Évi! Ügyes vagy, hogy végig csináltad a napot!
Torna: bérletet is lehet (2300.-) vagy egyszerit is (700.-) Még sosem számoltam, de olyan 10 körül lehetünk. Az elején van egy bababemelegítés babagyurmászolással, aztán mint a többi tornán, mindenféle izmozások, hol a babát emelgetve, hasadra téve, hol föléhajolva pl. Nem tudom, hogy 45 perc vagy egy óra. Tényleg. Enni pedig egyél rendesen!!!
Réka! Kiscipő aranyos, hogy strapálta le Dani??? Volt apa úszni?!?! Te meg fotóztál? Nagyon jó pillanatot kaptál el!
Törpi! Ne izgulj, biztos élvezni fogja majd az úszást. Alvás miatt meg ne aggódj! Lőrinc is 4 órát aludt az első után. Négyhónapossághoz gratula!
Toffi! Pelánkázón már mi is harcolunk!
Etetés is hasonló.
Ma krumpli+almával próbálkoztam, de úgy öklendezett, hogy majdenem megfulladt.
Fognak ezek a fiúk valami mást is enni szopin kívül? Tegnap, mikor Lőrinc lázassága miatt felhívtam az ügyeletet, valahogy arra terelődött a szó, hogy milyen gyakran szopik. Mondom, jó sűrűn, két óránként vagy sűrűbben. De olyan is van, hogy 3-4 óra, ha történések vannak. Erre leszúrt, de úgy, hogy egy féléves gyerek egyen ritkábban, meg mikor emészt, meg ez egy rossz szokás. Azt se tudom, ki volt. Szerintem az asszisztens.
Nem gondolom, hogy igaza van, de ma megpróbáltam húzni az etetések közti időt, de így sem volt több, mint 2,5 óra. Hiába, imád szopizni és utál mást enni.
vagy
.
Timici! Gratula a fogacskához!
Magdi! Miki!! Ejha! Gratula! És Zsuzsi sem semmi jó kislány!
Maci! Roni étvágya és mozgása
Szemed viszont
Szemész átvitte? Ez lehet?)
Kaska! Gratulálok!!!!!! Remélem aggódásod teljesen elmúlt!
Gombóc! Végre itt! Nyaralásért pedig irigy. Mi is terveztünk még pár napot az ősszel, de apa betegsége után már nem hiszem, hogy idén hiányolhatja a munkahelye.
Zsombi nyolchójához nagy gratula!
Sofka! Köszi Marcipánnak az aggódást. Ti már jól vagytok? Mikor hozzuk össze a fiúkat egy barátkozásra? (Na nem most gondoltam, hogy Marci is elkapja Lőrinc vírusát.)
Mi az a bébitaxi? Lehet, hogy hígabban jobban szeretné Lőrinc is a kaját? Bár nem hiszem, mert a gyümölcslevet sem issza.
Kipróbáltam az ujjal etetést is, hátha a kanállal van baj, de nem jött be. EGyzerűen anyatejen kívül semmi táplálékot nem enged be a szájába. Bezzeg a távirányító, ruhacimke és telefonzsinór.
Myssnia! Tejcsid visszatért? Vagy ez már bukott ügy? Remélem, nem. Ne mondj le róla! Nemférjapával pedig alakuljanak kedvezően a dolgok, azért drukkolok. Kiállítás nagyon szuper, csak nem tudom, mit állítasz ki. Fotókat?
Andi! Magányos vagy? Hogy bírod? Szüléstörténet +apa
De biztos angyon fáradt volt. Meg amúgy is férfi
kisebb érzékkel rendelkezik a nosztalgiázás iránt.
Még egy kérdés: Nektek van jó zoknilelőhelyetek? Bármilyen zoknit veszek, olyan csúnyán elszorítja Lőrinc lábát. Vagy Ti hogy oldjátok meg ezt a problémát?
És akkor képek:
Beu