Új privát üzeneted érkezett!

Lilla is legalább már 2 órája alszik.. én meg itt kukorékolok, ahelyett, hogy szundiznék vele! :)

A sárgabarackos-kekszes bocis jégkrém sajna nagyon bejön... képes vagyok 2 nap alatt bevágni egy dobozzal.. :oops: :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Hahó! Nálunk esik egy ideje és le is hűlt a levegő :D Remélem így is marad!!!
Ágiboldi! Én terhesség előtt is a Cerazettét szedtem huzamosabb ideig (kb 2 évig), mert semmilyen más (= ösztrogén tartalmú) gyógyit nem bírtam, az óvszeren levő síkosítóra meg allergiás vagyok :? Szerencsés alkat vagyok, mi? Mindenesetre én nem estem teherbe mellette! ;) Remélem most sem fogok :shock: :lol: :lol: :lol:

Gyümi, zöldség: szerintem kicsi semmiből sem árt! Márcsak azért sem, mert ha mindent betartana az ember, amit nem szabad, akkor kb tényleg kenyéren is vizem lehetne csak élni :?
Töltöttkápi nyam-nyam!!! Imádom :D Asszem rendelek egy adaggal anyutól :D
Vendég

Kami! Jó a medence :lol: Vigyázz, Áron ki ne fröcskölje a vizet :lol:

Ágiboldi: igen, szőlőcukker bele a vízbe és úgy forralok mikróban, aztán a filter. Mi eddig Babamosolyt ittunk, az csak édeskömény.

Melltartóbetét: Hát én már nem tudok szoptatni, de csöpögni még mindig csöpög a tej :x Nekem mosható Avent betétem van, az "szerencsére" mindenen átlátszik :x
Vendég

hali!

Én már ettem cserkót: otthon termett, szóval bio!!! Nem is tudtam, hogy puffaszt, de nem lett belőle baj! :D Sőt, mi már túl vagyunk két rakott kelen is! És abból sem lett baj, szóval én most végzek a szénhidrát diétával és mindent eszem. Na jó, kiv. tej. De zöldség és gyümi jöhet! Annál is inkább, mivel nekem is csomókban hullik a hajam. :( Hajmosáskor ott marad egy-egy parókányi a kádban.... :? Gondolom a vitaminhiány is elősegíti.

A medence nekünk is itthon van már, de most hogy így beborult még a dobozban marad. Bár lehet, hogy próbaképpen fel kéne fújni....de előbb főznöm kell meg mosogatni. :( :( Szegény én........

A jóga viszont jó volt, elsősorban arra, hogy együtt csináljunk vmit Gergővel. Jól ki is ütötte magát, azóta alszik, csak egyszer kelt fel enni. Szerintem fogunk még menni, de utánanézek a babaúszásnak is. :wink:

na megyek főzőcskézni (spagettit, mert az nem túl bonyesz :lol: )
Vendég

Kenyéren és vizen, nameg jégkrémen és csokoládén :lol: :lol:
Tényleg, Barbi, egyszer említetted is, h Cerazettet szedtél..

Timi, igen a sárgabarackos-kekszes boci jégkrémet azt sajnos nagyon eltalálták... :lol: nekem az az éjszakai menü :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Azt hiszem én is megerőszakolom magam és igyekszem a zöldség-gyümi mennyiséget előrébb helyezni, mint a csoki-jégkrém! Most is van banán és alma is a hűtőben, de .... lehet, ott is marad! :oops: :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Lora,
Én az ilyen sos vásárlások miatt szoktam smst küldeni apucinak. Eleinte még berzenkedett, de mostanra már egész jól beállt. Ha nem írok, néha még meg is kérdezi, hogy nem kell-e valami :)
A tejcsorgás nekem kb leállt, de a hétvégén 3 adag ruhát áztattam el egy Tescos bevásárlás alatt. :oops: Betétet már rég nem hordok, inkább egy inget sos esetére. 8)

