Lora,
Én az ilyen sos vásárlások miatt szoktam smst küldeni apucinak. Eleinte még berzenkedett, de mostanra már egész jól beállt. Ha nem írok, néha még meg is kérdezi, hogy nem kell-e valami
A tejcsorgás nekem kb leállt, de a hétvégén 3 adag ruhát áztattam el egy Tescos bevásárlás alatt.
Betétet már rég nem hordok, inkább egy inget sos esetére.
Barbus,
Mivel az anyatejen kívül semmit nem ajánlanak 4 hónapos kor előtt, rá kell írni. A bélfal állítólag 16 hetes korban már elég edzett, addig tej vagy tápszer. Vannak benne adalékanyagok, azt nem csípik a teát engedélyezők. Párszor kapott Nati, annyit tettem bele, hogy épp, hogy megszínezze. Egy kicsit jobb az íze, mint a csapvízé.
Hetente kell járni gyógyszertárba a tápszerért?!
Az biztos nem előírás, elég sok ismerősöm van, aki tápszert használ, de még egyik sem mondta, hogy ilyen gyakran kéne. Amikor elkísértem egyszer az egyiket, akkor biztosra tudom, hogy a receptre 3 csomagnyi volt felírva. Azt mondjuk nem tudom, meddig elég, de biztos nem egy hétre.
A hasfájást meg szerintem minden okozhat, de emellett semmi sincsen, ami minden babának hasfájást okoz. Jó kis babatotó.
Ágiboldi,
A klór nem vészes, szépen kimegy a vízből. Ami miatt forralni kell, az egy fél km hosszú nevű baci, ami a vezetékben lehet. Ha nemrég lett felújítva a vezeték, mondjuk egy év, nem kaphatja a baba, de egyébként biztonságos. Nat kb 4 hónapos korától kapott pár csepp vizet, szoktatás kedvéért, de nem forraltam. Túlélte
Ha palackozott vizet veszel, azt nem kell forralni. Jobb a nem műanyagos.
Én az első adag epret a kórházban ettem. Semmi baj nem lett belőle. Ha pöttyöket látsz Boldin, azért nem kell többet enni, de nem lesz nagy gáz akkor sem.
Timocska,
Lehet, hogy szóltam volna, hogy a szemeim egy kicsit feljebb vannak. Meg az sem biztos, hogy a melltartóbetétet nézték.
A szopis mell jóval nagyobb, lehet, hogy csak a méret tűnt fel nekik. Legalább tudod, hogy eddig is megnézték.