Új privát üzeneted érkezett!

Connie en mar el is kuldtem

Kép
vaktyuk

Connie
Engem könnyű lesz a talin megtalálni: gömbölyded, alacsony,szemüveges enyhén öregedő nőci 3 gyermekkel és egy hasonlóan gömbölyded élete párjával ...Kép Kép
Már előre félek a szombattól. Olyan jól elcseverészünk itt, ki tudja életben, lehet két szót sem tudunk beszélni egymással, meg félek, hogy csalódni fogtok bennem...(tán el se megyek Kép Kép)
Vezso
vezso

Vezso
Ez a személyleírás szerintem ott elég sok nőcire rá fog illeni Kép.

Brigo
Most volt itt a bejárónő KépKépKép, kitakarította a klozetot, letörölt egy-két ajtót, felsöpört az egész lakásban, aztán gyorsan lelépett, mert ébredt a fiam, de azt mondta, ma még mindenképpen visszajön felmosni és vasalni, mert a páromnak nincs vasalt inge holnapra Kép.
Szoval mindig egy kicsit, és akkor megvan minden.
Azon viszont gondolkodom, amit a védőnő mondott, hogy ő minden évben kétszer hív egy ablakpucolót, hogy ne neki kelljen ott akrobatikázni az ablakban. Ez szerintem is jó ötlet.

Festést, tapétázást mi is magunknak csináltuk, burkolni még nem próbáltunk, de a felfordulásért nem irigyellek.
zsana75

Vezso! Kép Kép Kép
Szerintem olyan jó lesz a tali, hogy haza sem akarunk menni! Kép Kép Kép Csak a férjem aggódik, hogy ő mit fog csinálni! Kép Kép

Az én különleges ismertetőjelem: gömbölyded magas nőci, alacsonyabb szintén gömbölyded férj! Kép Kép KépJa (és mily meglepő):jobb lábon delfin tetoválás!(vajon honnan a becenév?)
Kép Kép Kép
Ildi

delfinke

Connie, Vezso!
Kösz a tippeket! És az a festőhenger-festőrács módszer tényleg nem csöpögős??? Mert én gondolkoztam, hogy megveszem az Easy-Paint-Pro-t. Biztos láttátok a wsteleshop-ban. Nekem az annyira tetszik, csak éppen 10.000Ft.

Te Vezso!
Nem néznéd meg, hogy hogyan burkolnak az erdélyiek? És aztán leírhatnád nekem KépKépKép

Brigó

Ja, és bocs a többiektől az off-ért.

Kép

Kép
brigó

Vezso,Delfinke
Ehhez képest én is gömbölyded vagyok egy gömbölyded férjjel.Kép De nem kellene mégiscsak valami kép, hogy megismerjük egymást?.

Vezso,
ha nem tetszik legfeljebb nem maradtok.Kép De sztem nem lesz gond. Azt nem is értem, miből gondolod, hogy csalódni fogunk benned.

Delfinke,
Hát csak feltalálják magukat a fiúk is.Kép

Vaktyúk,
Megkaptam, köszi.

KépKép
connie

Brigo egy kiscsit mindenkeppen csepeg de annyira nem gaz, a lenyeg vegyetek takarofoliat azzal meg iylen szeles ragasztoval ragasszatok le mindent es semmi sem lesz kences, ja es az iylen dolgokat inkabb obi brico stb helyeken vegyetek meg sztem ott olcsobb de pocsi a beleugazasertKép
Minket mirol lehet megismerniKép hehe apam szerint lakotelepi anyuka de szoval lenott 3 szinu voros haj nagy valag es tetko szintenKép
Nem tudom kinek ismeros kinek nem 17 evvel ezelotti kajarend most talaltam.
Kép

Kép
vaktyuk

En tudok felrakni kepet magamrol epp tegnap keszult de kb ugy nezek ki mint egy alkesz takaritonoKép

Kép
vaktyuk

Már 2x írtam és elszállt ...Kép
vezso

Brigó
Milyen offért? Itt vannak a szakértők, mi mindenhez értünk, nem? Kép
A tetőfedést is megfigyeljem? Kép Most azt csinálják ebben a hőségben. Kínáltam nekik jeges vizet, meg kávét, de alig akarják elfogadni.
Tényleg nem csepeg le, mert a hengerről le lehet szedni a felesleget a ráccsal. Kb 1500 ft volt.
Vezso
vezso