Barbus,
Mivel az anyatejen kívül semmit nem ajánlanak 4 hónapos kor előtt, rá kell írni. A bélfal állítólag 16 hetes korban már elég edzett, addig tej vagy tápszer. Vannak benne adalékanyagok, azt nem csípik a teát engedélyezők. Párszor kapott Nati, annyit tettem bele, hogy épp, hogy megszínezze. Egy kicsit jobb az íze, mint a csapvízé.
Hetente kell járni gyógyszertárba a tápszerért?! :shock: Az biztos nem előírás, elég sok ismerősöm van, aki tápszert használ, de még egyik sem mondta, hogy ilyen gyakran kéne. Amikor elkísértem egyszer az egyiket, akkor biztosra tudom, hogy a receptre 3 csomagnyi volt felírva. Azt mondjuk nem tudom, meddig elég, de biztos nem egy hétre.
A hasfájást meg szerintem minden okozhat, de emellett semmi sincsen, ami minden babának hasfájást okoz. Jó kis babatotó.

Ágiboldi,
A klór nem vészes, szépen kimegy a vízből. Ami miatt forralni kell, az egy fél km hosszú nevű baci, ami a vezetékben lehet. Ha nemrég lett felújítva a vezeték, mondjuk egy év, nem kaphatja a baba, de egyébként biztonságos. Nat kb 4 hónapos korától kapott pár csepp vizet, szoktatás kedvéért, de nem forraltam. Túlélte :D Ha palackozott vizet veszel, azt nem kell forralni. Jobb a nem műanyagos.
Én az első adag epret a kórházban ettem. Semmi baj nem lett belőle. Ha pöttyöket látsz Boldin, azért nem kell többet enni, de nem lesz nagy gáz akkor sem.

Timocska,
Lehet, hogy szóltam volna, hogy a szemeim egy kicsit feljebb vannak. Meg az sem biztos, hogy a melltartóbetétet nézték. :lol: A szopis mell jóval nagyobb, lehet, hogy csak a méret tűnt fel nekik. Legalább tudod, hogy eddig is megnézték. :D :D

Kép KépKép
lorca

Én most értem a végére egy csomag Choclairs-nek. Átok Cadbury cég! Ezt is jól kitalálták! Évek óta rá vagyok kattanva, függetlenül terhességtől, szüléstől, szoptatástól. :lol:

Jégkrémből mi a Carte d'Or-okat vesszük, most éppen a fekete-erdős van a hűtőben, és sajna nagyon fincsi... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Ti aztán bírtok írni! :lol:
Voltunk jógán, ma Peti nem értékelte annyira. Álmos volt, melege volt...

Csak ámulok, töltöttkáposzta, eper, cseresznye, jégkrém...
Mind mind imádom!!! Epret rendeltem is a páromtól, csak egy kicsit az íze kedvéért!!! :lol:
Viszont én sok zöldséget nyomok, kivétel az újhagyna :lol: .
Egy kicsit zöldebb lett a Peti kakija, de semmi több.

Mi lesz a talival???
Vendég

Sziasztok!

Mi is megjöttünk a babamama tornárol ott egy angyal volt de azóta nagyon nyügős. Lehet hogy ez a hirtelen idő változás okozta?! :(
Alig aludt ma valamit. Meg volt az első kakink a banán óta és hál istennek nem volt semmi gond, nem volt benne emésztetlen banán :wink:

Hajhullás: Úgy tanultam hogy a terhesség alatt nem hullik a haj és azt terhesség után bepotolja. Nagyon soknak tünik de csak annyi hullik ki amennyi nem hullt a terhesség alatt. Na ezt jól megfogalmaztam. A lényeg hogy semmit nem lehet tenni ellene :(

Barbi: Nekem is csak két doboz tápszert írnak fel egyszerre. Nem tudom hogy ez e a protokoll. De majd legközelebb megkérdezem. Nekem is elegem van az állandó gyógyszertárba járástól, ráadásul mindig eszembe jut valami más is és egy valag pénzt ott hagyok. :(

KépKép
csongria

Sagi!
Rad gondoltam, mikozben a toltottkapit ettem :D

Pann!
Emlitettem mar, hogy Gedeiapu a Cadbury's-nel dolgozik? Imadom a Choclairs-t, de a nagy kedvenc a MiChoko, hmmmmm...

