Új privát üzeneted érkezett!

Beszti,
nagyon köszönöm a választ!
Mi jól vagyunk. Picikelemen már egészen gyorsan mászik, nagyon jókedvű baba, irtó édes. Bence beszélni tanul, a kis zseni, tök jól megy neki, hiszen még csak 2,5 éves! Kép Már olyan bonyolult fonémákat is képes mondani, mint kessz! Ez a keksz... A villamos lula, ne kérdezzétek, miért, a kisbaba meg cuccuvá, passz...Kép Elmúltak az éjszakai éberedései, már csak reggel cirkuszol a tejéért, de tényleg csak azért. Teó kissé zűrös mostanában, elég érzékeny gyerek, ha nem fordítom rá az összes gyerekre jutó időm minimum felét, akkor tör-zúz. Áááá, nem vészes! Kép Flóri nagyon szorgalmas, de csak és kizárólag az iskolai dolgok terén, a többi elég változó. Dani meg kamaszodik, pimasz, önállósodni akar, persze ez normális, de azért nem könnyű.
Amúgy mi meg el akartunk menni ma táncházba, mert ma volt (ill még van) az évi rendes nagy bécsi magyar táncház, de akkora irtózatos tömeg volt, hogy felhívtak telefonon, inkább el se induljak, mert lépni sem lehet. Épp ott álltam az ajtóban, a bezsákolt Kelemennel, puccpasztában, még jó, hogy nem mostam hajat, és nem rúzsoztam ki magamat (utálom a rúzst!!! Kép).
Na ennyi, mindenkinek a legeslegjobbakat! KépKépKép
Forti,
ha beszélsz Pocokkal, mondd meg neki, hogy kerestem! Üzenjen, hogy vannak! Köszi! Kép
Kíváncsi
kíváncsi

Rit
Vettem 1 db barna halszerű valamit, ha akarod a tiétek lehet! Kép

Kíváncsi
Megmondom! Kép

Mára ennyi, joccakát mindenkinek! Előtélapó elfáradt. Kép
Forti

Kép
Kép
forti

1. Forti+Levi+Apa
2. Conti+Betti
3. Nyuszi+Emi+Apa
4. Panda+Ádám+Noémi
5. Szilcsike+Szilvike+Apa
6. Kataa+Alex
7. Rit+Dodo+Apa
8. dec8+Hanna+Apa
9. Judy+Gergő+Apa
10. Ilke+Lili+Apa
11. Csics+Peti
12. Gumicukor+Dani+Apa
13. Szilcsike sógornője+kisfia
14. Beszti+Beni+Nátán+Apa
15. Manó+Emma
16. Banyóci+Gyurci+Apa
17. Szabóbetti+Mendi+Apa
18. Sasha+Gabcsi
19. Picus+Andi+Apa
20. MJmóni+Christopher
21. Gömbölyű+Lili
<font color="ff0000">22. Parazita+Solymi
23. Pocok+Ajsa+Panka
24. Pocokbarátnője+gyermek</font>

Rit
Tudom hogy nem voltatok itthon, csak felsoroltam a listát hogy kik nem jeleztek vissza.

Ma megint kell mennem az Auchanba, kell még 4 db viziállat. A jövő héten már nem tudok menni, úgyhogy itt lesz a vége, nem tudok majd több viziállatot beszerezni!
Lassan indulunk Fótra, este jövök.

Ilke
Újra kéne számolni majd a bulipénzt, jó sokan vagyunk már! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Forti
Én nagy barna kenyeres/kiflis papírzacsira gondoltam. Arra lehetne írni akár a neveiket is v. ragasztani valami télapós mintát, rajzolni, akármi. Ők meg jól széttéphetnék, jobb, mint a zacsi.- ha gondolod, segíthetek.
A viziállat mindegy, csak a rákot nem szeretnénk tuttira, mert az van. Amúgy nem akarom bonyolítani a dolgod, bízom az ízlésedben KépKépKép

Ilke
Akkor légyszi írd meg a végleges összeget + szlaszámod KépKép V. esetleg csinálhatjuk úgy is, hogy összeg marad, abból lehetne valami üdcsi/nasi a szülőknek is Kép

én is lépek: megyünk barlangászni a Mátyás-hegyibe!!!! Dodesz első önálló barlangászata lesz ez kiépítetlen barlangban, nem cipeljük, kap overallt, aztán elmászkálhat. Az egyik barátunk is hozza gyermekeit, így 3 gyerkőc lesz + 3 "nagy gyerkőc" KépKépKép

Rit és Dodesz

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Hello

Mano
Ok, akkor a kovi heten ,nekem barmelyik nap jo,mondjuk kedd?
Remelem Emma tenyleg nem lett beteg : )

Kivancsi
Pocokek jol vannak csak most nincs net kozelben.Ajsa nagyon ugyin maszik es fel all mar: )Manka meg egy okos nagylany mar: )

Banyoci
Nagyon jol erezzuk magunkat,egyebkent hozzad nem alkunk messze a I.-ben: )
Nagyon jo hogy kozelben ket jatszo is van es Alex ismeri mar, ha arra megyunk mar mutogat es mondaj hogy hinta,persze akkor be kell vele menni: )
A lakas nagyon jo es a kornyek is,kar hogy ez mar nem megfizetheto neunk egy nagy lakas araban: (
Alexnak is verzik ritkan az inye a doki szerint a fogatol.

