Pussz!
Õssejtek: szerintem is csak egy átvágás, jó, hogy mindent megtennék a gyerekért, de inkább bankbetétet inditok ennyi összeggel, arra bizti szüksége lesz. Rokinak igaza van, csontvelőből is lehet őssejtet tenyészteni, mire kitalálják, hogy hogyan is lehet felhasználni, addigra meglesz az is, hogy felnőttekből hogyan lehet kitenyészteni (akit érdekel az NG utolsó számában szép cikkek vannak).
Élet a születés előtt: kb. havonta leadják, de én is szeretem mindig megnézni
.
Szülés: Roki, ez a hozzáállás tényleg nem jellemző rád. Szerintem is az újságban nem a normál szüléseket írják, hanem a kirívókat. Te, aki a nyáriaknál is otthon vagy, tudhatod, hogy normálisan mennek a szülések. A barátnőmnél szülés közben derült ki, hogy császározni kell, mert beszorult a baba feje, de szépen elmagyarázta neki a doki, hogy mit, s hogyan fog tenni. Sajna nem ez a cikk, hanem a negatívum. Remlem olyan nyilatkozatot, amit mondtál nem iratnak alá senkivel, mert az tutkó jogellenes. Van betegjogi képviselő meg minden, lehet hova fordulni. Téged tényleg nem féltelek, szerintem szép hangosan elmondod a véleményedet, ha gáz van.
De Te vagy a pszichológus, nem erre kell gondolnod, hanem, hogy minden szépen, csendben, nyugisan le fog zajlani. A babó ki akar jönni, Te segítesz Neki és fél óra alatt meglesz. Erre koncentrálj!
A multkor a Spektrumon valamelyik gyereknevelős műsorban volt egy aranyos példa: ha azt mondjuk a gyereknek, hogy vigyázz, ki ne ömöljön a pohárból a víz, akkor a kiömlő víz képét vetítjük a gyerek és magunk elé. Eredményesebb, ha azt mondjuk, a víz maradjon a pohárban. Akkor erre fog koncentrálni. Tehát szép, síma, beavatkozásmentes szülést tessék elképzelni.(A burokrepesztés kellhet, nem mindenkinek reped meg, és burokban születni nem szerencse, hanem életveszélyes lehet.
)
Csillam, ne aggódj, én is ilyen vagyok, a multkor hosszú naciban mentem vizsgáztatni, hogy ne riogassam a népeket, erről írtam is egy regényt mult kedden.
Megann, ha jól emlékszem, a Benianyu tett fel képeket a párjáról is, amikor a tengerparton voltak. Ha visszakeresed, megnézheted Apát. Én ilyen ki kire hasonlítban nagyon gyenge vagyok, de Apa is nagyon csini pasi
, persze Benianyu is klassz csaj
.
D