Új privát üzeneted érkezett!

Banyóci!

Nekem most elég egy e-mail cim és egy telefonszám (lehetöleg olyan, ami nem változik meg egyhamar).

Panda!

Gyógyuljon meg Ádám mihamarabb.KépKép Noémi nem kapta el?
Most azért több apuka lesz. Visszafelé egyébként végsö esetben begyömöszkölhetünk téged és a két gyereket is, ha a pároddal nem tudod megoldani, majd utazik valaki a csomagtartóban.KépKép Emiatt ne legyen egy 30 perces út 1,5 órás. (Odafele én HÉV-ezek, mert az egyém dolgozik, és csak ott találkozunk.)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Panda

Emlekszem a parodra a Mszigeten...Kép Nade most mennyi apuka lesz!!!!
Jobbulast Adamnak!

Dec8

Tok vicces ez a nev....Kép Jobbulast a kicsi lanynak!

Lanyok

Gumicukor emilcime:
karolina.csik@freemail.hu
Mar bocs hogy helyette irok.Kép

Gumicukor

Megneztem a legenyt a profilodban, nagyon kis vagany!Kép Meg mindig ti vagjatok a hajat?
Kuldtem mailt a nevekkel.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Beszti!
KüldtemKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

dec8
Jobbulást nektek! Drukk megy ezerrel!!
Szerintem az Auchanba már nem kell majd menni, mert a játék 11-ig akciós! De sikerült ma megvennem a maradékot.

Panda
Köszi! Kép Kép Küldöm a címem! De utalhatod is! Kép Jobbulást Ádámnak!

Panda, Picus
Nem tom, mindjárt megnézem hogy jött-e utalás!

Forti

Kép
Kép
forti

Nyuszi, Beszti, Szilcsike+Sógornő, Banyóci, Panda, Picus, Dec8, Manó, Judy
Megjött az utalás!!!

JA!! BONTSAM AZ ÁLLATOKAT VAGY NE!!!

Forti

Kép
Kép
forti

Forti, szerintem bontsd, legalább nem ott szemetelünk veleKép

Gumicukor, nekünk Conti, Betti felirat szükséges.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Gumicukor
én az ocsidani-s címetekre küldtem a neveket, szólj, ha nincs meg!

Kataa
Akkor nem is jön olyan sokár az a tesó, hajhossz szerint még 1 év Kép

Panda
mondd meg neki, hogy most sok papa lesz Kép
Jobbulást Ádámnak!

Banyóci
Hát én is örülnék már egy nyugodt alkalomnak. A lábát annyira nem engedi, hogy legutóbb ketten csináltuk az apjával, aki ezek után közölte, hogy többet sohasem hajlandó ebben részt venni - nem hallgatja, hogy bőg az ő kis csöpp lánya. Már arra gondoltam, hogy beültetem a hintájába, akkor nem mászik el, de félek, hogy utána nem szeretne hintázni Kép
Ma gondolj rám - megpróbálkozom a kézkörmeivel Kép

Forti
És az enyém nem ért oda??????????????????????

Képzeljétek masszíroz a lányom!!!! Csak le kell feküdni és megkérni rá, jön és csinálja!!! Olyan édes!! KépKép

Rit és Dodesz

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Forti
BONTSD!!

Rit és Dodesz

rit

anemona7

Rit
Tegnap még nem volt!

Forti

Kép
Kép
forti

Hali!

http://ocsidani.fw.hu oldalon vannak újabb sztárfotók Daniról.

Tegnap egészségesen méricske: 11kg 30 dkg (1 szál pelusban), 78 cm. Állítólag jön a bal2-es metsző. Minden szép, kukibőr is gyönyörűen jövöget hátra.

Utána elmentünk a Libribe 3an apával együtt. A játszósarokban annyira jól elvolt a Dani. Volt egy bohócfej, aminek a fülére, orrára, szájára formákat lehetett illeszteni. Csodálkozva láttam, hogy minden nehézség nélkül a megfelelő helyre teszi a formákat. Pedig ezt aztán tényleg most látta először. Volt egy műanyag rúdra felhúzhatós játék, arra is szépen felhúzta a karikákat egyedül. nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen ügyes Kép
aztán felfedezte a fotocellás ajtót, még szerencse, hogy apa utána szaladt, mert kifelé nyílt, de visszafelé már nem Kép

Ismét nem tudtam ellenállni, kapott egy keményfedelű lapozgatós könyvet. Ismerd meg az állatokat sorozatból a Tanyán c. könyv. Egy csomó háziállat van benne és szépek benne a rajzok is.
A cicát mutogatta, háp-háp-oz, és a tehén a múú Kép

Én pedig megleptem magam egy keresztszemes kézimunkával, kb. a negyede már tegnap este el is készült.
azt hiszem Dec8 Te ajánlottad a Librivel szemben a gobelines boltot, hát nagyon köszönöm, csodálatos doglok vannak ott!
Majd elmegyek egyszer egyedül is, mert Daninak csudára tetszettek a hímzőgombolyagok Kép Így gyorsan csak 1-et tudtam választani, igazából nem nagyon tudtam szétnézni.

Mailcímem tényleg nincs a profilomban Kép Bocsi. A Daniét azért lecsekkoltam még tegnap este, megkaptam őket.
A továbbiakban a karolina.csik@freemail.hu ra írjatok.

Forti, Ilke
Tegnap utaltam nektek a zsozseszt, szerintem mára odaér. Lécci jelezzetek, ha megkaptátok!

Nyuszi
Még mindig mi vágjuk, de augusztusban volt utoljára kopaszítás.

Rit
Dani a fejemet szokta masszírozni, viszont nálunk ő fekszik hasra és masszíroztatja magát és még nyögdécsel is hozzá Kép A talpát meg a hugomnak szokta nyomkodni, mert amikor jött a foga, akkor megtalpmaszizta Kép
Körömvágás, mostanában nálunk sem tartozik a kedvencek közé. Állandóan elrángatja a lábát, szerencsére nem sír, de van, amikor csak egyik lábán tudom levágni. Mivel hason alszik, így eléggé nehézkes lenne úgy vágni.

Forti
szerintem bontsd ki, én már javasoltam.