Megjottunk neurologiarol. Komolyan mondom, neha ugy erzem, Aron a dokino probamalaca. A multkor ez a Madarasz korhazas demo az eloadasan, most meg EEG-re kell menni - nekem tok nyilvanvalo, hogy a tornatol rengeteget javul Aron, OK, meg nem tokeletes a remekmu, de haladunk. Erre most EEG, legkozelebb MR lesz??? Meg azt is elfogadom, hogy minel tobb a vizsgalat, annal jobb, de az az erzesem, csak csendben mondom, hogy olyan belemagyarazasok vannak ennel a dokinonel... most ez a legujabb, hogy Aron laza izomzatu. Az az Aron, aki feszes baloldallal szuletett, most hirtelen hipoton??? De ez csak egy a par egyeb csemege kozul... Na, mindegy. Csutortokon 2-kor EEG, szegeny Aron ezt a vizsgalatot is vegiguvoltotte (a szuritol volt ma egesz nap ilyen szigoru... a medences fotokon is latszik... csak elvetve mosolyog, ram szerencsere meg mosolyog, meg nem utal a sok hercehurca miatt...), nemtom hogy fognak majd pici tappancsokat tenni a fejere... es hogy kesztetik majd arra, hogy behunyja a szemet... mert ehhez a vizsgalathoz ez kell.. az MR-hez meg teljes mozdulatlansag... hat az nem Gedei Aron, az biztos!

Bosszus vagyok. Es aggodom. Legyunk mar tul ezen a hulye torticollis-on!!!!
kami

Kami!
Nagyon sajnálom szegény Áront és persze téged is, hgoy ennyi procedúrán kell átmennetek!!! Remélem most már hamarosan vége lesz ennek!

Nekem van töltöttkápi a fagyasztóba elrakva, lehet, hogy előveszem? :lol: :lol:

Arra a következtetésre jutottam, hogy kell egy autó!!! Innen a XV kerből autó nélkül sehová sem jutok el!!! Buszra képtelenség feljutni babakocsival, a kenguru sem megoldás mindenre...
Van valakinek eladó autója? :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Kami,
Mit mondtak miért kell az EEG? Az az agy elektromos tevékenységét nézi, semmi köze az izmokhoz. Vagy rosszul tudom?
MR is lesz, komolyan? Na azt tudom, hogy rövid narkózisban csinálják vagyis az én munkahelyemen.
Vendég

Nekem mondod, Sagi! Epp ezert erzem ugy, hogy o egy kiserleti malac ennel a dokinonel :( Nemtom miert kell. Azt mondta, lehet, h kell MR majd es hogy akkor azt altatasban fogjak csinalni. Mondtam neki, h inkabb felejtos... Majd biztos elaltattatom Aront!!! Es ha nem kel fol? :(

Ilyet irt le a papirra a no, hogy dyskinesis - az mi? Arra, hogy bologat Aron.

Meg a velemeny: fejtartas javult. Tonuseloszlasi zavarban axialis hypotonia es a jobb kar fokozott tonusa dominal - ez rohadtul nem igaz szerintem! Mar amennyiben ez azt jelenti, hogy a jobb kar feszesebb. Sagi, segits nekem!!! Mi ez???
kami

Valami agyi erettseget akar megnezni az EEG-vel, meg kizarni az epilepsziat (???) meg megnezni a 2 oldal kozti kulonbseget...
kami

Kami! Jézusom ez a dokinő tényleg túlzásba esik bár inkább zárjanak ki mindent mint hogy nem veszik észre mint Lukacsnikinél!!! Sajnálom szegény Árjont. :(

KépKép
csongria

Kami! Nagyon sajnálom Áront!!! :( Muszáj ez a csütörtöki vizsgálat?? Nem tudod más orvos véleményét is kikérni? Csak mert ha semmi nem indokolja, akkor nem kéne szegénykét kitenni mindenféle vizsgálatnak... Biztos Te is így gondolod, de én bizti keresnék egy másik orvost is, ha mást nem , akkor telefonon. Van egy csomó telefonon/interneten rendelő gyerekorvos, akik látatlanban annyit meg tudnak mondani, hogy összefüggés lehet-e az eredeti gond és a mostani vozsgálatok között! Csak egy ötlet...