Brigó
Milyen offért? Itt vannak a szakértők, mi mindenhez értünk, nem? Kép
A tetőfedést is megfigyeljem? Kép Most azt csinálják ebben a hőségben. Kínáltam nekik jeges vizet, meg kávét, de alig akarják elfogadni.
Tényleg nem csepeg le, mert a hengerről le lehet szedni a felesleget a ráccsal. Kb 1500 ft volt.
Vezso
vezso

Hát ez vagyok én:Kép

delfinke

Vezs jelold ki es mentsd el ha hosszut irszKép

Kép
vaktyuk

Vaktyúk
Ezt honnan ástad elő? Az első két hétben nem is adtak enni a gyerkőcnek? Kép
zsana75

Kép a 2004es tavaszi babakban talaltam

Kép
vaktyuk

Kép a 2004es tavaszi babakban talaltam

Kép
vaktyuk

Bocs, de ma nehezen megy ez nekem. Ez meg 2x ment el. Elnézést, nem szeret ma engem a babanet.Kép

Delfinke
A talival kapcsolatban Neked legyen igazad!Kép És most már azt is tudjuk, miért vagy Delfinke. Hogy van a kis manó?

Brigó
Mi is használtunk takarófóliát, de csak pár csepp ment rá, olyan ügyi voltam Kép

Connie
Csak vicceltem Kép
Biztos jó lesz. Kép De Te is csalódtál a netes randikon, a férjeden kívűl. A férjeink biztos feltalálják magukat.
Mi iránt érdeklődnek a párjaitok egyébként?

Vaktyúk
Ehhez a táblázathoz mit szólnának ma a védőnők? Ennyit változott a világ 17 év alatt (meg mi is változtunk...).

Fotót? Rólam? Hát .. még meggondolom. Az utóbbi években nem nagyon készült rólam semmi, mert mindig én vagyok a fotós Kép
Vezso
vezso

Vaktyúk
Köszi a tanácsot, ezt fogom tenni Kép

Delfinke
Szépek vagytok együtt! Kép Akkor, a Te példádon felbuzdulva, csináltatok magamról fotót a héten a párommal. Lehet, hogy már ma meglesz estefelé. Előbb nem jön az uram, bár beígérte a fűnyírást du-ra. Kép

Zsana
Akkor biztos anyatejet kellett adni, gondolom. De pl az ősember gyereke mit evett? Páfránysűrítményt pépesített mammuthusival...
Vezso
vezso

Itt egy turheto kep rolamKép
Kép

Kép
vaktyuk

Szia Vaktyúk! Kép
Neked is döglődik a babanet?
Látom Te sem szeretsz magadról képeket felrakni, mert én se, de most majd kivételt teszek Kép
Mit ábrázolnak a tetkóid és mikor tetetted fel?
Hogy bealudt a képen a fiad Kép
Vezso
vezso

sziasztok!

megint csak mostanra sikerült behoznom a hétvégi lemaradásomat. Kép
Szombaton voltunk anyósomnál, szerencsére tök jól kijövünk egymással Kép az egyetlen parám, hogy ugye ő csecsemőgondozó meg óvónő szakmája szerint és néha kicsit izgulok, h vajon mi lehet a véleménye, meg néha ad tanácsot, h miket olvasott, m elég haladó szellemű és szinte minden könyvet elolvas ezekkel kapcsolatba, de azért nem erőltet ránk semmit, uh tök jó Kép

Én se t'om, h csináljátok, h ennyit tudtok írni, meg olvasni. Roli baba ma pl egész nap 1.5-2 óra alvás, 1ó ébren, megint alvás, megint ébren. Szerintetek ez nem kórós, h ennyit alszik?
aludni csak kézben, ha a kis popója ágyat ér már rá is kezdte, vagy ha ott vagyok mellette az ágyban, (szopi utáni alvás)(már úgy értem a mi ágyunkban, mert én ugye nem férek a kis ágyba Kép ). ha felkelek mellőle max. 20 p múlva OÁ..
Majd megpróbálok én is képet rakni magamról.

