapest

Viko: ha 2000, akkor már rövidült valamennyit, és az rizikós. De más a helyzet akkor, ha első gyerek meg más, ha többedik.

cory
Budapest

Vikó!

Mert akkor 3cm-ről 2cmre csökken a méhszáj hossza. Nálam is így van. Kép De ezzel még nincsen gáz. Majd akkor lesz az nulla, amikor szülünk és eltűnik. Kép

Ilyenkor egyébként még bőven előfordul, hogy nem érze minden nap a kicsit. Mozog ő, csak most lehet, hogy a másik irányba. Kép

Borka!
Angitól kaptam egy könyvet és abban írnak az ikrekről, hogy ha megszületnek, ugyan úgy fognak kint is egymással viselkedni, mint bent. Tehát, ha puszilkodás ment, akkor az nagyon jó. Kép Nálunk a párom ikrek. Kép Õk is szeretthették egymást odabent is. Kép

Szerintetek az mazsola belefér nasinak????

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

a centiben nem vagyok ám biztos, de mintha ezt olvastam, volna.... De most Cory elbizonytalanított.... Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Indianyo, így nem az internetről tudtad meg egyébként?KépKépKépKépKépKépKép

Nekem 2100 de a dokim szerint no para csak sok pihi. A 18. hét óta ilyen, a 22. héten nézte akkor nem változott most meg a 26. vagy a 27. héten megyek megint megnézetni. Remélem nem nyílt tovább! Bár nemigen görcsöltem azóta.... csak attól félek hogy a pici nem tudja segíteni a nyílást? Mert néha úgy mozdul hogy iszonyatosan belerúg a méhszájamba, és akkor az nagyon fáj. Olyan mintha egy kést döfnének bele. Mással is van ilyen vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?

kezdek aggódni a holnapi vizsga miatt, majd drukkoljatok. Holnap tuti nem írok, mert reggel fél nyolckor ott kell lenni, eredményhirdetés viszont csak este hétkor. Így egész nap bent kell lennemKép A nagyimnál, utána meg a barátnőmnél fogok pihizni. Õk legalább foglalkoznak Bencével isKép

Jó éjt,

Zsu
24+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Eszti centiben mérik igenKép

Én 1333-al mentem szülniKép

és már a 34. héten 2111 volt.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu!

Köszi. Kép

Akkor hamar ment a szülés?

Eszter
Kép
Kép
vok

Köszönöm szépen mindnekinek!

Zsófi! így is az internetről, de nem az internettől Kép ezt ott most sokáig kellett volan keresgélnem, és hát a ti szeméyles tapasztalataitok sokkal többet jelentenek nekem, mint bármilyen száraz leírás. Kívánok sikeres és gyors vizsgát és jó pihikét neked holnap Kép

Tudom én, Eszter, csak ma naaagyon szomorú vagyok és minden apró kis vacakságon sírva fakadok, hát persze, hogy kétségbeesem, amiért nem érzem rúgkapálni a manócskát Kép

Ja, Zsófi, nekem is néha belenyilall a méhszájamba a drága (de ma még az se nem...) korábban nem is tudtam, hogy van nekem is ilyen, mármint tapasztalatból KépKépKép

További szép estét Nektek!

V.

indianyo

Eszti, nem mondanám. este 8-kor repesztettek burkot, kettőig nem tágultam abszolut semmit, (oxitocyn mellett) aztán hirtelen megindult, olyannyira, hogy 3,34-kor meg is volt BenceKép

szal a tágulás meg a szülés másfél óra volt, de a vajúdás 7,5. Igaz kértem edát, mert eleitől fogva 3 perces fájásaim voltak, és nem bírtam. Utána már semmi bajom se voltKép

Zsu aki ne mbír aludniKép Tudtam hogy ez leszKép

24+4Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu, ha esetleg reggel is bekukk: egy kalappal, aztán meg jó forraltborozgatást Kép

Scullyx, tegnap elfelejtettem írni, hogy örültem, hogy jelentkeztél Kép

Borka, olyan jó, hogy ilyen nyugodt vagy Kép Párod sem aggodalmaskodik? Az enyém azt hiszem, bele is őrülne egy ikerterhességbe Kép