Timi! Kocsi témával egyetértek :? Én Dunakesziről meg meg vagyok lőve teljesen :( Remélem Gábor hamarosan kap egy céges kocsit, és akkor megöröklöm a Twingót ;)
Vendég

Kami,
Én ebből azt értelmezem, hogy az egyik oldali csengeség (axialis hipotonia) és , hogy a jobb karját jobban használja (jobb oldali tonus dominál). Szerintem.
Dyskinesis: Az akarattal irányított mozgás eltorzulása vagy nehezen kivitelezhetősége. Látsz ilyet Áronon?
Hogy merült fel az epilepszia????
Az altatásról annyit, hogy nagyon rövid, kevés szerrel és még nem volt olyan, hogy ne ébredtek volna fel. De ezt neked kell eldönteni, hogy akarjátok-e ezt a vizsgálatot.
Jó ez az orvos? Ki ez, nem akartok másikat?
Vendég

Ezt az EEG-t meg megcsinaljuk. Nem egy nagy kaland, olyan, mint az EKG, csak a fejre teszik a tappancsokat. Biztos uj lesz neki, de fajni nem fog. De ha a dokino egy honap mulva MRI-re kuldi Aront, akkor bizony isten keresek masik dokit.

Mellesleg a mai vizsgalat ugyebar az oltas napjan zajlott es a jobb combiba kapta Aron... mondtam is a dokinonek, tudomasul vette, azt mondta, amiatt semmi sem biztos...
kami

Kami,
jaj szegény Áron, úgy megsajnáltam. Ez biztos, h gyerekdoki? Hogy lehet akaratlagos mozgást meg ilyesmit vizsgálni pontosan egy csecsemőnél, mikor össze vissza nyúlkál, bénázik, Boldi pl. csak a jobb kezével nyúlkál, mintha a bal nem is az övé lenne, csodálkoztam is rajta, h többeknél két kézzel fog meg valamit a gyerkőc.

Kép
Kép
agiboldi

Kami, a gyógytornászotok nem ismer valami más dokit? Mégiscsak ilyen körökben mozog!

Kép
Kép
agiboldi

Hat ez a szar, ertitek, direkt neztem a babatalin, nem tunik MASnak Aron, mint a masik 9 baba- megis most ugye o van gorcso alatt es ha a jobb labat kevesbe mozgatja, mert oda kapott szurit, mehet EEG-re.

Agiboldi, ez nem gyerekorvos, hanem neurologus... raadasul jo nevu... igy aztan meg ijeszto is a dolog...
kami

Kami! Szerintem ne ijedj meg csak biztosra akarnak menni. Félnek a dokik a perektől. A szülészeten is ez volt ezért van a sok indokolatlan császár :(

KépKép
csongria

Kami!
Lilla meg folyton csak a jobb lábával rugdos, a másikkal nem nagyon. De ez természetes, csak 3 vagy 4 hónapos korukra lesz szimetrikus a mozgásuk.
Tényleg sok ez a vizsgálat, de inkább legyenek alaposak, mint ne!
És tényleg, az epilepszia hogy merült fel???