Forti
Ugyi vagy,koszi a vasarlast.Vegulis mit mondott Pocok?Jonnek?
Csomagolasra tenyelg a szatyor a jo megoldas abba minden belefer: )

Agi
Oliver lesz a baba neve?elmaradtam: )Ez most nagyon divatos nev: )

Rit
Be be Go markaju a Megatoysba vettem,8900 penz volt.Ket fokoztaban dontheto,vallra rakhato ja es szurke,sarga ugyhogy a szine is bejon.: )Sulyra nem sokkal konnyebb mint a regi,na de nekem az is konnyu volt.
Gondolkoztam hogy milyen legyen,legyen-e egyaltalan,de ezutan a tobbi babakocsi mar 23-e volt.Es nekem a Gracom is iszonyat draga volt.Megjegyzem, hogy azota a mienk is le van mar arazva mert vannak nagyon designos ujabb modellek mar: )

Megyek mert ma mosok,vasalok,takaritokfozok,kihasznalom hogy apa vigyaz Alexra.Merthat hetkozben,tudnek tole csinalni mindent csak lusta vagyok es inkabb jovunk- megyunk: )

Ja kerdes
Nem mintha akarnek,de mikortol lehet adni kakaot egy gyereknek?Bar meg tejet sem iszik de mar tobben kerdezik hogy miert nme adok neki reggelire kakaot?Szerintem az olyan laktatao hogy utanam ar nem lenne ehes,nem?
Meg mindig a tapszer a reggelije,mert ugy ebred hogy rohanni kell az uveggel: )
Tapis mamik,ti hogy oldjatok meg a reggelit???Vagy adjak csak keves tapit es utana meg rendes reggelit???

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali!

Pénteken voltunk usziban. A fiam egy nagyon jószívű kisfiú Kép Mindenkinek odaajándékozta az öltöző járókájában a játékokat. Cserébe őt le akarták birkózni, de nem hagyta magát, megcsvarta a támadó kisfiú orrát Kép Utána mindhárom virgonc csendben eljátszadozott Kép

Remélem azért nem lesz ilyen a Miki bulin Kép

Ismét vizicsúszdáztunk, nagyon jól megy, bár egyedül nem indul neki a csúszásnak, mint a rendes játszón, de csudára élvezi. Karúszóval belepottyan a víz alá és feldobja a víz tetejére, ,ő meg röhög és kéri, hogy még Kép
Csodálkoztam ,hogy sok szülő a kerúszó ellenére is annyiraűfélti a gyereket a víz alá menéstől, pedig hát megtanulták már mit kell csinálni. Idegesen kikapodják.
Úgy látszik én nem féltem annyira Danit? Pedig féltem, ,de úgy vagyok vele hadd próbálkozzon.

Azt is imádja, amikor lemegyek a víz alá és előtte jövök fel, mint a Zwack Unicum reklámban Kép Csináltam neki hátuszós lábtempót és hátára fekszik a karúszóval és utánoz a lábával. Keveset még de már halad önállóan a karúszóban. Tiszta Mark Harris Kép

Rit
Voltunk mindegyik hintánál, és a kicsiknek valót ki is próbáltuk, csak olyan össze-vissza himbálózik.

Forti, Ilke
Jövőhéten utalom a pénzt, szerintem hétfőn. Változott most is az összeg?
Jaj, annyira várom már!
Csinálok mindenkiről magamnak egy arcképes albumot, hogy tudjam ki-kicsoda Kép. Bár azért sok mindenkit tudok a profilokból. Mi még nem voltunk élőben talizni veletek! Szerintem Danit tutira meg fogjátok ismerni Kép

Egyébként a talikon hogyan szólítjátok egymást, a nickneveken?

Zacsi
Jónak tartom a sima papírzacsit is, amit Rit javasolt, a netről le lehet tölteni Mikifigurákat, azt ráragaszthatjuk a zacsira + vmi szalag.

Ha gondoljátok, én melóhelyen kinyomtatom színesben és rá is ragasztom a zacsekokra.
Forti veled meg talizhatnánk, hogy átadjam a zacskókat, amibe majd beleteszed az ajándékokat.
Szerintem a vitiállatkákat kicsomagolhatod a dobozból, akkor kevesebb helyet foglal. a könyv kb. mekkora?

Kataa
Kakaó
Dani kb. 1 éves kora körül kapott először kakaót zab- vagy rizstejbe. Igazából annyira nem laktatja, mert hamar képes enni újból Kép Mondjuk nem teszek bele nagyon sokat.
Tejterméket nagyon sokat eszik dani, kefírt joghurtot, sajtot, túrót.

Láttam Biotejet, hoztam magamnak kipróbálásra. szerintetek lehet ilyet adni már 16 hónaposnak?

Csics
Te már eléggé a finisben leszel a Miki-bulin! Kép Hú, nagy poci!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Csak gyorsan, mert takaritunk, meg pakolunk ezerrel.

Beszti draga!KépKépKép

Nincs meg hivatalos kiiras, az en szamitasaim szerint jun. 29. a szules. Tudod mit, hagyd a fenebe, raerunk meg, nem igaz?

Kataa

Welcome back!Kép nagyon ugyi Alex hogy elindult!Kép

Kepzeljetek,vegre hiztam 2 kilot!Kép

nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Ilke, Forti!
Sajnos a netes utalás nem jött össze, úgyhogy holnap megy a rendes banki utalás.

