Hali!
Pénteken voltunk usziban. A fiam egy nagyon jószívű kisfiú
Mindenkinek odaajándékozta az öltöző járókájában a játékokat. Cserébe őt le akarták birkózni, de nem hagyta magát, megcsvarta a támadó kisfiú orrát
Utána mindhárom virgonc csendben eljátszadozott
Remélem azért nem lesz ilyen a Miki bulin
Ismét vizicsúszdáztunk, nagyon jól megy, bár egyedül nem indul neki a csúszásnak, mint a rendes játszón, de csudára élvezi. Karúszóval belepottyan a víz alá és feldobja a víz tetejére, ,ő meg röhög és kéri, hogy még
Csodálkoztam ,hogy sok szülő a kerúszó ellenére is annyiraűfélti a gyereket a víz alá menéstől, pedig hát megtanulták már mit kell csinálni. Idegesen kikapodják.
Úgy látszik én nem féltem annyira Danit? Pedig féltem, ,de úgy vagyok vele hadd próbálkozzon.
Azt is imádja, amikor lemegyek a víz alá és előtte jövök fel, mint a Zwack Unicum reklámban
Csináltam neki hátuszós lábtempót és hátára fekszik a karúszóval és utánoz a lábával. Keveset még de már halad önállóan a karúszóban. Tiszta Mark Harris
Rit
Voltunk mindegyik hintánál, és a kicsiknek valót ki is próbáltuk, csak olyan össze-vissza himbálózik.
Forti, Ilke
Jövőhéten utalom a pénzt, szerintem hétfőn. Változott most is az összeg?
Jaj, annyira várom már!
Csinálok mindenkiről magamnak egy arcképes albumot, hogy tudjam ki-kicsoda
. Bár azért sok mindenkit tudok a profilokból. Mi még nem voltunk élőben talizni veletek! Szerintem Danit tutira meg fogjátok ismerni
Egyébként a talikon hogyan szólítjátok egymást, a nickneveken?
Zacsi
Jónak tartom a sima papírzacsit is, amit Rit javasolt, a netről le lehet tölteni Mikifigurákat, azt ráragaszthatjuk a zacsira + vmi szalag.
Ha gondoljátok, én melóhelyen kinyomtatom színesben és rá is ragasztom a zacsekokra.
Forti veled meg talizhatnánk, hogy átadjam a zacskókat, amibe majd beleteszed az ajándékokat.
Szerintem a vitiállatkákat kicsomagolhatod a dobozból, akkor kevesebb helyet foglal. a könyv kb. mekkora?
Kataa
Kakaó
Dani kb. 1 éves kora körül kapott először kakaót zab- vagy rizstejbe. Igazából annyira nem laktatja, mert hamar képes enni újból
Mondjuk nem teszek bele nagyon sokat.
Tejterméket nagyon sokat eszik dani, kefírt joghurtot, sajtot, túrót.
Láttam Biotejet, hoztam magamnak kipróbálásra. szerintetek lehet ilyet adni már 16 hónaposnak?
Csics
Te már eléggé a finisben leszel a Miki-bulin!
Hú, nagy poci!
gumicukor