Ágiboldi!
Lilla meg semmit nem is fog meg. Csak a kezét gyömöszköli a szájába! :shock: :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Hát Boldi se fogja meg, mert ököllel próbálkozik, és csak hosszas unszolásra nyitja szét az ujjait.. :)

Kép
Kép
agiboldi

Timo!
Nemtom, gondolom ki akarja szurni a doki... De ha nem szimmetrikus a baba mozgasa x honapos korara, akkor mi a pocsomert epp ezt nezik Aronnal???? Epphogy betoltotte a 3. honapjat!!!! Volt mar 2 koponya UH, mindketto tokeletes volt. Most jon egy EEG - de MRI-re tenyleg nem fogom engedni, ha az is kell. Csupa negativ eredmenynel ne legyen mar ennyi vizsgalat!
Na, mindegy, eldugulok. A delutan folzaklatott. Remelem holnap mar nem fogok ennyire aggodni :(
kami

Sziasztok,

Kami,
kitartást kívánok a sok vizsgálathoz!
Nekem mindenki mást mond, a védőnő szerint hipoton Csanád nyaka, s meg kéne mutatni egy konduktornak a gyerekorvos szerint csak egy kicsit, fejlesztésre még nincs szükség, az ultrahangos vizsgálatot végző orvos szerint pedig semmi baja, korának megfelelő.
Szerintem a Te dokid az a biztosra menő fajta.
Vendég

Kami,
Egy a lényeg: Áronnal minden rendben van és rendben is lesz!!! :D
Vendég

A szombat óta tartó szopimaratonnak meglett az eredménye. Fürdés után egy 62es rugit adtam rá, ami már kicsit kicsi és egy 74es bodyt, ami kicsit nagy. Valahogy nem jutottam el a mosásig. De legalább megkétszerezte a születési súlyát :D

Kami, :(
Ezek a vizsgálatok pont arra jók, hogy a szívbajt hozzák az emberre. Szerintem mindenkinél ki lehet mutatni valamit, ami kóros vagy káros, nem is kell sokáig keresni. Mint a mérlegtéma, csak kicsit komolyabban. Ahogy írtam, Nati csak egy irányba volt hajlandó fordulni a fejével, most egyenes. Az egyik lába befelé fordult, nem felemás, de még mindig nem ok. Mégis, korához képest fejlett a mozgása. Nem vittem dokihoz, lehet, hogy csak ezért nem mutatták ki a dolgokat, amiket eddig olyan jól titkolt.
Az, hogy neurológus és jó nevű, még nem minden. Talán tényleg egy másik szakvélemény is kéne, mielőtt folytatódik az állatorvosi lóképző. Nem ő volt az, aki össze-vissza beszélt az elején? Ha nem is ugyanaz, de doki volt és még a jobb kezét sem tudta megkülönböztetni a baltól.

Kép KépKép
lorca

Uh, Kami, hát nem irigyellek titeket, bár hasonló köröket futunk sajna. :( Nekünk két hét múlva kell a fejl. neurológiára menni és most majd mondanak is vmit, mert a múltkor csak "felmérték". Én is ideges lennék a helyedben, de attól tényleg nem lesz semmi baja, ha csinálnak neki egy EEG-t. Inkább legyen egyel több negatív lelet, minthogy későn derüljön ki vmi. Egyébként ti hova jártok? Mi a SOTE II-re, de meg nem mondom fejből, hogy hogy hívják a doki nénit. :oops:

A Cadbury-s hsz-t neked szántam, célbaért. :lol:

Na, akkor én is csatlakozom az előttem szólókhoz: Gergő is csak a saját ujjait szorongatja, bár tegnap ahogy kalimpált beleakadt a kezébe az egyik csörgője, de ő is meglepődött rajta, semmi tudatosság nem volt benne. Ezen kívül csak rugdalja a játékívet, mert akkor jól kileng rajta minden játék amit felakasztgattam, és így még véletlenül sem kell a kezét használnia. :?

Nézek egy kis Vészhelyzetet - ezer éve nem láttam. :)
Vendég

Jó reggelt!

Képzeljétek, átaludtuk az éjszakát :P Emma 9kor "vacsizott", aztán hn6kor kelt legközelebb!!! Persze én felébredtem 4kor, aztán meg fél óránként hogy "na mi van már???" :lol:
A tegnapi napunk meg szuper volt, pedig volt minden a hasfájás is meg vigyorogva gagyarászás is :D Kicsit lazábbra hagytam az időre etetést is: fél óra "tolerancia" megengedett ;) Így sokkal zökkenőmentesebb volt a napunk :D

Megyek, leszedem a tiszta ruhákat ennek örömére :lol:
Vendég

Sziasztok!