Beszti
Most akkor mit csináljak én? Csak az öntapadós névtáblákat csináljam?
Mondjuk nem tudom a gyermekek milyen hosszú ideig fogják tűrni. Esetleg ha a hátukra ragasztjuk, de akkor meg lehet egymásról szedegetik le, előlről uaz. Azért csinálok, aztán majd meglátjuk mi lesz a sorsa a címkéknek Kép

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

Hát az öntapikatKép. Miért, még mit kellett? A másikat (zacsik) Fortival beszélted meg, nem? Abba én nem szólok bele!Kép
Szerintem nem fogják leszedegetni, föleg ha tényleg a hátukra ragasztjuk. De Nátán elöröl sem szedte le. Ha tudsz (és nem külön megterhelés), akkor csinálj már légyszi +1 pótpéldányt is a gyerekekéböl, ha esetleg mégis gyerekkéz áldozatául esnének.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok
Alex megint 8-ig aludt,remelem tartja ezt a jo szokasat: )Visznont tiszta nyug,nem tudom mi baja van,semmi nem jo hangulatban van.Pedig o nem szokott ilyen lenni,van valami front???
Fozni is alig hagyott,most evett egy kicsit talan jobb eppen a helyzet,kerdes meddig hagy irni.

Forti,Ilke
Ma ment el az utalas!

Beszti,
Mar ertem,irok is neked mindjart.

Panda
Szegeny Adam!A mi apunk is jon es a hogy latom meg jo sokan: )Ugyhogy csak beszeld ra: ))

Dec8
Hannanak is jobbulast!

Banyoci
Hat nekem miutan mar nem szopott meg 3 honapig hullott nagyon: (Bar ha neked nem latszik hogy kevesebb lenne akkor nem annyira gaz: )

Rit
Hat nem egeszen,az en hajam nagyon lassan no: )))Majd 2006 tavaszan jon a teso,ha minden jol megy: )Mi ujsag lakas ugyben??
En ugy vagom mindig a kormet hogy kozben szamolunk es nagyok nevet,altalaban nem tilttakozik de hiper gyorsnak kell lennem az tuti: )

Na eddig tartott a jo vilag: )
kataa

Kép
Kép
kataa

Hali!

Körömvágás nálunk iszonyatos balhé, mindig húzom-halasztom, amíg lehet, aztán apával ketten, minél gyorsabban. Így is végigüvölti, kiveri a víz. Kész horror, csodálom, hogy a szomszéd még nem hívta a gyivitKép Próbáltam én már mindenféle figyelemelterelést, mondókát...de egyszerűen ez van, úgyhogy mostmár ketten nekiállunk és igyekszünk hamar túllenni rajta. Pedig tutira nem fáj neki és nem is vágtam be neki, hogy rossz élmánye lenne róla. Egyszerűen nem tűri, hogy lefogom a kezeit.
Sajnos most már a hajmosás-szárítás is kezd átmenni ebbe a kategóriába és a kukimosás is mióta dokibácsi megnézte nekiKépKép
Egyébként nálunk is megy a nyűg ezerrel tegnap óta. Ráadául tegnap este fél nyolcig kettesben voltunk, délután 1 percet sem volt hajlandó aludni este már dülöngélt és dörzsölte a szemeit. Persze ahogy hazaért az apja felélénkült. Gondoltam, na jó, akkor biztos most állunk át az 1 alvásra, erre ma már fél 10-kor elaludt, de előtte olyan hiszti volt, hogy teljesen kiakasztott. Néha úgy érzem, nincs hozzá türelmemKép

Gumicukor
Judy, Gergő, Géza

Kataa
Igen, a natur butort kapta. Nekem is tetszettek volna a színesek, csak azok igen picurkák voltak az én masszív vasgyúrómnakKép

Panda
Jobbulás ÁdámnakKép

Dec8
Hannának is gyors gyógyulástKép Majd szólj, hogy mikor lesztek a tv-benKép

pusz
Judy
Judy

Judy
Nálunk dettó ez a helyzet - egyszerűen nem tűri a lefogást. Már próbáltam úgy is, hogy megyek utána, de mire megfogom és vágópozícióba helyezem az adott körmöt, már megint menne tovább KépKépKép

Kataa
Akkor tényíleg lassan nő!! Az enyém tök rövid volt 3 éve, azóta nőtt ekkorára vágásokkal. Mondjuk régen emiatt dilit is kaptam, mert festés után 2 héttel már látszott is egy jó vastag csík! - azóta le is mondtam a hajfestésről KépKép bár így is mindenki azt hiszi, a nap olyan jól szőkít, hogy ilyenkor télen már megint nagy lenövésem van Kép

ilke
neked is ment a zsozsesz, szólj, ha megkaptad

kataa
ma vettem én is egy esernyő kocsit. Avanti. használt, de tök jó állapotú és ami fő, hogy van csomagtartója, majdnem teljesen fekvőre dönthető és kupolatatős. és egy kézben elbirom KépKép

Rit és Dodimo

rit

anemona7

Sziasztok!

Valamelyik nap írtam, de aztán nem küldtem el, mert a gyerek felébredt. Estig be se zártam a bnetet, de mikor a párom hazajött első dolga voltKép Így persze az irományomnak lőttek. De hol van az már? Még akkor írtam mikor a Betti felrakta a képet...
Forti!
Az utalás megy a héten, ahogy Ilkének is!

Ilke!
Pls küldd el emilben, hogy hova utaljam.

Képzeljétek a fiamnak új mániája van. Mindent az égvilágon bepakol a mosógépbe! De olyan szinten, hogy a játékaitól kezdve a ruhákon keresztül a zöldség-gyümölcsön át még a kutya tálját is szedtem már ki belőle...

na most csak ennyire futotta
puszi
sasha és a 12 kg 4 dkg-os Gabi....

Kép
sasha

Banyóci, Nyuszi, Panda, dec8, Manó, Judy, Picus,
Megérkeztek az utalások.

Tegnap voltam kifizetni az előleget a helyszínen, készítettem képeket is a helyről. A fotóalbumban Kolyokpark néven találjátok. (sajnos nem engedett ékezetes betűkkel regisztrálni) Lili körbe is nézett míg én intéztem a dolgokatKép. Jó hír: tekintettel arra, hogy ennyien leszünk, elengedték az étel és ital behozatal miatti díjat illetve kapunk még egy tortát! NyamiKép Az egyiket túró tortának rendeltem meg, a másik milyen legyen?
Kezdek belezavarodniKép, akkor most mindenkin lesz egy öntapadós cetli? És min. 2 névvel, hogy hogy hívják és hogy kihez tartozik gondolom. Kíváncsi vagyok a papák mit fognak szólni hozzáKép.

Forti,
Nagyon köszi mindenki nevében, hogy ennyit vásárolgatsz!

Zulu,
Ti nem jöttök a mikibuliba?

Rit,
Sajnos valahová nagyon elpakoltam a télapó számátKép. Meg tudnád adni még egyszer?
Küldtem mailt még vasárnapp éjszaka a számlaszámommal, nem kaptad meg? Most elküldtem újból.