Mariann Kép De remélem, a torta legalább finom volt Kép

Na, akkor felvidításképp egy tegnapi jelenet: du. elég sokat kint voltunk, gondoltam a hideg után jól fog esni valami meleg: megmelegítettem a déli levest, és szóltam Katának, hogy eszünk. Hozta a babáját, beültette a kisszékbe. Hozza a partedlit (álka, szakálka, előke stb. Kép), de nem engedte, hogy ráadjam: a babára kellett adni. (Előfordult már, hogy szólt, hogy "kaka", kimentünk a WC-re, de kiderült, hogy nem őt kell a WC-re ültetni, hanem a babát Kép) Kiszedtem a levest a tányérjára, a kiskanállal együtt odatettem a kisasztalra, de mondtam, hogy vigyázzon, mert forró. Erre magyarázta a babának, hogy "enni" meg hogy "forró", állt a kisasztal mellett, és fujogatta a levest a tányéron. Aztán kikövetelte, hogy etessem meg a babát - ez nagyon tetszett neki, ő folytatta. (Még szerencse, hogy volt a babán partedli Kép) Azért ő is evett, állva, mert a babát nem lehetett felállítani, behajolt az asztal fölé, úgy kanalazta magába a levest.

Lányok, tegnap kóruspróbán nagyon szép karácsonyiakat énekeltünk Kép Az egyiket (Aranyszárnyú angyal száll a földre le - francia noel, a Kaláka karácsonyi kaziján is feldolgozták) mi is el tudjuk énekelni, az egyetemen majd fénymásolok a kottából.

GyeZsu
gyezsu

Képkicsinyítő program (Irfanview) innen ingyen és korlátozatlan időre letölthető: http://www.honositomuhely.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=40&func=file info&filecatid=413&parent=category

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok!

Cory: csak így tovább, örülök, hogy minden rendben van.

Bori: Ez egyre izgalmasabb. Hízlald őket, hadd nőjenek szépen. Gondolom nagyon elérzékenyültetek, amikor láttátok, hogy szeretegetik egymást.

Süti: éppen csak egy miniszeletet ettem, pedig rám akarták tukmálni a második szeletet is. De olyan jó érzés, hogy képes voltam ellenállni. Kép A kilók pedig jönnek fel, de azt érzem, hogy nem hízok, hanem lehet, sok bennem a víz. Mintha több folyadék menne be, mint ami kijön. Estére bepüffed egy kicsit a lábam, de szerintem nem veszélyes. Mikortól beszélünk vizesedésről? Milyen tünetei vannak? Babótól lehet, vagy egyszerűen a nem kicsi túlsúlyomtól?

Mariann
26+5

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

<font color="119911"> Jó reggelt,
Gyezsu,
ez aranyos lehetett Katával és a babával!
Bori,
várom a képeket a csajokról! Milyen édesek lehettek!!! A nagyok is ott voltak a Praxisban?

Angi
29+0</font>
Kép
angi79

<font color="119911"> Kedves Katák és Katik,
nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!</font>Kép
angi79

Jó reggelt minden Maminak!

Mesi(Rose), de jó, hogy mégis jöttél KépKépKép Üdvözlet itt nálunk!
Nem vagyok az a sértődős típus, szóval csak nyugodtan ide azokkal a babaruhákkal KépKépKép Turkálósban nem vennék, de a szeretettel adott, ismerőstől kapott daraboknak nagyon is örülünk! Valószínűleg kapok majd (remélemKép unokatesóktól kinőtt darabokat, de nem bánjuk azt sem, ha nem, ahová baba érkezik, oda a hozzávalók is megérkeznek előbb-utóbb Kép

GyeZsu, ez annyira jó volt, mindjárt jó kedvem is lett, hiába, egy ilyen Kata-szerű energia-bomba nem hagyja, hogy az embör lányának bármi vacak jusson az eszébe Kép

Savanyúkáposztalé: bár eddig csak megfázásos időkben ittam, most más a felállás, hiába, változnak az idők Kép sikerrel kipróbálva Kép

Nálam most épp a Rómeó és Júlia musical megy, magyar szöveg pocsék de a dalok nagy része klassz, úgyhogy most kornyikálok ezerrel Kép

Remélem, mára mindenkinek virágos jó kedve van, vizsgákhoz és munkához sok erőt, gyerekekhez sok örömöt kívánok!

Férj üdvözletét küldi mindenkinek itt KépKépKép

Indianyó

indianyo

mi van LYLYvel?????? Tudtok valamit róla??? olyan régen nem írt...

indianyo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?