Irigylek mindenkit, akinek éjszaka rendesen alszik a bébije!! Lilla megzakkant, vagy nem tudom mi van. Kelt éjfélkor, 2-kor, 3-kor és fél 7-kor... :( Most eléggé zombi fejem van! :shock: De nem sokáig, 12-re megyek a fodrászhoz! Éjjen-éjjen! :lol: :lol: (remélem)

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Peti 3-kor, 6-kor és 9-kor kelt. Elfelejthetné megint a 3 órakor a kelést!!!

Barbi,
Mondtam én, hogy gyorsan kinövi a sírósságot!!!Egy nap alatt! :lol:
Lehet,hogy már ritkábban kell neki a kajcsi és akkor már nem is fog fájni a pocakja és nem fog többet sírni!!!

Timi,
Irigy vagyok, de nagyon a fodrász miatt. Annyira mennem kellene nekem is fodrászhoz, pedikűröshöz, kozmihoz, de sehová nem tudok menni, mert nincs aki vigyázzon Petire. Kedves édesapja meg 6 körül jár haza....Bezzeg Ő havonta jár fodrászhoz!!!
Na nem bosszankodom, úgy se néz rám senki. Lenőtt ősz haj, vastag bőr a lábamon, ragyák a fejemen, na meg a plussz 8 kilóról ne is beszéljünk.
Tényleg ti, hogy álltok a kilókkal? Én hízok! :evil:
Vendég

Ági!
Nekem is kivételes alkalmak egyike, hogy anyósomra tudom hagyni Lillát kég szopi között! Kozmetikus, pedikűrös, manikűrös... mik ezek? :wink: Csak álmodom róluk!!! Na, ennyi luxust nem engedhet meg nekem a bébi! :lol: :lol:

Háát, már én is visszahíztam, amit a cicigyulladásokkal lefogytam. Úgyhogy most eredeti súlyomnál vagyok.. kicsit vissza kellene fognom a csokifogyasztást! Ja, a sárgabarackos-kekszes jégkrém elfogyott, ráfanyalodtam valami ősrégi itthonlévő csokira! :shock: :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Sagi! Ha gondolod, Petiket ledobhatod nalunk, 1-2 orat csak elbirok vele, hozol neki tejcsit cumiban en belediktalom, ne felj :D Vagy megszoptatom :D
Na, viccen kivul: gondold meg. Vagy mi megyunk at vigyazni ra, Aron majd hintazik, Petike zummog, Aron meg vigyorog majd :D

Na, reggel volt a gyogytornasz es enyhen szolva elkepedt az EEG-n. Ajanlott egy masik neurologust, ugyhogyha a mienk nem ter magahoz, atmegyunk ahhoz. Tobb szem ugyis tobbet lat...

Sagi! Epp ez a furcsa: Aron a bal kezet hasznalja sokkal gyakrabban, arra terhel is, egyeblent meg mindkettovel egyforman hadonaszik. Egyiket se tartja okolben, mindkettot szepen kinyitja, mindkettovel megragad dolgokat: kisparnat, zsirafot, muanyag (es jo nehez) zenedobozt, fuggoen attol, mit melyikkel er el. Ugyhogy a jobb oldali fokozott tonus dominancia kúúúúrvára nem igaz!!! De most szalljak a dokinovel szembe es mondjam neki, hogy hulye vagy, vazze???

Persze azt leirja, hogy "napsutotte, tokeletesen apolt csecsemo" Mi az, hogy NAPSUTOTTE CSECSEMO egy orvosi status riportban??????
kami

Kami,
Aranyosak vagytok, de nehogymá ne tudjon vigyázni valamikor Petikére a kedves édesapja!!!

Ez nagyon gáz ez a doki, napsütötte...idióta, ez aztán az orvosi státusz!