Zsuzsi
zsisske

NEkem is halodott meg jottunk at anyosekhoz, mert helyettunk mentek Olaszoba es vigyazunk a pecoraKép
Huu Vezso ezek mar regi tetkok meg a volt munkahelyemen kattantam ra a hatamra is akartam de azutan vegul azt nem csinaltattam meg a bal vallamon egy nap van a jobb karomon pedig egy szalamandra.
El tudna valaki kuldeni nekem a babanetes mailt mert az otthoni gepemen maradt erd276@freemail.hu

Kép
vaktyuk

Zsisske nekem azert van idom netezni mert Csipet melett vagyok egesz nap o jatszik a szonyegen en meg mellette ulok ha kell felveszem beszelgetunk jatszunk kicsit es ugy elvan de ha nem lehetne ott tuti o is egesz nap uvoltene. Iriygellek anyosert es most mit csinal hol dolgozik ovi vagy korhaz?

Kép
vaktyuk

Helló!

Má megint alig bírtam végigolvasni annyit írtatok. Kép

Vezso

Hogyhogy a kisebb kiszerelésű Huggies más, mint a nagyobb???

Kókuszmatracosok

A kókuszmatrac azért jó többek között, mert szellőzik. Ezért nem ajánlatos bármilyen gumilepedőt rátenni. Pisit is átereszti, nem áll meg benne, viszont zuhannyal át lehet mosni hamar szárad. Ha sok a baleset én azt csinálnám, hogy a gumilepedőt csak az ágy felére tenném rá, vagy legalábbis úgy, hogy a fej résznél már ne legyen.

Amúgy az én Bendim hol itt alszik, hol ott. Egy időben pl. este a babakocsiban tudtuk elaltatni. Mostanában velem alszik a hálóban, apa meg egy külön szobában alszik, mert oda nemrég vettünk új ágyat és most azt élvezi, hogy ott terpeszkedik. Kép Nekünk amúgy is az a perverziónk, hogy külön szobában alszunk. Kép
Bendinek van saját szobája, de van úgy, hogy én is ott alszok. Én úgy vettem észre, hogy neki most még mindegy én szeretek vele aludni, de a kiságyban is jól elvan. Később is az a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát, és kényelmes legyen. Ha már nem lesz szopi akkor biztos fog apával is aludni. De hármasban is aludtunk már, az nem annyir kényelmes. Nálunk szerencsére van 4 szoba és minden szobában van ágy (jó nagyok) és mi nem ragaszkodunk semmilyen konvencióhoz, például ahhoz sem, hogy férj, feleség egy ágyban aludjon vagy a gyereknek külön kell aludni stb. Kép

Brigó

Felújítás, nem írigyellek. Mi nem olyan rég építkeztünk, festőhenger tényleg rulez, de ha gyorsan hengergeted, akkor spriccelni is tud ruhára, hajadra stb. Kép Én mondjuk a burkolást soha nem csinálnám házilag, bár lehet, hogy nem annyira nagy szám, de apukám otthon magának csinálta és borzasztóan néz ki. Kép Azért ahhoz, hogy egyenletes legyen kell a gyakorlat sztem.

Na most megyek aludni. Itt az e-mail címem: rozsacskakukachotmailpontcom. Telszámot majd holnap elküldöm, de ti is küldhetitek addig. Ja ne szidjatok, hogy így irtam a mail címet, de fő a biztonság. Kép

ruz
ruzicsky

Ruz irigyellek a nagy szobak miatt nekunk kicsik ezert is nem alszik velunk a gyerkoc, nem ferne be a kombi agy a haloszobankbaKép

Kép
vaktyuk

Vaktyuk,
Nem rég olvastam (még nem próbáltam ki, pedig rám férne):
Hajpakolás: 1 érett banán + 1 evőkanál méz (szétnyomkodni, összekeverni). Nedves, frissen mosott hajra kell felvinni, alaposan bemasszírozni, 20 percre fóliával körbetekerni. Utána újra meg kell mosni a hajat. Állítólag csodát tesz a hajjal.

Bendi,
Melyik kórházban szültél, és hányadik hétben, van-e tesó? Hogy betudjalak a táblázatba tenni Kép

Angéla
angéla

Angela koszi megprobalom, mar epp mondtam apanak hogy elegem van a hajambol es szivem szerint levagatnam a francba

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Egész délután nem láttalak titeket.Kép

Zsisske,
Telószámot megkaptam. Majd holnap elküldöm a gyűjteményt, hátha addig Doritis is befut, most apa gépén vagyok.