Nyuszi,
Mi már elkezdtünk karácsonyra vásárolni. Lilinek eddig már van könyv, kirakós játék, ruha, és még csak november eleje vanKép. Igazán egy szobahintát szeretnék neki (olyan állványosat), tegnap kinéztünk is egyet a Megatoysban. Az olyan magas volt, hogy szerintem évekig jó lenne neki és kis játszótálcája is volt. Apa viszont egy kerti fix helyűt szeretne, hát nem tudom, majd meglátjuk. A nagyszülőktől Lili szinte biztosan egy szánkót fog majd kapni. Már faggatóztak, mi meg leadtuk a rendeléstKép.

Panda,
Mond meg apának, hogy most tutira nem lesz egyedüli férfi. Az enyém is egyből azt kérdezte, amikor mondtam, hogy jöjjön el, hogy mennyi papa lesz. Nehogy egyedül legyenKép.

Dec8,
Hát ez az, hogy ha Lili fent van, akkor a ház másik végében sem tudok tanulni, mert mindig történik valami.
Jobbulást Hannának! Mikor lesztek és melyik adón a tévében?

Sasha,
Küldtem mailt.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Készülnek a ragacsok.
Mindenki neve mellé teszek egy figurát, egy családon belül azonos (pl. dobókocka, eper, fagyi, cseresznye, stb.) még keresek mikis gifeket is, lehet kicserélem, hogy a hangulathoz illőbb legyen.
a mi neveink nicknevek lesznek, a gyerkőc és az apuka neve alatt kicsivel ott lesz a nicknevünk, hogy lássuk kihez is tartoznak.Így jó lesz?

Ilke
Szupi ez a kölyökpark!!! Kép Kép
Látom már, hogy az én fiam a csúszda körül fog lógni + a labdák is nagy kedvencei Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
Szerintem tökéletes lesz! Ügyi vagy! Kép
Mi van a zacsikkal??

Ilke
Tök jó a kölyökpark! El fogunk férni??? Kép Kép

Akkor mivel csak egy páran reagáltatok (Gumicukor, Conti, Rit)hogy bonthatom az állatkákat, BONTOM!!! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Rit, Ilke, Gumicukor
Megjött az utalás!!

Forti

Kép
Kép
forti

Hello
Mar akartam kerdezni,de mindig elfelejetm, hogy az uj(ideigelnes)dokinenink megnezte Alexet es mondta hogy nem kell hogy visszavigyem az orthopediara mert minden Ok vele.
Viszont a Heim Palba azt mondtak ha mar jar ,hozzam vissza,allitolag mindenkinek ez mondjak.Szoval szerintetek menjek vagy ne???Kell valami beiras a babakonyvebe hogy megvolt a vizsgalat???

Judy
Szerintem ezzel neha mindenki igy van.En is kivagyok neha,talan azert mert O nyugis gyerek ,de ha nagyritkan rossz napja van akkor nincs kegyelem: ))Hiaba egy gyerek nem ugyanaz mint az ember munkahalyen ahol ha valamit jol csinaltal akkor annak volt jo eredmenye.Itt meg hiaba torod magad,neha szelmalomharc,de megeri ezerszeresen: ))

Rit
Nekem is jobban nott amikor szoke voltam,4 hetente kellett festetni.Hat igen a ti kocsitok magaban is jo nehez volt: ))Na akkor most mar egyszerubb lesz a tomegkozlekedes is.Vagy most mar kocsizol inkabb??

Gumicukor
Jo oltet ez az egyen figura: )

Na megyek mert Alex mindjart ebred (3 oraja alszik,gondolom kipiheni a nyugjet: ))en meg kimenot kapok,jon a rokon neni vigyazni ra.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Voltunk sétálni egy nagyot, de még a babakocsiban is morgott a fiatalúr, ha meg merészeltem állniKép Most alszik (legalábbis csendben vanKép), remélem ő is kialussza a nyügit.
Hétvégén utazunk haza, már úúúúúúúgy várom. És telefonáltak ma még az anno soproni kollégáim, hogy szerveznek találkozót, tök jó lenne eljutni rá pénteken. Majd a nagyi lefektetné a fiamat. Ilyen még úgyse volt, kiváncsi lennék. Lehet, a szopit hiányolná. De azt hiszem pont egy ilyen görbe estére lenne most szükségemKép

Kataa
Köszi a vigaszt, igazad van és tényleg kárpótol mindenért a kissrácKép
Vizsgálat, én erről nem hallottam, de majd megkérdem a védőnőt. Gergő még nem jár ugyan, de tényleg jó tudni, hogy kell-e vinni őket.

Ilke
Hűha, ez tényleg klassz helynek tűnikKép
Neked is köszi a sok utánajárást.
Tanulás, hát én csak németezni próbálgatok a gyerek mellett, de elég meddő próbálkozásKépKép Pedig januárban nyelvvizsga. Néha hangosan mondom neki, akkor elvanKépKép

Gumicukor
Jó ötlet a kitűzőKép

Nyuszi
Karácsony, mi még csak Gergőnek vettünk egy eszkimósátrat, de semmi több. Ideje lenne nekilátni.
Hogy vagy? Pocaklakó albérlő?
Már régóta akartam kérdezni, nálatok elmúlt már az ekcéma? Nálunk néha még kijön.

Asszem a fiamnak a banántól megy a hasikája. Pedig azt mondják az fog, de mindig utána rottyantKépKép Ki tudja milyen vegyszerekkel kezelikKép

na pusz
Judy
Judy

iLKE
télapó: 20/2272060
Tényleg szupcsik ott a játékok Kép Gondolom mindenkinek benti cipőben kell lenni, vagy hogy van??? Mesélj, nehogy ott fagyjon le a lábam egy szál zokkiban!!
Gyerkőcök hova ülhetnek?? Van padlószőnyi??

Kataa
nem kell - én sem viszem vissza, megvizsgálta a dokibácsink és mindent rendben talált Kép
Azért nem mindíg. Ma is villamosoztunk a szigetre - a régi kocsinkkal, ugyanis futni mentünk. Utána meg játszóterezni, de annyira most nem izgatta a dolog, helyette egy csomót sétálltunk, labdáztunk és gyűjtöttünk rengeteg levelet KépKép Dodesz még az összegyűjtött levélkupacokba is beleugrott KépKép

Rit

rit

anemona7

Gumicukor
Ugye milyen jó ez a bolt. Persze veszélyes is, én mindig elverek egy halom pénzt és ott töltök egy csomó időt. Kép Persze Hanna nem marad meg a kocsiban ha nem tolom, ha megy kiveszem .... A múltkor az Ikeában lepakolta za összes párnát Kép
A matrica nagyon klafi leszKép

Most voltunk a TV-ben Kép Mármint én hálistennek nem csak a rendezvényünk Kép Persze 1 perc volt, szóval ne szomorkodjatok Kép De úgy néz ki sinen vagyunk és megszavazzák a fizumat! Lessz munkám!!

Forti
Bontsd!

Puszi
dec8
dec8

Halihó!