Nem fogadta el az azonosítót, vagy a jelszót. Még sosem használta a párom, azért nyitotta, hogy így tippmixeljenKép csak nem tudom, ha nem használja, akkor minek, lassan elfogy róla a befizetett összeg, mert minden hónapban levonnak egy csomó költséget.

Itt voltak a szüleim és a bátyám is, úgy örültem nekikKép Megköszöntötték a Gergőt és a páromat is a szülinapra. Fincsi almatortát sütöttem nekik, meg fini ebédet.
Alakul a gyerkőc szobája, múltkor csináltunk neki bordürt a falra és az ablak köré, egy tapétacsík macik, nyuszi, kutyus, malac, bagoly...nagyon szereti, a kedvence a bagolyKép
Megkapta anyuéktól a bútort is, natur fa kisasztal és székek. Már a boltban vígan üldögélt rajta és itthon is szívesen játszott az asztalnál a kockáival. Persze még ott kell lenni vele, de sokáig jó lesz neki szerintemKép

Ilke
Megkérdeztem a kerobot, tesóm úgy használja mint a kakaót, csak kb fele mennyiségben, mert töményebb, laktatóbb. Pici meleg vízben, vagy tejben oldja fel, mert könnyebben is csomósodik.

Forti
Nagyon rendi Tőled ez az előmikulásosdiKép

Ja, sajnos Gergőnek eléggé megy a hasikája, fogalmam sincs mitől, asszem picit diétára fogomKép

pusz
Judy
Judy

Kataa!

Következő héten bármi jó, akkro legyen kedd? Beírom a naptárba.

Képzeljétek Emma már teljesen jól van, tuti a fogával járjuk meg így mindíg, mert kinőtt neki a 2. rágó. és a múltkor is a rágó foga kinővésével esett egybe a 39 fokos láz, ez már nem véletlen. és akkor is egy napig tartott csak.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Gumicukor!

Szerintem elvileg mrá lehet adni olyna tejet, a kismamás táblázat szerint 1 éves kortól lehetne tejet próbálgatni, én néha engedem is hogy Emma pl palacsintát egyen. És vettünk neki olyan parmalat féle gyermek tejet is, még enm tudom mikro próbáljuk ki. Egyébként a bölcsis ismerőseink 1,5 évesei között a laktóz mentes tej a nyerő, ők azt adják, nem tudom van e értelme.

Manó

KépKép
manó

Rit
Jó a kenyeres zacsi ötlet, de hogy én rajzolgatni nem fogok rá, az bizti. Kép Max. beszínezem egy kicsit, és ráírom a neveket!

Kataa
Én adtam már Levinek kakaót, igaz tápiból csináltam. Neki is ez a reggeli amikor kel, utána 9-kor kap tízórait, ami szerintem inkább reggelinek van beállítva. Akkor szokott pl. vajas, sonkás kenyeret enni! Ez így bevált nálunk. Levi is még az ágyban fogyasztja a "reggelit".
Ja Pocokék jönnek!

Gumicukor
Ez még jobb ötlet! Rendben akkor te nyomtass és hogy még rá is ragasztod az teljesen szuper. Majd megbeszélünk időpontot hogy mikor, hol talizunk. Ok, akkor kicsomagolom az állatokat. A könyv kb. A/5 méretű.

Judy
Ok!

Nyuszi
Ügyi vagy hogy híztál! Csak így tovább! Kép

Lányok ma nem tudtam elmenni az Auchanba, ezért holnap megyek! Ha törik ha szakad beszerzem még a hiányzó állatkákat.

1. Forti+Levi+Apa
2. Conti+Betti
3. Nyuszi+Emi+Apa
4. Panda+Ádám+Noémi
5. Szilcsike+Szilvike+Apa
6. Kataa+Alex
7. Rit+Dodo+Apa
8. dec8+Hanna+Apa
9. Judy+Gergő+Apa
10. Ilke+Lili+Apa
11. Csics+Peti
12. Gumicukor+Dani+Apa
13. Szilcsike sógornője+kisfia
14. Beszti+Beni+Nátán+Apa
15. Manó+Emma
16. Banyóci+Gyurci+Apa
17. Szabóbetti+Mendi+Apa
18. Sasha+Gabcsi
19. Picus+Andi+Apa
20. MJmóni+Christopher
21. Gömbölyű+Lili
22. Parazita+Solymi
23. Pocok+Ajsa+Manka
24. Pocokbarátnője+gyermek

Forti

ui: Húúú ennyi gyerek! Belegondoltatok már mi lesz ott! 27 gyerek Kép Kép

Kép
Kép
forti

Kataa!

Nálunk is táp még a reggeli, utána amikor mi reggelizünk akkor meg kap falatott abból. van amikor kéri, vana mikor nem.
Én kakaót már adtam neki, tuti hogy már lehet, mert Emma régen kiütéses lett a csokis péptől (nyár közepe felé) és most már még enki sincs semmi baja tőle. Viszont nem szerti a tápszeres kakót. Én ezért nem szoktam neki adni. Egyébként mint már írtam én már néha engedem neki hogy olyat megkóstoljon amiben tej van, pl palacsinta, vagy kinder tejszelet, és 2-3 teáskanál tejet is ivott már, mert elkunyizta anyukámtól, én emg nem voltama szobában hogy megakadályozzam. És nagyon ízlett nekiKép De azért még nagy mennyiségben nem adnám neki, így kakaónak sem.

Forti!

