Gumicukor, Gömb, Rit, Kataa,
Megérkeztek az utalások. Viszont valaki befizetett nekem 2226-ot postán, de valami értelmetlen szöveg szerepel mellette, így nem tudom beazonosítani. Ki lehetett???
Beszéltem ma a télapóval, és végül 15.000.- Ft-ban állapodtunk meg, tekintettel arra, hogy ennyien leszünk. Azt számoltam, hogy szinte pont ennyi fog bejönni, viszont plusz inni és enni valóra nem marad már. Ezért majd szerintem mindenki hozzon 1-2 üdcsit és valami rágcsát a bulira. Fontos!!!: pattogatott kukoricát tilos bevinni!!!
A másik tortára várok javaslatokat, hogy milyen ízű legyen!
Forti,
Biztosan el fogunk férni, azért elég nagy ez az építmény
.
Bocsi, hogy így utólag, de szerintem is bonts
.
Judy,
Múltkor én is hangosan mondtam a filozófiát Lilinek, miközben gépeltem be a tételeket. Hát, hogy milyen arcot vágott szegénykém, az hihetetlen volt, állítom dinkának nézett
. És meglepő módon szinte végig nyugisan csücsült a közelemben.
Rit,
Köszike.
De jó, hogy említed a cipő kérdést
. Elvileg a gyerekek otthoni mamuszban vagy zokniban lehetnek bent, de azt mondta a hölgy, hogyha olyan cipő van rajta amiben utcán nem nagyon járkál, akkor azt is felveheti. Viszont mivel a csattos cipők könnyen beakadhatnak a hálóba, azt mondta célszerű inkább mamuszt vinni. Szülőknek van egy amolyan gumis zacsi, amit felhúzhatnak a cipőre, ha nem akarják levenni (a kórházakban adnak hasonlót). De az építménybe csak zokniban lehet közlekedni. Hát nem tudom, szerintem én viszek majd mindegyikünknek egy papucsot, Lilinek meg a mamuszát. A gyerekeknek külön ülő alkalmatosság nincsen ha jól emlékszem. De ha Liliből indulok ki, hát ő tutifix nem fog leülni 1x sem
. Szőnyeg nincs, ha jól emlékszem mindenhol PVC van.
Manó,
Együtt tudok érezni a köhögés miatt
. Én kicsi koromban asztmás voltam kruppos rohamokkal. De szerencsére kinőttem, és ma már csak nagyon ritkán jön elő. Kívánom, hogy Emmának hamar múljon el ez az egész. A párásító sokat segít, nekünk is volt.
Gömb,
Lili is szeret az orrában matatni, sőt már nem is merem kérdezni tőle, hogy hol az orrod, mert akkor nem rámutat, hanem jól belefúrja az úját a nózijába
. Én sem tudom hogy lehetne leszoktatni erről, azért mindig mondom neki, hogy ez nem okés.
Zulu,
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni, a síelés biztosan szuper lesz. Majd mesélj, hogy Annának hogy tetszett.
Gumicukor,
Megkérdezhetem hol van ez a foltvarázs bolt?
Mj-móni,
Még nem érkezett meg az utalásod.
Kataa,
Hol van úszómedencés ovi?
Nyuszi,
Még reggelente szopizik Lili, de van, hogy csak az egyik cicit fogadja el. Máskor ha kínálom, már fordítja is el a fejét. Az esti szopit is most már végérvényesen kiiktatta. Fejnem még eddig nem kellett.
Korrekt a vállalkozótok. Képzeld a mi hátsó kerítésünk is elkészült a hétvégén (ahol korábban átjött a kuty), nagyon szép lett.
Beszti,
Jók a térképek, rendi vagy, hogy felraktad.
Pusz,
Ilke