Örülök, hogy átutalódott a pénz, nem is vagyok annyira béna Kép.

Judy!
Szerintem ki lehet próbálni, hogy Anyukád teszi le Gergőt. Nálunk már volt, hogy a férjem, vagy Anyu altatta el Ádámot (ő pl. mindig cicin alszik el), de semmi gond nem volt, bőgés nélkül elaludt. Noéminél is volt, de ő se cirkuszolt soha.

Dec8!
Jobbulást Hannának Kép!

Gumicukor!
A mi apánk Kornél, légyszi, írjál neki is cetlit, hátha sikerül elcsalnom Kép!

Lányok!
Olyan aranyosak vagytok, hogy így gondoltok Ádira Kép! Már gyógyulgat, az étvágya is kezd megjönni, és az éjszakánk is normális volt, reggel 9-ig aludt, és csak 2x volt fent. Noémi még nem kapta el, de igyekszem, mert ha később jön ki rajta, akkor a mikibuira nem tudom vinni.

Beszti!
Köszi, de szerintem a férjed elájulna, ha megemlítenéd neki Kép. Számolj csak utána: 3 felnőtt + 4 gyerek Kép Kép Kép. Igaz ez elvileg pont 5 személy. Majd megpróbálom az enyémet rávenni, hogy jöjjön. Ha nem is végig, de akkor úgy, hogy bejön értünk a munkából jövet.

Körömvágás
Akkor úgy látszik, hogy Ádám a kakukktojás Kép. Ő soha életében nem tiltakozott ellene, most is hagyja, hogy vágjam neki. Bezzeg Noémi, ő néha még most is hisztizik. Emlékszem, mikor régebben mindig ketten vágtuk a körmét, Apa fogta le, én vágtam (Noémi ordított Kép).

Megyek etetni,

Panda

panda
Halásztelek

Panda!

Látta amikor irtamKépKép, ugyhogy nem hiszem. Meg nem olyan nagyon hosszú útról lenne szó (bár nem szeretem én sem, ha gyerekülés nélkül utaznak, de ez nagyon kivételes eset).

Forti!

Bontsd!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kataa!

Minket is visszarendeltek 1,5 éves korában ortopédiára, én visszaviszem, hagy nézzék meg. Úgyis gyanús hogy a mamuszai közül mindíg cska jobb esik le, jobb ha megnézikKép

Ilke!

A hely szupernek tűnik, bár előre látom hogy Emma végig a csuszdánál fog hiszizni hogy tegyem fel rá és hagy csússzon, nem hiszem hogy a többi 26 gyerek csúszási vágyát nagyon díjazni fogjaKép

Képzeljétek annyira szenvedünk, írtam hogy kinőtt Emma 2. rágófoga, d emost nő a két alsó szemfoga. Az egyik már majdnem kint van. Hát ez rosszabb mint a rágófogak. Olyan nyűgös egész nap. Holnap elmegyek veszek olyan chaomillát, amit írtatok. Akkor most CH15 vagy CH30 kell belőle? És mi az adagolás?
ja, és hogy teljes legyen a dolog, elkzedtet valami iszonyú fura hangot adni amikor sír, levegővételkor, olyna a hangja mint az asztmásoknakKép Most kapott kálciumot, de nem sokat segített, holnap felhívom a gyerekdokit,hogy nem használt, de lehet hogy inkább gégészetre kéne vinni, nem tudom.Kép Amikro nem sír nincs ez a hang és a tüdeje meg a légutak tiszták, hétfőn viszgálták és már akkor is ilyen hangja volt szegénynek. Vennünk kellett neki hideg párásítót, mert állítólag nem tesz jót ez a távfűtés sem. Most ,egy nála a párásító, remélem lesz hatása.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok,

Csak egy alvás előtti gyors bekukk.
Beszti,
A napokban küldtem mélt, remélem megkaptad.
Forti, Ilke,
Az utalások ma mentek.
Gumicukor,
A nevek: Gömb, Lili, Feri (lehet, hogy apa is jön)

...ja még egy dolog. Lili felfedzte az orrlyukát, egyfolytában dugja bele az ujjacskáját. Hogyan tudom leszoktatni?

A körömvágás nálunk is gáz.

na megyek hunyni.

pusz,

gömb
gombolyu

Ilke,
tündér vagy, hogy gondolsz ránk, de pont akkor síelünkKépKép. Pedig látom, jó kis buli készülődik!Kép

pusz mindenkinekKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Ilke: elküldtem a pénzt, megkaptad??
picus

Hali!

Tegnap virrasztós éjszakánk volt már másodszor. Pont, amikor mentem volna fürödni (3/4 12kor), ébredt fel nagy nyöszörgések között. Szokott így, de vissza is alszik, ezúttal nem. Kéredzkedett a kiságyból kifelé, galérialépcsőt másztunk fel le, majd fociztunk Kép Utána magnózni óhajtott a fiatalúr. Néha fogta a kis száját és keserves óbégatásba kezdett. Bekenegettem neki dentinox-al, de ez a gyerek megeszi és cuppog hozzá Kép
Aztán mondva, lesz, ami lesz én is hulla vagyok, betettem az ágyikójába és hang nélkül bevackolta magát és aludt fél 9-ig. Nemrég értem be a melóhelyre.

Reggel puszilgattam a hátát, totális élvezettel hagyta még mormogott is hozzá. Megkérdeztem tőle, hogy finom volt? És rávágta tisztán, hogy IGEN.
Új szó a "repertoárban".

Dec8
Hát igen, már beizzítottam a hugom is, hogy megyünk ismét abba Foltvarázs boltba. A netről töltöttem le keresztszemes képeket (ksifiú hajóval a kezében néz a tenger felé, kislány kalapban és puszit ad egy még kisebb fiúcskának, világítótorony), ezeket kinyagítom és kockás lapra átvezetem a mintát. Nem mondom, jojózik a szemem közben, de egy nagyobb minta nagyon drága. Így meg veszek vásznat + fonalat.
A neten is vannak letölthető minták, de nem nagyon tetszenek, nagyon gagyik.

Mit dolgozol?

Ilke
Megkaptad a pénzt?

megyek, mert projektmegbeszélés lesz 10től

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Ilke!

Bocsi, de elírtam, és el is néztem.KépKép A te számlaszámodat már megírtad. Fortié kéneKép

Forti!
A számlaszámodat megírnád emilben? Ma utalnám akkor az ajándékokért a lovettát.

