Sziasztok!
Valljátok be, hogy mindenki alkalmaz babysittert és bejárónőt, és ezért van időtök ennyit írni
Egyébként remélem most én is gyakrabban tudok jönni, mert apa 3 hét szabin van tegnaptól
Ildi!
Örülök, hogy minden oké Marcival! Próbálj meg pihenni!
A védőnő szabin van tegnaptól, és helyettesítés van. Tegnap minden bejelentkezés nélkül beállított a helyettes védőnő, mert ő meg akar ismerni minket! Mi a f.sznak? Azért mert egy hétig itt lesz? Még a nevét sem jegyeztem meg... Ráadásul tök kupi volt, mert ugye vasárnap volt a keresztelő. Szóval, utcai cipőben jött be a hálószobánkba, ahol Jázi is van (normális????), aztán ugye Jázi az éjszakákat átaludja, erre tök gúnyosan megjegyezte, hogy majd nem alszik, ha jön a foga (ami egyébként jön, dentinoxot használunk, de mindig lenyalogatja, szóval várom a tippeket), aztán mindent összefogdosott kézmosás nélkül. Szóval amint visszajön a védőnénink, az biztos, hogy megmondom neki a magamét erről a nőről.
Na, keresztelő szupi volt, szerencsére anyós és anyu bevállalta a főzést, így nekem csak Jázmint kellett intézni egész nap, illetve a terítés, felszolgálás, stb. A szertatás nagyon szép volt, és szerintem egy picit hosszú, de max 20 perc. Mivel most lettem anyuka (magyarán első gyekek), ezért még nekem is volt egy külön szertartás, vmi anyává szentelés, vagy nem is tudom mi, mert erről nem volt szó, és teljesen meglepett vele a pap. Jázi csak egy picit szontyolodott el a víztől, viszont a zoknit nem bírta a lábán tartani, még egyszer a papnak is fel kellett vennie a földről. Aztán a szülöknek (vagyis nekünk
) és a keresztszülőknek egy gyertyát kellett fognunk, miközben a pap mondott vmit (sajna nem emlékszem szinte semmire, mert arra koncentráltam, hogy Jázi nehogy sírjon majd, a videót pedig még nem néztem végig), és ezt a gyertyát meg is kaptuk emlékbe. Persze a férjem a kocsiban hagyta, és estére úgy megolvadt a viasz, hogy a gyertya inkább hasonlít egy tekergő kígyóra. Persze majd lefényképezem, és megmutatom Jázinak 20 év múlva, hogy már most is mennyi esze volt az apjának.
Ja, mi Pamperst használunk, és még az életben nem folyt ki belőle semmi, de mivel leányom szombaton nem termelt kakit, vasárnap bepótolta, de annyira, hogy a pelus sem bírta, így kakis lett a keresztelő ruhája. F.sza.
Nálunk is van felsírás, amikor alszik, én már magamtól is a fogzásra gondoltam, de azért örülök, hogy többeknek is ez a véleménye.
Bár már régi téma, de amikor még dolgoztam (
) pénzügyi munkatárs voltam egy cégnél. Ez végül is maga alá vonta az önkormányzat és az Apeh felé benyújtandó bevallások elkészítését (kivéve szja, az már a személyügy dolga volt), banki átutalások intézése, vám, biztosítás, stb, stb. Amikor odakerültem 2002-ben, nagyon élveztem a munkát, de aztán jött a szokásos igazságtalanság, aki dolgozik nem kap pénzt, aki semmit nem csinál, zsákszámra viszi haza, túlóra nincs kifizetve, stb, és nemhogy a munkahelyet, de a munkát is megutáltam. De anyukámnak van egy könyvelő irodája, aztán néha besegítek, mert egy icipicit azért jól esik a papírok közt túrkálni.
Na, hirtelen ennyi.
Brigó