Szerintem nagyon jó lesz, de nagy hangzavar és rohangálás és szerintem mi nem sokat fogunk tudni bezsélgetniKép De ez most úgyis a gyerkőcökről fog szólni. A miki bácsi tudja hogy ennyi gyerkőc lesz? Mega Kölyök park?Kép
A bölcsiben mikor 7 gyerek és 7 anyuka van már akkor is órisáa a hangzavarKép

manó

Forti!

KépKép
manó

Sziasztok!

27 gyerek? Mi lesz ottKép? Nagyon kiváncsi vagyok, hogy Gyurci hogy fog viselkedni. Még sosem volt ennyi, de még fele ennyi gyerek között se!

Rit
Jó fogyózástKép! Én is hiztam 1-2 kilót az elmúlt hetekbenKép! Úgyhogy fogyókúrára felKép! Milyen volt a barlangászás?

Forti
Gyerekkoromban létezett kis méretű mikis szatyor. Igaz, hogy nem zörgött, de aranyos volt. Ti nem emlékeztek rá? Mi a nagypapáméktól mindig abban kaptuk az ajándékot mikuláskorKép! Vajon létezik még ilyen?

Kataa
Gyurcinak is a fogától vérzik, csak már aggaszt egy kicsit, mert már szinte állandóan vérzikKép! Kocsival tényleg nem vagytok messze, pár perc alatt lent vagyunk innen. Csak hát a jogsi hiányKép!

Judy
Jobbulást Gergőnek isKép!

Ma voltunk vásárolgatni, és úgy néz ki, hogy Gyurci viselkedése javuló tendenciát mutatKép! Most is volt egy kisebb balhézás, de amúgy jó kisfiú volt, nagyon rendesen viselkedett, persze önmagához képestKép! Lehet, hogy csak elszokott az utóbbi időben ettől? Amióta felköltöztünk nem nagyon volt társaságban! Képzeljétek! Valahol errefelé tüzijáték volt most esteKép! A teraszról a fél várost lehet látni, kiálltunk és néztük. Gyurci meg sirt bent a lakásban. Erre bebugyoláltam és kivittem őt is. Olyan aranyos volt, ahogy egy picit megszeppenve, de széles mosollyal az arcán nézte a tüzijátékotKépKépKép! Nagyon tetszett neki!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Forti!
Mindig elfelejtem megkérdezni, pedig érdekel, hogy mi lett végül a kaszinózásból? Mentetek? Vagy fogtok menni?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci
Fogunk menni, csak még nem kaptuk meg a lakás árát. De mindenképpen kipróbáljuk! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok! Megjöttünk a hétvégi pihiből:
Ígérem többet fogok írni, csak hát az ember lustaságból, gyereknevelésbőlKépKép, nem ír csak olvas s szedi az infókat a többi gyerekkel kapcsolatbanKépKép
Egy tippet várok pl. azzal kapcsolatba, hogy az Andi most este se fogadta el a tápszert, ami legfőképp azért aggaszt egy kicsit mert hát azért abban vannak vitaminok s még nem szedünk semmit.
Esetleg tud valaki valamilyen vitamint így télire amit egy éves kortól adhatok az Andinak????
S most hogy adjak Neki egyáltalán tápszert vagy ha nem fogadja el akkor mit adjak helyette.
Az a "baj" hogy az Andi mindig is ilyen "öntörvényű" ha Neki innentől nem kell valami akkor az nem kell!!! Már 4 hónapos korban lefordult a ciciről és kész..vagy már az első percben különbséget tudott tenni a tej és a tea között s ha éhes volt az istennek nem ivott teát s ha szomjas volt akkor meg a tejet nem fogadta el. S ha Ő jóllakott a tápszerrel akkor lefordult a cumiról ezért sose tudtam "túletetni" amivel sokat ijesztgettek, hogy majd túletetem és kövér lesz..
Hétvége:
Isteni volt - a szállodát leszámítva, de nem is ez volt a lényeg. Andi nagyon nagyon élvezte. Már amennyit felfogott belőle, mert azon kívül, hogy evett, aludt, és fürdőbe járt semmit nem csináltKépKép
Annyit aludt mint egy disznóKépKépKép
Délelőtt három órát egyhuzamba, éjszaka az egész éjszakát tápszert nem is akart enni csak reggel. Se este, se éjszaka. Úgy aludt, hogy egész éjszaka meg se mozdult. Hazafele most a 2,5 órás utat végigaludta s most itt alszik mellettem...
Kinek van problémája az altatással, alvással Kirándulásra fel!!!
Nagyon élvezte a pancsikat is. Először első este levittük a szálloda fürdőjébe jaj imádta. Aztán másnap a 11 csúszdás ilyen buborékos olyan buborékos élményfürdőbe...
Imádta. Főleg azt, amikor a vízsugár feltört és mi alámentünk s az arcát felfelé tartva vigyorgott a vízsugárnak - csak addig vittem amíg egy kicsit ütötte meg a víz- de sajnos kevés kép készült az is csak a szállodai szobába mert hát ilyen pancsis helyre az ember a gépet nem viszi magával.
Nagyon sokat evett eszméletlen étvágya volt!
Ja és megtanult telefonálni, a szállodába állandóan azzal játszott a füléhez emelte a kagylót s mondta: "Apa".
Most nyílt Debrecenbe ez az aquapark, s nagyon élvezte a család többi tagjaKépKép, én nem szeretem a "közös vizet", de a gyerekért mindent kibírokKépKép

Picus
picus

Csics,
Ok, akkor megírom a címemet mailben és add fel rózsaszín postautalványon a bulipénzt.