Kézeljétek. Úgy néz ki a fiam mint akit agyba főbe vetrekKép Először is. Csupa pötty az álla és az arca néhol. Emelett reggelre úgy ébredt, hogy két karmolás van az arcán. Egyik az állán, másik az orrán. És a kis lüke nekiesett a szekrénynek délelőtt és most a szeme alatt egy nagy kék csík éktelenkedik.. De legalább a feneke most nem pirosKép

Manó!
A Chamomilla Vulgaris a teljes neve és mi a CH30-at alkalmazzuk. Apró külömbség van, de most perpill nem tudom mi. Ha ringatásra megnyugszik akkor pl már azt adhatodKép Adagolását tekintve akár fél óránként be lehet adni, ha szükséges. De a gyógyszertáros ajánlata a napi 3x1 adag, összesen az 15 golyócska. Én egy kis mokkáskanál vízben oldva adom neki. kb 20 perc amíg teljesen feloldódik, rásegíteni pl töréssel nem tudtam. A hatás Gabinál elképesztően azonnali volt. Reggel beadtam és a déli alvásnál egyhuzamban lealudta a 3 órát, és éjjel a 12-öt. Napközben sem olyan nyűgös, de azért a bőréből a gyerekek nem vetkőznek ki, mert mindig megy a hiszti valamiértKép

Annyit írtatok, hogy nem bírom követni, úgyhogy most inkább megyek főzniKép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok
Ilke
köszi az Emailt megkaptam Képcsak a számitogép lasult le anyira hogy ujra kellett telepiteni mindett és igy nem is tudtam netezni + hétvége is volt és apáztam Kép.elöre láthatolag jövöhéten csütörtökön küldöm a pénzt ha az ugy jo neked ?

Anenoma
nálunk is van tiltakozás a köröm vágásnál de mi 2 csináljuk ezt a müveletet én lefogom petike kezét-lábát apja vágja Kép

Panda
Jobbulást nektek Kép

Beszti
én nem tudom biztosan igérni hogy nem változik meg a telcsi számom az Email cimemet bizti hogy nem változtatom meg és azt is mindig megnézem még akor is ha nem vagyok számcsigép közelbe .

Gumicukor
elküldtem a Neveket amit kértél szoljál ha nem érkezet meg elküldöm akor mégegyszer .

Öntapados matricák
petike tuti biztos hogy le fogja szedni ha elöl lesz mert érdekli hogy mi az söt szerintem még megis kostolja Kép .

Kataa
nekem is mondta itt a helyi ortopidus dokibácsi multkor hogy ha elindult magátol vigyem vissza .

Mano
ne aggodj petike is nyafizni fog hogy ö miért nem csuzdázhat el van tiltva a csuzdátol amiota tulcsuszot a csuzdán és beverte a száját Kép a végénél apjuk eltiltot Kép a csuzdátol de majd másal lefoglalom Kép.

Lányok
petike is beteg Kép a torka már megint összeszedett valamit Kép +folyik az orra remélem hamar meggyogyul és akor betudom adatni a 15 hós oltását + ugynézki vashiányos Kép ugynézki kimerültek a vaskészletek Kép ez könyen lehet mert petike nem szereti a hust mostanában egyedül csak a panirozott halfilét eszi meg de a halas bébiételt nem no meg a pulykábol készült bécsiszeletet de ezekböl se eszik tul sokat Kép .

Pusz Csics és petike
csics

Sziasztok Lányok!
Ugye azért még emlékeztek rámKép

Nagyon keveset tudok itt lenni veletek, rengeteg a munkám, nomeg 2 hétig betegszabin voltam, ugyanis kibicsaklott a bokám (babakocsitolásnál) és nem tudtam jönni.

Beszti, köszönet a tájékoztatásért a mikulásbuli miattKép

Forti - Ilke, ugye megkaptátok a pénzt amit átutaltam?

Valaki összefoglalná hogy pontosan
- mi a címe ennek a helynek (hova esik a soroksárin?)
- ezen belül hova kell menni
- mit vigyek (papucs, cipő???, kaja)
-parkolási lehetőségek
- stb. amit még tudnom kellene

ui. Ja, az én kismanóm is 2 napja kibírhatatlan, nyűgös és sírós, mérges. Remélem elmúlik.
Pusszantás, Móni
mj__móni

Most vagy elhagytuk a karúszónkat, vagy ő hagyott el minket. Esetleg valami nagyon biztos búvóhelyen rejtőzik. Lényeg, hogy agyba-főbe keresem már 2 hete, de semmi. Nem tudjátok hol lehet karúszót ilyen off seasonban kapni??????

mjh móni
szia, tényleg rég jártál erre. Az összefoglalót nem vállalom, nekem is vannak megválaszolatlan kérdéseim (pl papucs ügyben): remélem Ilke majd ír erről. Amúgy a soroksárin a Megatoys oldalában van, ki van írva, hogy Kölyökpark.
Parkolás az áruházi parkolóban gondolom.

csics
jobbulást Petikének, remélem helyrejön hamar!! Kép

Rit és Dodesz

Megyek ki fagyoskodni - nem hajlandó aludni a leányzó, pedig úszni megyünk du, kiviszem, hátha ott elalszik.

rit

anemona7

Anemona7
Köszi, de hova esik a soroksárin a megatoys? Én BALGA még sosem voltam ott. Pl ha megyek belváros felől kifelé jobb vagy bal oldalt van? Határút előtt vagy után?

Köszi
mj - Móni
mj__móni

Sziasztok

Nekunk is erdekes volt az ejszaka, 3-kor felbredt es 5-ig jatszotta kisagyban,meg dumalt ,morgott.Adtam neki enni,de ez sem nagyon hatotta meg ,aztan magatol elaludt,reggel fel 10-kor mar en mentem be hogy mi van.Aztan delelott egy nagyon setaltunk(persze o is gyalog: ) meg jatszoztunk es beajult 1-kor ,azota alszik.Lehet hogy O is egy kis macko es teli alom van rajta: ))
Emlekszem tavaly amikot hideg volt kint,tobbbet aludt amugy is.
Tegnap vettem neki egy uj Csopi orrszivot mert a regi eltunt a koltozesek kozeptte.Mondvan hogy legyen ha esetleg kell,de remeljuk nem: ))Esa boltban mondtak hogy van nekik olyan ugyancsak Csopi mellszivojuk amit ugy kell hasznalni hogy az elejen megszivsz egy csovet es mar jon is a tej az uvegbe magatol,a vakumhatas miatt.Nekem ez egy kicsit tul egyszerunek tunik hogy magatol pumpalna vegig es eleg egy szivas az elejen????Ti lattatok mar ilyet??

Judy
Hat kell is a kornyezet valtozas,En is megyek anyuekhoz(bar anyu mosta noveremnel van : )),igy bejatszik majd a kozmetikus+ egy kis baratnozes is.Nekem pentek este apukam fogja agyba dugni Alexet,mar csinalta ugyhogy remelem most sem elsz gond: )
Erdekes ez a banan dolog,nalunk ugyan hasmenes nincs de ugyanugy van tole kaki mint ha nem enne.