Megyek is aludni, mert gyerkőcét csak úgy tudtam bealtatni, hogy elől jártam a jó példával fekve szopi közben, úgyhogy hótt álmos vagyok.

Én nem szeretek a férjem nélkül aludni, csak ne horkolna újabban annyira.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Nem működött a babanet Kép Nem tudom niért, olyan furcsa dolgokat csinált.
Egyébként sem tudtam volna jönni csak nagyon késő este, akkor meg aludtam, mint a bunda. Rozi tegnag annyit nyüglődött délután, vele voltam, próbáltam kideríteni mi lehet. Sztem a fogzás, és az is, hogy a végén már fáradt volt. Kb 10-re aludt el. Ilyen napok is vannak. Kép Ma meg oltás lesz kora du Kép Meg munkások is jönnek. Halmozom az élvezeteket.

Ruz
Nem tudom miért szélesebb a tépőzára a kisebb kiszerelésűnek, de így vettem észre.
Én is szeretnék nagyobb szobákat és többet Kép

Connie
Az én Gáborom úgy tud horkolni, hogy rezegnek az ablaktáblák. Főleg, amikor fáradt. Ha először alszom el én, ok,egyébként meg bögdösöm szegényt és akkor picit abbahagyja.Volt mindenféle kivizsgáláson, de semmi sem segít. Most már 14 éve vagyunk együtt, kezdem megszokni a horkolást. Kép
Vezso
vezso

Helló!

Én vagyok az első? Kép

Bendikém most extra rosszul aludt. Felébredt egy csomószor éjszaka. Hajnalban 4-kor azt hittem már vissza sem alszik, de aztán szerencsére mégis. Kép Most például nagyon jó volt, hogy egy ágyban aludtunk, mert ha most a kiságyhoz kellett volna rohangálnom hatvanhatszor...inkább bele sem gondolok, már zombi lennék.

Vaktyúk

Szobák nem nagyok, csak az ágyak. Kép Viszont eddig nem volt helygond, mivel szerkrényünk még egy szál se. De Bendi kiságya most már az ő szobájában van, a nagy ágyon szoktunk együtt aludni. Kép Vagy az ő szobájában, mert neki is van már nagy ágya is. Kép Egy összecsukhatós ágyat vettünk neki ha már nem a kiságyban fog aludni. Ez olyan, hogy egy személyes ágyként is lehet használni és két személyes is lehet. Pont azért is vettük meg már most, bár még ráért volna, mert ez annyira praktikus és ki tudja, hogy később lehet-e majd ilyet kapni. Így majd bámikor alhatunk vele a szobájában, ha mondjuk félni fog vagy ilyesmi, meg hát ha akar majd terpeszkedhet Kép.

Conni

Én férjem is horkol. Kép

ruz
ruzicsky

Vezso beelőzött. Kép
ruzicsky

Sziasztok!

Alig találtam meg, hogy hol hagytam abba az olvasást, írás. Iszonyú sokat írtatok! Szégyellem magam, hogy nem jöttem eddig, de Lencsike is lefoglal, és tesómék is itthon vannak, úgyhogy alig ültem gépnél. Elnézést kérek azoktól, akiket a boros válaszokkal megvárakoztattam.
Szóval. Próbálok sokat írni és kielégítő választ adni. 100 hektár szőlőültetvényünk van Szabadszálláson (Kunsági borvidék). Valamint közel 3 hektár Abaújszántón (Tokaj-hegyaljai bborvidék). Az alföldi szőlőnk már van vagy 25 éves, elavult a fajtaszerkezet, és a művelésmód, sok a hiány a sorokban. Itt nem készítünk bort, egyrészt azért, mert nem éri meg, miután a borhamisításokkal az emberek elvesztették a bizalmukat az alfüldi bor iránt. Másrészről idén szeretnénk beindítani a házi borkimérésünket. termelői bort árusítanánk, mert higgyétek el, az alföldi bor is lehet igen finom, ha szőlőből készül. Az abaújszántói terület 3 éve van meg. Sajnos a 270 km távolság miatt ritkán jutunk el, szinte csak metszünk és szüretelünk. Van egy pincénk is ott, és ebből a szőlőből teljes egészében bort készítünk. A 3 év szüreteiből az első évben egy édes, a 2. és 3. évben száraz szamorodnit készítettünk.
Aszút megintcsak a távolság miatt nem tudunk csinálni. Eredetileg apukám azt gondolta, hogy majd szépen átmentjük a nyereséget Tokaj felé, és az alföldi területet felszámoljük, de időközben nem volt mit átmenteni. Valamint úgy tervezte,hogy én majd odaköltözöm. Ebből sem lett semmi. Nem tetszett nekem a környék, mert én annyira alföldi csaj vagyok, hogy nem nagyon érzem jól magam a hegyek között, bezártsági érzésem lesz.
A szakma iránti vonzalmam is apukámtól szérmazik, mi már 6 évesen kóstolhattuk a borokat a tesómmal, megtanultuk, mit kell figyelni, milyen a jó bor. Élveztem is nagyon a szakmérnökiképzésen a gyakorlatokat, amikor borászatokhoz látogattunk el, kóstolgattunk, tanultunk sokat. Szép ez a szakma, de benne élni iszonyú nehéz. Erről majd máskor.
Még annyit a pici lányomról, hogy mára 10 órát aludt. Már megijedtem, hogy mi van. De csak durmolt. Fél kilenctől reggel hat negyvenig. Boldog vagyok!
Ne haragudjatok,hogynem reagáltam másra, de még nem olvastam el a rengeteg mindent!