Csajok,
Hová lehet menni ilyen melegben egy ilyen kisbabával?Vagy üljek a seggemen, délután 5-ig?
Mondjuk itthon klassz idő van, beüzemeltem a klímát, isteni.
Vendég

Sagi! En ma maradok itthon, illetve 4-kor utra kelek a fiammal es elvisszuk ezt az orvosi statuszt, meg az elozo kettot is a korzeti dokihoz.... a Nover utcaba, babakocsizni fogunk (hacsak el nem kezd addigra esni az eso...)

Pann! Folfujtad mar a medencet? Ha igen, jelentkezz nalam!!!
kami

Kami! Napsütötte??? :shock: :lol: :lol: :lol: Na ez no comment...
Én elmennék a másikhoz mindenképpen - nem feltétlenül rögtön átpártolni, csak több szem többet lát alapon :roll:

Fodrász és a többiek... Hmmm... Majd egyszer :D Holnap jön anyukám és már mondtam neki, hogy kozmetikust játszunk: befestheti a szempillám 8) Nekem a bőrgyógyászhoz kéne eljutnom, mert most hogy nem szoptatok, rendbe kéne tenni az arcomon azt a nyavalyát :?

SÁgi! Nem tudsz klímást ajánlani? Csak mert elvileg van "ismerős", de tegnap hívtam, mire mondta, hogy 10 perc múlva visszahív - na azóta is hív :evil: 1 óra elteltével próbáltam megint hívni, de nem vette fel :evil:
Vendég

Én nem megyek ki ebben a nagy melegben, csak majd késő délután... Mindenesetre valamit ki kell talni, mert egész nyáron nem akarok itthon ülni csak azért, mert meleg van :shock:
Vendég

Ja, Sági! A próféta szóljon belőled :D
Vendég

Ja, es hogy meg a doktornenit, dicsoitsem tovabb: mondtam neki, hogy ettol a hettol 3 alkalommal tornazik Aron. Mire o: de remelem csak 30 perceket! Mondom, nem, tovabbra is 50 perceket. Soknak tunik, de kiprobaljuk es ha nem birja Aron, akkor termeszetesen nem eroltetjuk. (Kerdem en: mi ertelme lenne a heti 2x50 percet heti 3x30 percre csokkenteni??????? LOGIKA!) Foggggalma sincs a DSGM-rol, de azert ajanlgatja... azt se tudja nyilvanvaloan, hogy az mi! Mire Marcsi vegigmegy Aron egesz testen, sokszor meg az 50 perc sem eleg. Ma 1,5 ora volt az 50 perc... NAGYOKOS!!!
kami

Apa munkából hazaérése: Gábort tegnap f7-kor hívtam, hogy merre jár, mire mondta, hogy még bent van :shock: Erre ma mondja reggel, hogy húú, ma hosszú napja lesz, későn jön. Mondom neki, hogy sose szokott korán, mire ő: jó, de most még később :shock: kíváncs leszek, hogy ez mit takar majd :roll: :(
Vendég

Barbi,
Úk klímát akartok vagy csak javítás. Tudok klímást, Szabolcsnak az ismerőse, ha kell átküldom a cég számát.
Vendég

Kami, ez a dokinéni nagyon fura :? Ajánlották anno?
Vendég

Sági! Most akarunk beszereltetni, mert a lakást reggeltől estig süti a nap, és bent mindig kb 3 fokkal melegebb van, mint kint, ami a 40 fokban nem az igazi :? Megköszönöm ha átküldöd! :)
Vendég

Barbi: o a korzeti. A korzeti dokinenim spanja szerintem, mert vannak ott meg rajta kivul 3-an, de ot adta meg. Ma neki viszem a leleteket es lehet, hogy el is hintem neki, hogy nem vagyok megelegedve. Hatha visszajut a baratnejahoz...

Ja, es meg egy sztori. Tegnap vegul ugy felporgott a noci, hogy atfutott az asszisztensehez telefonalni es amikor jott vissza, leverte a telefont es meg par dolgot az iroasztalrol, szanaszet hevert minden a foldon, en szegyelltem magam helyette. TISZTA ZIZI EZ A NO!!!!!!
kami

Esetleg zavarban volt, mert nem biztos a dolgában!?
Vendég

Sziasztok!