Ilke
Tenyelg jo a hely,honlap en is megyek a Megaba es megsasolom.

Rit
Hat nem tudom hogy mennyit fognak ulni,Alex mar nem az az ulos fajta, mint regen: ))Bar ki tudja ennyi gyerek lattam hogy fog viselkedni: )

Mano
Erdekes ez a masfel ev,mindenkitol azt hallotam hogy akkor ham ar megy: ))
Egy rokonunk gyereke Ujpesten jar bolcsibe es kepzeld van soszoba.Telen oda viszik a gyerekeket hogy tobbet legyenek jo levegon.Nem is tudtam hogyi lyen bolcsik is vannak: )
Bar az ovi ahova Alex fog jarni uszomedences ugyhogy uszasoktatas is lesz helyben: )bar hol van az meg: ))
Alexnak is van hidegparasitoja mar a szuletesetol fogva,es bar mi nem tavfutesben alkunk de bekapcsoljuk es en is erzem hogy jobb a levego a szobaban.

Sasha
Hat igen,nalunk ies ez a helyzet,mindig van 1-2 folt rajta.ja es olyan is van hogy az egyik meg el sem mulik es ujra ugyanott uti meg szegeny: )Bar keveset esik,foleg ha faradt,de akkor mindig van nyoma: ))

Csics
Petikenek jobbulast.A spenotot nem szereti?mert abban is jo sok vas van.Alex nem nagyon van oda erte,de kicselezem,mert akkor adom neki ha mar nagyon ehes es tuti minden jo csak egyen mar: ))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Móni!

A Megatoys a Soroksári út 160-ban van, ez helyileg a Határ út és az Illatos út közötti részen van, a FÉG mellett (HÉVvel, busszal a FÉG-nél kell leszállni).
Remélem nem fog senki megharagudni, ha teszek fel 3 térképrészletet.

Az épületttömbön belül, ha bejössz az autóbejáraton, akkor egyenesen kell menni (nem az áruház bejáratához), és akkor pont megtalálod az épület oldalában a Kölyökparkot, az lesz a rendezvény helyszine (ez gyakolatilag egy "dühöngö" játszóház, ha a képek alapján jól gondolom).
Az épület mögött lehet parkolni.
Papucsról még nem beszéltünk, de ilyen helyekre ált. nem engednek be se gyereket, se felnöttet cipöben (a játszóterületre), ugyhogy jó, ha mindkettötöknek hozol. Kajáról még nem beszéltük, de gondolom, hogy üditöre és valami hamira azért szükség lesz. Volt szó róla, hogyha marad pénz az Ilkének utaltakból, akkor abból lesz véve, de szerintem az soha nem árt, ha mi is hozunk (a gyerköcöknek biztos ugyis kell).

Kép
Kép
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

megjártuk a gégészetet, sajnos nagyon piros Emma torka 8hétfőn még semmit sem látott a gyerekdoki rajta) és a sírás közbeni fura hang kruppos köhögésKép úgyhogy kaptunk gyógyszert+ a krupp ellen kúpot, és folymatosan mennie kell a hidegpárásítónak. Állítólga pár nap alatt el kell múlnia, ha nem ,sőt erősödik,a kkor gáz vanKép Nálunk egyáltalán senki sem kruppos, még asztmás sincs a közeli családban, nem tudom honnon szedte ezt. Mondjuk nem kruppos ő még, csak kruppos jellegű a köhögés, de ez sem hangzik túl jólKép
Ja, és tök cuki volt Emma, ha orvost lát ő rögtön sír, de most nem is bántuk ezt, mert ugye csak sírásnál hallani nála ezt a hangot. Be,egyek vele, vigyorog. megnézik a torkát, sírás sehol. Mondja a doki néni hogy meg kéne siratni, hogy hallja, de Emma nem sír. Megnézték a fülét is, semmi. Na , végül mikor fordították át a fejét, akkor hallatott egy nyöszörgést, így végül haloota a doki hogy miről van szó, de sírni nem volt hajlandóKép

Kataa!

Hát én is akartam már tavaly venni párásítót, de annyi mindnet kellett venni, hogy a végén ez maradt ki. És tvaly télen nem volt semmi gond belőle, így el is felejtettemKép De most muszáj volt megvenni, lepedővel párásítani nagyon macerás lenne.

Sasha!

És hol tudtál venni ilyen chaomillát? mert itt a környéken sehol sem kaptam, pedig a lakótelepen is az egyik patikában árulnak pár homeós cuccot, meg az Europarkban kérdeztem, ott is ki van írva hogy van homeopátiás szer árusítás, d ecsak CH5-ös volt, na azzal nem sokra megyek.

manó

KépKép
manó

Kataa!

A mi bölcsinkben is van sószoba! Egyszer voltam is Emmával, de azóta nem, d eezek után fogunk rendszersen járni. heti 2x fél órát javasolnak, fél óra 100 Ft, és ide bárki járhat, nem csak aki ide jár bölcsibe. cska Emma eléggé unatkozott, mert egyedül voltunk bent és csak könyvek vannak meg rajzolni lehet, pár fa puzzle van, mszóval nem annyira kötötte le.

KépKép
manó

Manó!

Jujj, de nem hangzik jól ez a kruppos köhögésKép Remélem gyorsan meggyógyul Emma.

Homeos cucc: Tudod hol van kispesten a Kosuth tér, Üllői út és a Hunyadi utca "kereszteződése? Ott van az Üllőin egy Plusz élelmiszer áruház és ott van tőle 2 boltnyira a patika. Apolló patika azt hiszem. Ott lehet kapni minden félét. Remélem nem pont akkor fogy ki amikor odamész, de én már többször kaptam ott azt amit szerettem volna venni.

puszi
sasha

Kép
sasha

Sasha!

Köszi!
Az nincs olyan messze, akkor majd elnézek oda. nagyjából sejtem hol van, d emajd térképen pontosítok.
Hát igen, nagyon nem hangzik jólKép Utánaolvastam kicsit itt a rendelőben, és így még rosszabbul hangzikKép Itt ilyen rohmokról meg ilyesmikről írnak, amik hirtelen jönnekKép
Mondjuk emmánal ilyen nem volt, csak sírás közben hallani nála, és 2 napja kap kálciumot is ami jó szer ez ellen, ma meg megkapta a kúpot is, úgyhogy remélem hogy roham már nem lesz, de most jól megijedtem és meg is fogom beszélni az orvosal hogy írjon fel nekünk itthonra ilyn kúpot meg ami még kell, mert azt írják ameliyk gyerek hajamos rá annál bármikro előjöhet, kb 5 éves korára növi ki. Állítólag vírus okozza, pseudocrupp a betegség neve, nem krupp (az a diftéria), cska a köznyelvben forog így. És hiába okozza vírus, csak az arra hajlamosoknál jön ki. Mondjuk nekünk is mondta hétfőn a ygerekorvos hogy érdeke hogy most nagyon sok gyereknél vannak ezek a krupp szerű tünetek, de mivel Emmánál cska nagyon enyhén jött ki ezért azt hitte elég lesz a kálcium.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!
Sajnos nem tudok túl gyakran jönni, a gyerekeken kívül sajnos közbejöttek olyan dolgok, amik nagyon lefoglalnak. Azért szoktam ám olvasgatni amikor tudok, csak írni nincs időm.