DalmiKépKép
dalmi

Bocsánat..Kép Ez a kép kétszer került fel.

DAlmi
dalmi

Jaaaj, de szépek ezek a babócák!!! Kép

Lányok,
átlagban mikor duplázza meg a születési súlyát egy gyerkőc?
Nagia

Nagia Kép

Azt olvastam a könyvemben (Frydman-Cohen-Solal: Kismamák és kisbabák egészségkönyve), hogy kb az 5-ik hónapra. De lehetnek nagy eltérések is.
Vezso
vezso

Nagia,
6 hónapos koráig kell dupláznia hivatalosan, van aki hamarabb, van aki később, a fejlődési ütemüktől függ.

Mennem kell, Ákos legyőzte a terpeszpelust, és most panaszkodik, azt hiszem szopi lesz.

KépKép
connie

Vezso!

Köszi a bokót! Kép Kép
Manó már jól van, tegnap már csak hőemelkedés volt; de már minden oké, huncutkodik ezerrel! Kép Kép

Ildi

delfinke

Én már olyan nagyfiú vagyok, hogy kinőttem a bébihordót; így anyáék új ülést vettek nekem:
KépKép

delfinke

Vaktyúk! Átküldtem neked mailben!

delfinke

Sziasztok!

Igen, döglődött a babanet! Kép
Dalmi, érdekeseket írtál, szép hivatás!
Az én hajam is exra vacak, pedig terhesség alatt olyan jó volt: nem is zsírosodott, nem is hullott, de most jön csomószámra Kép
Súlyduplázás: igen, "hivatalosan" fél éves korára kell, de ha jól láttam itt a babák többsége már teljesítette Kép. Mi tutira nem fogjuk Kép . Mondtam is a dokinéniek, hogy LucaZsófi így nem fog duplázni, Õ meg azt mondta, hogy na és akkor mi van?
wester2004

Jöttem kicsit panaszkodni, totál össze vagyok "törve", Gabi úgy horkolt, hogy alig aludtam valamit, aztán hajnalfele száműztem a nappaliba. Allergiás lehet, mert folyton be van dugulva az orra, és egész éjjel kínlódik, hogy levegőhöz jusson.Kép Úgyhogy igazából nem is a horkolás a baj, amellett télen meg tavasszal simán tudtam aludni.
Plussz ma Ákos 5.45-kor kelt, ha később fekszik, mindig hamarabb kel, hol itt a logika? És 6-tól 7-ig randalírozott az ágyban mellettem, arabtanulás közben falta az öklét, majd hirtelen felfedezte, hoyg "jé, cici, kérek, kérek, kérek!", aztán 3 szívás után "ja, most mégse kérek, már eleget ettem". Több időbe telt visszaaltatni, mint amennyit aludt.Kép

Tegnap apa ráadta manóra az utolsó papmperst éjszakára, későn vettem észre, úgyhogy leteszteltük a Tena alátétet, és tökéletesen felfogta a pisit. Fürdőlepedő meg már a mosógépben.Kép Kíváncsi vagyok a Huggiesra, úgy aludt el benne most, hogy belerottyolt.