Betti,
Én sem adok itthon Lilire cipőt, mert hát én is úgy tudtam, hogy bentre nem kell. Egyébként nem is visel el a lábán semmit, annak is örülhetek ha a zoknija egy ideig fent maradKép, a mamuszt sem nagyon hordja, mert amikor fel akar állni, látszik, hogy zavarja és már veszi is le. Nekünk a szobákban szőnyeg van, így fázni nem fázik a lába.

Gömb,
Küldöm a számlaszámomat.

Beszti, Szilcsi,
Megérkezett az utalásotok.

Conti,
Azért szerintem még mindig jobb lesz ez a hely, mint a Mikkamakkában az a kicsi szoba. Itt legalább szaladgálhatnak, majd még ha nem is másznak fel az építményre. De ha jól emlékszem alul is szivacs van, így majd ott tudnak rodeózniKép.

Csajok,
Szerintem mégis csak 3-ra kellene hívni majd a mikulást, mert ennyi gyerkőcnél már lehet, hogy 2 órát is el fog tartani, míg mindenkinek odaadja az ajándékot, meg gondolom 1-2 fénykép is készül majd mindenkivel veleKép. Így valszeg a díja is lehet magasabb lesz, mert hát nem 30 fő volt még az elején. De szerintem ez nem gond, mert ha a korább összeget utalja mindenki, akkor a különbözetből az ő esetleges díját is fedezni tudjuk. Sőt még kajcsira is marad. Jövő héten felhívom majd és megkérdezem.

Rit,
Jó ötlet, hogy a fennmaradó pénzből vegyünk inni és enni valót. Én tudom vállalni is, hogy beszerzem és odaviszem.

Gumicukor,
A legutóbbi talin, ha jól emlékszem a Babanetes neveket használtuk leginkább.

Nyuszika,
Csak így továbbKép!

Judy,
Köszike.

Forti,
Pocoknak meg tudnád adni a számlaszámomat, hogy tudjon utalni? A barátnőjével hogy legyen?

Télapóbuli,
Akkor lányok szerintem maradjon a 2263.- amit nekem utaltok, és akkor így télapó esetleges díja tuti megvan, plusz még marad kajcsira is.

Hétvége jó gyorsan eltelt. Esténként tanulok mint az őrült, mert 3 vizsga a nyakamon van. Élen a filozófiával. Most megyek fürdeni és ülök vissza tanulni. Reggel meg informatika órára rohanhatok, még jó, hogy apa tud vigyázni Lilire. Lányok, aki tanul, én nem tudom, hogy oldja meg, nekem elég gáz. Alig van időm, szinte csak este, akkor pedig alig fog az agyam. Sorozatban elalszok a könyvön. Még jó, hogy egy nagy és kényelmes fotelban szoktam tanulniKép. Ja, és képzeljétek voltam pénteken fogorvosnál, és nem volt berepedve a fogam, csak a tömés széle színeződött el. Én meg jól bepánikoltam rajtaKép. A dokinéni most tök szépen megcsinálta a fogaimat elöl. Apáék meg elém jöttek a dokihoz, így mégsem volt olyan rossz a napomKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Beszti,
MJ-Moninak meg tudnád adni a számlaszámomat?

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke!

Megadtam mindkettötökét, és el is utalta a pénzt, viszont mivel ez pénteken volt, nem tudom mikorra ér el hozzád. De biztosan el fog...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Gumicukor!

A nickneveken szoktunk, de pont gondolkoztam, hogy dec8-at hogyan fogjuk hivniKépKép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ilke!

Egyébként mekkora hely? El fogunk férni? És csak mi leszünk (le lehet ugy foglalni, végülis elég sokan vagyunk hozzá...)?
Mit szólnátok hozzá, hogy ha kis öntapadósokra kinyomtatnám a neveket? Azt rá lehetne tenni a ruhára (és a babákra is), de késöbb levehetö, és akkor a késöbb érkezök sem lennek bajban, hogy ki kicsoda. Ennyien még sohasem voltunk!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti
Jó 5let! Kép Mint valami konferencián!

Ilke
Pocok egyenlőre nincs netközelben, de gondolom meg tudja oldani valahogy az utalást. Megadom neki a számlaszámokat, persze.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok
Eltelt ez a hétvége is. Kicsit hosszú volt, nekem legalábbis igen. KépKép Főzés, takarítás, főzés, takarítás.
Szülinapi buli jól sikerült, 13-an voltunk, kiscsaj nagyon élvezte. Teljes meglepi volt neki minden, a feldíszitett szoba, a vendégek , ajándék, torta. akkor vittem be a szobába, mikor már bent volt mindenki síri csendben. Először nem is értette, hogy most miért hagyjuk abba a játékot, és megyünk át a nagyszobába, aztán meglátta a többieket, a lufikat stb. volt öröm KépKép
Teszek fel egy képet a profilomba Kép pici lány nem az arcát kente a tortával, hanem a ruháját KépKép
Most megyek, felébredt, majd még jövök

Szilcsike
szilcsike

Ilke
Nekem is küldd a szlaszámod!!!!!