A fiúk nagyon aranyosak, a Máté az elmúlt két éjjel 8 és fél órákat aludt. Még mindig szopizik, aminek nagyon örülök, mert így sokkal kényelmesebb, mint amikor a Levinek fejtem a tejcsit és cumisüvegből evett. Nagyon rohan az idő, Máté lassan 2 és fél hónapos, már 6500 gramm és a 68-as rucik feszülnek rajta. Mindig csodálkoztam, mikor Sasha írta, hogy mekkora a Gabi, úgy látszik, nálunk is óriásbébi a Máté, ami nekem elég fura, mivel a Levi nagyon pici volt.
Levike nagyon rossz tud lenni, az üvegfalra is felmászna, de hát ilyenek ezek a másfél évesek... Nagyon tud hisztizni, sajnos egyre többet cumizik (aminek nagyon nem örülök) és elég hajmeresztő mutatványokat szokott csinálni.Kép

Szeretném a segítségeteket kérni, mert más módon most nem tudom megoldani ezt a problémát.
Fel kell számolnunk egy háztartást, ahol elég jó állapotú bútorok is vannak. Nálunk sajnos nem férnek el, de kidobni azért nem szeretném... Van egy kinyitható kanapé, 2 fotel, két régimódi heverő, egy régimódi 3 ajtós szekrény (akasztós és polcos része van) és egy régimódi könyvespolc (elöl üveges). Arra gondoltam, hogy ha valakinek szüksége van rá, 15.000.-Ft-ért elviheti az összeset. A bútorok egyforma szövettel lettek bevonva kb. másfél éve, tehát nincsenek rossz állapotban.
Ezen kívül van egy hűtő (fagyasztó része külön van) és egy két polcos fagyasztó szekrény, a kettő együtt 25 ezerért elvihető, ezek is jó állapotban vannak.
Ha valakinek esetleg szüksége lenne rá, vagy ismerősének kellene, légyszi jelentkezzen mélben. Előre is köszi a segítséget!
Sziasztok:
Viki és a Fiúk
vikici

Sziasztok

Judy

Hala az egnek nincs mar ekcemaja Emilianak. kop.kop. Nalatok hol jon ki?
Amugy en jol vagyok, koszi, a folytonos zabalastol eltekintve nincs nagyon panaszra okom. Mivel most ilyen geben indultam, mar kicsit latszik is a pocakom, persze csak ruha nelkul.Kép

Mano

Jobbulast Emmanak! Hat bizony, zsivanyak neha ezek a torpek, nem? Pont akkor nem sirnak, amikor kene.Kép

Sasha

Tok jo hogy nalatok is ennyire tutira bevalt ez a CH homeos bogyesz. Nalunk nem annyira. A CH-9 et probaltuk, az egyaltalan nem, ma vettem Ch15-t, este kapott, meglatjuk. Szinte minden ejjel ebred, van hogy ketszer is, tudom hogy jon a felso ket ragofoga, de nem akarom folyton Panadollal tomni. Ma 6-kor sirva ebredt reggel, mar nem is aludt vissza es egesz delelott iszonyu nyugos volt.

Viki

Mi keresunk kinyithato kanapet es uveges konyvespolcot is. Nalunk csupa ilyen regimodi stilusu butorokkal van berendezve a lakas. Nem tudnal esetleg kepet felrakni a butorokrol?
Huha, tenyleg oriasbebi Mate.Kép Emilia sem volt tul nagy, ezek szerint a masodik akar az ellentetje is lehet?Kép

Ilke

Hogy allsz a tejcsivel? Mar nem szopzik Lili mano egyaltalan? Nekem eddig csak egyszer kellett pumpaval fejni, a 4. napon, meg vagy ketszer par cseppet kinyomkodtam zuhany kozben, de mar egyaltalan nem feszul. Viszont valszeg emiatt rogton ram is ugrott 2 kilo.Kép
Kepzeld ma kesz lett a kerites, kapu ugyan meg nincs, de mar ez is haladas, nem?Kép Es olyan rendes volt a vallalkozo, hogy az osszes ablaktablat kicsereltette a sajat koltsegere, amit a komuvesek osszekarmolasztak, mikor a maltert vakargattak le.KépKép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Gumicukor!
A nevek: Banyóci, Gyurci, Gyuri

Rit!
Hogy sikerült a körömvágásKép?

Kataa!
Azt nem állitanám, hogy nem látszikKép! Kopasz foltokat még nem fedeztem fel magamon, de azért lényegesen kevesebb szerintem a hajamKép!

Judy!
Együttérzek veled! Nálunk is van néha amikor úgy érzem, hogy széttépi az idegeimKép! Én is ki tudok annyira akadni, hogy egyszerűen türelmetlen vagyok veleKép! Ilyenkor általában bepakolom a járókába, elvonulok, és megpróbálok lehiggadni!

Sasha!
Nálunk a fürdőkád a nyerőKép! Oda hordja a fél lakást. Legyen az mobiltelefon, vagy papucs, neki mindegyKép! Mindennek ott a helyeKép!

Kataa!
Anno, pici korában nekem is azt mondták, hogy vigyem majd vissza, ha már járni tud. Erre megszűnt a rendelőKép! Azt mondták, vigyem a Heim Pálba, ott meg rám csodálkoztak, hogy miért akarom vinni! Ki érti ezt? Most az új dokinkat majd megkérdezem, hogy neki mi a véleménye!

Judy!
Gyurci nagy banánevő, szinte minden nap eszik, de őt se fogja. Mondjuk nem is megy a hasa tőle!

Csics!
Jobbulást Petikének!

Manó!
Kruppos köhögésKép! Nekem kiskoromban volt valami ilyesmi bajom (diftéria?krupp?, nem is tudom pontosan), hát szörnyű voltKép! Egy csomót olvastam a kruppról, és én teljesen beparáztam, hogy mivan ha örökölte tőlem! Pár hónapos korában én is vettem hidegpárásitót, eddig nem is volt semmi gond! Tényleg frisebb a levegő tőle! De most rám ijesztettél egy kicsit. Tegnap éjszaka rázenditett, pedig sose szokott. És olyan furcsán sirt ő is. Mintha kicsit rekedtes, sipolós lett volna a hangjaKép! Jobbulást Emmának!