KépKép
connie

Dalmi,
Szép szakmát választottál.Kép Kát, hogy olyan nehéz vele nálunk.Kép

Ildi,
Mi is nemsokára váltunk gyerekülésre, a hordozóba épp hogy belefér még Ákos.Kép Szerencsére kaptunk kölcsön.
Olyan hülyék vagyunk, mert jó sokáig nem vettük ki az újszülöttbetétet, hogy tartsa a fejét, közben meg nem vettük észre, hgy nem fér tőle, mert a hátánál is elvett 5-5 centit mindkét oldalon a hordozóból. Mióta kiszedtük nem is reklamál, hogy ne ültessük bele.

KépKép
connie

Connie
Sajnálom, hogy ilyen éjszakád és reggeled volt.Kép Vigasztaljon, hogy tegnap én el is pityeredtem, mert már annyira tanácstalan voltam a Rozi miatt. Vhogy semmivel sem tudtam vigasztalni, és tudom, hogy lehet ilyen, csak rossz volt. És a horkolás, ahogy írtam, nálunk is igen nagy probléma, egyszer be akartam költözni éjszakára a fürdőkádba, annyira ki voltam, hogy nem tudtam aludni. Meg nem akartam már szegény Gábort annyit piszkálni, hogy tudjon pihenni...
Vezso
vezso

Mi most Beethoven Eroica szimfóniáját hallgatjuk (imádom Beethovent) és látnátok, hogy a Rozi milyen elmélyülten figyel. Olyan édes, szépen elmütyürgézik a játszószőnyegen. Hanyatt fekszik és jól lelógnak neki mindenféle rágókák a szájáig.Püföli őket meg ilyesmi. Nagyon cuki. És a zene is leköti, én meg takarítok és idenézegetek Kép
Vezso
vezso

Connie!

Mi csak később akartunk autósülést, de már komolyan rossz nézni ahogy ül a bébihordóban! Kép
Így most olcsón vettünk egyet, Törpének tetszik! Kép

Amúgy ő már 8260gr és 69cm! A dokinő megkérdezte, hogy mivel etetjük, fókazsírral? Kép Kép Kép Kép Kép

Lányok!
A ti törpéitek mennyit isznak egy nap?
Azt olvastam hogy egy kisbabának napi 1l folyadékot kell biztosítani! De pl.ebbe beletartozik a tápi is(elvileg az is ˝tej˝, tehát folyadék!)?
Bocs ha hülye a kérdés! Kép

Ildi

delfinke

Ildi,
Sztem beletartozik a tápi, mert az anyatej az tuti folyadéknak számít.Kép Egyébként ha szép, víztiszta vagy éppen halványsárga a pisije, kap elég folyadékot, ez gondolom tápis babáknál is így van.

Marcika tényleg szép nagy.Kép Ákos még egy kilóval és 5 cm-el elmarad mögötte.Kép Mi még húzzuk a hordozóval, amíg lehet, de már nem tudja a lábát kinyújtani benne. Még jó hogy a terpeszpelus miatt megszokta, hogy behajlítva tartsa.

KépKép
connie

Sziasztok!
Olvastam, hogy sokan készülnek a szombati babanetes találkozóra...
Természetesen lesz (www.babanet.hu/talalkozo.htm), megrendeltük a napsütést, de ha gond támadna az időjárással, van ott egy sportcsarnok, amit megszállhatunk és zavartalanul talizhatunk!
Várunk mindenkit,sziasztok!
apa Kép
apa

Sziasztok!
Lehetséges, hogy nem jó helyen járok és már Ti nem is emlékeztek a 12. hetes UH-ra. De ha mégis megtudnátok mondani, hogy milyen eredmény volt a NUCHA (tarkóredö)ezen az UH-n?
babás

Szia Apa!
Tegnap már majdnem írtam Neked, de aztán láttam már más is írt, és megjavult a net. Köszönjük szépen Kép Kép Mi már babanet nélkül nem tudunk élni Kép Kép
Nem tudom elolvasod-e, de mivel talán túl sok nap lesz, felmerült a kérdés, hogy árnyékos hely van-e?
Köszönjük, ha válaszolsz Kép Kép
Vezso
vezso

Vezso,
Itt vannak képek a tavalyi taliról, ami ugyanott volt. Remélem nem lesz aztán verekedés az árnyékos helyekért, a képek szerint elég sok fa van, de ki tudja.

KépKép
connie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?