Forti
megkaptad??? -neked utaltam vasárnap Kép

Picus
Aha, jó ötlet. Csak nálunk nem jön be. Pedig ha valaki, akkor mi aztán kirándulunk állandóan, attól még mindíg nem volt egyetlen átaludt éjszakám sem. Viszont kétségtelen, hogy nappal jól alszik tőle, csak attól mi még nem pihizünk, hogy toljuk v. hátihordozózzuk KépKépKép

Ilke
szerintem is beszélj meg a télapóval hosszabb időpontot, hiszen szokni is kell majd őt Kép Dodinak is ismeretlen lesz, hiszen augusztusban látta utoljára, mellesleg szerintem amúgy sem ismerné meg Kép

banyóci
A bg. sajna elmaradt. Elmentünk, de apa olyan szarul érezte magát, hogy végül nem menbtünk le, csak ott beszélgettünk kicsit a bejáratnál, aztán jöttünk haza KépKép Legközelebb.

van még olyan "sorstársam" akinek a gyerkőc állandóan a haját buzerálja??? szép lassan kopasz leszek... Kép

Rit és Dodesz

rit

anemona7

Jo reggelt
Alex mar csak 8-kor kelt,de jol jott mert en si tudtam pihenni.Ejszaka nagyon fajt a gyomrom,gondolom mohon ettem tegnap: )igy rosszul aludtam.
Nem is meseltem hogy amig nem volt net en is beteg voltam,natha,laz,stb.1 het utan mar antibiotikumot kellett szednem mert nem mult.Viszont Alex nem kapott el semmit es ez a lenyeg: )
Tegnap mi si sokat setaltunk,Alex uj szokasa hogy a baseball sapkas emberekrol lekonyorgi a sapkat: )

Gumicukor
Koszi.Alex is eszik,natur joghurtot,Danoninot,sajtot.

Nyuszi
Ugyi vagy hogy hiztal,csak igy tovabb.Megkerdezitek majd a nemet???

Judy
Szoval naturt vettetek,nekem a szinesek is tetszettek: )A noverem is tapeta csikot kuld karira Alex leendo szobajaba.Teddy mackok vannak rajta mindenfele szituban: )

Mano
Ok,Kedd: ))Jo hogy csak a fog volt,mi megalltunk a 7 foagnal a ragok csak neha nyomulnak elore de meg egy sem bujt ki: )
En is adtam mar neki tejes kajcsikat,szoktataom,sot a mult heten adtam neki cumisuvegbe tejet kiprobalni,hat egyhajtasra megitta : ))En meg varok 1-2 honapot es akkor mar adom neki,persze ez tehenbol valo: ))

Forti
Aha,Alexnak a tizorai vagy gyumi vagy joghurtos valamik: )kiprobaljuk majd mi is a falatkas tizorait: )

Ilke
Szerintem is jobb ha 3-ra jon a Miki.Legalabbis eleg sokan alszanak mar csak delutan es az nalunk 2-ig minimum tart ugyhogy 3-ra oda is erunk: )

Na megyek mert 10-re igertem a baratnomnek hogy odaerunk Kispestre.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
nekem is nagyon szar volt a gyomrom éjjel Kép

Kirándulás
Nem bírom kihagyni: pedig azért nehéz így, mikor alszik. Egyik oldalra dől, szar a súlypontja. Ébren viszont tök jó Kép
Kép

Rit és Dodesz

rit

anemona7

csajok!

Láttam ma reggel piros mikizacsit, mikivel az elején, ráadásul 2 félét, 10 ft/db.
Vegyek hazafelé?
forti mindenképpen írd meg a könyv paramétereit, hogy megnézhessem belefér-e.
Kis kártyákat készítsek rá? Bár az ajándék egyforma, de hátha szeretne valaki.

majd még jövök, csak azt sem tudom hova kapjak mai nap.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
A könyv méretei: 22,5 x 16 x 1 cm

Forti

Kép
Kép
forti

Gumicukor!

Szeirntem kéne rá kártyaKépKép, mert az ajándék nem teljesen egyforma (ha ugy értettedKép, hogy a gyerek nevével). Van, aki kérte, hogy milyen álltka legyen/ne legyen, ill. nálunk a Beninek is külön ajándék van. A télapónak is könnyebb, ha le tudja olvasni a gyerek nevét az ajándékról (amugy neki kell egy listát is kapnia, nem?).

Az öntapadóshoz: akinél apuka jön, ott kéne az apuka neve is, ne ugy legyen felirva, hogy Beni apukája, Gyurci apukája stb.KépKépKép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Lányok,
élvezetes olvasni ezt a lázas mikulásnapi készülődést! Kép
Kíváncsi
kíváncsi

Beszti
Igen, igazad van.

Én tudok "csórni" öntapadós cuccost a melóhelyről és nyomtatni is tudok, ha gondoljátok, azt is megcsinálom.
+ a gyerekek neveit
+ akkor már nekünk is legyen cetlink Kép
+ listát a Mikinek a nevekről

Viszont cserébe kérnék mindenkitől, ha lehet mailben teljes nevet (apa-anya-gyerekek - csupa szív, szeretet Kép), hogy mielőbb nekiláthassak.

Így, ha vki megérkezik máris kap egy "billogot" Kép a buli erejéig.

gumicukor

mailcímem a profilomban

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

Szerintem ne teljes név legyen, mert ugy nem is fogjuk egymást ismerni, hanem nicknév, gyereknév, apanév. Egyébként pont ezt irtam Ilkének, hogy ezt megcsinálomKépKépKép. De bizonyára nem veszünk össze rajta, hogy ki csinálja...

beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

ok.