Bocs, hogy ilyen össze-vissza irtam, de nagyon sokat kellett visszaolvasnom!
Ma egész nap itt volt a tesóm kisfia. Pont egy évvel idősebb mint Gyurci! Gondolhatjátok, amit ők ketten itt műveltekKép! Olyan hancúrozás volt, hogy én is sokszor már fetrengtem a nevetéstől. Irtó aranyosak voltak ahogy egész nap kergetőztek, viháncoltak, hahótáztak. És folyamatosan lesték el egymástól a rosszaságotKép! Na most sikerült megtapasztalnom, milyen is 2 ilyen rosszcsonttalKép! Csak kapkodtam a fejem. A délutáni lefektetési procedúráról már ne is beszéljekKép! De sikerült megoldanom mindentKép! Büszke is vagyok magamraKép!

Na puszi mindenkinek!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Nyuszi, Beszti, Szilcsike+Sógornő, Banyóci, Panda, Picus, Dec8, Manó, Judy,Rit, Ilke, Gumicukor, Gömb, Kataa, +1 postai befizetés (nem tudom kicsoda)
Megjött az utalás!!!

Sasha
Bocsi, csak most jutottam gép közelbe! Küldöm a számlaszámot!

Csics, Manó
Jobbulást a gyerkőcöknek!

Forti

Kép
Kép
forti

Ja a lényeget nem írtam! Megvan a 6 hiányzó mesekönyv is.

Forti

Kép
Kép
forti

Gumicukor, Gömb, Rit, Kataa,
Megérkeztek az utalások. Viszont valaki befizetett nekem 2226-ot postán, de valami értelmetlen szöveg szerepel mellette, így nem tudom beazonosítani. Ki lehetett???
Beszéltem ma a télapóval, és végül 15.000.- Ft-ban állapodtunk meg, tekintettel arra, hogy ennyien leszünk. Azt számoltam, hogy szinte pont ennyi fog bejönni, viszont plusz inni és enni valóra nem marad már. Ezért majd szerintem mindenki hozzon 1-2 üdcsit és valami rágcsát a bulira. Fontos!!!: pattogatott kukoricát tilos bevinni!!!
A másik tortára várok javaslatokat, hogy milyen ízű legyen!

Forti,
Biztosan el fogunk férni, azért elég nagy ez az építményKép.
Bocsi, hogy így utólag, de szerintem is bontsKép.

Judy,
Múltkor én is hangosan mondtam a filozófiát Lilinek, miközben gépeltem be a tételeket. Hát, hogy milyen arcot vágott szegénykém, az hihetetlen volt, állítom dinkának nézettKép. És meglepő módon szinte végig nyugisan csücsült a közelemben.

Rit,
Köszike.
De jó, hogy említed a cipő kérdéstKép. Elvileg a gyerekek otthoni mamuszban vagy zokniban lehetnek bent, de azt mondta a hölgy, hogyha olyan cipő van rajta amiben utcán nem nagyon járkál, akkor azt is felveheti. Viszont mivel a csattos cipők könnyen beakadhatnak a hálóba, azt mondta célszerű inkább mamuszt vinni. Szülőknek van egy amolyan gumis zacsi, amit felhúzhatnak a cipőre, ha nem akarják levenni (a kórházakban adnak hasonlót). De az építménybe csak zokniban lehet közlekedni. Hát nem tudom, szerintem én viszek majd mindegyikünknek egy papucsot, Lilinek meg a mamuszát. A gyerekeknek külön ülő alkalmatosság nincsen ha jól emlékszem. De ha Liliből indulok ki, hát ő tutifix nem fog leülni 1x semKép. Szőnyeg nincs, ha jól emlékszem mindenhol PVC van.

Manó,
Együtt tudok érezni a köhögés miattKép. Én kicsi koromban asztmás voltam kruppos rohamokkal. De szerencsére kinőttem, és ma már csak nagyon ritkán jön elő. Kívánom, hogy Emmának hamar múljon el ez az egész. A párásító sokat segít, nekünk is volt.

Gömb,
Lili is szeret az orrában matatni, sőt már nem is merem kérdezni tőle, hogy hol az orrod, mert akkor nem rámutat, hanem jól belefúrja az úját a nózijábaKép. Én sem tudom hogy lehetne leszoktatni erről, azért mindig mondom neki, hogy ez nem okés.

Zulu,
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni, a síelés biztosan szuper lesz. Majd mesélj, hogy Annának hogy tetszett.

Gumicukor,
Megkérdezhetem hol van ez a foltvarázs bolt?

Mj-móni,
Még nem érkezett meg az utalásod.

Kataa,
Hol van úszómedencés ovi?

Nyuszi,
Még reggelente szopizik Lili, de van, hogy csak az egyik cicit fogadja el. Máskor ha kínálom, már fordítja is el a fejét. Az esti szopit is most már végérvényesen kiiktatta. Fejnem még eddig nem kellett.
Korrekt a vállalkozótok. Képzeld a mi hátsó kerítésünk is elkészült a hétvégén (ahol korábban átjött a kuty), nagyon szép lett.

Beszti,
Jók a térképek, rendi vagy, hogy felraktad.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke!

Szerintem az én utalásom lehet. A férjem utalt hétfőn 2226 Ft-ot, de nem postán, hanem otp-től. A szöveget majd megkérdem tőleKép

Judy
Judy

Lányok ki utalt ajándékpénzt postán?
Ez a szöveg: POSTAI JOB DÁTUM: 03/11/11
DOMICILED ORDERDAILY START 2111 TETELSZAM: 00000001

Forti

Kép
Kép
forti

Manó
jobbulást Emmának!! szegény ő is mindíg összeszed valamit Kép

banyóci
Képzeld a körömvágás félig sikerült, vagyis olyan gyors voltam és olyan ügyi, hogy 4 ujjáról levágtam mielőtt észhez tért volna, csak nézett, mint r a moziban KépKép a maradék 6 viszont hisztibe torkollott Kép

Ilke
sebaj, de legalább nem kell izgulni, hogy nem férünk bele az 1 órába, nem?? - mármint télapónál,üdcsiket megoldjuk Kép
ok, akkor mamusz. bár az meg szerintem egyfolytában le fog esni a lábukról, hiszen ha itthon is leesik, képzeld ezt labdák között. Lehet, hogy én inkább viszem neki az egyik utcaiját kitisztítva.
ja, még 1 kérdés: zene. Visz valaki v lesz ott, v he esetleg én keressek, akkor van-e ott cd lejátszási lehetőség és milyen zenéket szeretnétek?????

Forti
Mindenki nevében köszi ezt a rengeteg rohangászást, bevásárlást és raktározást KépKép

Rit és DodimóKép

rit

anemona7

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?