Helló!
Má megint alig bírtam végigolvasni annyit írtatok.
Vezso
Hogyhogy a kisebb kiszerelésű Huggies más, mint a nagyobb???
Kókuszmatracosok
A kókuszmatrac azért jó többek között, mert szellőzik. Ezért nem ajánlatos bármilyen gumilepedőt rátenni. Pisit is átereszti, nem áll meg benne, viszont zuhannyal át lehet mosni hamar szárad. Ha sok a baleset én azt csinálnám, hogy a gumilepedőt csak az ágy felére tenném rá, vagy legalábbis úgy, hogy a fej résznél már ne legyen.
Amúgy az én Bendim hol itt alszik, hol ott. Egy időben pl. este a babakocsiban tudtuk elaltatni. Mostanában velem alszik a hálóban, apa meg egy külön szobában alszik, mert oda nemrég vettünk új ágyat és most azt élvezi, hogy ott terpeszkedik.
Nekünk amúgy is az a perverziónk, hogy külön szobában alszunk.
Bendinek van saját szobája, de van úgy, hogy én is ott alszok. Én úgy vettem észre, hogy neki most még mindegy én szeretek vele aludni, de a kiságyban is jól elvan. Később is az a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát, és kényelmes legyen. Ha már nem lesz szopi akkor biztos fog apával is aludni. De hármasban is aludtunk már, az nem annyir kényelmes. Nálunk szerencsére van 4 szoba és minden szobában van ágy (jó nagyok) és mi nem ragaszkodunk semmilyen konvencióhoz, például ahhoz sem, hogy férj, feleség egy ágyban aludjon vagy a gyereknek külön kell aludni stb.
Brigó
Felújítás, nem írigyellek. Mi nem olyan rég építkeztünk, festőhenger tényleg rulez, de ha gyorsan hengergeted, akkor spriccelni is tud ruhára, hajadra stb.
Én mondjuk a burkolást soha nem csinálnám házilag, bár lehet, hogy nem annyira nagy szám, de apukám otthon magának csinálta és borzasztóan néz ki.
Azért ahhoz, hogy egyenletes legyen kell a gyakorlat sztem.
Na most megyek aludni. Itt az e-mail címem: rozsacskakukachotmailpontcom. Telszámot majd holnap elküldöm, de ti is küldhetitek addig. Ja ne szidjatok, hogy így irtam a mail címet, de fő a biztonság.
ruz