én is úgy gondoltam, hogy nicknév (anyák), gyerekkeresztnév, apakeresztnév.

A zacsival mi legyen? 3kor húzok el, de gondolom még lesz holnap zacskó

KépKép
KépKép
gumicukor

gumicukor
elküldtem neked a neveket, azóta látom, Beszti már írt. ha nem te csinálod, akkor csak dobd ki, ma ilyen gyors vagyok, bocsesz KépKép

Ilke
Még mindíg várom a szlaszámod!! Vagy valaki adja már meg, hogy átnyomhassam neki a lét!!

Ma nagyon lusta napom van, megyek is mozizni, letöltöttük netről az Oroszlánkirály 1 és 2-t KépKép- még nem láttam, de állítólag megint bőgni fogok Kép

Rit és Dodesz

rit

anemona7

Gumicukor ha a könyv bele fér tőlem ok.

Rit
Fogsz bizony! Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Ilke
Jó tanulástKép!

Beszti, Gumicukor
Szerintem is jó ötlet ez az öntapadós névtáblaKép!

Rit
Nálunk is megy a hajtépés, igazgatás, simizgetés, Apának még harapja is a haját amikor a nyakában ül. Hogy ettől hullik e hajam vagy sem, azt nem tudomKép!

Kataa
Én ma reggel ébredtem gyomorfájással, szédelgésselKép! Nem tudom mi lehet ez! Nem akarok beteg lenni, de még most is elég ramatyul vagyokKép!

Rit
Cuki a képKép! Látom szép, franciamanikűrös körmei vannakKép!

Most akkor kinek küldjem a neveket??? Besztinek vagy Gumicukornak???

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok

Tenyleg tok jo ez a keszulodes, maris Telapos hangulatom van.Kép
Mostmar lassan el kellene kezdene a karacsonyi ajandekok beszerzeset is...ti hogy alltok?

Jo otlet a nevtabla, csak az jutott az eszembe, hogy a papak nevtablajan a "rendes" nevebol az nem fog kiderulni kihez is tartozik. Maximum meg tudjuk majd szolitani beszelgetes kozben.Kép A parok nem fognak mindig egymas mellett ucsorogni. Egyik mindig a gyereket fogja gardirozni...mindegy.

Kepzeljetek, tegnap bekoltoztunk a masik 3 szobaba is vegre, elkeszult a masik a fele a haznak.Vagyis a felujtasa. El is hataroztuk, hogy nalunk lesz a barati korunk szokasos karacsonyi bulija.Kép

Ilke

Nem irigyellek, sot, csodallak a tanulasert. Nekem ahhoz nincs erom, hogy a parom altal irt esettanulmanyt elolvassam, amire megkert.Kép
Megkaptad a penzt?

Mi a helyzet vajon Dioekkal? Biztos jonnenek ok is a Miki buliba, nem tudja valaki a szamat?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Banyóci!

Legyen Gumicukor, hadd csináljon ö is valamit.KépKépKép
Cserébe viszont nem csak mélezem a név+cim listát (még várok, hátha kapok adatokat), hanem ki is nyomtatom.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Forti
Annyira nem is - mondjuk itt ugrált Dodesz is rajtam Kép

Banyóci
ne is mondd!!! Én nem tudom, ki, hogy csinálja, de nálunk kész cirkusz egy-egy körömvágás! Alvás közben nem lehet, ébren meg tiltakozik ezerrel!

Rit és Dodo

rit

anemona7

Sziasztok

Hu de elfaradtunk ma,Alex nagyon jot jatszott a baratnom kisfiaval,bar a kisfiu neha nem toleralta Alex olelgeteset: )
Persze csak oda meg vissza aludt a kocsiban osszesen 1 orat ugyhogy ma remelem koran megy az agyba.

Rit ,Banyoci
Na latom nem csak nekem volt rossz ejszakam gyomor ugyben.: )

Gumicukor
Mennek a nevek: )

Banyoci
Neked a szopi miatt is hullott a hajad?mert nekem 6 honapig folyamatosan es foltokban is ,aminek a hatasat a mai napig erzem: (a baba hajaim most kb frufru hosszusaguak,ugyhogy mire megno normal hosszra mar jon a teso: )

Nyuszika
De jo akkor mar lehet kergetni Emit a nagy lakasban: )

Beszti
En lemaradtam,milyen cim kell neked a listahoz?Bocs csak nem ertem: )

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Gumicukor
Nem latom az emil cimedet a profilodban.

Kata

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Irunk egy listát e-mail cimekkel, meg telefonszámokkal. Azért, hogy akkor is el lehessen érni valakit, ha nem jut netközelbe (pl. költözés), ill. az e-mail egyébként is jó, pl. ha körlevelet akarunk irni (mint msot Mikikor). Ehhez gyüjtöm az adatokat.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

No megjártam az Auchant megint, megvettem a hiányzó 4 állatkát! Még kell majd a Tescoba is menni, a maradék 6 mesekönyvért, de az nem gond, itt van a számban a Tesco. Kép

Picus
Te kértél hápit ugye? Jelentem sikerült. Legalább is én ezt az állatot kacsának néztem. Kép

Gumicukor
Küldöm a neveket!