Barbi: Fel a fejjel, ne legyen rosz kedved!
Nálunk a franciágy felett van egy pirosas, narancsos kép és Gréta teljesen el van ájulva tőle, le se veszi róla a szemét.

Bea: Jobbulást neked.

Mazsi: Ügyes vagy tejcsi ügyben. Most én is szeretném szaporítani, így megrendeltem a More milk kapszulát, remélem bevállik. Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy mindig elég a tejcsi a kisasszonynak és utána egy dekát se tudok fejni, pedig nem ártana egy kis tartalék.

Kami: Nagyon tetszik a medence, mi is szeretnénk venni, de még nem tudom milyet.
Kitartás a vizsgálatok miatt. Gondolom, hogy fárasztó lehet, de inkább alaposan vizsgálják ki.

Rólunk: Holnapm reggel kilencre jön egy csajszi kilőni a pici fülünket, holnap leszünk két hónaposak is és holnap lesz anyósom szülinapja is. Mozgalmas lesz a holnapi napunk.
Aztán kedden megyünk az első injekciónkra is és akkor lesz apukám szülinapja is. Remélem nem leszünk nyűgösek egyiknél se.

Éjszakáink ugyan úgy telnek mint eddig, kettő és öt órakor kelünk.

Apa tegnapi alkotása:
Kép

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Ja és én ettem valamelyik nap pár szem epret és sajnos lett egy pár kiütés Grétán, majd ezután meghámozom.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

sziasztok!

kami

ne izgulj!
inkább vizsgálják meg többször mint 1x sem...így legalább kizárnak mindent!

barbi

tök jó hogy ennyit aludtatok!
egyébként én is ilyen hülye vagyok hogy még mindig felébredek 2-3 óránként hogy mi a helyzet :wink: pedig az éjjel is 9-5 ig aludt Lea.
így aztán anya mosott rongy továbbra is reggelente :shock: :lol:a gyerek meg vigyorogva ébred (na jó kivéve ha a pukimanók reggel támadnak :twisted: )

fodrász

egyenlőre csak álom de a jövőhétre most már tényleg be kellene ütemezni mert konkrétan szarul érzem már magam

tegnap elmentem néhány rucit venni hát nem egyszerű dolog gondoltam veszek gyors 1-2 pólót de akkora cickóim vannak :shock: hogy nem férek bele a pólókba ill amibe igen az már olyan bő a derék résznél úgy néz ki mintha egy lepedőt dobtak volna rám :shock: :cry: na jó azért 2 pólót sikerült vennem 1,5 óra válogatás és próbálgatás után... :lol:

de egy csomó minden kellene mert a nyári cuccaim közül gyakorlatilag semmi nem jön rám pedig csak +6 kg van rajtam :shock: (persze én legalább +26-nak érzem :cry: )

na jól van nem nyavalygok van egy csodaszép lányom :lol: :lol: :lol:

meleg
mi reggel osonunk el gyors bevásárolni azután csak 5 körül merészkedünk ki úh az én kicsi lányom tuti nem lesz "NAPSÜTÖTTE CSECSEMŐ" :wink:

ágiboldi
én is pont vmelyik nap gondoltam végig hogy ilyen sz.rul mostanában nem táplálkoztam... :shock:
ú változtatni kell...a zöldséges pultok előtt csak csöpögök :lol: :lol: :lol: de vszínűleg igazatok van egy kicsi nem árthat meg semmiből :lol:

more milk
nos a hétfő reggeli belövellés után kedden ismét picit kevesebb lett úh maradok pár napig a 3x2 adagnál.
a cég képviselője Timi annyit írt vissza emailben hogy amint a tejcsit elégnek ítéljük meg napi 1 kapszulával csökkenteni kell az adagot és szépen leépíteni...bmikor ha kevesebb a tej újrakezdhető a "kúra"

timo
mi is autót keresünk :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?