Forti

ui: Lányok akkor bontsam a játékokat vagy maradjon csomagban? Baromi nagy helyet foglal az így is hatalmas szobánkban. Kép

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Forti: igen én kértem hápitKép, nem baj, ha nem nagyon hasonlít majd ráfogjuk, hogy hápiKépKépKép
Gumicukor küldtem a neveket...
Még egy utalással tartozom..
Forti Hozzád megérkezett??

Kicsit fáradt vagyok mert hétfőnként tanfolyamra járok 8-14 ig...brrrr
Picus
picus

Halihó!

Forti, Ilke
Lovetta elutalva. A bankos csaj Judiként tüntetett felKép És asszem télpócsomagot írt, inkább nem magyarázkodtunkKép

Gumicukor
Címedet nem találtamKép

Judy
Judy

Micsoda készülődés Kép!

Most nagyon gondolkodom, hogy megkérem a férjemet, vegyen ki egy nap szabit, hogy ő is el tudjon jönni. Mert nagyon macerás nekünk oda elmenni az alvás miatt. Ha Apa de.-s, akkor értünk tud jönni, ez jó, mert nem kell a sötétben és hidegben 2 gyerekkel utaznom 1,5 órát. Ha du.-s, akkor meg el tud minket vinni, így nem borul annyira a kölykök alvása. Majd kikönyörgöm Kép.
Bár, lehet, hogy ezt ki akarja hagyni, mert a Margitszigeten ő volt az egyetlen Apuka, és nem tudott mit kezdeni annyi nővel és babával Kép Kép Kép.

Rit!
Nagyon aranyos Dodi!

Forti, Ilke!
Jött pénz tőlem????

Forti!
OFF Küldd el a neved, címed, és küldök Neked szalvétákat. Vagy utaljam a számládra Kép?

Ma megint voltunk dokinéninél. Ádám, szegénykém, tiszta kiütés, ráadásul valami nyavalyás nátha is bejött a képbe, levegőt is alig kap. Szombat éjjel alig aludtunk, 10-15 percenként ébredt, 1x aludt 1 órát, 1x 1,5 órát egyhuzamban. Pedig Panadolt is adtam neki, hátha fáj valamije, azért nem alszik de nem használt. Tegnap is így kezdődött, de picit belázasodott, kapott Germicid-C-t, attól aludt rendesen (csak 2 óránként ébredt). Kíváncsi vagyok, ez a mai éjjel milyen lesz. De a férjem nagyon rendes volt, tegnap és ma reggel is ő kelt fel a gyerekekhez, én meg aludhattam sokáig.

Na, megyek altatni, jó éjt,

Panda

panda
Halásztelek

Beszti, Gumicukor,
Most akkor ki csinálja a kitűzőket? Kép

Forti, Ilke,
Köszi a számlaszámokat, igyekszem minél hamarabb utalni.

Panda,
Hát, ez nem semmi... Kitartás, el fog múlni! Sok gyógypuszi Ádámnak!

Zita
parazita

Beszti
Engem a gimiben is dec8-nak hívtak, szóval aszem még hallgatok rá Kép Bár azóta nem hívott így senki Kép
Öntapadós névtábla nagyon jó ötlet (nekem hihetetlenül szar a memóriám, képtelen leszek megjegyezni hogy ki kicsoda)
Apukánk neve Bálint.

Ilke
Nekünk jobb lenne a Miki korábban, mert manólány ált. 12-13-ig alszik, aztán 5-6 körül már megy az éjszakázás Kép
Tanulás ugyanez. nekem mondjuk csak vizsga időszakban kell tanulnom, de akkor nagyon Kép. Nem megy valami jól (tavaly 1 tárgyból el is húztak). Szokott jönni nagyanyám és akkor elvileg vigyáz Mancira én meg tanulok, gondolhatod ez milyen sikeres. Manci nem bírja, hogy én nem vele foglalkozom, pedig ott vagyok.

Lányok
mÁr megint betegek vagyunk. Hanna van rosszabbul, köhög, meg be van rekedve.
Nekem meg fáj a fogam. Persze holnap lesz a nagy konferenciánk, aminek én vagyok a szervezője, szóval nem fogazhatok egy darabig. Drukkoljatok, hogy minden rendben legyen. (Biztos benne leszünk a TV-ben is Kép)

Forti
Nekünk nagyon közel van Auchan, csak most beteg a gyerek meg le vagyok terhelve, de a jövő héten ha kell még beszerezni elmehetek én is. Most nem akarok a lázas Mancikával Auchanozni.

Puszi
dec8
dec8

Beszti!
Mit is kell neked egész pontosan küldeni? név, cim, telefonszám, e-mail cim? Teljes név?

Rit!
Nem akarom elkiabálni, de a legutóbbi 2 körömvágás egész egyszerű voltKép! Na de előtte!!!
Hiszti minden mennyiségben, kapálózás...stb.., ugyanez a hajvágásnál isKépKépKép! Most viszont fogalmam sincs hogy mitől, de nyugodtan hagyta a kezén is és a lábán is. Remélem nem csak átmeneti a dolog!

Kataa!
Nekem a szülés óta folyamatosan hullik a hajamKépKépKép! Mivel még szopizik Gyurci, igy nem tudom, hogy megáll e a folyamat a szoptatás befejeztével, vagy sem! Hát nagyon remélem, mert brutális amennyi hajam kijön egy-egy fésülködésnél és hajmosásnálKép!

Panda!
Mennek a gyógypuszik ÁdámnakKép! Szegényke! Jobbulást neki!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Dec8!
Gyógypuszik mennek Hannának isKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: